♥haftalık kilo verme yarışması♥

menüm
sabah bir yumurta bir dilim ekmek çay
öğle 4 yk barbunya 1 ayran
akşam 4 yk kabak yemeği 8 yk makarna
arada kremalı büskivi yedim gözüm dönmüştü
2 çay fincanı türk kahvesi
1 fincan ot çayı
arada çayy ama saymadım

İnsan mutlu oluyor pantolonlar bol gelince 53 te bile pantolonlarım bol geliyordu 55 te karnımı sıkmaya başladı 60 ı düşünemiyorum

64 te benim de 100 müş belim göbeğim basene göre daha çabuk zayıflıyor keşke masa başı işte çalışmasaydım

ya deniz gel öpicem, benim gibi düşünen biri çıktı nihayet bende diyorum göbek daha kolay basen daha zor gidiyo diyee bi türlü kabul ettiremedim kimseye benimde mesela belim göbeğim bariz zayıfladı ama basen duruyo sanırım leğen genişondan oluyo bunlar yapı meselesi

Ben de Cumayı beklemek istemiyorum yarın eşimin doğum günü yarın kestiririm belki
Eşim kısa saç seviyor ama kısa saçı şekle sokmak zor ne yapacağım bilmiyorum sen nasıl kestireceksin

benimde eşim kısa saç seviyo, saçlarım belime kadar uzundu bide ben onları ince maşayla lüle lüle yapıyodum ne kadar güzel oluyodu şimdi küt kestirdim önü uzun arkası kısa ama bunuda kullanması kolay işte, yıka azcıkta düzleştiriciyle düzlet oldu bitti

ISPANAKLI ÇARŞAF BÖREĞİ AMA ANNEMDE ÇOK GÜZEL YAPIYO HAYIR DİYEMİYORUM Kİ BUGÜN KAHVALTIYI AZ YAPTM ŞİMDİDE YEŞİL CAY İÇİYORUM VİCDAN RAHATLATA ADINA
ıspnaka masumda hamuru sıkıntı, 1 dilim falansa sorun yokta çok dilimse sıkıntı tabi, spor yapıyomuydun sen ?
birde daha yeni başladın kendini kontrol etmeyi yavaş yavş öğreniyor insan, zamanla dahada iyi olur

spor yapmaya başlıcam canımda belimde bi sorun var geçen cam silerken pimapenin köşesine vurdum o yüzdn hareket edemiyorum pek. kendimi kontrol etmede gercekten zorluk cekiyorum inşallah onuda öğrenirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…