Kızlar tebrik ederim, cok iyi gidiyosunuz,nehir seni ayrıca cok çok tebrik ederim, yıldız listesine gectin
Hafta birincileri
Grup 120 yok
Grup 90 yok
Grup 80 T tatlitambak -700
Grup 70elma_sekerim01 -1.600
Grup 60 @GOLD_WOMEN -600
Grup 50nehirnil111 -1.200
Bence de montlar çıkmadan verebilsek daha iyi olacakaynen öyle oldu ama daha çok dikat edilmeli hava kötüyken kilolar verilmeli
Her halde 1 yıldır görmediğimiz arkadaşlarımız yakınlarımız var ama burda birbirimizi sürekli görüyoruzevet okul yooktu seminer vardı ona gittim :) Allahım ne sıkı takipçilerim var böle :))
Ben de Cumayı beklemek istemiyorum yarın eşimin doğum günü yarın kestiririm belkiay ben yarın kestireceğim saçımıbaşka zamanım yok.
Tahmin etmiştim 25-35-40 yaş geçtikçe her şey zorlaşıyor her şey gençlikte25 olucam temmuzda inşallah bugün sağlıklı beslenmeye eski duzenime.döndüm haftaya bombastik sonuç beliyorum
İnsan mutlu oluyor pantolonlar bol gelince 53 te bile pantolonlarım bol geliyordu 55 te karnımı sıkmaya başladı 60 ı düşünemiyorumAlmadım canım evde terazi olmadığı için ama şöyle söyleyeyim 38-40 beden giyerken pantolonda 36 bedene girdim ve geçen aldığım 36 beden pantolon bile bol geliyor bir kaç gün giyince yıkamam gerekiyor hemenGöbeğim gitti büyük bir göbeğim oluşmaya başlamıştı yağ bağlamıştı resmen şuanda düz arada kaçırdığımda ufak alt kısımda bir çıkıntı oluyor ama o kadar bel bölgem çok iyi montlarımın düşmesinden belli ediyor kendini
Sağol canım darısı başına inşallah emin ol sende geleceksin istedikten sonra hepsi oluyor ben buna inandım azmin zaferi
64 te benim de 100 müş belim göbeğim basene göre daha çabuk zayıflıyor keşke masa başı işte çalışmasaydımbence çok iyi deniz, senin göbek 84 benimde belim 82, basen de 100 , düşün ne kadan da büyük olduğunu
64 te benim de 100 müş belim göbeğim basene göre daha çabuk zayıflıyor keşke masa başı işte çalışmasaydım
Ben de Cumayı beklemek istemiyorum yarın eşimin doğum günü yarın kestiririm belki
Eşim kısa saç seviyor ama kısa saçı şekle sokmak zor ne yapacağım bilmiyorum sen nasıl kestireceksin
ne yedin bakalım,dökül çabuk
ıspnaka masumda hamuru sıkıntı, 1 dilim falansa sorun yokta çok dilimse sıkıntı tabi, spor yapıyomuydun sen ?ISPANAKLI ÇARŞAF BÖREĞİAMA ANNEMDE ÇOK GÜZEL YAPIYO HAYIR DİYEMİYORUM Kİ BUGÜN KAHVALTIYI AZ YAPTM ŞİMDİDE YEŞİL CAY İÇİYORUM VİCDAN RAHATLATA ADINA
ıspnaka masumda hamuru sıkıntı, 1 dilim falansa sorun yokta çok dilimse sıkıntı tabi, spor yapıyomuydun sen ?
birde daha yeni başladın kendini kontrol etmeyi yavaş yavş öğreniyor insan, zamanla dahada iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?