♥haftalık kilo verme yarışması♥

spor yapmaya başlıcam canımda belimde bi sorun var geçen cam silerken pimapenin köşesine vurdum o yüzdn hareket edemiyorum pek. kendimi kontrol etmede gercekten zorluk cekiyorum inşallah onuda öğrenirim
geçmiş olsun canım, allahtan kalıcı bir hasar değil tamamen geçtiğinde başlarsın inşallah sporada, ne yapacaksın spor olarak? salona falan mı yazılmayı düşünüyosun evdemi birşeyler yapacaksın

sağol canım. salona gitmeye vaktim yok havalar düzelsin yürüyüşe çıkarım evde de yaparım öğrenebilsem plates istiyorum aslında sen neler yapıyosun spor olarak

canım güzel sözlerin için teşekkür ederim, inşallah hepimiz fedakarlıklarımızın karşılığını alırız Alah büyük.

Değişim çok güzel gerçekten Önceden de çok kilolu değilmişsin ama şuan çok iyi gerçekten
Sağol canım önceki halim kiloluydu aslında yanaklarım tombişti en çokta yüzümü sevdimDarısı isteyen herkese
900 kcal aldım ama 350 si çikolata dan :) nehirnil111
Bitterden zarar gelmez diyelim bence düşüş gerçekleşir
Not aldım canım sağol
Bence buraya yazmaya devam et canım yoksa sen diyet psikolojisinde çok fazla kaçamak şeyler yemek istiyorsun
Bugun aldigim kalorim 779 kalori nehirnil111
Canım sen kalori yarışmasını bıraktın mı devam mı ediyorsun geçen hafta yoktun şimdi Salı gününü söylüyorsun sadece biz bütün günleri alıyoruz ya da pas geçtiğimiz günleri belirtiyoruz
İnsan mutlu oluyor pantolonlar bol gelince 53 te bile pantolonlarım bol geliyordu 55 te karnımı sıkmaya başladı 60 ı düşünemiyorum
Dün akşam yeni pantolon bakayım dedim bütün modeller likralı tayt gibi olmak zorunda mı zayıflasa bile insan öyle yapışmasını istemiyor ya rahat 10 tane denedim 1 tane anca aldım
nehirnil111 salı günkü kalorim 1128

Not ettim canım sağol aynı sınırda gidiyorsun

sağol canım. salona gitmeye vaktim yok havalar düzelsin yürüyüşe çıkarım evde de yaparım öğrenebilsem plates istiyorum aslında sen neler yapıyosun spor olarak

canım kilolarımız yakın ama bende kiloyu yapan yağlarım, yani sen belki daha kaslı bir yapıda olabilirsin ama bende yağ oranı yüksek çıktığı için şuan kardio egzersizleri yapıyorum, 60 altına indikten sonra platese başlamayı düünüyorum

Ne kusuru canım ne demek Sen nasılsın nasıl gidiyor

hastayız tüm aile keyfim yok o yüzden düzelemedik. hadi biz neyse de kız hasta olunca daha kötü oluyorum. daha yeni rapor aldım tekrar alamam kuzum da o halde kreşe gidiyor ayy valla kafam hiç yerinde değil bu aralar. modum çok düşük yerlerdeyim resmen.

canım bu sefer fena vurdu sizi bu hastalık,çok geçmiş olsun

Bende yarım kase çorba içiyorum genelde Bizimkilerde öyle aşağı yukarı birşeyler hesaplıyorum bende Allahtan kalori listesi verdi yemekhane onlarınkiyle de karşılaştırıyorum kendimi
Anlamadım şimdi nasıl bir yemekhaneniz var kalori listesi olan maaşallah maaşallah öyle işyeri herkesin başına

Çok beyazım olmamasına rağmen beyazlarım çıkıncaya kadar ben de hep kına yaptırırdım anneme beyazlardan sonra kına sürünçe kırmızı gibi oluyor diye boya yapmaya başladım ayda bir boyamaya çalışıyorum

Geçmiş olsun canım tabi ki evde hasta olunca insan çok kötü oluyor inşallah çabucak toparlar evde çocuk hafta olunca daha da kötüNe zaman kendini iyi hissedersen o zaman gel tabi ki canım
Anlamadım şimdi nasıl bir yemekhaneniz var kalori listesi olan maaşallah maaşallah öyle işyeri herkesin başına

Canım aslında olması gereken bu yasal olarak artık herşeyin kalorisi belirtilmesi gerekiyormuş yemek firmalarında

Evet bu hafta sonu için özellikle sürekli uyarılar görüyorum duyuyorum

Sabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay ( demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği + 50 gr yoğurt - 304 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.çiğ köfte - 54 kalori
Akşam; 19:30 - 1 ad.ufak boy hamburger + 200 ml light kola + 1 ufak boy patatesin yarısı - 371 kalori

Su: 2 lt
Spor: 2 saat yürüyüş (alışveriş)

Toplam kalori: 807

begum75 elma_sekerim01 @beyaz lotus mavimli D demali @DisiAnka miraycan84 abc321 bayan_balon

Nerdesin canım napıyosun özledik seni burayı bırakma sakın bak kilo alırsın

canım bu sefer fena vurdu sizi bu hastalık,çok geçmiş olsun

sağolun kızlar. deniz kilo aldım diyemem hep aynı 73-74 arası çok şükür üstüne çıkmıyorum. hep aynı saatlerde yiyorum salatam yoğurt sebze et sürekli dönüşümlü yiyorum. pasta börek ekmek olayım yok ama arada misafirlikler oluyor tabii abartmadan yiyorum sanırım ondandır hep sabitim.

ooooo
hamburgerrr
aştın kendini anacım
nehir sen hiç meyva yemiyosun, ben 1 gün yemesem ertesi gün beynime vuruyo illa yiyecem nasıl duruyosun yemeden bide eşinde mi yemiyo??

Aferin sana kız bu lahana çorbasını kaç kere pişirdim de hiç böyle uygulayamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…