geçmiş olsun canım, allahtan kalıcı bir hasar değil tamamen geçtiğinde başlarsın inşallah sporada, ne yapacaksın spor olarak? salona falan mı yazılmayı düşünüyosun evdemi birşeyler yapacaksınspor yapmaya başlıcam canımda belimde bi sorun var geçen cam silerken pimapenin köşesine vurdum o yüzdn hareket edemiyorum pek. kendimi kontrol etmede gercekten zorluk cekiyorum inşallah onuda öğrenirim
geçmiş olsun canım, allahtan kalıcı bir hasar değil tamamen geçtiğinde başlarsın inşallah sporada, ne yapacaksın spor olarak? salona falan mı yazılmayı düşünüyosun evdemi birşeyler yapacaksın
daha ne olsun :)
sonradan düşündüm de bazen insanin rahatsız edeni olmasa da mutlulugu yakalamayabiliyor. mutlulugu yakalamak bi yetenektir insan her kosulda bunu yakalamaya çalışmalı olumsuzluklarin adini bile anmamali. Çünkü öyle değişik varliklariz ki kendimize neyi cok söylersek ruh bunu dinliyor ve kotulukleri veya guzellikleri daha cok hissetmeye başlıyor. . sen gerçekten hos anlayışlı güzel bi insansin enerjin buralara cok yansıyor. görüşün olaylara bakışın güzel naif. . hic onemseme inan bana uzakta olsalarda tadini daha fazla kacirabilirlerdi. çocuğun sevdiklerin sağlıklı mutlu olsunlar senin değerini bilsinler insallah. bu dunya da sabretmeyi secmissin tercihlerini yasayamadigin icin insallah öte tarafta da yüzü gülenlerden olursun
Sağol canım önceki halim kiloluydu aslında yanaklarım tombişti en çokta yüzümü sevdimDeğişim çok güzel gerçektenÖnceden de çok kilolu değilmişsin ama şuan çok iyi gerçekten
Bitterden zarar gelmez diyelim bence düşüş gerçekleşir900 kcal aldım ama 350 si çikolata dan :)nehirnil111
Not aldım canım sağolnehirnil111 1100 kalori bugün.
Bence buraya yazmaya devam et canım yoksa sen diyet psikolojisinde çok fazla kaçamak şeyler yemek istiyorsunHer gün yaptığım kaçamakları yazicam belki utanirim diye yeter artik
Günlük yemeğim dışında tok olmama rağmen yaptığım kaçamaklar
2 buçuk dilim bisküvili elmalı pasta yaptıydım ondan yedim
Çeyrek bazlama 1 dilim kaşarla tost
1 kase süt mısır
Bunlar sadece kaçamaklarım millet bunların kalorisiyle 1 gün geçiriyor benim ekstralarım
Ama yarin kaçamak yapmayacağım inşallah hadi bakalım
Bugün 2161 kalnehirnil111
Canım sen kalori yarışmasını bıraktın mı devam mı ediyorsun geçen hafta yoktun şimdi Salı gününü söylüyorsun sadece biz bütün günleri alıyoruz ya da pas geçtiğimiz günleri belirtiyoruzBugun aldigim kalorim 779 kalorinehirnil111
Dün akşam yeni pantolon bakayım dedim bütün modeller likralı tayt gibi olmak zorunda mı zayıflasa bile insan öyle yapışmasını istemiyor ya rahat 10 tane denedim 1 tane anca aldımİnsan mutlu oluyor pantolonlar bol gelince 53 te bile pantolonlarım bol geliyordu 55 te karnımı sıkmaya başladı 60 ı düşünemiyorum
nehirnil111 salı günkü kalorim 1128
sağol canım. salona gitmeye vaktim yok havalar düzelsin yürüyüşe çıkarım evde de yaparım öğrenebilsem plates istiyorum aslında sen neler yapıyosun spor olarak
Ne kusuru canım ne demekSen nasılsın nasıl gidiyor
Nerdesin canım napıyosun özledik seni burayı bırakma sakın bak kilo alırsıncanım ben hesaplamıyorum artık kaloriyi. kusura bakma unutmuşum söylemeyi. teşekkürler bugüne kadar ilgilendiğin için.
canım bu sefer fena vurdu sizi bu hastalık,çok geçmiş olsunhastayız tüm aile keyfim yok o yüzden düzelemedik. hadi biz neyse de kız hasta olunca daha kötü oluyorum. daha yeni rapor aldım tekrar alamam kuzum da o halde kreşe gidiyor ayy valla kafam hiç yerinde değil bu aralar. modum çok düşük yerlerdeyim resmen.
Anlamadım şimdi nasıl bir yemekhaneniz var kalori listesi olan maaşallah maaşallah öyle işyeri herkesin başınaBende yarım kase çorba içiyorum geneldeBizimkilerde öyle aşağı yukarı birşeyler hesaplıyorum bende Allahtan kalori listesi verdi yemekhane onlarınkiyle de karşılaştırıyorum kendimi
büyük şe-erlerde öyle oluyo biz anlamaruzAnlamadım şimdi nasıl bir yemekhaneniz var kalori listesi olan maaşallah maaşallah öyle işyeri herkesin başına
Çok beyazım olmamasına rağmen beyazlarım çıkıncaya kadar ben de hep kına yaptırırdım anneme beyazlardan sonra kına sürünçe kırmızı gibi oluyor diye boya yapmaya başladım ayda bir boyamaya çalışıyorumseni meraklızaten kısa saçım yeni uzattım azcık. biraz şekil verdireceğim şimdi omuzum anca geldi. yarın kestirince unutmazsam gönderirim. bir de haftasonu kına yapacağım. ben saçımı hiç boyatmadım bugüne kadar. 20 senedir kına sürüyorum, kına hem besliyor hem rengi bana yakışıyor.
Geçmiş olsun canım tabi ki evde hasta olunca insan çok kötü oluyor inşallah çabucak toparlar evde çocuk hafta olunca daha da kötühastayız tüm aile keyfim yok o yüzden düzelemedik. hadi biz neyse de kız hasta olunca daha kötü oluyorum. daha yeni rapor aldım tekrar alamam kuzum da o halde kreşe gidiyor ayy valla kafam hiç yerinde değil bu aralar. modum çok düşük yerlerdeyim resmen.
Anlamadım şimdi nasıl bir yemekhaneniz var kalori listesi olan maaşallah maaşallah öyle işyeri herkesin başına
Evet bu hafta sonu için özellikle sürekli uyarılar görüyorum duyuyorumSağol canım
Korkuyor musunuz sizde ülkemizin durumundan dolayı daha doğrusu hepimiz korkuyoruz ama bir şeyleri erteliyor musunuz mesela bugün kalabalık alana gideceğiz cumartesi epilasyonum var bayağı kalabalık alanlarda bulunacağım metrobüs metro kullanacağım bazı arkadaşlar iptal et ben sınava gitmeyeceğim gibi şeyler söylüyorlar ama böyle nasıl yaşayacağız bilemiyorum
Rabbim hepimizi korusun canımEvet bu hafta sonu için özellikle sürekli uyarılar görüyorum duyuyorum
Nerdesin canım napıyosun özledik seni burayı bırakma sakın bak kilo alırsın
canım bu sefer fena vurdu sizi bu hastalık,çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım tabi ki evde hasta olunca insan çok kötü oluyor inşallah çabucak toparlar evde çocuk hafta olunca daha da kötüNe zaman kendini iyi hissedersen o zaman gel tabi ki canım
Canım aslında olması gereken bu yasal olarak artık herşeyin kalorisi belirtilmesi gerekiyormuş yemek firmalarında
oooooSabah; 07:50 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay ( demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tavuk çorbası + 1 porsiyon yeşil mercimek yemeği + 50 gr yoğurt - 304 kalori
Ara; 16:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 1 ad.çiğ köfte - 54 kalori
Akşam; 19:30 - 1 ad.ufak boy hamburger + 200 ml light kola + 1 ufak boy patatesin yarısı - 371 kalori
Su: 2 lt
Spor: 2 saat yürüyüş (alışveriş)
Toplam kalori: 807
begum75 elma_sekerim01 @beyaz lotus mavimli D demali @DisiAnka miraycan84 abc321 bayan_balon
Aferin sana kız bu lahana çorbasını kaç kere pişirdim de hiç böyle uygulayamadımÖZENDİM VALLA SANA İNŞ BENDE AZMETTİM YAPICAM BUGÜNLÜK KALORİM
SABAH(61 kcal)
elma sirkeli limonlu su
1 salatalık
lahana çorbası
1 çay
ÖĞLEN(200 kcal)
Karnıbahr yemeği
sarımsaklı yoğurt
lahana çorbası
2 çay
AKŞAM(220kcal)
Patates soğan yeşil biber fırınlaması
lahana çorbası
1 çay
Toplam 481 kcal+2 litre su+15 er dakikalık setlerle 60 dakika yürüyüş
nehirnil111
Ben deben o kadar almayı başarabilsem şimdiye hedefe ulaşmıştım
BİRİNCİLERİN SONUNCUSU BEN OLMUŞUM YALNIZ
Hafta birincileri
Grup 120 yok
Grup 90 yok
Grup 80 @tatlitambak -700
Grup 70elma_sekerim01 -1.600
Grup 60bayan_balon -600
Grup 50nehirnil111 -1.200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?