♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sabit kalman çok güzel canım vücut belli oranlara alıştı demek ki
ooooo
hamburgerrr
aştın kendini anacım
nehir sen hiç meyva yemiyosun, ben 1 gün yemesem ertesi gün beynime vuruyo illa yiyecem nasıl duruyosun yemeden bide eşinde mi yemiyo??

Evet bu hafta dün dediğim gibi güzel bir hafta değil inşallah bir kaç gün daha dikkat edeceğim cumartesi dışarıda yiyeceğim sadece Allahtan yürüyüş yaptığım için çok zararı olmuyor Meyve çok aramam sevmem ama eşim çok sever dün akşam geç geldiğimiz için yiyemedik bu sabah eşimde soruyordu bu akşam doğrayacağım ona belki bende yerim

ben 1 gün yemesem varya beynim resmen eror veriyo yaniyo illa yenecek o meyva, ben bekarken hatırlıyorumda annemler pazara 2 kere çıkarlardı, birinde sırf meyva almak için, haftada 20-25 kilo meyva yiyoruz derdi annem,çok gibi ama elimizden hiç düşmezdiki habire yer dururduk

canım açıkçası 2 haftadır diyet yapıyorum ama bu lahana diyetini yapalı 2 gün oldu.
71 kilo ile başladım 2 hafta önce şuan 67,9 um daha lahana diyeti 2 gün olduğu için daha sonuç alamadım bakalım nası olacak sonuç
http://bennasilkiloverdim.tumblr.co...yet-sok-diyet-onerisi-1-lahana-corbasi-diyeti
aşağdaki linkten inceleyebilirsin detayları

Ne güzel çok faydalı canım benim çok severek yediğim ve aradığım meyveler Muz,Kivi,Ananas,Yeşil erik,Yeşil elma diğerleri olmasa da olur Yiyorsunuzdur kesin ben eşime 1 büyük tabak meyve doğruyorum 2 mandalina 1 büyük elma 1 büyük armut falan o gün 1 saate bitmişti

Geçmiş olsun canım dikkat et suya sokmamaya çalış bir kaç gün

hayır böyle bi süzülürsün filan ya o daha olmadı ama daha 2.gün bakalım bugün sebze+meyve günüm
canım yazdığın linkten diyeti okudum aslında tam bana göre, benimde yağ oranım yüksek ve bir türlü düşüremedim, bu diyeti uygulamak isterim ama sana şunu sorcam ben kardio egzersizi yapıyorum bu diyeti yaparken spor yapacak enerji kalmaz sanırım, sen sporda yapıyomusun?
bide çorbayı hergün taze hazırlamak gerekmiyo demi bitene kadar içip sonra yeniden yapsak olur demi

bide sebze diyoya,sebzeyi yemek yapıp yiyebiliriz demi, çiğ olarak yemiycez heralde

Son düzenleme:
canım hiç halsizlik yapmıyo inan gayette tok tutuyo tavsiye ederim dün mesela karnıbahar sarımsaklı yoğurt yedim öğlen hiç acıkmadım akşam patates soğan fırınladım inan gayet doydum ve aclık hissetmedim sadece ilk gün çok zorlandım meyveyle karın doymuyo bugün mesela meyve ve seb-ze günüm daha rahat geçicek eminim çorbayı sabah öğlen akşam içiyorum vve tadıda gayet güzel bol baharatla limonla süper gidiyo bildiğin sebze çorbası
ben çalışıyorum devlet memuruyum ve yoğunum bide öğle arası eve gidip geliyorum yürüyerek bebeğim var diye ve geliş gidişlerdede yürüyorum hiç zorlanmıyorum
eve gidincede yemek bulaşık çocukla uğraşıyorum spor yapmıyorum çok yorulduğum için

kaç kilosun canım nekadar vermek istiyodun sen

Tabi canım kim kabul etmiyo anlamadım leğen geniş o belli bariz hatta o kadar geniş ki kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen ben hala çok rahattım

Hımmm düşünebilirim en son 2010 da kestirmiştim öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…