- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
saol canım ama 2 gün bitti kilo veremedim bendemi problem acaba bunların dışınada çıkmadımAferin sana kız bu lahana çorbasını kaç kere pişirdim de hiç böyle uygulayamadım
İyi de tartılmak bağımlılık yapıyor artık 77 kiloyken de 52 kiloyken de 56 kiloyken de tartılmadığım her gün kendimi suçlu gibi hissediyorum bensen korkudan bu sabahta tartılmışsın dır kesin
biz o kadarda olamadık yaBİRİNCİLERİN SONUNCUSU BEN OLMUŞUM YALNIZ
Sabit kalman çok güzel canım vücut belli oranlara alıştı demek kisağolun kızlar. deniz kilo aldım diyemem hep aynı 73-74 arası çok şükür üstüne çıkmıyorum. hep aynı saatlerde yiyorum salatam yoğurt sebze et sürekli dönüşümlü yiyorum. pasta börek ekmek olayım yok ama arada misafirlikler oluyor tabii abartmadan yiyorum sanırım ondandır hep sabitim.
ooooo
hamburgerrr
aştın kendini anacım
nehir sen hiç meyva yemiyosun, ben 1 gün yemesem ertesi gün beynime vuruyo illa yiyecem nasıl duruyosun yemeden bide eşinde mi yemiyo??
canım bu kiloları 2 günde almadık ki öyle 2 günde sonuç bekleme, ama devam et vermeye başlayınca patır patır gideceksaol canım ama 2 gün bitti kilo veremedim bendemi problem acaba bunların dışınada çıkmadım
ben 1 gün yemesem varya beynim resmen eror veriyo yaniyo illa yenecek o meyva, ben bekarken hatırlıyorumda annemler pazara 2 kere çıkarlardı, birinde sırf meyva almak için, haftada 20-25 kilo meyva yiyoruz derdi annem,çok gibi ama elimizden hiç düşmezdiki habire yer dururdukSabit kalman çok güzel canım vücut belli oranlara alıştı demek ki
Evet bu hafta dün dediğim gibi güzel bir hafta değil inşallah bir kaç gün daha dikkat edeceğim cumartesi dışarıda yiyeceğim sadece Allahtan yürüyüş yaptığım için çok zararı olmuyorMeyve çok aramam sevmem ama eşim çok sever dün akşam geç geldiğimiz için yiyemedik bu sabah eşimde soruyordu bu akşam doğrayacağım ona belki bende yerim
canım açıkçası 2 haftadır diyet yapıyorum ama bu lahana diyetini yapalı 2 gün oldu.Dikkat et arkadaşım bir yerde okumuştum karbonhidrat hiç almamak zararlıymis vücudun en temek enerji kaynağı olduğu için. Günde 50gr i karbonhidrat ı asmadikca sorun yok. Tabii seninki şok diyetmis. Biraz anlatır misin nasıl uyguluyorsun benim de çok ama çok zor gidiyor kilolar ve çok takılı kalıyorum
hayır böyle bi süzülürsün filan ya o daha olmadı ama daha 2.gün bakalım bugün sebze+meyve günümcanım bu kiloları 2 günde almadık ki öyle 2 günde sonuç bekleme, ama devam et vermeye başlayınca patır patır gidecek
Ne güzel çok faydalı canım benim çok severek yediğim ve aradığım meyveler Muz,Kivi,Ananas,Yeşil erik,Yeşil elma diğerleri olmasa da olurben 1 gün yemesem varya beynim resmen eror veriyo yaniyo illa yenecek o meyva, ben bekarken hatırlıyorumda annemler pazara 2 kere çıkarlardı, birinde sırf meyva almak için, haftada 20-25 kilo meyva yiyoruz derdi annem,çok gibi ama elimizden hiç düşmezdiki habire yer dururduk
Geçmiş olsun canım dikkat et suya sokmamaya çalış bir kaç gün20 dk önce bas parmagimi yanlamasina tırnakta icinde Derince kestim hunharcasiddetle soğan keserken. pek bi ağrı yaptı kemiğe kadar kesildi. ama dis ağrısının yaninda yine de hiç kalır. dunde diş iltihaplanması sebebiyle feci ağrılar cektim. ilac kullaniyrm simdi. pek bi dertliyim iki gündür. öylesine yazdim burayı yavas yavas hallediyorum suan en son bildirimler yapicam. her mesajı goruyrm yazamadm yogunlktn simdide tek el
Hafta birincileri
Grup 120 yok
Grup 90 yok
Grup 80 @tatlitambak -700
Grup 70 @elma_sekerim01 -1.600
Grup 60bayan_balon -600
Grup 50nehirnil111 -1.200
Yerim seniKızlar tebrik ederim, cok iyi gidiyosunuz,nehir seni ayrıca cok çok tebrik ederim, yıldız listesine gectin
canım yazdığın linkten diyeti okudum aslında tam bana göre, benimde yağ oranım yüksek ve bir türlü düşüremedim, bu diyeti uygulamak isterim ama sana şunu sorcam ben kardio egzersizi yapıyorum bu diyeti yaparken spor yapacak enerji kalmaz sanırım, sen sporda yapıyomusun?hayır böyle bi süzülürsün filan ya o daha olmadı ama daha 2.gün bakalım bugün sebze+meyve günüm
canım hiç halsizlik yapmıyo inan gayette tok tutuyo tavsiye ederim dün mesela karnıbahar sarımsaklı yoğurt yedim öğlen hiç acıkmadım akşam patates soğan fırınladım inan gayet doydum ve aclık hissetmedim sadece ilk gün çok zorlandım meyveyle karın doymuyo bugün mesela meyve ve seb-ze günüm daha rahat geçicek eminim çorbayı sabah öğlen akşam içiyorum vve tadıda gayet güzel bol baharatla limonla süper gidiyo bildiğin sebze çorbasıcanım yazdığın linkten diyeti okudum aslında tam bana göre, benimde yağ oranım yüksek ve bir türlü düşüremedim, bu diyeti uygulamak isterim ama sana şunu sorcam ben kardio egzersizi yapıyorum bu diyeti yaparken spor yapacak enerji kalmaz sanırım, sen sporda yapıyomusun?
bide çorbayı hergün taze hazırlamak gerekmiyo demi bitene kadar içip sonra yeniden yapsak olur demi
kız şu lahana diyetini 1 hafta yapabilirsem süper olcak, yarın gidip malzemeleri alıyım, ama hafta sonu evdeki misafirlerle diğer akrabalara ziyarete gitcez, orda yapamam en iyisi pazar hazırlıyım pazartesi başlıyım benYerim seniDarısı sana Begüşüm
Bence yap kuzum çokta doyurucu bir şey lezzetli ben çok sevdimkız şu lahana diyetini 1 hafta yapabilirsem süper olcak, yarın gidip malzemeleri alıyım, ama hafta sonu evdeki misafirlerle diğer akrabalara ziyarete gitcez, orda yapamam en iyisi pazar hazırlıyım pazartesi başlıyım ben
kaç kilosun canım nekadar vermek istiyodun senkız şu lahana diyetini 1 hafta yapabilirsem süper olcak, yarın gidip malzemeleri alıyım, ama hafta sonu evdeki misafirlerle diğer akrabalara ziyarete gitcez, orda yapamam en iyisi pazar hazırlıyım pazartesi başlıyım ben
Tabi canım kim kabul etmiyo anlamadım leğen geniş o belli bariz hatta o kadar geniş ki kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen ben hala çok rahattımya deniz gel öpicem, benim gibi düşünen biri çıktı nihayet bende diyorum göbek daha kolay basen daha zor gidiyo diyee bi türlü kabul ettiremedim kimseye benimde mesela belim göbeğim bariz zayıfladı ama basen duruyosanırım leğen geniş ondan oluyo bunlar yapı meselesi
Hımmm düşünebilirim en son 2010 da kestirmiştim öylebenimde eşim kısa saç seviyo, saçlarım belime kadar uzundu bide ben onları ince maşayla lüle lüle yapıyodum ne kadar güzel oluyodu şimdi küt kestirdim önü uzun arkası kısa ama bunuda kullanması kolay işte, yıka azcıkta düzleştiriciyle düzlet oldu bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?