♥haftalık kilo verme yarışması♥

kaç kilosun canım nekadar vermek istiyodun sen

canım 62,7 kiloyum, ama diyetisyende yağ oranım en son 30,5 çıkmıştı bana en fazla 28 olmalı demişti yani 25-26 lara indirmem lazım sanırım belkide daha da az olmalı, yani demek istediğim kilo vermek derken yağ oranımı düşürmek, kilo olarakta 58 di hedefim ama sanırım 58 de istediğim yağ oarnını yakalayamayacağım o yüzden 56 da olabilir hani onu zaman göstercek artık

benim göbek ve bacaklarımda var fazlalık özellikle göbekte çok var diğer yerlerim gayet iyi ama mekik türü şeyler cekincede bel ağrısından duramıyorum

Aynen benim pantolonum çok almıyorum da bakıyorum gerçekten de artık modeller hep dar paça en nefret ettiğim şey büyük basenli biri olarak
Kızlar size tavsiyem yıllar önce bir yerde okumuştum sürekli aklımda baseninizin büyük görünmesini istemiyorsanız dar paça pantolon giymeyin

benim göbek ve bacaklarımda var fazlalık özellikle göbekte çok var diğer yerlerim gayet iyi ama mekik türü şeyler cekincede bel ağrısından duramıyorum
mekik çekme canım bel göbek için bir sürü hareket var, onlardan yap,bende armut tipliyim 5,5 kilo verdim ama basenler haaallaaaaa kocaman duruyo

Geçmiş olsun canım tabbi ki kızlar hasta olacağına biz olsak daha iyi biz bu kış bir kez hasta olduk çok şükür çabuk atlattık sizinki hava değişiminden oluyor galiba ama yine de kızların bağışıklığını biraz güçlendirmemiz lazım sen bunun için şurup falan kullandın mı

Resmen tayt ya herkes böyle giymek zorunda mı tamamen basenlerime yapışıyor giyemem ki rahatsız oluyorum hiç bir şey bulamadım doğru düzgün

Kız bizim kalorimiz niye 1000 in altına düşmüyor acaba 3 gün dikkat edelim nasılsa hafta sonu edemiyceez
ayy bende bilmiyorum deniz,aslında çokta yemiyorumöyle derler ya hep
ben yediklerimi bugünden itibaren yazayım burayada yanlışlarımı bana nehirnil111 le beraber desenize belki kendime çekidüzen veririm, hayır diyetisyenede gidiyorum inan onun yazdıklarından daha az yiyiyorum ama neden olmiiii

Tabi canım kim kabul etmiyo anlamadım leğen geniş o belli bariz hatta o kadar geniş ki kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen ben hala çok rahattım
etrafımdaki insanlar kabul etmiyo işte, herkes en zor göbek gider diyo hiçte değil en zor basen gidiyo bikerem

Ben sana herşeyi söylerim bütün menülerini yaz hiç çekinmem canım inan bana kalori hesaplamadan çok yazdıklarını yazmak işe yarıyor

kız bana yetiştin, aynıyız
tam rakip olduk, hadi bakalım.
62.4:) bugün canım. kızlar bu ara yazamıyorum. inanın çok yoğunum ya. işyerinde bazı durumlar var, yetiştirmeye çalıştım. evde de hep geç yattım. şuan halen kendimi açamıyorum. artık yorgunluk birikti dökülüyorum. aksi gibi de hsonu misafirim var ve evi toparlamam gerek. diyetten pek sapmıyorum şükür ama su işi bazen iki buçuk litreyi tamamlayamıyorum. geçen hafta daha iyiydim.

Günün gidişatı güzel akşam abartı bir şey yenilmezse güzel gidiyorsun canım sadece ben olsam o beyaz ekmeği yemezdim haşlanmış yumurta tek başına da doyuruyor diğer yediklerin bile var

anaaa geçtiya beni

işlerinde kolay gelsin sana

Günün gidişatı güzel akşam abartı bir şey yenilmezse güzel gidiyorsun canım sadece ben olsam o beyaz ekmeği yemezdim haşlanmış yumurta tek başına da doyuruyor diğer yediklerin bile var
ya nehir sabahları yiyiyorum bitek öğlen ve akşam elime sürmüyorum ekmeği sen diyetisyenin bana verdiği listeyi görsen, günde 6 dilim ekmek var listede, makarna pilav var hemde 6 yemek kaşığı, buda 150 gram eder bense yediğimde 2 yemek kaşığı yani 50 gram yiyiyorum, sonra meyva günde 4 porsiyon verdi bundaki k.hidratı düşünebiliyomusun bense gün aşırı 1 tane yemeye gayret gösteriyorum

sonuçta bunun bide koruması olcak yani şimdi bile listenin altında yiyiorum sonra normale dönünce almak istemiyorum o yüzden

sen beni 3 gün bi takip et bakalım nolcak

Sanırım diyetisyen alıştırarak çok uzun zamana yayarak kilo vermeni istiyor makarnalı hele pilavlı bir diyet için aklıma sadece bu geldi yani tam buğday ya da çavdar mı peki o ekmekler en azından öyle olsa daha sağlıklıdır ya 4 porsiyon meyve nedir karbonhidratı zararlı değil meyve sonuçta ama şeker oranı çok yüksek ve zararlıdır fazlası da

ya onun ne yapmaya çalıştığını bende anlayamadım ama bi görsen kendinden çok emin
mesela
sabahı yazmadım kahvaltı yapılmıyo sanma :)
saat 10 da 1 meyva
öğlen 2 köfte kadar et+6yemek kaşığı pilav/makarna veya bunun yerine 1 kase çorba+1 ekmek (tabi ekmekler tam tahıllı, kepek,çavdar tem buğday demiş)
saat 15 de 1 porsiyon meyva+1 bardak süt/yoğurt (meyva yemezsem yerine 2 ceviz)
akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği+3 dilim ekmek+2 kaşık yoğurt
saat 9 da 2 porsiyon meyva KK57:akşam çoşmuş diyetisyen+yarım bardak süt/yoğurt
başka diyetisyende yatarken demişki 1porsiyon meyva+1dilim ekmek+1 kibrit kutusu peynir

ya daha neler neler inan böyle yemiyorum bile, bak 3 gün takip et beni görceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…