- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kız bizim kalorimiz niye 1000 in altına düşmüyor acaba 3 gün dikkat edelim nasılsa hafta sonu edemiyceeznehirnil111 salı günkü kalorim 1128
kaç kilosun canım nekadar vermek istiyodun sen
canım kilolarımız yakın ama bende kiloyu yapan yağlarım, yani sen belki daha kaslı bir yapıda olabilirsin ama bende yağ oranı yüksek çıktığı için şuan kardio egzersizleri yapıyorum, 60 altına indikten sonra platese başlamayı düünüyorum
Aynen benim pantolonum çok almıyorum da bakıyorum gerçekten de artık modeller hep dar paça en nefret ettiğim şey büyük basenli biri olarakDün akşam yeni pantolon bakayım dedim bütün modeller likralı tayt gibi olmak zorunda mı zayıflasa bile insan öyle yapışmasını istemiyor ya rahat 10 tane denedim 1 tane anca aldım
Not ettim canım sağol aynı sınırda gidiyorsun
Hımmm düşünebilirim en son 2010 da kestirmiştim öyle
mekik çekme canım bel göbek için bir sürü hareket var, onlardan yap,bende armut tipliyim 5,5 kilo verdim ama basenler haaallaaaaa kocaman duruyobenim göbek ve bacaklarımda var fazlalık özellikle göbekte çok var diğer yerlerim gayet iyi ama mekik türü şeyler cekincede bel ağrısından duramıyorum
Geçmiş olsun canım tabbi ki kızlar hasta olacağına biz olsak daha iyi biz bu kış bir kez hasta olduk çok şükür çabuk atlattık sizinki hava değişiminden oluyor galiba ama yine de kızların bağışıklığını biraz güçlendirmemiz lazım sen bunun için şurup falan kullandın mıhastayız tüm aile keyfim yok o yüzden düzelemedik. hadi biz neyse de kız hasta olunca daha kötü oluyorum. daha yeni rapor aldım tekrar alamam kuzum da o halde kreşe gidiyor ayy valla kafam hiç yerinde değil bu aralar. modum çok düşük yerlerdeyim resmen.
Aynen benim pantolonum çok almıyorum da bakıyorum gerçekten de artık modeller hep dar paça en nefret ettiğim şey büyük basenli biri olarak
Kızlar size tavsiyem yıllar önce bir yerde okumuştum sürekli aklımda baseninizin büyük görünmesini istemiyorsanız dar paça pantolon giymeyin
Ayyy buna çok güldüm değil mi biz yiyecek yemek ararken arkadaşımızın yemekhanesinde kalori listesi bile veriyorlarbüyük şe-erlerde öyle oluyo biz anlamaruz
ayy bende bilmiyorum deniz,aslında çokta yemiyorumKız bizim kalorimiz niye 1000 in altına düşmüyor acaba 3 gün dikkat edelim nasılsa hafta sonu edemiyceez
etrafımdaki insanlar kabul etmiyo işte, herkes en zor göbek gider diyoTabi canım kim kabul etmiyo anlamadım leğen geniş o belli bariz hatta o kadar geniş ki kızım 40 haftayı doldurmasına rağmen ben hala çok rahattım
Ben sana herşeyi söylerim bütün menülerini yaz hiç çekinmem canım inan bana kalori hesaplamadan çok yazdıklarını yazmak işe yarıyorayy bende bilmiyorum deniz,aslında çokta yemiyorumöyle derler ya hep
ben yediklerimi bugünden itibaren yazayım burayada yanlışlarımı bananehirnil111 le beraber desenize belki kendime çekidüzen veririm, hayır diyetisyenede gidiyorum inan onun yazdıklarından daha az yiyiyorum ama neden olmiiii
Ayyy buna çok güldüm değil mi biz yiyecek yemek ararken arkadaşımızın yemekhanesinde kalori listesi bile veriyorlar
Ben sana herşeyi söylerim bütün menülerini yaz hiç çekinmem canım inan bana kalori hesaplamadan çok yazdıklarını yazmak işe yarıyor
62.4:) bugün canım. kızlar bu ara yazamıyorum. inanın çok yoğunum ya. işyerinde bazı durumlar var, yetiştirmeye çalıştım. evde de hep geç yattım. şuan halen kendimi açamıyorum. artık yorgunluk birikti dökülüyorum. aksi gibi de hsonu misafirim var ve evi toparlamam gerek. diyetten pek sapmıyorum şükür ama su işi bazen iki buçuk litreyi tamamlayamıyorum. geçen hafta daha iyiydim.kız bana yetiştin, aynıyız
tam rakip olduk, hadi bakalım.
Günün gidişatı güzel akşam abartı bir şey yenilmezse güzel gidiyorsun canım sadece ben olsam o beyaz ekmeği yemezdim haşlanmış yumurta tek başına da doyuruyor diğer yediklerin bile varsabah
Kiraz Domates
1 tane
Zeytin
2 orta boy
Pınar Krem Peynir
20 g
Beyaz Ekmek
1,2 dilim
Haşlanmış Yumurta
50 g
Bal
1/2 yemek kaşığı
toplam kalorisi:241
k.hidratta 26,01
öğlen ıspanak ve mercimek çorbası yiycem, aşçı menüde değişiklik yapmadıysa tabi
62.4:) bugün canım. kızlar bu ara yazamıyorum. inanın çok yoğunum ya. işyerinde bazı durumlar var, yetiştirmeye çalıştım. evde de hep geç yattım. şuan halen kendimi açamıyorum. artık yorgunluk birikti dökülüyorum. aksi gibi de hsonu misafirim var ve evi toparlamam gerek. diyetten pek sapmıyorum şükür ama su işi bazen iki buçuk litreyi tamamlayamıyorum. geçen hafta daha iyiydim.
ya nehir sabahları yiyiyorum bitek öğlen ve akşam elime sürmüyorum ekmeği sen diyetisyenin bana verdiği listeyi görsen, günde 6 dilim ekmek var listede, makarna pilav var hemde 6 yemek kaşığı, buda 150 gram eder bense yediğimde 2 yemek kaşığı yani 50 gram yiyiyorum, sonra meyva günde 4 porsiyon verdi bundaki k.hidratı düşünebiliyomusun bense gün aşırı 1 tane yemeye gayret gösteriyorumGünün gidişatı güzel akşam abartı bir şey yenilmezse güzel gidiyorsun canım sadece ben olsam o beyaz ekmeği yemezdim haşlanmış yumurta tek başına da doyuruyor diğer yediklerin bile var
Sanırım diyetisyen alıştırarak çok uzun zamana yayarak kilo vermeni istiyor makarnalı hele pilavlı bir diyet için aklıma sadece bu geldi yaniya nehir sabahları yiyiyorum bitek öğlen ve akşam elime sürmüyorum ekmeği sen diyetisyenin bana verdiği listeyi görsen, günde 6 dilim ekmek var listede, makarna pilav var hemde 6 yemek kaşığı, buda 150 gram eder bense yediğimde 2 yemek kaşığı yani 50 gram yiyiyorum, sonra meyva günde 4 porsiyon verdi bundaki k.hidratı düşünebiliyomusun bense gün aşırı 1 tane yemeye gayret gösteriyorum
sonuçta bunun bide koruması olcak yani şimdi bile listenin altında yiyiorum sonra normale dönünce almak istemiyorum o yüzden
sen beni 3 gün bi takip et bakalım nolcak
ya onun ne yapmaya çalıştığını bende anlayamadım ama bi görsen kendinden çok eminSanırım diyetisyen alıştırarak çok uzun zamana yayarak kilo vermeni istiyor makarnalı hele pilavlı bir diyet için aklıma sadece bu geldi yanitam buğday ya da çavdar mı peki o ekmekler en azından öyle olsa daha sağlıklıdır ya 4 porsiyon meyve nedir karbonhidratı zararlı değil meyve sonuçta ama şeker oranı çok yüksek ve zararlıdır fazlası da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?