- 31 Ekim 2013
- 6.149
- 11.987
- 248
Geçmiş olsun canım tabbi ki kızlar hasta olacağına biz olsak daha iyi biz bu kış bir kez hasta olduk çok şükür çabuk atlattık sizinki hava değişiminden oluyor galiba ama yine de kızların bağışıklığını biraz güçlendirmemiz lazım sen bunun için şurup falan kullandın mı
boyun kaç canım boyla alakalı aslında kilolu görünüp görünmeme ben 54 olunca çok çirkin oluyorum mesela en güzel kilom57 58 tabi en başta bi 60 a inebilirsemcanım 62,7 kiloyum, ama diyetisyende yağ oranım en son 30,5 çıkmıştı bana en fazla 28 olmalı demişti yani 25-26 lara indirmem lazım sanırım belkide daha da az olmalı, yani demek istediğim kilo vermek derken yağ oranımı düşürmek, kilo olarakta 58 di hedefim ama sanırım 58 de istediğim yağ oarnını yakalayamayacağım o yüzden 56 da olabilir hani onu zaman göstercek artık
ohoo daha ne olsun vitamin patlaması yaşayacak çocuk maşallahtatlım inan her gün harnup pekmezi içer sabah akşam, günde 4 5 tane ceviz mutlaka yer. süt yoğurt yumurtaın hastası yemediği gün yok. tüm sebze meyve yer ayırt etmez. öksürüğü başladığından beri bal-zencfil yapıp yediriyorum , yani multivitamin şurup bir ara kullandık ama ben etkili olduğunu düşünmüyorum. hani daha ne yapayım şaşırdım.
işte boy yok canım ya 1,60 ım ben, kilo üsttede olmak kaydıyla yoğun olarak alt bölgede toplamış durumdaboyun kaç canım boyla alakalı aslında kilolu görünüp görünmeme ben 54 olunca çok çirkin oluyorum mesela en güzel kilom57 58 tabi en başta bi 60 a inebilirsem
ohoo daha ne olsun vitamin patlaması yaşayacak çocuk maşallah
ya onun ne yapmaya çalıştığını bende anlayamadım ama bi görsen kendinden çok emin
mesela
sabahı yazmadım kahvaltı yapılmıyo sanma :)
saat 10 da 1 meyva
öğlen 2 köfte kadar et+6yemek kaşığı pilav/makarna veya bunun yerine 1 kase çorba+1 ekmek (tabi ekmekler tam tahıllı, kepek,çavdar tem buğday demiş)
saat 15 de 1 porsiyon meyva+1 bardak süt/yoğurt (meyva yemezsem yerine 2 ceviz)
akşam 8 yemek kaşığı sebze yemeği+3 dilim ekmek+2 kaşık yoğurt
saat 9 da 2 porsiyon meyvaKK57:akşam çoşmuş diyetisyen+yarım bardak süt/yoğurt
başka diyetisyende yatarken demişki 1porsiyon meyva+1dilim ekmek+1 kibrit kutusu peynir
ya daha neler neler inan böyle yemiyorum bile, bak 3 gün takip et beni görceksin
oyy maşallah yamaşallah aynen begümcüm. inan nazarım değiyor. bir sebze yiyişi var, köfteyi bırakır brokoli ister. ben de gittiği yere kadar ne zaman bıkarsa hani belli yaşa gelince seçiyorlar çünkü. karnıbahar kereviz bu ara çok sever oldu ben de hep farklı şekillerde yapıyorum ne biz ne o sıkılsın. yoksa haşlanmış karnıbaharı koy önüme ben de yemem tatsız tutsuz.
ıhlamur içmiyor diye üzülüyordum kreşte hep veriyorlar içmeye başlamış çok mutlu oldum. anne çay mı yaptın keşke ıhlamur olsaydı dedi dün sabah. kurban olsun ıhlamurlar kuzuma :)
akşamları spordan sonra 120-130 gram yoğurt koyup içine zerdeçal,zencefil bide acı biber koyup yemeye başladım, meyvayı saat 3,5 4 gibi 1 tane yiyiyorum, sabahla öğlen arası ara öğün yemiyorum zaten hemen öğlen oluveriyo, meyva yemezsem 3 ceviz bide ekmeğin kenarından azcık yiyiyorum yanında çay alıyorum tok tutuyo,buda tok tutmazsa yarımda meyva yiyiyorum , işte öğlenki yemeğin tok tutuculuğuna göre değişiyoAnladım kuzum meyve ve süt aralarda güzel ama sütü genelde herkes öneriyor cevizi kuru kayısı ya da inciri falan bunlar iyi porsiyon porsiyon meyve çok fazla ya günde 1-2 tane olsa neyseAkşamları meyveyi zaten pek önermezler ya da yanında süt yoğurtla önerirler ki acıkmasın insan Tabi ki bakarım kuzum ne demek keşke bir faydamız dokunsa
sağol canım valla kafamı koysam uyuycam o derece yanianaaa geçtiya beni
işlerinde kolay gelsin sana
akşamları spordan sonra 120-130 gram yoğurt koyup içine zerdeçal,zencefil bide acı biber koyup yemeye başladım, meyvayı saat 3,5 4 gibi 1 tane yiyiyorum, sabhla öğlen arası ara öğün yemiyorum zaten hemen öğlen oluveriyo, meyva yemezsem 3 ceviz bide ekmeğin kenarından azcık yiyiyorum yanında çay alıyorum tok tutuyo,buda tok tutmazsa yarımda meyva yiyiyorum , işte öğlenki yemeğin tok tutuculuğuna göre değişiyo
çünkü bazen makarna/pilav yanında tatlı oluyo ben onları yemediğim için tek yemekle kalıyorum o zamanda acıkıyorum
faydan olur tabi canım olmazmı sonuçta sen hedefe ulaşan nadir kişilerdensinbu işi kaptın sen
afiyet olsun, bende çay içiyorum şimdisağol canım valla kafamı koysam uyuycam o derece yani
kahve söyledim içiyorum.on buçuk oldu halen açılamadım ya erken yatmam lazım akşam ama yatamam gene.adetim yeni bitiyor bugün. düşseydi daha düşerdi, adet sonrası kilom olabilir bu dimi
Zerdeçalı falan çok öneriyorlar canım dene bana da bildirirsinİyi yapıyorsun yaptığın çok doğru inşallah muhteşem sonuçlar alacaksın inanıyorum
Kendime hakim olmaya çalışıyorum bende beni de spor olarak gaza getirseniz ne güzel olur
Haklısın aslında kuzum pilates aletleri olmadan da yapsam sanırım işe yarar değil mi öyle çok terlemem de dediğin gibibildiririm canım ne demek zaten burda paylaşıyorum kilomu değişiklik olursa yaptığım herşeyin ortak faydası olcak işte, bide haftaya şu lahana çorbası diyetini yapsam varya oooo süpper olur
senin vücut tam plateslik oldu biliyomusun, aslında yapsan süper olur haftada 3 gün bile yeter, inan bana o zaman kilo vermesen bile sıkılaşır ve dahada zayıflamış görünürsün keşke bende o zamana gelebilseydim
hem bizim gibi spor yaparken hergün duş insanı çok sıkıyo ama plateste öyle şapur şupur terlemezsin de yani yapması daha kolay ,bence yapmaya başla
ya aslında plates aleti dediğin çok ta pahalı şeyler değil, sen ist. dasın bulma şansın çok bulamazsanda internette satan yer çok, her ay 1 tane al, olmayanların yerine alternatif kullan bence yapabilirsinHaklısın aslında kuzum pilates aletleri olmadan da yapsam sanırım işe yarar değil mi öyle çok terlemem de dediğin gibikışın her gün duştan sıkılıyor insan gün aşırı alıyorum zaten ama yine de tam denk gelmiyor işte
Onlara yönelik mi yapılmış canım Rabbim korusun nasıl zalimler nasıl hainler ellerinde patlasın inşallahGeçmişi biraz okudum da korkunun ecele faydası yok arkadaşlar rabbim korusun hepimizi hayırlı ölümler nasip etsin.. bombanın olduğu yer eşimin görevde olduğu yerdi ama tevafuk ogun ordan geçmediler eve gelirken zaten hedefte onlar varmış ben ağlarken esim mesaj attı ben iyiyim merak etme diye ögun biraz tartismistik sacma sebepten ötürü hep benim pis gururum yüzünden artik yapmaz ama yüzüme tukurse yarabbi şükür derim o korku bana yetti onu çok seviyorum önce ben ölürüm hayırlı ile inşallah rabbim günah yazmasın ama ben güçsüzum onsuz bir hiçim ...
Bu arada yapmaya çalıştığım diyet programini yapamadim yeni yöntemim karnın acıkınca ye canım isteyince zararlı şeylerden azcik yebu sabah kahvaltı hazırlamak canım istemedi bende koca bir armut ve sütlü türk kahve yaptım bir bardak afiyetle yedim :)
ya aslında plates aleti dediğin çok ta pahalı şeyler değil, sen ist. dasın bulma şansın çok bulamazsanda internette satan yer çok, her ay 1 tane al, olmayanların yerine alternatif kullan bence yapabilirsin
teşekkürler canım sana da afiyet olsun. evet inş yakında toparlanırım. diyete devam canım başarcazzz...afiyet olsun, bende çay içiyorum şimdi
bazen benimde akşamları çok yoğun oluyo Allah kolaylık versin inşallah ışık hızında biterde işlerin dinlenirsin,
bende regl sonrası kilo veriyorum onun harici ara dönemde yerimde sayıyorum, mesela 29 şubattan beri gram oynamadım hala aynıyım,
sende şimdi regl in bitmişya o yüzden kilo vermişsindir diyete devam edersen vermeye devam edersin, benim bünye tuhaf sadece metabolizmam yavaş ondan zor veriyorum
canım çok çok geçmiş olsun,rabbim ayırmasın sizi , cümlemizi sevdiklerimizden, korusun herkesiGeçmişi biraz okudum da korkunun ecele faydası yok arkadaşlar rabbim korusun hepimizi hayırlı ölümler nasip etsin.. bombanın olduğu yer eşimin görevde olduğu yerdi ama tevafuk ogun ordan geçmediler eve gelirken zaten hedefte onlar varmış ben ağlarken esim mesaj attı ben iyiyim merak etme diye ögun biraz tartismistik sacma sebepten ötürü hep benim pis gururum yüzünden artik yapmaz ama yüzüme tukurse yarabbi şükür derim o korku bana yetti onu çok seviyorum önce ben ölürüm hayırlı ile inşallah rabbim günah yazmasın ama ben güçsüzum onsuz bir hiçim ...
Bu arada yapmaya çalıştığım diyet programini yapamadim yeni yöntemim karnın acıkınca ye canım isteyince zararlı şeylerden azcik yebu sabah kahvaltı hazırlamak canım istemedi bende koca bir armut ve sütlü türk kahve yaptım bir bardak afiyetle yedim :)
hayırlı işlerdir kız inşallah, kolay gelsin sizeay kızlar yazamadım bugün öğlene kadar çalışacağım öğleden sonra çok önemli bir işimiz var eşimle
yalnız pilates konusuna takıldım
nehirnil111 begum75
malzemesiz pilates yapabilirsiniz ilk etapta
malzeme çok ta gerekli değil açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?