♥haftalık kilo verme yarışması♥

hayırlı işlerdir kız inşallah, kolay gelsin size
evet malzemesizde oluyo plates, ama oluncada daha başka oluyo sanki daha motive gibi oluyo insan
İnşallah canım
forumdaki bütün arkadaşlarım ufacık bir dua ederseniz çok sevinirim
haklarında hayırlısı olsun demeniz yeterli
hayırlı mı değil mi en iyi Rabbim biliyor çünkü

bu arada ben maymun iştahlı olduğum için malzemelerde çok az çalıştım ya herkesi de kendim gibi sanıyorum
zor geliyor çıkar topla

Ya ben bu arada hala regl olamadım ya bazen diyorum yoksa bebekmi var idrar testi yaptım olumsuz ama psikolojik heralde arada bir karnımı bir şeyler tekmeliyor muhtemelen bağırsaklarım

Ne güzel regl oldugumda kilolar gidiyordu hızlıca na ... eğer 48 kilo olursam birde vücudumu sıkışlastirip baklava karin yaparsam ikinci bebeği isteyebilirim ama bir şartla bebek doğduktan sonra ne kv ne kp eğer doğumum normal rahat olursa annem bile fazla kalmasın hatta hic kalmasin kocamla bakayım tek şartım bu çünkü lohusa depresyonu berbat bi şey yaşayanlar anlayabilir

nehirnil111 şimdi öğlen yemeğimi bitirdim

Ispanak Yemeği
200 g
Kırmızı Mercimek Çorbası
150 g
Ekmek
1 dilim

ekmek tam 1 dilim değildi ama olsun öyle yazdım çok güzel tazecik çıtır çıtırdı dayanamadım, yuvarlak ekmeğin köşesiydi yani sırf kabuk iç yok denecek kadar az dı yani(nasılda masumlaştırdım demi)

öğlenin toplam kalorisi 378 kalori, k.hidratta 30,84

sabahtan beride 619 kalori, 56,85 k.hidrat oldu

ara öğüne bir portakal yiyecem

hayırlı işlerdir kız inşallah, kolay gelsin size
evet malzemesizde oluyo plates, ama oluncada daha başka oluyo sanki daha motive gibi oluyo insan

Evet motive konusu öyle ama plates aletsiz de oluyor 18 gün düzenli yapmış ve hedefine ulasmis biri olaraktan garanti veriyorum hatta top tamamen gereksiz bence boşuna yer kaplıyor

sbeden boy 160 cm kilo 75 hedef kilo 60 küçücük k hedef kilo 70
aramiza hos geldin. Kurallar ilk sayfada
Geçmiş olsun canım dikkat et suya sokmamaya çalış bir kaç gün
Gecti canim agrisi bugün de kızımın gözü çıkıyordu az kaldı gözü gitti dedim baktim derisi yirtilip ayrilmis gozkapaginda simdi uyutmqya çalışıyorum . Ağlıyor arada dikiş attirayim dedim bu sefer daha kötü olacak korkacak cani yanacak. Umarim iz kalmaz

Toplam
1417
kcal

Bu arada dünkü kalorim
hızlı bir giriş yaptım haftaya
Akşam arkadaşlarımıza gittik, ilk defa evlerine gittik bu nedenle hazırladıklarından yedim valla yalan yok güzeldi de yahu

Bu hafta biraz dikkatsiz gidip vücudu şaşırtmak istiyorum
kendimi kandırıyorum kızlar
geçen hafta düzgün bir yemek programı yapmadığım için herşeyden canım çekiyor
bu nedenle kaçamak haftası ilan ediyorum bu haftamı
Yediklerimi size yazmayacağım sadece toplam kalori olarak ne aldım onu yazacağım

Bu haftanın da en çok kalori alan üyesi seçilirim sanırm

Maşallah canım ya sağlıklı besleniyorsun bir zamnlar benim yaptığım gibi nazar değmesin

Beni geçemezsin korkma

bağırsaktır kız o şeyler içerde çıkışı ararken dolanıp duruyodur
akşamları acı biberli yoğurt ye, kayısılı,incirli,cevizli sular iç, birazda spor yaparsan çalışır bağırsakların
regl olursan gider yine kilolar vücudun böyle tuttuğuna bakma, metabolizma hızlandığında söküp atıyo hepsini,
bebişin olur inşallah benim gibi k.valde korkusuna kapılmışsın sende, baştan eşinle herşeyi konuş nasılsa evdesin sen kendin bakarsın ama ilk çocuğun büyüsün en azından kreşe falan başlasın yoksa zorluk çekersin, aradan çıkma sonra

Son düzenleme:

Ay canım içim gitti ya rabbim korusun evlatlarımızı yeni gördüm çok geçmiş olsun

Maşallah canım ya sağlıklı besleniyorsun bir zamnlar benim yaptığım gibi nazar değmesin
h.içi öyle canım, sabah zaten evdekilere k.hazırlıyorum hepimiz yiyip çıkıyoruz,öğlen desen işyerinde çıkıyo yemek düzenli yiyiyorum, işte akşamları kaçamak yapmasam süper olcakta, evde saldırıyorum hepsine ,hani oturup adamakıllıda yemiyorum azcık ondan azcık bundan azcık ucundan kenarından derken kaç kalori olur allah bilir

spor yaptığım günler daha kontrollüyüm, yemekten sonra tam atıştırma canım çekecekken spora başlıyorum o zaten iflağımı kesiyo yemeği bırak hareket etcek hal kalmıyo,ancak su içebiliyorum o kadar, bide spordan yarım saat sonra yoğurt/süt yiyiyorum

Son düzenleme:

Ya şimdilik çalışmıyor olsamda ben alışık degilim aslında ev hanimligina bu aralar hoşuma gidiyor alışıyorum ve rahat ne yalan soyleyim ama çalışmak istiyorum bebeğim 2 yaşına gelince ... ama iste ben senin dediğin gibi evimde istemem kimseyi yani allah muhtaç etmesin o ayrı bir konu fakat yok yani anladın sen onu zaten eşimle anlaşma yapma dan çocuk yapmam yani ben doğumdan çok lohusalıktan korkuyorum

anladım ben onu
evet bende çalışmaya alışkın biri olarak evde yapamam heralde ama çocuk bakarken ayrı tabi o mecbur, lohusalık da çok zor dönem tabiyanlız kalmamak lazım

anladım ben onu
evet bende çalışmaya alışkın biri olarak evde yapamam heralde ama çocuk bakarken ayrı tabi o mecbur, lohusalık da çok zor dönem tabiyanlız kalmamak lazım

Evet çok zor hatırlamak bile istemiyorum bak hatırlayınca çocuk isteyim kaçtı en iyisi ben biraz hayatımı yasayım

Güzel gidiyorsun canım işin sırrı akşam yemeğinde onu da toplam kalorinle beraber merak ediyorumEkmek çok masum geldi gözüme şimdi canlandırdım da canım bile çekti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…