sende çok iyi gidiyosun canımSabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 1 kase yeşil salata - 303 kalori
Sütlü yulafa bayılıyorum hiç acıktırmıyor da normalde sabahları yemeden öğleni bulurum ama yemek zorundayım vücudum harekete geçsin diyesende çok iyi gidiyosun canım, bende sabahları senin gibi yulafımı yiyim bari en azından tarihi geçmeden bitirmiş olurum hemde daha az kalori alırım.
doğru yapıyosun canım, sabah yemeliyizki metabolizma mız çalışmaya enerji yakmaya başlasın.Sütlü yulafa bayılıyorum hiç acıktırmıyor da normalde sabahları yemeden öğleni bulurum ama yemek zorundayım vücudum harekete geçsin diye
ooo güzel menü, afiyet olsunöğle yemeğim: yarım kase corba taze fasulye bi çatalcık sütlü tatlı
şimdide çubuk tarcın attım suyun içine onu içiyorum
Çok iyisin canımöğle yemeğim: yarım kase corba taze fasulye bi çatalcık sütlü tatlı
doğru yapıyosun canım, sabah yemeliyizki metabolizma mız çalışmaya enerji yakmaya başlasın.
ooo güzel menü, afiyet olsunbu mevsimte taze faulye dahada güzel, senden 1 ekmekle fazla yemişim diğerleri hemen hemen aynı sayılır, gerçi senin 1 çatal tatlın var ama benim ekmek daha kötü oldu sanırım
Çok iyisin canım
Mecburen canım bir de öncesinde su içiyorum vücuda direk su verecekmişsin Günaydını öyle oluyormuş
hahaa bunu sevdimÇok iyisin canım
Mecburen canım bir de öncesinde su içiyorum vücuda direk su verecekmişsin Günaydını öyle oluyormuş
Öyleymiş Begüşhahaa bunu sevdimgünaydın vücut
Benim eşim de meyve yemez ama ben kızıma yedirirken yiyorumooooo
hamburgerrr
aştın kendini anacım
nehir sen hiç meyva yemiyosun, ben 1 gün yemesem ertesi gün beynime vuruyo illa yiyecem nasıl duruyosun yemeden bide eşinde mi yemiyo??
64 kiloyken yapmıştım tam uygulayamamakla birlikte 3 kilo vermiştimsaol canım ama 2 gün bitti kilo veremedim bendemi problem acaba bunların dışınada çıkmadım
Ben aglamadim daha mutlu gorunmeye çalıştım yoksa üzüntüsü artiyordu . Sagol canimSende ağlamışsındır yavrum benim ya çok şükür gözüne bir zarar gelmemiş iz falanda düşünme halledilmeyecek şeyler değil inşallah
Bekarken iyiydik yaaa evde en az 5 kişi sadece meyve değil makarnamız bile lezzetliydi huzur vardı huzurben 1 gün yemesem varya beynim resmen eror veriyo yaniyo illa yenecek o meyva, ben bekarken hatırlıyorumda annemler pazara 2 kere çıkarlardı, birinde sırf meyva almak için, haftada 20-25 kilo meyva yiyoruz derdi annem,çok gibi ama elimizden hiç düşmezdiki habire yer dururduk
canım ya,insan özlüyo o zamanları bazen demi, olsun seninde yuvan mutlu huzurlu çok şükür, senin kızında öyle hatırlar anar ilerde ne güzelBekarken iyiydik yaaa evde en az 5 kişi sadece meyve değil makarnamız bile lezzetliydi huzur vardı huzur
Un helvası mı kız kokusu burnuma geldi seni dövesim gelmedi şuannehirnil111
beni döv, arkadaş sıcak helva getirdi çok güzeldi dayanamdım yaa yedim bi güzel bide kocaman bişeydi hesapladım 452 kalori çıktıportakalı yemiycem,akşama da çorba salata geçircem mecbur
neyse fazla ayrıntıya girmiyim o zamanUn helvası mı kız kokusu burnuma geldi seni dövesim gelmedi şuanAkşama hafif atlatırsan dengelersin moralini bozma gündüz yemişsin öyle say
seni geçtim, helva yidimöğle yemeğim: yarım kase corba taze fasulye bi çatalcık sütlü tatlı
Maaşallah zayıflık senin genlerinde var kızım gibiNe güzel çok faydalı canım benim çok severek yediğim ve aradığım meyveler Muz,Kivi,Ananas,Yeşil erik,Yeşil elma diğerleri olmasa da olurYiyorsunuzdur kesin ben eşime 1 büyük tabak meyve doğruyorum 2 mandalina 1 büyük elma 1 büyük armut falan o gün 1 saate bitmişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?