♥haftalık kilo verme yarışması♥

sende çok iyi gidiyosun canım, bende sabahları senin gibi yulafımı yiyim bari en azından tarihi geçmeden bitirmiş olurum hemde daha az kalori alırım.

sende çok iyi gidiyosun canım, bende sabahları senin gibi yulafımı yiyim bari en azından tarihi geçmeden bitirmiş olurum hemde daha az kalori alırım.
Sütlü yulafa bayılıyorum hiç acıktırmıyor da normalde sabahları yemeden öğleni bulurum ama yemek zorundayım vücudum harekete geçsin diye

öğle yemeğim: yarım kase corba taze fasulye bi çatalcık sütlü tatlı
şimdide çubuk tarcın attım suyun içine onu içiyorum
ooo güzel menü, afiyet olsun bu mevsimte taze faulye dahada güzel, senden 1 ekmekle fazla yemişim diğerleri hemen hemen aynı sayılır, gerçi senin 1 çatal tatlın var ama benim ekmek daha kötü oldu sanırım

öğle yemeğim: yarım kase corba taze fasulye bi çatalcık sütlü tatlı
şimdide çubuk tarcın attım suyun içine onu içiyorum
Çok iyisin canım
doğru yapıyosun canım, sabah yemeliyizki metabolizma mız çalışmaya enerji yakmaya başlasın.

Mecburen canım bir de öncesinde su içiyorum vücuda direk su verecekmişsin Günaydını öyle oluyormuş

ooo güzel menü, afiyet olsun bu mevsimte taze faulye dahada güzel, senden 1 ekmekle fazla yemişim diğerleri hemen hemen aynı sayılır, gerçi senin 1 çatal tatlın var ama benim ekmek daha kötü oldu sanırım
ben dünün telafisini yapmaya calışıyorm canım yoksa bende ekmek yerdim sabahtn beri 5 bardak su içtim bnm için bi rekor

Bekarken iyiydik yaaa evde en az 5 kişi sadece meyve değil makarnamız bile lezzetliydi huzur vardı huzur

Un helvası mı kız kokusu burnuma geldi seni dövesim gelmedi şuanAkşama hafif atlatırsan dengelersin moralini bozma gündüz yemişsin öyle say

Un helvası mı kız kokusu burnuma geldi seni dövesim gelmedi şuanAkşama hafif atlatırsan dengelersin moralini bozma gündüz yemişsin öyle say
neyse fazla ayrıntıya girmiyim o zaman
tamam canım gündüz yediğime saydım, akşama dengeliycem artık
yanındada çay içtim ne güzel şiştim doydum ohhh

Maaşallah zayıflık senin genlerinde var kızım gibi
Seçtiklerin hep yeşil ve ekşi meyveler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…