♥haftalık kilo verme yarışması♥

Sen bunları bana sor Begüş 10 yıl önce de yaptım geçen yıl da yaptım ara ara hep yaparım
Adı üstünde yağ yakıcı çorba çorbayı yapıp 3 gün yerim dediğin gibi sebze meyve tam benlik ama işin kötü tarafı işyerine getirip yiyememem

Senin de kızın var dimi şükürler olsun ki hayatımızda onlar var

Ben de hep öyle yapıyorum birlikte yapalım yaa aynı şeyleri yiyelim belki senle yarışınca ben de kurallarına uyarım

oy kıyamam amaa :) olsun ya bende dün börek yedim ama tartıldım 59 çıktm çok şaşırdm kesn tartı yanlış
kıy bana kıy beni
bak 59 oldun bile sende terkettin beni,zaten kimi gözüme kestirsem beni geçip gidiyo, kimseye yetişemedim hep arada kaldım şimdi bi @ElifAlperMehmet var oda 62,4 gelmiş ama olsun yakınız, bide sen vardın sende 59 diyosun, tartıda yanlış değildir neden yanlış olsun ki doğrudur

çünkü göbeğim benden bi adım önde gidiyo
ben tatlım sende çörek otu yağını kullansana annem 7 kilo verdi onunla hemde hiç bişey yapmadn. yemeyi çok sever kendisi bel agrısı için kullandı ama baya zayıfladı

Maşallah iyi de besleniyor ama dediğim gibi Ankaraya gidip geldiniz Bir taraftan kreş ortamı bir taraftan etkileniyo demek ki

nasıl kullancaz peki?içtğimiz suyamı katıyoruz napıyoruz?

benimde arkadan tın tın gelen kütlem var

Eminim bize göre zayıftır
Benim kızım da acıkmadan yemeyenlerden bu beni mutlu ediyor

3 gündür ben de yatmadan yoğurt yiyodum dün düzenim bozuldu gece 12 de bir dilim ekmek 2 tane köfte yedim eşim ve kızıma hazırlayınca canım çekti napıyım

3 gündür ben de yatmadan yoğurt yiyodum dün düzenim bozuldu gece 12 de bir dilim ekmek 2 tane köfte yedim eşim ve kızıma hazırlayınca canım çekti napıyım
bende öyleyim işte deniz, dayanamıyorum kokular çekiyo beni, burnumuza mandal takıp gezelim biz
senin kiler fena yanlız gece gece köfteler,kuru fasulyeler, oh oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…