biz böyle değiliz ondan sebep hedefe ulaşamıyoruz heralde denizMaaşallah zayıflık senin genlerinde var kızım gibi
Seçtiklerin hep yeşil ve ekşi meyveler
seni geçtim, helva yidim
bilinçaltıma tatlı işledin heralde görünce dayanamadım
Sen bunları bana sor Begüş 10 yıl önce de yaptım geçen yıl da yaptım ara ara hep yaparımcanım yazdığın linkten diyeti okudum aslında tam bana göre, benimde yağ oranım yüksek ve bir türlü düşüremedim, bu diyeti uygulamak isterim ama sana şunu sorcam ben kardio egzersizi yapıyorum bu diyeti yaparken spor yapacak enerji kalmaz sanırım, sen sporda yapıyomusun?
bide çorbayı hergün taze hazırlamak gerekmiyo demi bitene kadar içip sonra yeniden yapsak olur demi
bide sebze diyoya,sebzeyi yemek yapıp yiyebiliriz demi, çiğ olarak yemiycez heralde
Senin de kızın var dimi şükürler olsun ki hayatımızda onlar varcanım hiç halsizlik yapmıyo inan gayette tok tutuyo tavsiye ederim dün mesela karnıbahar sarımsaklı yoğurt yedim öğlen hiç acıkmadım akşam patates soğan fırınladım inan gayet doydum ve aclık hissetmedim sadece ilk gün çok zorlandım meyveyle karın doymuyo bugün mesela meyve ve seb-ze günüm daha rahat geçicek eminim çorbayı sabah öğlen akşam içiyorum vve tadıda gayet güzel bol baharatla limonla süper gidiyo bildiğin sebze çorbası
ben çalışıyorum devlet memuruyum ve yoğunum bide öğle arası eve gidip geliyorum yürüyerek bebeğim var diye ve geliş gidişlerdede yürüyorum hiç zorlanmıyorum
eve gidincede yemek bulaşık çocukla uğraşıyorum spor yapmıyorum çok yorulduğum için
Ben de hep öyle yapıyorum birlikte yapalım yaa aynı şeyleri yiyelim belki senle yarışınca ben de kurallarına uyarımkız şu lahana diyetini 1 hafta yapabilirsem süper olcak, yarın gidip malzemeleri alıyım, ama hafta sonu evdeki misafirlerle diğer akrabalara ziyarete gitcez, orda yapamam en iyisi pazar hazırlıyım pazartesi başlıyım ben
deniz pazartesi yapayım diyorum,sanada uyarsa sende başla yapalım beraberBen de hep öyle yapıyorum birlikte yapalım yaa aynı şeyleri yiyelim belki senle yarışınca ben de kurallarına uyarım
3 gün az yesem karnım dümdüz olur bir kere ama kalça basen 1 santim bile oynamazetrafımdaki insanlar kabul etmiyo işte, herkes en zor göbek gider diyohiçte değil en zor basen gidiyo bikerem
Bize asıl akşamı yazmak zor bazen buzdolabı temizleyicisi olarak buluyorum kendimi ( midemi)sabah
Kiraz Domates
1 tane
Zeytin
2 orta boy
Pınar Krem Peynir
20 g
Beyaz Ekmek
1,2 dilim
Haşlanmış Yumurta
50 g
Bal
1/2 yemek kaşığı
toplam kalorisi:241
k.hidratta 26,01
öğlen ıspanak ve mercimek çorbası yiycem, aşçı menüde değişiklik yapmadıysa tabi
kıy bana kıy benioy kıyamam amaa :) olsun ya bende dün börek yedimama tartıldım 59 çıktm çok şaşırdm kesn tartı yanlış
ay evet ya benimde öyle denizzz napcaz biz ya kesip atabilsek keşke , şu lahana çorbasını deneyelim son çarem o kaldı3 gün az yesem karnım dümdüz olur bir kere ama kalça basen 1 santim bile oynamaz
Bize asıl akşamı yazmak zor bazen buzdolabı temizleyicisi olarak buluyorum kendimi ( midemi)
kıy bana kıy beni
bak 59 oldun bile sende terkettin beni,zaten kimi gözüme kestirsem beni geçip gidiyo, kimseye yetişemedimhep arada kaldım şimdi bi @ElifAlperMehmet var oda 62,4 gelmiş ama olsun yakınız, bide sen vardın sende 59 diyosun, tartıda yanlış değildir neden yanlış olsun ki doğrudur
Maşallah iyi de besleniyor ama dediğim gibi Ankaraya gidip geldiniz Bir taraftan kreş ortamı bir taraftan etkileniyo demek kitatlım inan her gün harnup pekmezi içer sabah akşam, günde 4 5 tane ceviz mutlaka yer. süt yoğurt yumurtaın hastası yemediği gün yok. tüm sebze meyve yer ayırt etmez. öksürüğü başladığından beri bal-zencfil yapıp yediriyorum , yani multivitamin şurup bir ara kullandık ama ben etkili olduğunu düşünmüyorum. hani daha ne yapayım şaşırdım.
nasıl kullancaz peki?içtğimiz suyamı katıyoruz napıyoruz?çünkü göbeğim benden bi adım önde gidiyo
ben tatlım sende çörek otu yağını kullansana annem 7 kilo verdi onunla hemde hiç bişey yapmadn. yemeyi çok sever kendisi bel agrısı için kullandı ama baya zayıfladı
Eminim bize göre zayıftıroyy maşallah yakurban olsun tabi ıhlamurlar,brokoliler, yiyen çocuğu bide ben yerim valla çok severim yiyen çocukları maşallah
benimki 16 yaşında ama hala ağzına ben tıkıyorum yemeği sabah peynir/zeytin yemez,akşam bol yeşil salata yaparım onu yemez bende ekmekle suyuna banıp yeşilinden de alıp tıkıyorum ağzına napim, yoksa ona ye demekten kendim yiyemiyorum bide ye deyince yemiyo işte
Maaşallah zayıflık senin genlerinde var kızım gibi
Seçtiklerin hep yeşil ve ekşi meyveler
3 gündür ben de yatmadan yoğurt yiyodum dün düzenim bozuldu gece 12 de bir dilim ekmek 2 tane köfte yedim eşim ve kızıma hazırlayınca canım çekti napıyımakşamları spordan sonra 120-130 gram yoğurt koyup içine zerdeçal,zencefil bide acı biber koyup yemeye başladım, meyvayı saat 3,5 4 gibi 1 tane yiyiyorum, sabahla öğlen arası ara öğün yemiyorum zaten hemen öğlen oluveriyo, meyva yemezsem 3 ceviz bide ekmeğin kenarından azcık yiyiyorum yanında çay alıyorum tok tutuyo,buda tok tutmazsa yarımda meyva yiyiyorum , işte öğlenki yemeğin tok tutuculuğuna göre değişiyo
çünkü bazen makarna/pilav yanında tatlı oluyo ben onları yemediğim için tek yemekle kalıyorum o zamanda acıkıyorum
faydan olur tabi canım olmazmı sonuçta sen hedefe ulaşan nadir kişilerdensinbu işi kaptın sen
benim oğlumun boyu 1,78 kilo 60Eminim bize göre zayıftır
Benim kızım da acıkmadan yemeyenlerdenbu beni mutlu ediyor
bende öyleyim işte deniz, dayanamıyorum kokular çekiyo beni, burnumuza mandal takıp gezelim biz3 gündür ben de yatmadan yoğurt yiyodum dün düzenim bozuldu gece 12 de bir dilim ekmek 2 tane köfte yedim eşim ve kızıma hazırlayınca canım çekti napıyım
Ya da taksitle setini al bazı hareketler aletsiz olmuyo mesela büyük topya aslında plates aleti dediğin çok ta pahalı şeyler değil, sen ist. dasın bulma şansın çok bulamazsanda internette satan yer çok, her ay 1 tane al, olmayanların yerine alternatif kullan bence yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?