♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ayyyy dedim okur okumaz senin elin parmağın umrumda bile değil dikkat et miniğe hem de göz Allahım onları korusun
Akşam kızım kafasını mutfak dolabının kapağının köşesine çarptı var yaaa içim gitti kendi kendime kızdım sinir oldum

işte boy yok canım ya 1,60 ım ben, kilo üsttede olmak kaydıyla yoğun olarak alt bölgede toplamış durumda
benimde altım yok üstüm var göğüsler malumm ıyy nefret ediyorum artık alt beden 40 giyorum 38 e bile zorlasam girerim boy 168 benim 60 kilo yetiyo bana fazlasında gözüm yok canım

içiliyo derken güzel tarif et kız, zehirlenip toptan erimeyelim
atıyorum 1 bardak suya 10 damla, yada 1 yemek kaşığı falan tam ölçü ver

şimdi annem şöyle yapıyomuşşş
sabah aç karnına bir tatlı kaşığı çörek otuyağı arkasından da su içiyomş akşamlarıda aynı yemekten bi süre önce suda norml yani ne sicak ne sğuk öyle mide yakma gibi bi durumuda yok hafif zaten

Ya da taksitle setini al bazı hareketler aletsiz olmuyo mesela büyük top
Alacağım canım hepsiburadaya ekledim karar vereyi mbir kaçını gözüme kestirdim dediğiniz gibi 65 cm top bacak arası için lastik uzun bant hepsi toplam kargoyla 65 TL ye geliyor zaten top bir çok hareketi kavrıyor bacak arası benim için önemli bacak aramın daha da açılmasını istiyorumBant selülitlere falan iyi bir de bel altı topu kullanıyordu Ebru Şallı onu bulabilirsem sanırım yeterli olur evde ipim var zaten atlamıyorum bir de yer minderi diyor ben halının üzerinde yapıyordum ne farkediyor ki

ba ba ba ba bbbbb
yav ben bu yemeklerle duramam gibi geliyo napcam yaa çok az bu uffff

heee o minderi bende bilmiyorum ama hareketi yaparken kaymayalım diye tutuyo olabilir bide zemindeki eğriliklere kaşı vücudun etki-tepki olayını ayarlıyo olabilir ama emin değilim

Bak sen çok iddalıyızAç yaşıyorsun resmen
1000 kcal aldım ve 1 saat spor yaptım
nehirnil111
Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin
heee o minderi bende bilmiyorum ama hareketi yaparken kaymayalım diye tutuyo olabilir bide zemindeki eğriliklere kaşı vücudun etki-tepki olayını ayarlıyo olabilir ama emin değilim

Olabilir canım olmadı beceremezsem alırım ufacık minder zaten o koca topu nasıl tutacak

valla bende zor duruyorum ama en azından bi 3 4 kilo versem moral olacak
buarada akşamki menüm nolsun kızlar bana yemek ismi bulun

k.baharı dün yemiştin sanırım, brokoli bugün,lahana her öğün yiyiyosun,geriye ne kaldı
pırasa kavurması olabilir,ıspanak yemeği çok az yağlı tabi, yoğurt varsa yoğurtlu kereviz salatası,kapya biberle patlıcan közlemesi yoğurt eşliğinde yine
yetermi olmadıysa düşünürüz daha

Geçmiş olsun Allahım korusun miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…