bencede öyle pahalıda değil,hepsi toplasan 50-60 tl, hem spor yapmayı en azından daha çekici hale getiriyor, naçizhane kendi fikrim tabiYa da taksitle setini al bazı hareketler aletsiz olmuyo mesela büyük top
nasıl kullancaz peki?içtğimiz suyamı katıyoruz napıyoruz?
benimde arkadan tın tın gelen kütlem var
içiliyo derken güzel tarif et kız, zehirlenip toptan erimeyelimsabah akşam aç karnına içiliyo ama soğuk sıkım olması gerekiyomuş bi soraym bn onu anneme
Ayyyy dedim okur okumaz senin elin parmağın umrumda bile değil dikkat et miniğe hem de göz Allahım onları korusunaramiza hos geldin. Kurallar ilk sayfada
Gecti canim agrisi bugün de kızımın gözü çıkıyordu az kaldı gözü gitti dedim baktim derisi yirtilip ayrilmis gozkapagindasimdi uyutmqya çalışıyorum . Ağlıyor arada dikiş attirayim dedim bu sefer daha kötü olacak korkacak cani yanacak. Umarim iz kalmaz
Yıllardır kilo vermeye çalıştığım için sabahları aç karnına suyumu hep içerimÇok iyisin canım
Mecburen canım bir de öncesinde su içiyorum vücuda direk su verecekmişsin Günaydını öyle oluyormuş
Kız benim 3. günüm kabızlık problemimde var sanırım ondan daha kilom oynamadı bakalım sabah belli olacak64 kiloyken yapmıştım tam uygulayamamakla birlikte 3 kilo vermiştim
Ben dayanamıyorum yaa bu defa zavallım anne korkma çok acımadı diyorBen aglamadim daha mutlu gorunmeye çalıştım yoksa üzüntüsü artiyordu . Sagol canim
benimde altım yok üstüm var göğüsler malumm ıyy nefret ediyorum artık alt beden 40 giyorum 38 e bile zorlasam girerim boy 168 benim 60 kilo yetiyo bana fazlasında gözüm yok canımişte boy yok canım ya 1,60 ım ben, kilo üsttede olmak kaydıyla yoğun olarak alt bölgede toplamış durumda
evet 22 aylık bir kızım var çok şükür rabbim bize bağışlasın yavrularımızı tek mirasları bu kilolar olduSenin de kızın var dimi şükürler olsun ki hayatımızda onlar var
içiliyo derken güzel tarif et kız, zehirlenip toptan erimeyelim
atıyorum 1 bardak suya 10 damla, yada 1 yemek kaşığı falan tam ölçü ver
Alacağım canım hepsiburadaya ekledim karar vereyi mbir kaçını gözüme kestirdim dediğiniz gibi 65 cm top bacak arası için lastik uzun bant hepsi toplam kargoyla 65 TL ye geliyor zaten top bir çok hareketi kavrıyor bacak arası benim için önemli bacak aramın daha da açılmasını istiyorumYa da taksitle setini al bazı hareketler aletsiz olmuyo mesela büyük top
ba ba ba ba bbbbbnehirnil111 bu haftanın kalori yarış birincisi belli ikincisi kim
sabah
elma sirkeli su
lahana çorbası
öğlen
pişmiş brokoli
bir kaşık yoğurt
1 yeşil elma
1 çay
toplam 201 kalori
60 dk yürüyüş 2 litre su
akşamki menüm maksimum 250 kkal
TOTAL:451 KCAL
dimi yaa :)) seviyorum szileriiHer halde 1 yıldır görmediğimiz arkadaşlarımız yakınlarımız var ama burda birbirimizi sürekli görüyoruz
heee o minderi bende bilmiyorum ama hareketi yaparken kaymayalım diye tutuyo olabilir bide zemindeki eğriliklere kaşı vücudun etki-tepki olayını ayarlıyo olabilir ama emin değilimAlacağım canım hepsiburadaya ekledim karar vereyi mbir kaçını gözüme kestirdim dediğiniz gibi 65 cm top bacak arası için lastik uzun bant hepsi toplam kargoyla 65 TL ye geliyor zaten top bir çok hareketi kavrıyor bacak arası benim için önemli bacak aramın daha da açılmasını istiyorumBant selülitlere falan iyi bir de bel altı topu kullanıyordu Ebru Şallı onu bulabilirsem sanırım yeterli olur evde ipim var zaten atlamıyorum bir de yer minderi diyor ben halının üzerinde yapıyordum ne farkediyor ki
valla bende zor duruyorum ama en azından bi 3 4 kilo versem moral olacakba ba ba ba bbbbb
yav ben bu yemeklerle duramam gibi geliyo napcam yaa çok az bu uffff
Bak sen çok iddalıyıznehirnil111 bu haftanın kalori yarış birincisi belli ikincisi kim
sabah
elma sirkeli su
lahana çorbası
öğlen
pişmiş brokoli
bir kaşık yoğurt
1 yeşil elma
1 çay
toplam 201 kalori
60 dk yürüyüş 2 litre su
akşamki menüm maksimum 250 kkal
TOTAL:451 KCAL
Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin
heee o minderi bende bilmiyorum ama hareketi yaparken kaymayalım diye tutuyo olabilir bide zemindeki eğriliklere kaşı vücudun etki-tepki olayını ayarlıyo olabilir ama emin değilim
valla bende zor duruyorum ama en azından bi 3 4 kilo versem moral olacak
buarada akşamki menüm nolsun kızlar bana yemek ismi bulun
Geçmiş olsun Allahım korusun miniklerimiziaramiza hos geldin. Kurallar ilk sayfada
Gecti canim agrisi bugün de kızımın gözü çıkıyordu az kaldı gözü gitti dedim baktim derisi yirtilip ayrilmis gozkapagindasimdi uyutmqya çalışıyorum . Ağlıyor arada dikiş attirayim dedim bu sefer daha kötü olacak korkacak cani yanacak. Umarim iz kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?