♥haftalık kilo verme yarışması♥

nasıl incelcezzz çok zor ne kadar incelsek o kadar incelemeyiz sanki
ben 60 kilonun altına inince platese başlamayı düşünüyorum özellikle basen hareketlerine, artık son çare o , oldu oldu olmadı onlarla yaşamayı öğrencem,zaten öyle aşırı çokta umudum yok, çünkü evlenmeden öncede hatırlıyorum pantolon alınca hep basenden oturur belden bol gelirdi, yapım böyle leğen kemiğim geniş çünkü
bide bu yaştan sonra 18 lik ler gibi fit vücududa sahip olcam diye uğraşamam,şu yağ oranım normal seviyeye insin yeter bana, 6 senedir diyet+spor yapmaya çalışıyorum artık eve gelince ayaklarımı uzatıp bende oturmak, spor yapıcam diye gezmelerden kaçmak istemiyorum, çok bunaldım çünkü

yokmu azcık doyurucu bişey aklıma şu geldi kuru biber ve patlıcanım var hafif haşlasam azcık yağda çevirsem yoğurtla yesem çok kalorili olurmu

Bak sen çok iddalıyızAç yaşıyorsun resmen

Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin

Olabilir canım olmadı beceremezsem alırım ufacık minder zaten o koca topu nasıl tutacak
malesef canım açım ama bi kaç günüm kaldı az daha dayanayımda normal düzene geçicem

plates çok iyi canım dene görcen farkı ben bekarken 56 kilo olmama rağmen düzenli yapıyordum ve çok güzel kilo verdiriyo ama benim vaktim yok yoksa en güzel spor bence

olmaz sebze sonuçta, yoğurtta varsa diyetinde ye bence
bide bunları not al haftaya yaparsam bana hazır menü olsun
bugün sebze ve meyve günüm biber ve patlıcan sebze sonuçta azcık yağdanda bişey olmaz heralde yemek bulamadım yapacak yarın beni zorlıycak gibi diğer günler kolay yarın muz ve süt günü

bugün sebze ve meyve günüm biber ve patlıcan sebze sonuçta azcık yağdanda bişey olmaz heralde yemek bulamadım yapacak yarın beni zorlıycak gibi diğer günler kolay yarın muz ve süt günü

ooo muz ve süt mü onu biliyorum gerçekten çok zorr,ben nasıl yapacam yaaaen iyisi hafta sonu bol bol yiyim stok yapim
sen yap ben hergün yazarım sana menü merak etme

olsun sen yinede yaz, sonra sıkıntı olmasın

ooo muz ve süt mü onu biliyorum gerçekten çok zorr,ben nasıl yapacam yaaaen iyisi hafta sonu bol bol yiyim stok yapim

olsun sen yinede yaz, sonra sıkıntı olmasın
evet 4 5 adet muz ve yağsız süt bide tabiki çorba yarınıda atlatırsam diğer gün et günü yani benim günüm
bence stok filan yapma zaten bizde stok fazlası var

Sporla da destekledin mi tamamdır kim tutar seni yaza çıtır olacağız
evet eski günlerimi ve kıyafetlerimi özledim ben gebelikte çok kilo alanlardanım 58 ile kaldım 81 le doğuma girdim offf
yaza şifon gömlekler yazlık pantolonlar giymek istiyorumm
spor dedğim gibi canım hergün 60 dakka git gel takatim kalmıyo eve gidince mekik çekiyorum arada sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…