ben ilk başladığımda belim 90 dıBenim belim çok geniş. akşam bi ölçtüm 87 çıktı çok sinir oldum. boyum kısa bi de.
nasıl incelcezzz çok zor ne kadar incelsek o kadar incelemeyiz sankiben ilk başladığımda belim 90 dı5,5 kilo verince 82 oldu
basen 104 dü,100 oldu
popo 107 idi,105 oldu
haladaha çok incelmem lazım kalas gibiyim
ben 60 kilonun altına inince platese başlamayı düşünüyorum özellikle basen hareketlerine, artık son çare o , oldu oldu olmadı onlarla yaşamayı öğrencem,zaten öyle aşırı çokta umudum yok, çünkü evlenmeden öncede hatırlıyorum pantolon alınca hep basenden oturur belden bol gelirdi, yapım böyle leğen kemiğim geniş çünkü
nasıl incelcezzz çok zor ne kadar incelsek o kadar incelemeyiz sanki
yokmu azcık doyurucu bişey aklıma şu geldi kuru biber ve patlıcanım var hafif haşlasam azcık yağda çevirsem yoğurtla yesem çok kalorili olurmuk.baharı dün yemiştin sanırım, brokoli bugün,lahana her öğün yiyiyosun,geriye ne kaldı
pırasa kavurması olabilir,ıspanak yemeği çok az yağlı tabi, yoğurt varsa yoğurtlu kereviz salatası,kapya biberle patlıcan közlemesi yoğurt eşliğinde yine
yetermi olmadıysa düşünürüz daha
malesef canım açım ama bi kaç günüm kaldı az daha dayanayımda normal düzene geçicemBak sen çok iddalıyızAç yaşıyorsun resmen
Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin
Olabilir canım olmadı beceremezsem alırım ufacık minder zaten o koca topu nasıl tutacak
Pazartesi güzel sonuçlarla geleceksin gibi hissediyorum hadi bakalımmalesef canım açım ama bi kaç günüm kaldı az daha dayanayımda normal düzene geçicem
olmaz sebze sonuçta, yoğurtta varsa diyetinde ye benceyokmu azcık doyurucu bişey aklıma şu geldi kuru biber ve patlıcanım var hafif haşlasam azcık yağda çevirsem yoğurtla yesem çok kalorili olurmu
plates çok iyi canım dene görcen farkı ben bekarken 56 kilo olmama rağmen düzenli yapıyordum ve çok güzel kilo verdiriyo ama benim vaktim yok yoksa en güzel spor benceben 60 kilonun altına inince platese başlamayı düşünüyorum özellikle basen hareketlerine, artık son çare o , oldu oldu olmadı onlarla yaşamayı öğrencem,zaten öyle aşırı çokta umudum yok, çünkü evlenmeden öncede hatırlıyorum pantolon alınca hep basenden oturur belden bol gelirdi, yapım böyle leğen kemiğim geniş çünkü
bide bu yaştan sonra 18 lik ler gibi fit vücududa sahip olcam diye uğraşamam,şu yağ oranım normal seviyeye insin yeter bana, 6 senedir diyet+spor yapmaya çalışıyorum artık eve gelince ayaklarımı uzatıp bende oturmak, spor yapıcam diye gezmelerden kaçmak istemiyorum, çok bunaldım çünkü
inş çok istiyorum 65 olsam razıyım bu haftaPazartesi güzel sonuçlarla geleceksin gibi hissediyorum hadi bakalım
bugün sebze ve meyve günüm biber ve patlıcan sebze sonuçta azcık yağdanda bişey olmaz heralde yemek bulamadım yapacak yarın beni zorlıycak gibi diğer günler kolay yarın muz ve süt günüolmaz sebze sonuçta, yoğurtta varsa diyetinde ye bence
bide bunları not al haftaya yaparsam bana hazır menü olsun
Olacaksın canım bence yavaş yavaşta olsa garanti rakamlar olsun geri dönüşü olmasın ona dikkat etinş çok istiyorum 65 olsam razıyım bu hafta
sen yap ben hergün yazarım sana menü merak etmeolmaz sebze sonuçta, yoğurtta varsa diyetinde ye bence
bide bunları not al haftaya yaparsam bana hazır menü olsun
lahana diyeinden sonrada bırakmıycam tabiki canım yaza kadar sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam midem küçüldü zaten sankiOlacaksın canım bence yavaş yavaşta olsa garanti rakamlar olsun geri dönüşü olmasın ona dikkat et
bugün sebze ve meyve günüm biber ve patlıcan sebze sonuçta azcık yağdanda bişey olmaz heralde yemek bulamadım yapacak yarın beni zorlıycak gibi diğer günler kolay yarın muz ve süt günü
sen yap ben hergün yazarım sana menü merak etme
lahana diyeinden sonrada bırakmıycam tabiki canım yaza kadar sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam midem küçüldü zaten sanki
Sporla da destekledin mi tamamdır kim tutar seni yaza çıtır olacağızlahana diyeinden sonrada bırakmıycam tabiki canım yaza kadar sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam midem küçüldü zaten sanki
evet 4 5 adet muz ve yağsız süt bide tabiki çorba yarınıda atlatırsam diğer gün et günü yani benim günümooo muz ve süt müonu biliyorum gerçekten çok zorr,ben nasıl yapacam yaaa en iyisi hafta sonu bol bol yiyim stok yapim
olsun sen yinede yaz, sonra sıkıntı olmasın
kız tabikide yapmam, yaparmıyım, bende ohooo istemedğin kadar bol, korkuyorum sadece ondan saçmaladım azcıkevet 4 5 adet muz ve yağsız süt bide tabiki çorba yarınıda atlatırsam diğer gün et günü yani benim günüm
bence stok filan yapma zaten bizde stok fazlası var
evet eski günlerimi ve kıyafetlerimi özledim ben gebelikte çok kilo alanlardanım 58 ile kaldım 81 le doğuma girdim offfSporla da destekledin mi tamamdır kim tutar seni yaza çıtır olacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?