♥haftalık kilo verme yarışması♥

plates çok iyi canım dene görcen farkı ben bekarken 56 kilo olmama rağmen düzenli yapıyordum ve çok güzel kilo verdiriyo ama benim vaktim yok yoksa en güzel spor bence
evet canım 60 a bir ineyim, kardiolarım bitsin platesle destekliycem kilo verdirirse süpper tabide asıl amacım bölgesel inceltsin şekillendirsin

Güzel yürüyüş yapıyorsun ama o da spor sonuçta

iyi dayanmışsın o kadar zamandır. benimde leğen kemiğim geniş kastettiğini anlıyorum.yanların düzmü iniyor var mı girinti :)

GonulSenligim
can can bak ne buldun
24 Ağustosta yazdığın mesaj;

geçen hafta: 53,1
bu hafta:53,7
fark: +600

haftaya birinci olmam lazım

teee ağustosta 53 müşüm vaaayyy :) ne kadar istikrarsızım yaaa kaç senedir aynı yerde debeleniyorum bu sefer kırıcam ama bunu :)

benimde bel ve göbek çabuk gider. kalça basen zor gidiyo. vücut yapısına bağlı sanırım. elma tipi vücutların da tam tersi göbek kısmı zor gider.

Ben sana herşeyi söylerim bütün menülerini yaz hiç çekinmem canım inan bana kalori hesaplamadan çok yazdıklarını yazmak işe yarıyor
kııııssss ben de yazabildiğim kadar yazayım da beni de bi yorumla hayrına

ben de lastik var top var. top kollanmıyorum. lastikleri kullanıyorum baya iş görüyo lastikler tavsiye ederim tatlım :)
minnak top için de ben çocuklar için satılan toplardan aldım ucuz en azında aynı yumuşaklıkta oluyo zaten. diz arama koyup sıkıyorum. iç bacak kaslarını çalıştırıyor.

ayyy geçmiş olsun yaaa hem sen hem kızın. nazara mı geldiniz kız bi okuyun kendinize. çok geçmiş olsun.

ay ben de alıp anneme içireyim bari yaaa. diyet spor yapamıyor. belki biraz katkısı olur.

Yaz canım seve seve yorumlarım ben severim öyle şeyleri

Alacağım bende topu da kullanırım herhalde egzersiz lastiği küçük top büyük top bant şeklinde alacağım bakalım

nehirnil111 salı günü kalorim : 702

kalori miktarlarım az ama karbonhidrat ağırlıklı ya. babam kurabiye tipi kuru pasta almış geçen. hergün 1-2 tane yiyorum dayanamayıp. o kaplıyo zaten kalorinin çoğunu. yeme diyeceksniz ama cidden irademi kullanarak 1-2 tane yiyorum. evde kek,pandispanya kurabiye,ay çörekleri, tuzlu kuru pastalar ,kurabiyeler,börek,sarma falan vardı. misafir için alınmıştı yapılmıştı. ve ben yemedim bunlardan. tek kaçamağım her gün 2 kurabiye koca tepsi börekten de 2 dilim yemiştim hafta sonu o da ayrı günlerde 1 er dilim şeklinde yedim. neyse kurabiyeler hala bitmedi çok şükür diğerleri bitti de saldırmadan kurtuldum. şimdi kurabiyelerle başım dertte. diğerlerine karşı kendimi tutunca kurabiyelere direnç gösteremiyorum. bitse de kurutlsam yaaaa

bugünkü menüm

sabah : 2 haşlanmış yumurta + 1 küp beyaz peynir + 2 kurabiye + çay
gün içinde : yeşil çay + su
akşam: salata yicem sadece

bu arada ben geç uyandım öğlen 12 de. o yüzden sabah dediğim öğlen yediklerim aslında. maalesef uyku düzenim bozuldu sabah karşı uyuyup öğlene kadar uyuyorum hafta sonundan beri. onu düzeltmem lazım
.

ay ben bugün neler neler yedim ya mutlaka kilo almışımdır ama hassas dönemdeyim şu an bilinçsiz ne bulsam yedim valla. bakın kızlar size de sayıyım sabah bi tane tost bir bardak meyve suyu çeyrek helvalı ekmek öğlen yemedim şimdi bi tane muz, akşam da yayla çorbası, nohut pilav tabi bir iki dilimde baklava var ayıptır söylemesi. ben yarın kendime bi çeki düzen veriyim. bu arada muz da mide yanması yapıyomuş napiim ben ya sürekli de sebze yiyemiyorum.

aboooww naptın kıs böyle neyse yarın sıkı tutarsan bünyeyi şaşırtmış olursun

Aslında çok güzel hatta inanılmaz derece az bu şekilde vücudun tutabilir kiloyu canım az az sık sık yemelisin sabah yani öğlen yediklerin az mesela akşam sadece salata yiyeceksen yani bu şekilde nasıl durabiliyorsunMeyve,süt,yoğurt falan ekle bari hareketlendirsin vücudunu az da olsa

geceleri yatmadan bir bardak ayran içiyorum her gün canım. yazmamışım içmedim ya daha
bi de her gün bi meyve yiyorum illa. ya mandalina ya muz evde ne varsa işte. evet bu kadar az olunca tutacak diye ben de bi şüphelendim. şu kurabiye işini sonlandırsam aslında onun kalorisini başka sağlıklı yiyeceklerle doldurcam. ama onu yiyince korkudan başka bişi yiyemiyorum. yani o minnacık canavarlar yüzünden yemek listem tuhaflaştı :) yemicem ya yemicem. irademi diğerlerinde nasıl kullandım bunda da yemicem. zaten yiyorum bi kaç gündür nefsim körelmiştir. daha düzgün şeyler koyarım yerine hiç değilse

İnsan zihni çok ilginç onu illa yiyecek değil mi herşeye hayır dersin ama onu zihnin ister illa olacakBitince vallahi rahatlayacaksın onun yerine bir sürü şey gelir vallahi sağlıklı sağlıklı az yemek ye sebze et,tavuk balık proteinden zarar gelmez kız

aynen kıss iki lokmalık şeyi yiyecem diye aç geziyorum kaç gündür yaa :) şaçmalıktan başka bişey değil yani. tamam yarınki listem daha düzgün olacak yazıcam gene :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…