evet canım 60 a bir ineyim, kardiolarım bitsin platesle destekliycem kilo verdirirse süpper tabide asıl amacım bölgesel inceltsin şekillendirsinplates çok iyi canım dene görcen farkı ben bekarken 56 kilo olmama rağmen düzenli yapıyordum ve çok güzel kilo verdiriyo ama benim vaktim yok yoksa en güzel spor bence
haftaya yap sen hedefine ulaşcan inşkız tabikide yapmam, yaparmıyım, bende ohooo istemedğin kadar bol, korkuyorum sadece ondan saçmaladım azcık
evet eski günlerimi ve kıyafetlerimi özledim ben gebelikte çok kilo alanlardanım 58 ile kaldım 81 le doğuma girdim offf
yaza şifon gömlekler yazlık pantolonlar giymek istiyorumm
spor dedğim gibi canım hergün 60 dakka git gel takatim kalmıyo eve gidince mekik çekiyorum arada sadece
iyi dayanmışsın o kadar zamandır. benimde leğen kemiğim geniş kastettiğini anlıyorum.yanların düzmü iniyor var mı girinti :)ben 60 kilonun altına inince platese başlamayı düşünüyorum özellikle basen hareketlerine, artık son çare o , oldu oldu olmadı onlarla yaşamayı öğrencem,zaten öyle aşırı çokta umudum yok, çünkü evlenmeden öncede hatırlıyorum pantolon alınca hep basenden oturur belden bol gelirdi, yapım böyle leğen kemiğim geniş çünkü
bide bu yaştan sonra 18 lik ler gibi fit vücududa sahip olcam diye uğraşamam,şu yağ oranım normal seviyeye insin yeter bana, 6 senedir diyet+spor yapmaya çalışıyorum artık eve gelince ayaklarımı uzatıp bende oturmak, spor yapıcam diye gezmelerden kaçmak istemiyorum, çok bunaldım çünkü
Sana yarın ozelden foto atarim,anlarsin beni,iyi dayandim tabi artik spor yapmayinca strese giriyorum etrafimdakileri kiriyorumiyi dayanmışsın o kadar zamandır. benimde leğen kemiğim geniş kastettiğini anlıyorum.yanların düzmü iniyor var mı girinti :)
tamam bekleyeceğim, kaç kiloyla başladın bu zayıflama işine ki senSana yarın ozelden foto atarim,anlarsin beni,iyi dayandim tabi artik spor yapmayinca strese giriyorum etrafimdakileri kiriyorum
Ay evet yaa keşke 7 gun dayanabilsemhaftaya yap sen hedefine ulaşcan inş
hergün yiyoz 7 gün yememişiz çokmu
dayanırsın canım azmetmek önemli kaç kere patates diyeti bilmem az yeme diyeti yaptım olmadı bi türlü çünkü önemsemiyordum artık kararlıyım 60 rakamını görecem yazın inşAy evet yaa keşke 7 gun dayanabilsem
GonulSenligim
can can bak ne buldun
24 Ağustosta yazdığın mesaj;
geçen hafta: 53,1
bu hafta:53,7
fark: +600
haftaya birinci olmam lazım
benimde bel ve göbek çabuk gider. kalça basen zor gidiyo. vücut yapısına bağlı sanırım. elma tipi vücutların da tam tersi göbek kısmı zor gider.ya deniz gel öpicem, benim gibi düşünen biri çıktı nihayet bende diyorum göbek daha kolay basen daha zor gidiyo diyee bi türlü kabul ettiremedim kimseye benimde mesela belim göbeğim bariz zayıfladı ama basen duruyosanırım leğen geniş ondan oluyo bunlar yapı meselesi
kııııssss ben de yazabildiğim kadar yazayım da beni de bi yorumla hayrınaBen sana herşeyi söylerim bütün menülerini yaz hiç çekinmem canım inan bana kalori hesaplamadan çok yazdıklarını yazmak işe yarıyor
ben de lastik var top var. top kollanmıyorum. lastikleri kullanıyorum baya iş görüyo lastikler tavsiye ederim tatlım :)Haklısın aslında kuzum pilates aletleri olmadan da yapsam sanırım işe yarar değil mi öyle çok terlemem de dediğin gibikışın her gün duştan sıkılıyor insan gün aşırı alıyorum zaten ama yine de tam denk gelmiyor işte
ayyy geçmiş olsun yaaa hem sen hem kızın. nazara mı geldiniz kız bi okuyun kendinize. çok geçmiş olsun.aramiza hos geldin. Kurallar ilk sayfada
Gecti canim agrisi bugün de kızımın gözü çıkıyordu az kaldı gözü gitti dedim baktim derisi yirtilip ayrilmis gozkapagindasimdi uyutmqya çalışıyorum . Ağlıyor arada dikiş attirayim dedim bu sefer daha kötü olacak korkacak cani yanacak. Umarim iz kalmaz
ay ben de alıp anneme içireyim bari yaaa. diyet spor yapamıyor. belki biraz katkısı olur.çünkü göbeğim benden bi adım önde gidiyo
ben tatlım sende çörek otu yağını kullansana annem 7 kilo verdi onunla hemde hiç bişey yapmadn. yemeyi çok sever kendisi bel agrısı için kullandı ama baya zayıfladı
Yaz canım seve seve yorumlarım ben severim öyle şeylerikııııssss ben de yazabildiğim kadar yazayım da beni de bi yorumla hayrına
ben de lastik var top var. top kollanmıyorum. lastikleri kullanıyorum baya iş görüyo lastikler tavsiye ederim tatlım :)
minnak top için de ben çocuklar için satılan toplardan aldımucuz en azında aynı yumuşaklıkta oluyo zaten. diz arama koyup sıkıyorum. iç bacak kaslarını çalıştırıyor.
aboooww naptın kıs böyleay ben bugün neler neler yedim ya mutlaka kilo almışımdır ama hassas dönemdeyim şu an bilinçsiz ne bulsam yedim valla. bakın kızlar size de sayıyım sabah bi tane tost bir bardak meyve suyu çeyrek helvalı ekmek öğlen yemedim şimdi bi tane muz, akşam da yayla çorbası, nohut pilav tabi bir iki dilimde baklava var ayıptır söylemesi. ben yarın kendime bi çeki düzen veriyim. bu arada muz da mide yanması yapıyomuş napiim ben ya sürekli de sebze yiyemiyorum.
nehirnil111 salı günü kalorim : 702
kalori miktarlarım az ama karbonhidrat ağırlıklı ya. babam kurabiye tipi kuru pasta almış geçen. hergün 1-2 tane yiyorum dayanamayıp. o kaplıyo zaten kalorinin çoğunu. yeme diyeceksniz ama cidden irademi kullanarak 1-2 tane yiyorum. evde kek,pandispanya kurabiye,ay çörekleri, tuzlu kuru pastalar ,kurabiyeler,börek,sarma falan vardı. misafir için alınmıştı yapılmıştı. ve ben yemedim bunlardan. tek kaçamağım her gün 2 kurabiyekoca tepsi börekten de 2 dilim yemiştim hafta sonu o da ayrı günlerde 1 er dilim şeklinde yedim. neyse kurabiyeler hala bitmedi çok şükür diğerleri bitti de saldırmadan kurtuldum. şimdi kurabiyelerle başım dertte. diğerlerine karşı kendimi tutunca kurabiyelere direnç gösteremiyorum. bitse de kurutlsam yaaaa
bugünkü menüm
sabah : 2 haşlanmış yumurta + 1 küp beyaz peynir + 2 kurabiye + çay
gün içinde : yeşil çay + su
akşam: salata yicem sadece
bu arada ben geç uyandım öğlen 12 de. o yüzden sabah dediğim öğlen yediklerim aslında. maalesef uyku düzenim bozuldu sabah karşı uyuyup öğlene kadar uyuyorum hafta sonundan beri. onu düzeltmem lazım.
Harikasın belli zaten düşeceksin gidişat harika hadi gel bekliyorumbu arada bugün tartıldım @deniz3344nehirnil111 abcde_123
16.03.2016 = 55,4 kg hafta sonuna kadar 54 ü görmek ümidiyle
geceleri yatmadan bir bardak ayran içiyorum her gün canım. yazmamışım içmedim ya dahaAslında çok güzel hatta inanılmaz derece az bu şekilde vücudun tutabilir kiloyu canım az az sık sık yemelisin sabah yani öğlen yediklerin az mesela akşam sadece salata yiyeceksen yani bu şekilde nasıl durabiliyorsunMeyve,süt,yoğurt falan ekle bari hareketlendirsin vücudunu az da olsa
geceleri yatmadan bir bardak ayran içiyorum her gün canım. yazmamışım içmedim ya daha
bi de her gün bi meyve yiyorum illa. ya mandalina ya muz evde ne varsa işte. evet bu kadar az olunca tutacak diye ben de bi şüphelendim. şu kurabiye işini sonlandırsam aslında onun kalorisini başka sağlıklı yiyeceklerle doldurcam. ama onu yiyince korkudan başka bişi yiyemiyorum. yani o minnacık canavarlar yüzünden yemek listem tuhaflaştı :) yemicem ya yemicem. irademi diğerlerinde nasıl kullandım bunda da yemicem. zaten yiyorum bi kaç gündür nefsim körelmiştir. daha düzgün şeyler koyarım yerine hiç değilse
gelicem yuppiii sporu da ekledim mi daha da hızlı gelirim aslındaHarikasın belli zaten düşeceksin gidişat harika hadi gel bekliyorum
aynen kıss iki lokmalık şeyi yiyecem diye aç geziyorum kaç gündür yaa :) şaçmalıktan başka bişey değil yani. tamam yarınki listem daha düzgün olacak yazıcam gene :)İnsan zihni çok ilginç onu illa yiyecek değil mi herşeye hayır dersin ama onu zihnin ister illa olacakBitince vallahi rahatlayacaksın onun yerine bir sürü şey gelir vallahi sağlıklı sağlıklı az yemek ye sebze et,tavuk balık proteinden zarar gelmez kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?