- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Merak etme canım yazacağım inşallah önümüzdeki hafta iş yeri fuarındayım sonraki haftaya kadar elime de ulaşmış olur başlarım Nisan başından itibaren bu iş bende vücudum bir kendini göstersingelicem yuppiii sporu da ekledim mi daha da hızlı gelirim aslındakıs pilatese başlayınca yaz buraya da yaptığın zamanlar. belki teşvik eder bizi de
Yaz yaz bekliyorum bence de yapma kendini bunu o ne ki at gitsin ya da dağıt herkes yesin kurtulaynen kıss iki lokmalık şeyi yiyecem diye aç geziyorum kaç gündür yaa :) şaçmalıktan başka bişey değil yani. tamam yarınki listem daha düzgün olacak yazıcam gene :)
Merak etme canım yazacağım inşallah önümüzdeki hafta iş yeri fuarındayım sonraki haftaya kadar elime de ulaşmış olur başlarım Nisan başından itibaren bu iş bende vücudum bir kendini göstersinSende yap diri fit olalım böyle herkes hayranlıkla fiziğimize baksın bayanlar tabi
Tabi ki illa boyla olmuyormuş bu işler vallahi sıkı bir vücut kalkık popo selülitsiz bacaklar kıvrık bel her boya yakışıyor ve baktırıyortamam şekerim :) olalım kıs olalım neyimiz eksik bizim sanki
Nasıl nefis bir menü bu böyle tam protein deposu olmuş maşallahBugünkü menülerim:
Kahvaltı: bir yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, yeşillik.
ara öğün: 2 ceviz
öğlen: çorba, balık, salata
ara öğün: 2 adet çiğ köfte (etsiz) ( işyerinde arkadaş getirdi)
1 bardak yeşil çay içtim ve bir buçuk litre de su içtim.
akşam için : az haşlanmış tavuk, bir kaşık kadar pırasa yemeği, yoğurt yiyeceğim.
gece de 1 bardak yeşil çay içeceğim.
teşekkür ederim canım. fincanla içmiştim yeşil çayı.bu çavdar ekmeği kabız yaparmı ya araştırmam gerek.Nasıl nefis bir menü bu böyle tam protein deposu olmuş maşallahYeşil çay en fazla 1 kupa öneriyorlar canım haberin olsun
aynen öyle insan fit olunca çok başka oluyo. duruşu da değişiyo. şimdi sanki daha eğik kambur duruyorum. insan hafifken daha dik duruyo. güven geliyor tabi bi de üstüne.Tabi ki illa boyla olmuyormuş bu işler vallahi sıkı bir vücut kalkık popo selülitsiz bacaklar kıvrık bel her boya yakışıyor ve baktırıyor
Çavdarı öneriyorlarsa vardır bir bildikler değil miteşekkür ederim canım. fincanla içmiştim yeşil çayı.bu çavdar ekmeği kabız yaparmı ya araştırmam gerek.
aynen öyle insan fit olunca çok başka oluyo. duruşu da değişiyo. şimdi sanki daha eğik kambur duruyorum. insan hafifken daha dik duruyo. güven geliyor tabi bi de üstüne.
bel bacak hareketleri çalışıyorum canım ,çok sağol,yarın hsg çekilcem spor yapamam dua et olur mu bana kolaylıkla atlatırım ve temiz çıkar sonucum inşallah heyecanlıyım.Bak sen çok iddalıyızAç yaşıyorsun resmen
Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin
Olabilir canım olmadı beceremezsem alırım ufacık minder zaten o koca topu nasıl tutacak
Dualarım seninle şekerim Rabbim kolaylıklar versin inşallah herşeyin temiz çıkar bebişinizi de kucağınıza alırsınızbel bacak hareketleri çalışıyorum canım ,çok sağol,yarın hsg çekilcem spor yapamam dua et olur mu bana kolaylıkla atlatırım ve temiz çıkar sonucum inşallah heyecanlıyım.
6-7 sene önceki bi fotomu koyuyorum bak. ben yine böyle olmak istiyorum :)
ve olucam da :)
burda 46-47 kilo falanım.
Eki Görüntüle 1796759
bakalım bi inelim de 50 ye :) ama o 49 lu sayıyı görmem lazım tartıdaMaşallah sana bence 50 bile olsan gayet iyi olacak sana
Amin canim . Kizin iyi miAyyyy dedim okur okumaz senin elin parmağın umrumda bile değil dikkat et miniğe hem de göz Allahım onları korusun
Akşam kızım kafasını mutfak dolabının kapağının köşesine çarptı var yaaa içim gitti kendi kendime kızdım sinir oldum
Geçmiş olsun Allahım korusun miniklerimizi
teee ağustosta 53 müşüm vaaayyy :) ne kadar istikrarsızım yaaa kaç senedir aynı yerde debeleniyorumbu sefer kırıcam ama bunu :)
benimde bel ve göbek çabuk gider. kalça basen zor gidiyo. vücut yapısına bağlı sanırım. elma tipi vücutların da tam tersi göbek kısmı zor gider.
kııııssss ben de yazabildiğim kadar yazayım da beni de bi yorumla hayrına
ben de lastik var top var. top kollanmıyorum. lastikleri kullanıyorum baya iş görüyo lastikler tavsiye ederim tatlım :)
minnak top için de ben çocuklar için satılan toplardan aldımucuz en azında aynı yumuşaklıkta oluyo zaten. diz arama koyup sıkıyorum. iç bacak kaslarını çalıştırıyor.
ayyy geçmiş olsun yaaa hem sen hem kızın. nazara mı geldiniz kız bi okuyun kendinize. çok geçmiş olsun.
ay ben de alıp anneme içireyim bari yaaa. diyet spor yapamıyor. belki biraz katkısı olur.
aminnnnnnnnDualarım seninle şekerim Rabbim kolaylıklar versin inşallah herşeyin temiz çıkar bebişinizi de kucağınıza alırsınız
Maşallah sana bence 50 bile olsan gayet iyi olacak sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?