♥haftalık kilo verme yarışması♥

gelicem yuppiii sporu da ekledim mi daha da hızlı gelirim aslında kıs pilatese başlayınca yaz buraya da yaptığın zamanlar. belki teşvik eder bizi de
Merak etme canım yazacağım inşallah önümüzdeki hafta iş yeri fuarındayım sonraki haftaya kadar elime de ulaşmış olur başlarım Nisan başından itibaren bu iş bende vücudum bir kendini göstersinSende yap diri fit olalım böyle herkes hayranlıkla fiziğimize baksın bayanlar tabi

tamam şekerim :) olalım kıs olalım neyimiz eksik bizim sanki

Bugünkü menülerim:
Kahvaltı: bir yumurta, bir dilim peynir, 5 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği, yeşillik.
ara öğün: 2 ceviz
öğlen: çorba, balık, salata
ara öğün: 2 adet çiğ köfte (etsiz) ( işyerinde arkadaş getirdi)
1 bardak yeşil çay içtim ve bir buçuk litre de su içtim.
akşam için : az haşlanmış tavuk, bir kaşık kadar pırasa yemeği, yoğurt yiyeceğim.
gece de 1 bardak yeşil çay içeceğim.

Nasıl nefis bir menü bu böyle tam protein deposu olmuş maşallah Yeşil çay en fazla 1 kupa öneriyorlar canım haberin olsun

Nasıl nefis bir menü bu böyle tam protein deposu olmuş maşallah Yeşil çay en fazla 1 kupa öneriyorlar canım haberin olsun
teşekkür ederim canım. fincanla içmiştim yeşil çayı.bu çavdar ekmeği kabız yaparmı ya araştırmam gerek.

Tabi ki illa boyla olmuyormuş bu işler vallahi sıkı bir vücut kalkık popo selülitsiz bacaklar kıvrık bel her boya yakışıyor ve baktırıyor
aynen öyle insan fit olunca çok başka oluyo. duruşu da değişiyo. şimdi sanki daha eğik kambur duruyorum. insan hafifken daha dik duruyo. güven geliyor tabi bi de üstüne.

teşekkür ederim canım. fincanla içmiştim yeşil çayı.bu çavdar ekmeği kabız yaparmı ya araştırmam gerek.
Çavdarı öneriyorlarsa vardır bir bildikler değil mi
aynen öyle insan fit olunca çok başka oluyo. duruşu da değişiyo. şimdi sanki daha eğik kambur duruyorum. insan hafifken daha dik duruyo. güven geliyor tabi bi de üstüne.

Evet evet geçen resim çekilirken daha dikim farkettim

Bak sen çok iddalıyızAç yaşıyorsun resmen

Ne sporu yaptın şekerim yine çok iyisin

Olabilir canım olmadı beceremezsem alırım ufacık minder zaten o koca topu nasıl tutacak
bel bacak hareketleri çalışıyorum canım ,çok sağol,yarın hsg çekilcem spor yapamam dua et olur mu bana kolaylıkla atlatırım ve temiz çıkar sonucum inşallah heyecanlıyım.

bel bacak hareketleri çalışıyorum canım ,çok sağol,yarın hsg çekilcem spor yapamam dua et olur mu bana kolaylıkla atlatırım ve temiz çıkar sonucum inşallah heyecanlıyım.
Dualarım seninle şekerim Rabbim kolaylıklar versin inşallah herşeyin temiz çıkar bebişinizi de kucağınıza alırsınız
6-7 sene önceki bi fotomu koyuyorum bak. ben yine böyle olmak istiyorum :)
ve olucam da :)
burda 46-47 kilo falanım.

Eki Görüntüle 1796759

Maşallah sana bence 50 bile olsan gayet iyi olacak sana

Bugünkü menüm :
Sabah : 1 adet kepekli sandviç ekmeğiyle yapılmış kasarli tost , biraz domates,1 fincan az nescafeli şekersiz süt.
Öğleye doğru: 1 fincan yeşil çay
Öğle: kahvaltıyı bugün biraz geç yaptığım için pek acikmadim bir avuç ceviz ve fındık ve bol su ile geliştirdim
Akşam: dünden kalan yumurtalı ıspanak( 1 yumurta ve 4-5 kaşık kadar ıspanak), bir kase yoğurt, 4 adet zeytin.

Bugünkü kacamagim: 3 lokma(kepekli ekmek) kaymak ve bal.
Su şimdilik 2 litre ancak .spor olarak leslie sansone 2miles gün body fat yaptım. Egzersiz yapamadim bugün .
Su saatten sonra da yemek bitti su içmeye çalışacağım.

Amin canim . Kizin iyi mi
Geçmiş olsun Allahım korusun miniklerimizi

Teşekkür ederim kızlar sağolun.

Ya ben diyeti düşünmeyip normal yiyince daha mi az yiyorum acep neyse
nehirnil111 950 kal aldım bugün şeytanın bacağını kırdım sonunda ama yanlış hesaplamadım umarim çünkü baya bir tokum 2 öğün yaptım bu arada ..

Artik kendimi düzene sokmamin zamanı inşallah hadi bakalım tekrar başlıyorum bi program yapayım kendime inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…