♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlarr ya ben çok kötü besleniyorum artık nolacak benim sonum (

şimdi ilçede bi proje var ve ez ziyareti yapıyoruz bişi hazırlamamaları gerekirken hazılrıyo veliler ve yenmediği zaman ayıp oluyo bu proje beni öldürecek. bende orda yiyip akşam yemiyorum şimdilik.

birde eskisi gibi içimde sağlıklı beslenme isteği yok yine sebze vs yiyorum ama ama niyeyse sıkıldım sürekli al ver olayından

Ben de Cumayı beklemek istemiyorum yarın eşimin doğum günü yarın kestiririm belki
Eşim kısa saç seviyor ama kısa saçı şekle sokmak zor ne yapacağım bilmiyorum sen nasıl kestireceksin
ben kestirdim bile. biraz kahkül de istedim ama öyle geleneksel kahkül değil yana doğru uzayan tarz yani saçım hep katlıdır benim bu sefer katsız olması için uğraşıyorum saçım düz önden biraz daha uzun bıraktım arkalar daha kısa. sen naptın kestirdin mi?

ben de de üç beş tel beyaz var ama o kınanın kırmızı sanki araya özellikle yapılmış gibi duruyor çok beğeniyorum ben. millet pembe mavi falan atar ya araya benimki kına kırmızısı

günaydınn

sabah kahvaltım:
iki dilim ekmek haşlanmış yumurta iki zeytin az peynir bide cnm çok çektiği için cok az sucuk
şimdide tarçınlı su
akşamda eve gidince 6dan önce fırında yağsız kızartmayla yoğurt salata yedim

bakalım bi inelim de 50 ye :) ama o 49 lu sayıyı görmem lazım tartıda
Canım aşağıo yukarı zaten göreceğiz inşallah bende bazen 51 e çıkıp bazen 49a düşmeyi planlıyorum kendime çıkmak için bahanemde olsun değil mi

Birde zararlı yediğim seyide yazayım tam tamına yarim bazlama neyse daha az kaçamak dune göre

Gayet iyisin canım bence düzene sokuyorsun yeter ki vazgeçme kendini bir anda bırakıp patlama yaşama zaten geldiğin nokta kilon çok iyi devam

Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 1 kase yeşil salata - 303 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:50 - 4 ad.kanat kızartma + yarım porsiyon spagetti - 354 kalori

Toplam kalori: 829

elma_sekerim01 halacocuksun mavimli D demali miraycan84 @DisiAnka @GOLD_WOMEN abc321

Fark etmez canım ben sadece topun eksikliğini hissettim kalça hareketlerinde

ba ba ba ba bbbbb
yav ben bu yemeklerle duramam gibi geliyo napcam yaa çok az bu uffff
Bence bu kadar az yemek değil amaç zaten yenilen şeyler zararlı değil o yüzden daha çok yenilebilir mesela diyor ki acıktıkça çorba için ne kadar çok yerseniz o kadar çok yağ yakar hem arkadaş diyo ki değişme olmadı kabızlık var ben de tam tersine günde 2 kez bile wc gidiyodum az yediği için olabilir mi

lahana diyeinden sonrada bırakmıycam tabiki canım yaza kadar sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam midem küçüldü zaten sanki
Evet lahana çorbasına başlamadan bir gün önce yarım ekmek tost yemiştim lahana diyeti yaptıktan sonra ekmeksiz de yaşayabileceğimi anladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…