- 14 Ocak 2016
- 381
- 386
- 103
Beslenme tarzın biraz sağlıksız mı olmuş sanki ?yeme içme faslı bitti bu günde
sabah türk kahvesi
öğle 5 tane sigara böreği çay
ara 10 tane çilek
akşam 4 yk barbunya
1 tane danone
ben kestirdim bile. biraz kahkül de istedim ama öyle geleneksel kahkül değil yana doğru uzayan tarz yaniBen de Cumayı beklemek istemiyorum yarın eşimin doğum günü yarın kestiririm belki
Eşim kısa saç seviyor ama kısa saçı şekle sokmak zor ne yapacağım bilmiyorum sen nasıl kestireceksin
ben de de üç beş tel beyaz var ama o kınanın kırmızı sanki araya özellikle yapılmış gibi duruyor çok beğeniyorum ben. millet pembe mavi falan atar ya araya benimki kına kırmızısıÇok beyazım olmamasına rağmen beyazlarım çıkıncaya kadar ben de hep kına yaptırırdım anneme beyazlardan sonra kına sürünçe kırmızı gibi oluyor diye boya yapmaya başladım ayda bir boyamaya çalışıyorum
benim ki bunun az uzun hali, bu kadar katlıydı şimdi daha az. kahküllerim de daha kısa.
canım ilk kestirdiğimde bunun gibiydi ama kahkül yoktu önler uzundu, şimdi biraz uzadı sadece
Canım aşağıo yukarı zaten göreceğiz inşallah bende bazen 51 e çıkıp bazen 49a düşmeyi planlıyorum kendime çıkmak için bahanemde olsun değil mibakalım bi inelim de 50 ye :) ama o 49 lu sayıyı görmem lazım tartıda
Ya ben diyeti düşünmeyip normal yiyince daha mi az yiyorum acep neyse
nehirnil111 950 kal aldım bugün şeytanın bacağını kırdım sonunda ama yanlış hesaplamadım umarim çünkü baya bir tokum 2 öğün yaptım bu arada ..
Artik kendimi düzene sokmamin zamanı inşallah hadi bakalım tekrar başlıyorum bi program yapayım kendime inşallah :)
Birde zararlı yediğim seyide yazayım tam tamına yarim bazlama neyse daha az kaçamak dune göre
Toplam
1152 kcal
Günaydın kızlar
dünkü kalorim çok olmadı ya
yürüyüş 30 dakika
su içmedim sanırım hiç
nehirnil111
Önceki günün kalorisi neydi canım not etmemişimSu içsen çok güzel olacak
Ya gercekmi bu bilmiyorum ama 1 gün sadece oda dün az kalori aldım gece acıktım hatta bi koca ayva yedim kaloriden ekstra. Bu sabah wc den sonra 54.1 geldim bu hafta hedefim 53.9 idi sanırım ulasicam inşallah
Toplam
1417 kcal Dün canım
aslında su içmeye çalışıyorum normalde ama şu iki haftadır bi ipler kaçtı elimden
Karışma çocuğa sağlıklı olan bubenim oğlumun boyu 1,78 kilo 60zayıfta ne kelime kupkuru
oğlumda öyle acıkmadan yemez
Fark etmez canım ben sadece topun eksikliğini hissettim kalça hareketlerindeAlacağım canım hepsiburadaya ekledim karar vereyi mbir kaçını gözüme kestirdim dediğiniz gibi 65 cm top bacak arası için lastik uzun bant hepsi toplam kargoyla 65 TL ye geliyor zaten top bir çok hareketi kavrıyor bacak arası benim için önemli bacak aramın daha da açılmasını istiyorumBant selülitlere falan iyi bir de bel altı topu kullanıyordu Ebru Şallı onu bulabilirsem sanırım yeterli olur evde ipim var zaten atlamıyorum bir de yer minderi diyor ben halının üzerinde yapıyordum ne farkediyor ki
Fark etmez canım ben sadece topun eksikliğini hissettim kalça hareketlerinde
Bence bu kadar az yemek değil amaç zaten yenilen şeyler zararlı değil o yüzden daha çok yenilebilir mesela diyor ki acıktıkça çorba için ne kadar çok yerseniz o kadar çok yağ yakar hem arkadaş diyo ki değişme olmadı kabızlık var ben de tam tersine günde 2 kez bile wc gidiyodum az yediği için olabilir miba ba ba ba bbbbb
yav ben bu yemeklerle duramam gibi geliyo napcam yaa çok az bu uffff
Evet lahana çorbasına başlamadan bir gün önce yarım ekmek tost yemiştim lahana diyeti yaptıktan sonra ekmeksiz de yaşayabileceğimi anladımlahana diyeinden sonrada bırakmıycam tabiki canım yaza kadar sağlıklı beslenerek kilo vermeye devam midem küçüldü zaten sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?