♥haftalık kilo verme yarışması♥

kıslaaarrr
bugün muz süt yoğurt günüm
sabah 1 muz ve 1 bardak süt içtim menü hep aynı miktar değişiyo sadece
kalorim
sabah 151 kcal
öğlen 256 kcal
akşam 348 kcal
toplam:755 kcal
tabiki 2 lt su ve yürüyüş 45 dak olacak bugün sabah arabayla geldim

Evet lahana çorbasına başlamadan bir gün önce yarım ekmek tost yemiştim lahana diyeti yaptıktan sonra ekmeksiz de yaşayabileceğimi anladım
aynen evel gün yedmeğim bitince aa doydum dedim hemde ekmeksiz bazı şeyler alışkanlıktan sanırım algı bozukluğu yapıyo

Benim boyum 1.53 53 kiloydum gebelik öncesi 77 olmuştum ben de Kızım tam 2 yaşındayken 64 kiloydum diyete spora başladım 6 ayda 12 kilomu da verim 52 ye inmiştim

kabızlık bende kronik canım sürekli böyleyim ama bu çorba saolsun dünden beri lavobodan çıkamadım ama ilk 2 gün acayip bir şişlik vardı bende bu diyet sanırım sonradan etki yapıyo kilo açısından 3 gün sonunda sanırım 1 kilo dan azcık fazla gitti

Benim boyum 1.53 53 kiloydum gebelik öncesi 77 olmuştum ben de Kızım tam 2 yaşındayken 64 kiloydum diyete spora başladım 6 ayda 12 kilomu da verim 52 ye inmiştim
maşallah sende gayet güzel vermişsin canım benim bi 60 görmem yeterli bana düğün bayram yaparım
kızın şuan kaç yaşında buarada

Pazar günü kek yapmıştım 1 dilim kızım yedi 2 dilim ben yedim baktım olmıycak işyerine getirdim arkadaşlara dağıttım herkes çok beğendi
İşte bu ya yapmayacaksın ya da dağıtacaksın bende misafir ağırladığımda genelde annemler,eltimler,kvler falan olunca geri kalanı onlarla birlikte gönderiyorum ya da iş yerine getiriyorum

Ye canım ye de az ye bir şey olmaz

Bugün öyle arası kestiricem ama bu kadar kısa kestirmeye kıyamam yaaa

ben de de üç beş tel beyaz var ama o kınanın kırmızı sanki araya özellikle yapılmış gibi duruyor çok beğeniyorum ben. millet pembe mavi falan atar ya araya benimki kına kırmızısı
Doğru söylüyosun en güzeli kendimize kimyasala maruz bırakmamak benim tek yaptığım saç boyası

Süt ve yulaf da şişlik yapıyor gaz yapıyor ama işin esprisi orda gazsonunda sindirimi rahatlatıyor dikkat ederseniz

kızlar kahvaltıda az peynir 4 zeytin bir kayısı 2 ceviz yedim. ıhlamur içtim. boğazım çok acıyo. ara öğünde de yine ceviz yedim başka bişey yoktu yanımda.bugün çorba, tavuk şinitzel şehriye pilavı, havuçlu yoğurt varmış yemekhanede, şinitzel kızartma ya olmaz pilav olmaz napçam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…