- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
sadece muz ve süt değil ki çorba da varooo muz ve süt müonu biliyorum gerçekten çok zorr,ben nasıl yapacam yaaa en iyisi hafta sonu bol bol yiyim stok yapim
olsun sen yinede yaz, sonra sıkıntı olmasın
aynen evel gün yedmeğim bitince aa doydum dedim hemde ekmeksiz bazı şeyler alışkanlıktan sanırım algı bozukluğu yapıyoEvet lahana çorbasına başlamadan bir gün önce yarım ekmek tost yemiştim lahana diyeti yaptıktan sonra ekmeksiz de yaşayabileceğimi anladım
evet yoğurtta var ayrıca bide çorba ama ne yalan söyliim çorbayı içince daha çok acıkma hissim oluyo midemi kazındırıyosadece muz ve süt değil ki çorba da var
Benim boyum 1.53 53 kiloydum gebelik öncesi 77 olmuştum ben de Kızım tam 2 yaşındayken 64 kiloydum diyete spora başladım 6 ayda 12 kilomu da verim 52 ye inmiştimevet eski günlerimi ve kıyafetlerimi özledim ben gebelikte çok kilo alanlardanım 58 ile kaldım 81 le doğuma girdim offf
yaza şifon gömlekler yazlık pantolonlar giymek istiyorumm
spor dedğim gibi canım hergün 60 dakka git gel takatim kalmıyo eve gidince mekik çekiyorum arada sadece
kabızlık bende kronik canım sürekli böyleyim ama bu çorba saolsun dünden beri lavobodan çıkamadım ama ilk 2 gün acayip bir şişlik vardı bende bu diyet sanırım sonradan etki yapıyo kilo açısından 3 gün sonunda sanırım 1 kilo dan azcık fazla gittiBence bu kadar az yemek değil amaç zaten yenilen şeyler zararlı değil o yüzden daha çok yenilebilir mesela diyor ki acıktıkça çorba için ne kadar çok yerseniz o kadar çok yağ yakar hem arkadaş diyo ki değişme olmadı kabızlık var ben de tam tersine günde 2 kez bile wc gidiyodum az yediği için olabilir mi
maşallah sende gayet güzel vermişsin canım benim bi 60 görmem yeterli bana düğün bayram yaparımBenim boyum 1.53 53 kiloydum gebelik öncesi 77 olmuştum ben de Kızım tam 2 yaşındayken 64 kiloydum diyete spora başladım 6 ayda 12 kilomu da verim 52 ye inmiştim
Önceki gün de ben yemişim 56 yı gördümbu arada bugün tartıldımmiraycan84 nehirnil111 @abcde_123
16.03.2016 = 55,4 kg hafta sonuna kadar 54 ü görmek ümidiyle
Pazar günü kek yapmıştım 1 dilim kızım yedi 2 dilim ben yedim baktım olmıycak işyerine getirdim arkadaşlara dağıttım herkes çok beğendiYaz yaz bekliyorum bence de yapma kendini bunu o ne ki at gitsin ya da dağıt herkes yesin kurtul
İşte bu ya yapmayacaksın ya da dağıtacaksın bende misafir ağırladığımda genelde annemler,eltimler,kvler falan olunca geri kalanı onlarla birlikte gönderiyorum ya da iş yerine getiriyorumPazar günü kek yapmıştım 1 dilim kızım yedi 2 dilim ben yedim baktım olmıycak işyerine getirdim arkadaşlara dağıttım herkes çok beğendi
Çok güzelmişsiiiiin6-7 sene önceki bi fotomu koyuyorum bak. ben yine böyle olmak istiyorum :)
ve olucam da :)
burda 46-47 kilo falanım.
Eki Görüntüle 1796759
İyi canım çok şükür çok hızlı çarpmadı ama yine de acıdı tabiiAmin canim . Kizin iyi mi
Teşekkür ederim kızlar sağolun.
Danone ne kız yeme öyle şeyleri çocuğuna da vermeyeme içme faslı bitti bu günde
sabah türk kahvesi
öğle 5 tane sigara böreği çay
ara 10 tane çilek
akşam 4 yk barbunya
1 tane danone
Ye canım ye de az ye bir şey olmazkızlarr ya ben çok kötü besleniyorum artık nolacak benim sonum(
şimdi ilçede bi proje var ve ez ziyareti yapıyoruz bişi hazırlamamaları gerekirken hazılrıyo veliler ve yenmediği zaman ayıp oluyobu proje beni öldürecek. bende orda yiyip akşam yemiyorum şimdilik.
birde eskisi gibi içimde sağlıklı beslenme isteği yok yine sebze vs yiyorum ama ama niyeyse sıkıldım sürekli al ver olayından
Bugün öyle arası kestiricem ama bu kadar kısa kestirmeye kıyamam yaaaben kestirdim bile. biraz kahkül de istedim ama öyle geleneksel kahkül değil yana doğru uzayan tarz yanisaçım hep katlıdır benim bu sefer katsız olması için uğraşıyorum saçım düz önden biraz daha uzun bıraktım arkalar daha kısa. sen naptın kestirdin mi?
Doğru söylüyosun en güzeli kendimize kimyasala maruz bırakmamak benim tek yaptığım saç boyasıben de de üç beş tel beyaz var ama o kınanın kırmızı sanki araya özellikle yapılmış gibi duruyor çok beğeniyorum ben. millet pembe mavi falan atar ya araya benimki kına kırmızısı
Süt ve yulaf da şişlik yapıyor gaz yapıyor ama işin esprisi orda gazsonunda sindirimi rahatlatıyor dikkat edersenizkabızlık bende kronik canım sürekli böyleyim ama bu çorba saolsun dünden beri lavobodan çıkamadım ama ilk 2 gün acayip bir şişlik vardı bende bu diyet sanırım sonradan etki yapıyo kilo açısından 3 gün sonunda sanırım 1 kilo dan azcık fazla gitti
26 Şubat da 3 ü bitirdik Maaşallahmaşallah sende gayet güzel vermişsin canım benim bi 60 görmem yeterli bana düğün bayram yaparım
kızın şuan kaç yaşında buarada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?