♥haftalık kilo verme yarışması♥

salata, ayran falan çıkmıyomu canım

nasıl bir liste o, nasıl itekliyonuz

yok menüde ne varsa o çıkıyor ekstra bişey çıkmıyor canım
bu yemekhane menüleri de beni öldürcek aslında kolayına geldiği şekilde yapılıyo hepsi de neyse. canım sen o zaman miktarları küçültürsün havuçlu yoğurt da varmış bence o zaman çok yüksek kalorisi olmaz. eğer şeker ya da benzeri bir hastalığın yoksa 4 çorba kaşığı pirinç pilavına kadar almanda bi sakınca olmuyo.

gelmişken listemi de veriyim:
sabah bir tane tost, bir küçük bardak greyfurt suyu( bir tane meyve) üç tane badem
öğlen bir tabak etli nohut yemeği+salata
akşam bir tabak nohut yemeği bugünlük 689 kcl. nehirnil kızcaaz hedefine ulaştı ama bizden kurtulamıycak

Tabi ki canım bugünden itibaren bildirimlerini yapabilirsin ekledim

Selam kızlar bu dün ki menüm;

Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori+ 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00

Öğlen Yemeği
2 x Adet İçli Köfte 400,00 calori + 1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori

Akşam Yemeği 1 x 100 gr ( yarım porsiyon) lokma tatlısı 518,00 calori

Ara Öğün (Gece) 1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori

Toplam Alınan Kalori
: 1616,00 calori almama rağmen bugün eksideyim çünkü uyanır uyanmaz vc de buldum kendimi

Sabah ki tost yerine yumurta kahvaltılık türleri olsaymış harika bir menüymüş olsun böyle de güzelcanım estaggfirullah beni mutlu ediyor böyle şeylerBenimde kendimi kaybetmemem gerek zaten

Sabah ki tost yerine yumurta kahvaltılık türleri olsaymış harika bir menüymüş olsun böyle de güzelcanım estaggfirullah beni mutlu ediyor böyle şeylerBenimde kendimi kaybetmemem gerek zaten
tost olayı tamamen çocukların ve eşimin yüzünden ben suçlu değilim onlar yemeğince bana kaldı.

Öncelikle midemiz tepki vererek bizi uyarıyor daha da çok yiyince midem öyle bir şişiyor ki kalbim sıkışıyor bunu bile bile tıkınıyoruz bu nedir yaaa insan mıyız biz

Hepsi olur canım az az al tabağına en çok da havuçlu yoğurt

Beni hala etiketleme sen kalorilerine Not etmiyim bende

Tatlı dışında güzel o tatlı kalorisi nedir öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…