- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
salata, ayran falan çıkmıyomu canımkızlar kahvaltıda az peynir 4 zeytin bir kayısı 2 ceviz yedim. ıhlamur içtim. boğazım çok acıyo. ara öğünde de yine ceviz yedim başka bişey yoktu yanımda.bugün çorba, tavuk şinitzel şehriye pilavı, havuçlu yoğurt varmış yemekhanede, şinitzel kızartma ya olmaz pilav olmaz napçam ben
yok menüde ne varsa o çıkıyor ekstra bişey çıkmıyor canımsalata, ayran falan çıkmıyomu canım
nasıl bir liste o, nasıl itekliyonuzgünaydın kızlar nasılsınız bakiiim? dün çok kaçırmıştım tabi acısını da büyük bir mide yanmasıyla çektim ama bugün daha çok dikkat edicem.nehirnil111 beni de eklermisin listene iteklenmeye ihtiyacım var sanırım.
bu yemekhane menüleri de beni öldürcek aslında kolayına geldiği şekilde yapılıyo hepsi de neyse. canım sen o zaman miktarları küçültürsün havuçlu yoğurt da varmış bence o zaman çok yüksek kalorisi olmaz. eğer şeker ya da benzeri bir hastalığın yoksa 4 çorba kaşığı pirinç pilavına kadar almanda bi sakınca olmuyo.yok menüde ne varsa o çıkıyor ekstra bişey çıkmıyor canım
kız çok bıraktım iki üç gündür 4 nisan da 75 olmam lazım böyle gidersem olamıycam. nehirnilcim kontrol ediyo ya ondan öyle söyledim.nasıl bir liste o, nasıl itekliyonuz
maşallah allah bağışlasın benimki daha mayıs 27 de 2 yaşında olacak26 Şubat da 3 ü bitirdik Maaşallah
kalori hesabı değilse beni de itekleyin diycektim dekız çok bıraktım iki üç gündür 4 nisan da 75 olmam lazım böyle gidersem olamıycam. nehirnilcim kontrol ediyo ya ondan öyle söyledim.
Tabi ki canım bugünden itibaren bildirimlerini yapabilirsin ekledimgünaydın kızlar nasılsınız bakiiim? dün çok kaçırmıştım tabi acısını da büyük bir mide yanmasıyla çektim ama bugün daha çok dikkat edicem.nehirnil111 beni de eklermisin listene iteklenmeye ihtiyacım var sanırım.
gelmişken listemi de veriyim:
sabah bir tane tost, bir küçük bardak greyfurt suyu( bir tane meyve) üç tane badem
öğlen bir tabak etli nohut yemeği+salata
akşam bir tabak nohut yemeği bugünlük 689 kcl.nehirnil kızcaaz hedefine ulaştı ama bizden kurtulamıycak
tost olayı tamamen çocukların ve eşimin yüzünden ben suçlu değilimSabah ki tost yerine yumurta kahvaltılık türleri olsaymış harika bir menüymüş olsun böyle de güzelcanım estaggfirullah beni mutlu ediyor böyle şeyler Benimde kendimi kaybetmemem gerek zaten
Öncelikle midemiz tepki vererek bizi uyarıyor daha da çok yiyince midem öyle bir şişiyor ki kalbim sıkışıyor bunu bile bile tıkınıyoruz bu nedir yaaa insan mıyız bizgünaydın kızlar nasılsınız bakiiim? dün çok kaçırmıştım tabi acısını da büyük bir mide yanmasıyla çektim ama bugün daha çok dikkat edicem.nehirnil111 beni de eklermisin listene iteklenmeye ihtiyacım var sanırım.
Hepsi olur canım az az al tabağına en çok da havuçlu yoğurtkızlar kahvaltıda az peynir 4 zeytin bir kayısı 2 ceviz yedim. ıhlamur içtim. boğazım çok acıyo. ara öğünde de yine ceviz yedim başka bişey yoktu yanımda.bugün çorba, tavuk şinitzel şehriye pilavı, havuçlu yoğurt varmış yemekhanede, şinitzel kızartma ya olmaz pilav olmaz napçam ben
Selam kızlar bu dün ki menüm;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori+ 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00
Öğlen Yemeği
2 x Adet İçli Köfte 400,00 calori + 1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori
Akşam Yemeği 1 x 100 gr ( yarım porsiyon) lokma tatlısı 518,00 calori
Ara Öğün (Gece) 1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 1616,00 calori almama rağmen bugün eksideyim çünkü uyanır uyanmaz vc de buldum kendimi
Kalori listesi canım kalori yarışmamız var yanasıl bir liste o, nasıl itekliyonuz
aynen öyle canım zaten bunu bitek insanlar yapıyo emin ol.Öncelikle midemiz tepki vererek bizi uyarıyor daha da çok yiyince midem öyle bir şişiyor ki kalbim sıkışıyor bunu bile bile tıkınıyoruz bu nedir yaaa insan mıyız biz
Oluyor öyle bana da kalıyordu eskiden şimdi eşime de yapmıyorum sandviç hazırlıyorum o sebeple o da sağlıklı besleniyortost olayı tamamen çocukların ve eşimin yüzünden ben suçlu değilimonlar yemeğince bana kaldı.
O da büyümüş Maaşallahmaşallah allah bağışlasın benimki daha mayıs 27 de 2 yaşında olacak
peki tamamHepsi olur canım az az al tabağına en çok da havuçlu yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?