a ben bilmiyorum nerden bakıcamKalori listesi canım kalori yarışmamız var ya
Çocuklar derken kaç tane çocuk kaç yaşlarındalar çoğumuzun tek çocuk ya ilginç gelditost olayı tamamen çocukların ve eşimin yüzünden ben suçlu değilimonlar yemeğince bana kaldı.
Hiç aç değildim mesai bitiminde kızlarımız yanımızdaydı arkadaş eve gitmeden bir şeyler yiyelim dedi tatlıcıda bulduk kendimizi yarım kiloyu 3 kişi yedik diyebilirimBeni hala etiketleme sen kalorilerineNot etmiyim bende
Tatlı dışında güzel o tatlı kalorisi nedir öyle
Akşam yemeği yemediğin için dengelemiştir sanırım çok geç bir vakitte değil tabiHiç aç değildim mesai bitiminde kızlarımız yanımızdaydı arkadaş eve gitmeden bir şeyler yiyelim dedi tatlıcıda bulduk kendimizi yarım kiloyu 3 kişi yedik diyebilirim
Tabii ki de akşam yemeği yenmedi
yediklerinin kalorisini internetten bakabilirsin canım ben öyle yapıyorum genelde. telefona indirebiliyosuna ben bilmiyorum nerden bakıcam
iki tane canım bi kız bi oğlan çok şükür benimkiler okula başladılar da. bu kahvaltıda onların bıraktıkları çöpe gitmesin diye mecburen ben yiyorumÇocuklar derken kaç tane çocuk kaç yaşlarındalar çoğumuzun tek çocuk ya ilginç geldi
kız sende aç geziyon heralde ben 50 kg olsam ooooSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
sabah - 170
1 bardak yarım yağlı süt
1 muz
1 çay
öğlen - 300
1 muz
1 bardak yarım yağlı süt
lahana çorbası
3 kaşık yoğurt
1 çay
akşam-öğlenle aynı menü+1 muz-348
toplam 799 kcalnehirnil111
Canım korumayı geçmem gerek yoksa en ufak bir şeyde geri alıyorum mesela hemen +400 gr aldım pazartesi-salı hamburger yaş pasta yiyince az bile olsa farkettirdi yani o yüzden önce dengeyi bulmalıyım ben zaten hep az yerdim sadece sağlıksız şeyler olduğu zaman fazlasıyla yedim yoksa günlük rutinim böyledir abur cuburu kaçırmazsamkız sende aç geziyon heralde ben 50 kg olsam oooo
Yok yok yarışmaya nereden bakıcam kalorileri bulurum bir şekildeyediklerinin kalorisini internetten bakabilirsin canım ben öyle yapıyorum genelde. telefona indirebiliyosun
burdanYok yok yarışmaya nereden bakıcam kalorileri bulurum bir şekilde
ben de bu sorunun cevabını merak edyorum yaaa illa diyetisyene mi gitmemiz lazım yağ oranını öğrenmek için acaba. ben düzenli diyetisyene devam etmek istemiyorum ama sadece yağımı ölçtürüp çıksam olmuyo muBirde kızlar benim yağ oranımı olctirmek için illa diyettisyenemi gitmem gerek yani birde özelmi olması lazim devlet almaz beni ideal kilo gorunuyorum çünkü alırmı yada bilen varmi
makarna yemeye başlamışız :)Sabah; 07:40 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 09:15 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 4 ad.orta boy ızgara köfte + 1 kase yeşil salata - 303 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:50 - 4 ad.kanat kızartma + yarım porsiyon spagetti - 354 kalori
Toplam kalori: 829
@elma_sekerim01 @beyaz lotus @mavimli @demalimiraycan84 GonulSenligim bayan_balon @abc321
teşekkür ederiiiimmm :)Çok güzelmişsiiiiin
nudo ne bilmiyorum ama çok değil kıısss :) nudo çikileta heralde. olur o kadar :)öğle yemeğim yine çok kaçtı
yarım kase çorba
bi iki çatal tavuk
bide nudoama içindekiler çok az kalorili ona güvendm acısınıda çok attım bişi olmaz kiiii
makarna yemeye başlamışız :)
aynen canikom dengele yüklenme hemencik . azcık vücudun zayıf olmaya adapte olsun :)Dün yedim bugün var ama yemeyeceğim hafif yiyeceğim bugün
kıs yemediğim nasıl belliyok tatlım ne çikolatası kore usulü makarna olur kendileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?