♥haftalık kilo verme yarışması♥

Beni hala etiketleme sen kalorilerine Not etmiyim bende

Tatlı dışında güzel o tatlı kalorisi nedir öyle
Hiç aç değildim mesai bitiminde kızlarımız yanımızdaydı arkadaş eve gitmeden bir şeyler yiyelim dedi tatlıcıda bulduk kendimizi yarım kiloyu 3 kişi yedik diyebilirim
Tabii ki de akşam yemeği yenmedi

Hiç aç değildim mesai bitiminde kızlarımız yanımızdaydı arkadaş eve gitmeden bir şeyler yiyelim dedi tatlıcıda bulduk kendimizi yarım kiloyu 3 kişi yedik diyebilirim
Tabii ki de akşam yemeği yenmedi
Akşam yemeği yemediğin için dengelemiştir sanırım çok geç bir vakitte değil tabi

kız sende aç geziyon heralde ben 50 kg olsam oooo

Oo bayağı sert muz ve lahana çorbası dayanabiliyor musun acayip hırs ettin pazartesiye kadar eriyip gideceksin

kız sende aç geziyon heralde ben 50 kg olsam oooo
Canım korumayı geçmem gerek yoksa en ufak bir şeyde geri alıyorum mesela hemen +400 gr aldım pazartesi-salı hamburger yaş pasta yiyince az bile olsa farkettirdi yani o yüzden önce dengeyi bulmalıyım ben zaten hep az yerdim sadece sağlıksız şeyler olduğu zaman fazlasıyla yedim yoksa günlük rutinim böyledir abur cuburu kaçırmazsam

Birde kızlar benim yağ oranımı olctirmek için illa diyettisyenemi gitmem gerek yani birde özelmi olması lazim devlet almaz beni ideal kilo gorunuyorum çünkü alırmı yada bilen varmi
ben de bu sorunun cevabını merak edyorum yaaa illa diyetisyene mi gitmemiz lazım yağ oranını öğrenmek için acaba. ben düzenli diyetisyene devam etmek istemiyorum ama sadece yağımı ölçtürüp çıksam olmuyo mu

makarna yemeye başlamışız :)

Çok güzelmişsiiiiin
teşekkür ederiiiimmm :)

öğle yemeğim yine çok kaçtı
yarım kase çorba
bi iki çatal tavuk
bide nudo ama içindekiler çok az kalorili ona güvendm acısınıda çok attım bişi olmaz kiiii
nudo ne bilmiyorum ama çok değil kıısss :) nudo çikileta heralde. olur o kadar :)

@nehirhil111 çarşamba günü kalorim : 596
ay çok az yaaaa niye böyle oldu ki. zaten az yememe rağmen kilom takılı kaldı ya.bugün 55,4kg. spor yapmam lazım galiba.
yiyince veremiyorum,aç kalınca gene veremiyom . sanırım spor istiyo vücut sizce kızlar ???

sabah: 2 haşlanmış yumurta + 7 zeytin + peynir + 1 dilim sucuk + çay ( ayrıca erken kalktım )
öğlen : meyve + yeşil çay
akşam : henüz belli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…