♥haftalık kilo verme yarışması♥

aynen canikom dengele yüklenme hemencik . azcık vücudun zayıf olmaya adapte olsun :)

kıs yemediğim nasıl belli yeme makarna falan bi süre azcık kilo ver sonra ödül niyetine ye :)

ay yemekler berbattı yoksa yemezdm kötü gün yemeğim olur kendisi bn hemen kilo veriyrm ya salı basladm 61 pazartesi yine tartılcm bakalm dün 59 cıktm ama yanlştır o kesin

ay yemekler berbattı yoksa yemezdm kötü gün yemeğim olur kendisi bn hemen kilo veriyrm ya salı basladm 61 pazartesi yine tartılcm bakalm dün 59 cıktm ama yanlştır o kesin
anaaam hakkaten o ney kıs 2 günde 2 kilo mu verilir ödem atmışsındır büyük ihtimal. ama o da önemli. çünkü ödemi atınca bi hafifliyor vücut toparlanıyo :)

Oo bayağı sert muz ve lahana çorbası dayanabiliyor musun acayip hırs ettin pazartesiye kadar eriyip gideceksin
ya yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama daha birbuçuk kilo gitmiş 4. günüm bugün normalde 2 3 kilo gitmesi gerekmezmiydi
anlıycağın eriyip gitmiyorum yani

ben mesela bu kadar la doyamam gibime geliyo ne kadar daha devam etceksin peki korumaya

bana az yiyosun diyenler sana baksın baya sıkı tutuyosun işi

aynen canikom dengele yüklenme hemencik . azcık vücudun zayıf olmaya adapte olsun :)

nehirnil111 canikoommm sende mezura yok muuuu ? ölçülerini çok merak ediyorum ben senin. bel kalça kol ölçülerin
Çok az yediğin için vücudun tutuyor bence şaşırtmalısınız canım öğle meyve çok çok az akşam protein ağırlıklı beslen bence olmadı sebze ye Vücut spor istemez mi o hep ister bende pilatese başlayacağım nasipse

Evet bu hafta dengesiz doğum günü sürprizleri falan olan bir haftaydı bakalım toparlamaya çalışıyorum

Yok canım olmadı alacağım ya ihtiyacım var akşam alayım bari

ya yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama daha birbuçuk kilo gitmiş 4. günüm bugün normalde 2 3 kilo gitmesi gerekmezmiydi
anlıycağın eriyip gitmiyorum yani

ben mesela bu kadar la doyamam gibime geliyo ne kadar daha devam etceksin peki korumaya

Daha ne kadar gidecek canım vücut bu öyle bir anda gitmesi kötü olur çok çabuk geri verirsin dikkatli ol en sağlıklısı haftada 1 kilo falan gitmesi hele ki daha az olursa kilon daha da az olmalı

1 seneBakalım duruma göre ama artık eskisi kadar hiç bir zaman abartmayacağım ben ömür boyu nasipse sağlıklı şeyler yiyeceğim

yok güya bir haftada 8 kilo verdiren diyetti ya ondan motivasyonum düşüyor bide gerçekten sadık kalıyorum diyete
bakalım artık 3 günüm kaldı 3 günün sonunda tam olarak belli olacak işe yarayıp yaramadığı

haftada birgün bence tatil ver canın ne istiyorsa ye vücudunu şaşırt hemde nefsini doyurursun

bana az yiyosun diyenler sana baksın baya sıkı tutuyosun işi

tatlım çünkü ben baya bi abarttım yakın dönemde ve midem büyüdü iştahım da coştu. iradem zaten zayıfladı . bunları düzeltmek için bu kadar sıkıyorum aslında. yoksa yiyorum çünkü. midemi küçültünce bu kadar kasmam.

nehirim ben 3 öğün yiyemiyorum yaa evdeyken. çünkü erken de kalksam kahvaltımı geç yapıyorum. dolayısıyla öğlen acıkmamış oluyorum. acıkmadan da yemek istemiyorum.
akşam kıymalı karnabahar yicem belli oldu.hem etten hem sebzeden almış olurum proteini.
zaten vücudun kas oluşturabilmesi için proteini eksik etmememiz lazımmış.
ben spora da başlayayım hafif hafif . ya sen ne güzel 55 lerden 50 ye hızlı inmişsin benim niye takılıyo ya
neyse pes etmek yok

evet evet al kuzum mezura . çok merak ediyorum çünkü

kıs haftada 8 kilo çok ama . versen bile diyeti kestiğin an geri gelir. çok sağlıksız. bence verdiğin kilo çok yeterli zaten . motivasyonun düşmesin bence.

Ben böyle şok diyetlere karşıyım direk normale döndüğünde geri alıyorsun bence aralarda 1-2 gün en fazla yapılmalı ben devam ettirmemeni öneririmBakalım zaten hemen hemen pazar günleri ödül günü gibi bir şey oluyor

Kıymalı karnabahar oldukça lezzetli bir menü afiyet olsun canımBende bir ara takıldım canım 55 den aşağısı çokta çabuk olmadı 2-3 ay oyaladı hatta

Bende merak ettim şimdi bir de pilates yaptıktan sonra ölçerim hem iyi olur

teşekkür ederim canımmm :)
aa tamam bak şimdi azcık rahatladım. dedim ben mi anormalim
aynen platesle sıkılaşınca ölçün de değişecek ihtiyaç var. benim de bu arada kalça ölçüm 2 cm incelmiş bu hafta :) sevindim ona
ben ne spor yapcağıma karar veremedim henüz. zaten geceleri yatmadan evvel bacak kalça ve karın egzersizleri yapıyorum. gündüz kardio yapayım diye düşünüyorum. biraz daha kilo verince platese yoğunlaşmak istiyorum .

nehir kıs kiloluyken selülitin var mıydı? vardıysa şimdi durum ne ?
ben 2 kilo verdim ya selülit görüntüm sanki azaldı. hala çok var bende ama toparlanmaya başladı gibi.
ay ne çok soru sordum

Leslie denemediysen ben leslie yaptım sadece çok hoşuma gidiyordu arada yaparım yinePilatesi bende bugünlere sakladım bakalım ne olacak

Vardı ama çok selülit olmuyor bende daha çok çatlak tabi ki zayıflayınca çatlaklarda çıktı ortaya ama olsun zayıf durmak daha önemli selülitler daha da azaldı sanırım sporla daha da iyi olacaktıeAzalır azalmaz mı ne güzel 2 cm büyük bir oran yani 1 haftada

leslie daha önce denedim müzikle yapınca iyi gidiyo hakkaten.tekrar deneyebilirim. bakalım yazarım zaten spor yaptıkça.
amaaan çatlağı takmıyorum o var zaten. selülit olmasın, o daha kötü duruyo :)

Slmlar kizlar bnde araniza katilmak istiyorum boy:1.55 kilo:100 dun elma diytme basldm ve ynnda goji iciyorum bklm ne olacak hayirlisi hedefim 50 olmak insallahha bu arada sporda yapiyorum
canım benim de boyum 1,55 . 100 kiloya nasıl çıktın ? aşırı yemek mi, hamilelik mi , hastalık mı ? aramızda pes etmeden kalırsan sonuç alırsın motivasyon kaybı da yaşamazsın .

leslie daha önce denedim müzikle yapınca iyi gidiyo hakkaten.tekrar deneyebilirim. bakalım yazarım zaten spor yaptıkça.
amaaan çatlağı takmıyorum o var zaten. selülit olmasın, o daha kötü duruyo :)

Bekleyeceğim sporlarını canımSelülit kötü duruyor insanda tabi çatlak yüzünden çıplak tenle elbise giymekte hoşuma gitmiyor işte uzun elbise giyerim yazın yine ne yapalım

Hareketsizlik insulin direnci ve bogaz .d evlendktn snra bi anda ece kapannca boyle oldum
canım benim de boyum 1,55 . 100 kiloya nasıl çıktın ? aşırı yemek mi, hamilelik mi , hastalık mı ? aramızda pes etmeden kalırsan sonuç alırsın motivasyon kaybı da yaşamazsın .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…