♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlar rahim filmimi çektirdim çok şükür üstümden yük kalktı ve tüplerim açık çıktı fakat bir iştah açıklığı olmaz böyle bişey yaklaşık 1550 kcal almışım şoktayım bugünlük de böyle olsun yarın telefi ederim sporla birlikte bu güzel haberi yiyerek kutladı midem :) nehirnil111

Olsun canım sporunu yapmışsın hareketli bir gündü sonuçta onları da görmesin midenGüzel geçmesine sevindim atlattın gitti bunu da

Hareketsizlik insulin direnci ve bogaz .d evlendktn snra bi anda ece kapannca boyle oldum

hepimizin ortak sorunu yani :) :) canım o zaman bilgilerini topluca yazıp boy kilo hedef kilo ve 4 nisan için kısa süreli hedef kilonu yazıp sbeden arkadaşımızı etiketle. hemen pes edip gitmeyeceksen eğer ekler seni .
gözün aydın canım sevindim olumlu çıkmasına :)

Sağol canım

Selamun aleykum kizlar
Habersiz ayrilmak zorunda kaldim aranizdan kusuruma bakmayin.
Haberlere bakaniniz varsa sokaga cikma yasagi basladi gecen pazar benim gorev yaptigim yerde bizi de memlekete yolladilar.
Netim yok haberiniz olsun inşaallah kisa zamanda dönerim araniza.
Hakkinizi helal edin hepiniz.
sbeden nehirnil111 begum75 GonulSenligim @deniz3344 minerva1988 elma_sekerim01 mavimli naz ve adini simdi hatirlayamadigim tüm arkadaşlar.
Dua edin yasak biran önce bitsin de yavrularima kavusayim(

Canım inanmıyorum gerçekten şuanda mesleğinin başında değil misin evet duydum ama durumları böyle bilmiyordumNeredesin şuanda hakkında hayırlısı var bunda da bir hayır inşallah ülkemiz bu durumdan kurtulur hepimiz kurtuluruz da normal yaşantımıza geri dönerizHepimiz korkuyoruz dışarı çıkmayın diyorlar böyle de nasıl yaşanır bilmiyoruz cumartesi randevum var gitmek durumundayım ama herkes korkutuyor

ben de seni merak etmeye başlamıştım canım. iyi ki girip haber verdin. Rabbim korusun sizzleri. inşallah hayırlısı ile düzenine kavuşursun

sorma canım yaaa hayatımızın dengesi şaştı. hafta sonu dışarı çıkıcam. yok o gün çıkma o gün şurda bomba patlıcakmış, buraya gitme riskli,orası kalabalık vs . ne yapacağımızı şaşırdık Allah ülkecek yardımcımız olsun.

Böyle yaşanmaz ki amaçları zaten korkutmak sindirmek tabi ki korkuyoruz ve çok üzgünüz

canım benim ya ( inşallah biter şu olaylar bir an önce

canım doğudaki bazı bölgelerde işk dönemde beri okul yok ilk dönemden beri evlerindeler. maalesef medya yok sayıyor ama biz kocamn bi savaşın içindeyiz

Bugunku menum
kahvaltım saat 08.30: 2 dilim cavdarli ekmek, 2 k.k kadar yağlı beyaz peynir, 7 tane zeytin, Kekikli nar ekşili domates.
Öğle yemeği yok dişime dolgu yaptırdım bugün o yüzden sadece şu icebildim. 2.5 litreye yakın.
Akşam fırında hamsi buğulama ve yanında sebzesinden toplam 1 tabak. Yarım dilim eksi maya ekmek.salata.
Spor olarak 1 mile leslie sansone.
Bu arada pazartesi kilo bildirimi ni kaca kadar yapmamız gerekiyor sbeden

bir an evvel kavuşmak dileğiyle canım.

canım benim geçmiş olsun,RABBİM tez zamanda kavuştursun seni yavrucuklarına, ve ülkemizi koruyan savunan askerlere,polislere yardımcı olsun,güç versin,en kısa zamanda bu pisliklerden kurtulsun güzel ülkemiz (AMİN)
hakkımız varsada helal olsun tabikide, sende hakkını helal et.

günaydın fıstık, bugün burnuma hiçte güzel kokular gelmedi, duyumlarıma göre 59 lu kilolara inmişsin bak bu hiç olmadı anneciğinin ellerinden öperim, mantıları ıspanaklı açmaları yapmaya devam etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…