bel bacak hareketleri çalışıyorum canım ,çok sağol,yarın hsg çekilcem spor yapamam dua et olur mu bana kolaylıkla atlatırım ve temiz çıkar sonucum inşallah heyecanlıyım.
6-7 sene önceki bi fotomu koyuyorum bak. ben yine böyle olmak istiyorum :)
ve olucam da :)
burda 46-47 kilo falanım.
Eki Görüntüle 1796759
Çok şükür canım temiz tüplerim açık çıktı bunu da atlattım Allahın izniyle. ..Teşekkür ederimcanımne yaptın çektirdinmi hsg'ni , sonuç inşallah güzel çıkmıştır
hadi bakalımÇok şükür canım temiz tüplerim açık çıktı bunu da atlattım Allahın izniyle. ..Teşekkür ederim
günaydın fıstık, bugün burnuma hiçte güzel kokular gelmedi, duyumlarıma göre 59 lu kilolara inmişsin bak bu hiç olmadıanneciğinin ellerinden öperim, mantıları ıspanaklı açmaları yapmaya devam etsin
kızlarr ya ben çok kötü besleniyorum artık nolacak benim sonum(
şimdi ilçede bi proje var ve ez ziyareti yapıyoruz bişi hazırlamamaları gerekirken hazılrıyo veliler ve yenmediği zaman ayıp oluyobu proje beni öldürecek. bende orda yiyip akşam yemiyorum şimdilik.
birde eskisi gibi içimde sağlıklı beslenme isteği yok yine sebze vs yiyorum ama ama niyeyse sıkıldım sürekli al ver olayından
ama foto atacaktın, öyle tarifle olur mu?ben kestirdim bile. biraz kahkül de istedim ama öyle geleneksel kahkül değil yana doğru uzayan tarz yanisaçım hep katlıdır benim bu sefer katsız olması için uğraşıyorum saçım düz önden biraz daha uzun bıraktım arkalar daha kısa. sen naptın kestirdin mi?
ye ablacım ye, hafta sonuda güzell bir kahvaltı yapbebeğim ben yine 60 olmuşumdr iki gün arayla hamur işi yedim
ama hata sonu toparlarım inşallah pazartesiye kadar tartılmıcam
ben devlettekine gidiyorum canım, beni dahiliyeci yollamıştı, zaten her isteyen direk diyetisyene gidemiyor, önce dahiliyeden geçicen o uygun görürse yönlendiriyo, ama bir kere devletteki diyetisyene gidip rica edersen hani sadece yağ oranıma baktırcam diye etsen belki yardımcı olurBirde kızlar benim yağ oranımı olctirmek için illa diyettisyenemi gitmem gerek yani birde özelmi olması lazim devlet almaz beni ideal kilo gorunuyorum çünkü alırmı yada bilen varmi
karıştırmıyoki zaten, ağzına zorla 2 lokma atmaya kalksam bana bir bakış atıyo o bakışla elimdekini kendi ağzıma ışık hızıyla atıyorumKarışma çocuğa sağlıklı olan bu
ye ablacım ye, hafta sonuda güzell bir kahvaltı yappazartesi öyle tartıl
demek çorbada var gerçekten baya çok bişey varmışsadece muz ve süt değil ki çorba da var
Maaşallaaaah ne güzel büyümüşler artık ne yapalım böyle böyle büyürler biz de sağlıklı besleneceğimiz günlere kavuşuruziki tane canım bi kız bi oğlan çok şükür benimkiler okula başladılar da. bu kahvaltıda onların bıraktıkları çöpe gitmesin diye mecburen ben yiyorum
aaa önünde söz , nişan, düğün var demekama çok fenasın
söz elbisemi 38 beden alcam zayıflayamazsam içine giremem diye hırs yaparm kesin zayıflarm ben
Ayyyy bu çok komikmişşşkarıştırmıyoki zaten, ağzına zorla 2 lokma atmaya kalksam bana bir bakış atıyo o bakışla elimdekini kendi ağzıma ışık hızıyla atıyorum
makarna yaz makarna korkma hepimiz yiyoruzöğle yemeğim yine çok kaçtı
yarım kase çorba
bi iki çatal tavuk
bide nudoama içindekiler çok az kalorili ona güvendm acısınıda çok attım bişi olmaz kiiii
Haftaya Begüşle biz de hırs edicez muz süt ve lahana çorbasıOo bayağı sert muz ve lahana çorbası dayanabiliyor musun acayip hırs ettin pazartesiye kadar eriyip gideceksin
Çok haklısın canım medya sadece belli başlı istediğini yansıtıyor orada durumlar hiçte görüldüğü gibi değil farkındayızcanım doğudaki bazı bölgelerde işk dönemde beri okul yok ilk dönemden beri evlerindeler. maalesef medya yok sayıyor ama biz kocamn bi savaşın içindeyiz
Harika bir menü leslie hazır başlamışken en az 2 mile bence olması gereken 3 mile bu senin işine yarayacaktır 1 mile ısınma sadeceBugunku menum
kahvaltım saat 08.30: 2 dilim cavdarli ekmek, 2 k.k kadar yağlı beyaz peynir, 7 tane zeytin, Kekikli nar ekşili domates.
Öğle yemeği yok dişime dolgu yaptırdım bugün o yüzden sadece şu icebildim. 2.5 litreye yakın.
Akşam fırında hamsi buğulama ve yanında sebzesinden toplam 1 tabak. Yarım dilim eksi maya ekmek.salata.
Spor olarak 1 mile leslie sansone.
Bu arada pazartesi kilo bildirimi ni kaca kadar yapmamız gerekiyorsbeden
günyadınlaar :)
kahvaltım:
az yaglı omlet
havuc rendeledim üstünede zeytinyağı çok az
4 zeytin bi dilim peynir ve şekersiz çaayy
şimdide tarcınlı su.
ama annem zayıflamamı istemediği için akşam mantı yapmış yine ondan yedim biraz
Bende mi yapsam ne etsem yemiyorum doğru düzgün vücut kilo alıyorHaftaya Begüşle biz de hırs edicez muz süt ve lahana çorbası
canım dün bitirdim 4. günü ama çok az kaçamak yaptım birkaç kaşık pilav attım ağzıma yedim akşam çünkü başım dönüyodu artık ama devam ettirdim yani yine yemedim bişey bügünün daha kolay geçeceği kesin ama et günüm çünküdemek çorbada var gerçekten baya çok bişey varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?