♥haftalık kilo verme yarışması♥

bebeğim ben yine 60 olmuşumdr iki gün arayla hamur işi yedim
ama hata sonu toparlarım inşallah pazartesiye kadar tartılmıcam

sürekli diyet psikolojinde olup kilo verememek, kilonun yerinde sayması sonuç alamaman,bunun uzun bir süre devam etmesi ve aşırı abartı kilonun olmaması bu duruma yol açmış olabilir, ama yaza yaz kaldı az daha sık dişini,dediğin gibi gittiğin yerlerde az ye akşamada çok aşırı acıkmadıkça yeme, bide yoğurt kürü göbek yağlarını eritiyomuş akşamları onu deneyebilirsin

ama foto atacaktın, öyle tarifle olur mu?

Birde kızlar benim yağ oranımı olctirmek için illa diyettisyenemi gitmem gerek yani birde özelmi olması lazim devlet almaz beni ideal kilo gorunuyorum çünkü alırmı yada bilen varmi
ben devlettekine gidiyorum canım, beni dahiliyeci yollamıştı, zaten her isteyen direk diyetisyene gidemiyor, önce dahiliyeden geçicen o uygun görürse yönlendiriyo, ama bir kere devletteki diyetisyene gidip rica edersen hani sadece yağ oranıma baktırcam diye etsen belki yardımcı olur

iki tane canım bi kız bi oğlan çok şükür benimkiler okula başladılar da. bu kahvaltıda onların bıraktıkları çöpe gitmesin diye mecburen ben yiyorum
Maaşallaaaah ne güzel büyümüşler artık ne yapalım böyle böyle büyürler biz de sağlıklı besleneceğimiz günlere kavuşuruz

canım doğudaki bazı bölgelerde işk dönemde beri okul yok ilk dönemden beri evlerindeler. maalesef medya yok sayıyor ama biz kocamn bi savaşın içindeyiz
Çok haklısın canım medya sadece belli başlı istediğini yansıtıyor orada durumlar hiçte görüldüğü gibi değil farkındayız
Harika bir menü leslie hazır başlamışken en az 2 mile bence olması gereken 3 mile bu senin işine yarayacaktır 1 mile ısınma sadeceSbedene sormuşsun canım ama bende belirteyim pazartesi en geç gece 12 ye kadar yapmamız gerekiyor

Harika devam canım anneciğin de engel olmasa tam süper olacak

demek çorbada var gerçekten baya çok bişey varmış
canım dün bitirdim 4. günü ama çok az kaçamak yaptım birkaç kaşık pilav attım ağzıma yedim akşam çünkü başım dönüyodu artık ama devam ettirdim yani yine yemedim bişey bügünün daha kolay geçeceği kesin ama et günüm çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…