- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Kesinlikle spor istiyor bizim vücutlar@nehirhil111 çarşamba günü kalorim : 596
ay çok az yaaaa niye böyle oldu ki. zaten az yememe rağmen kilom takılı kaldı ya.bugün 55,4kg. spor yapmam lazım galiba.
yiyince veremiyorum,aç kalınca gene veremiyom . sanırım spor istiyo vücut sizce kızlar ???
sabah: 2 haşlanmış yumurta + 7 zeytin + peynir + 1 dilim sucuk + çay ( ayrıca erken kalktım )
öğlen : meyve + yeşil çay
akşam : henüz belli değil
kıslaaarrr
bugün muz süt yoğurt günüm
sabah 1 muz ve 1 bardak süt içtim menü hep aynı miktar değişiyo sadece
kalorim
sabah 151 kcal
öğlen 256 kcal
akşam 348 kcal
toplam:755 kcal
tabiki 2 lt su ve yürüyüş 45 dak olacak bugün sabah arabayla geldim
yapıyoruz demi denizHaftaya Begüşle biz de hırs edicez muz süt ve lahana çorbası
Teşekkür ederim arkadaşım sen cevapla tabii ki ne olacakÇok haklısın canım medya sadece belli başlı istediğini yansıtıyor orada durumlar hiçte görüldüğü gibi değil farkındayız
Harika bir menü leslie hazır başlamışken en az 2 mile bence olması gereken 3 mile bu senin işine yarayacaktır 1 mile ısınma sadeceSbedene sormuşsun canım ama bende belirteyim pazartesi en geç gece 12 ye kadar yapmamız gerekiyor
Harika devam canım anneciğin de engel olmasa tam süper olacak
bugün güzel bir sonuç aldım ama muhtemelen ödem gitti 4 günde 1 buçuk kilo filan gitti ama güzel gidiyor en azından motive oluyorum ve daha 3 günüm var bi okadar daha gitse bile benim için çok tatmin edici olacakgünaydın canım, diyet güzel gidiyor maşallah kilonda varmı değişiklik, yoksada üzülme bence vücudun adapte oluyodur,haftaya gitmeye başlar belkide
hadi yaaevet yoğurtta var ayrıca bide çorba ama ne yalan söyliim çorbayı içince daha çok acıkma hissim oluyo midemi kazındırıyo
bence gider çünkü vücut ne olduğunu anladı yağlar yanmaya başladı bu süperbugün güzel bir sonuç aldım ama muhtemelen ödem gitti 4 günde 1 buçuk kilo filan gitti ama güzel gidiyor en azından motive oluyorum ve daha 3 günüm var bi okadar daha gitse bile benim için çok tatmin edici olacak
günaydın demeyi unutmuşum pardongünaydın canım, diyet güzel gidiyor maşallah kilonda varmı değişiklik, yoksada üzülme bence vücudun adapte oluyodur,haftaya gitmeye başlar belkide
Aaaa bittimi hsg işi hadi bu ay gelsn inşallah o ilaçtan sonraki iki ay hamilelik riski biraz artıyo bu ayları boş geçirmeÇok şükür canım temiz tüplerim açık çıktı bunu da atlattım Allahın izniyle. ..Teşekkür ederim
Pazar günü kek yapmıştım 1 dilim kızım yedi 2 dilim ben yedim baktım olmıycak işyerine getirdim arkadaşlara dağıttım herkes çok beğendi
bence gider çünkü vücut ne olduğunu anladı yağlar yanmaya başladı bu süper
hadi bakalım bizle paylaş haftaya bizi gaza getir
bencede yani şöyle diyim kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde asıl etkisini göreceğime inanaıyorum çünkü acayip lavaboyada çıkma sorunum vardı onuda halletti bu çorba paylaşırım tabi haftaya ben kurtuluyorum aama size allah kolaylık versin artık biraz sıkıcı bir diyet çünkü ama kilolarının gittiğini görünce inatla devam ettirmek istediğin bir diyethadi yaa
Teşekkür ederim arkadaşım sen cevapla tabii ki ne olacak
Leslie konusu ise şöyle ben ilk başta 3 mile yapiyordum ama 3 mile çok sıkıcı geldi bana ve sporu tamamen bıraktım. Sonra anladım ki sporsuz kilo gitmiyor sadece korunuyor ben de kendimi sıkma mak ve tekrar vazgecmemek adına gün aşırı 2 mile artı egzersiz yapmaya karar verdim. Aradaki boş gunkerimde de hani hiç bişey yapmamış olmayayım diye 1 mile yapıyorum. Önce biraz kilo verip sonra sporu artirmayi planlıyorum bakalım inşallah tutar planım1 mile için haklısın evet pek ter atmiyorum onda ama 2 mile artı egzersiz 45 50 dk mi alıyor ve iyi terliyorum simdilik
oğlumun dudağının yanında kocaman sivilce çıktı,ergenlik sivilcesi tabi, sıkmış onu kanatmış ona bakarken bile içim acıdı, rabbim bütün evlatları korusunİyi canım çok şükür çok hızlı çarpmadı ama yine de acıdı tabii
maşallah26 Şubat da 3 ü bitirdik Maaşallah
özellikle yağ yaktırması en güzel yanı, tam istediğimdenbencede yani şöyle diyim kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde asıl etkisini göreceğime inanaıyorum çünkü acayip lavaboyada çıkma sorunum vardı onuda halletti bu çorba paylaşırım tabi haftaya ben kurtuluyorum aama size allah kolaylık versin artık biraz sıkıcı bir diyet çünkü ama kilolarının gittiğini görünce inatla devam ettirmek istediğin bir diyet
Squat a bu hafta başladım bugün 3. Kez yapıcam 30 ile başladım ama göründüğü kadar kolay bi hareket değil. Dediğine de bakicam teşekkür ederimHaklısın aslında canım dediğin gibi bir yöntem uyguluyorsan gayet iyi ben diğer günlerini sporlarını bilmiyordum o yüzden böyle bir yorum yaptım çok mantıklıSquat jillianda öneririm sporda
senin verdigin linkten inceledim ben de yapılabilir en azından 1 hafta insan dişini sikabilir gibi duruyor. Ama sen bi bitir bizimle de Paylaş deneyimlerini ben de nisan başı gibi başlamayı düşünüyorum ona.bencede yani şöyle diyim kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde asıl etkisini göreceğime inanaıyorum çünkü acayip lavaboyada çıkma sorunum vardı onuda halletti bu çorba paylaşırım tabi haftaya ben kurtuluyorum aama size allah kolaylık versin artık biraz sıkıcı bir diyet çünkü ama kilolarının gittiğini görünce inatla devam ettirmek istediğin bir diyet
oyy minnak kuzular maşallah kızına, rabbim hayırlı ömürler versinmaşallah allah bağışlasın benimki daha mayıs 27 de 2 yaşında olacak
Canıııım kaç gündür aklımdasın da yazamamıştım bir türlü İzmir desin yani bu da iyi tadını çıkarSelamun aleykum kizlar
Habersiz ayrilmak zorunda kaldim aranizdan kusuruma bakmayin.
Haberlere bakaniniz varsa sokaga cikma yasagi basladi gecen pazar benim gorev yaptigim yerde bizi de memlekete yolladilar.
Netim yok haberiniz olsun inşaallah kisa zamanda dönerim araniza.
Hakkinizi helal edin hepiniz.
sbeden nehirnil111 begum75 @DisiAnka miraycan84 @minerva1988 elma_sekerim01 mavimli naz ve adini simdi hatirlayamadigim tüm arkadaşlar.
Dua edin yasak biran önce bitsin de yavrularima kavusayim(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?