♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kesinlikle spor istiyor bizim vücutlar
Önceki gün gece 55.50 dün 7 den sonra bir şey yemememe rağmen 55.30

günaydın canım, diyet güzel gidiyor maşallah kilonda varmı değişiklik, yoksada üzülme bence vücudun adapte oluyodur,haftaya gitmeye başlar belkide

Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; 22:20 - 40 gr cips - 214 kalori

Toplam kalori : 858

Bu kadar yemekten neden 100 gr daha aldım anlamadım vücut tutuyor bu hafta ne zararlı yesem pazartesiden beri +500 gr var ya gerçekten diyet psikolojisinden çıkmadım da hep aynı yediklerim diyetteyken de cips çerez yerdim

Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim mübarek günün hürmetine ülkemize ferahlık getirsin zalimlerden kurtulalım

elma_sekerim01 bayan_balon @beyaz lotus begum75 miraycan84 @DisiAnka mavimli abc321 D demali fiyonkbayan

Teşekkür ederim arkadaşım sen cevapla tabii ki ne olacak
Leslie konusu ise şöyle ben ilk başta 3 mile yapiyordum ama 3 mile çok sıkıcı geldi bana ve sporu tamamen bıraktım. Sonra anladım ki sporsuz kilo gitmiyor sadece korunuyor ben de kendimi sıkma mak ve tekrar vazgecmemek adına gün aşırı 2 mile artı egzersiz yapmaya karar verdim. Aradaki boş gunkerimde de hani hiç bişey yapmamış olmayayım diye 1 mile yapıyorum. Önce biraz kilo verip sonra sporu artirmayi planlıyorum bakalım inşallah tutar planım 1 mile için haklısın evet pek ter atmiyorum onda ama 2 mile artı egzersiz 45 50 dk mi alıyor ve iyi terliyorum simdilik

günaydın canım, diyet güzel gidiyor maşallah kilonda varmı değişiklik, yoksada üzülme bence vücudun adapte oluyodur,haftaya gitmeye başlar belkide
bugün güzel bir sonuç aldım ama muhtemelen ödem gitti 4 günde 1 buçuk kilo filan gitti ama güzel gidiyor en azından motive oluyorum ve daha 3 günüm var bi okadar daha gitse bile benim için çok tatmin edici olacak

bence gider çünkü vücut ne olduğunu anladı yağlar yanmaya başladı bu süper
hadi bakalım bizle paylaş haftaya bizi gaza getir

bence gider çünkü vücut ne olduğunu anladı yağlar yanmaya başladı bu süper
hadi bakalım bizle paylaş haftaya bizi gaza getir
bencede yani şöyle diyim kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde asıl etkisini göreceğime inanaıyorum çünkü acayip lavaboyada çıkma sorunum vardı onuda halletti bu çorba paylaşırım tabi haftaya ben kurtuluyorum aama size allah kolaylık versin artık biraz sıkıcı bir diyet çünkü ama kilolarının gittiğini görünce inatla devam ettirmek istediğin bir diyet

Haklısın aslında canım dediğin gibi bir yöntem uyguluyorsan gayet iyi ben diğer günlerini sporlarını bilmiyordum o yüzden böyle bir yorum yaptım çok mantıklıSquat jillianda öneririm sporda

özellikle yağ yaktırması en güzel yanı, tam istediğimden

Haklısın aslında canım dediğin gibi bir yöntem uyguluyorsan gayet iyi ben diğer günlerini sporlarını bilmiyordum o yüzden böyle bir yorum yaptım çok mantıklıSquat jillianda öneririm sporda
Squat a bu hafta başladım bugün 3. Kez yapıcam 30 ile başladım ama göründüğü kadar kolay bi hareket değil. Dediğine de bakicam teşekkür ederim

senin verdigin linkten inceledim ben de yapılabilir en azından 1 hafta insan dişini sikabilir gibi duruyor. Ama sen bi bitir bizimle de Paylaş deneyimlerini ben de nisan başı gibi başlamayı düşünüyorum ona.

Canıııım kaç gündür aklımdasın da yazamamıştım bir türlü İzmir desin yani bu da iyi tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…