♥haftalık kilo verme yarışması♥

senin verdigin linkten inceledim ben de yapılabilir en azından 1 hafta insan dişini sikabilir gibi duruyor. Ama sen bi bitir bizimle de Paylaş deneyimlerini ben de nisan başı gibi başlamayı düşünüyorum ona.
evet bir hafta dayanılacak bir şey sonuçta dedğim gibi sadece dün çok sıkıcı ve zordu en çok muz ve süt sabah öğlen akşam çekilmiyo ve baş dönmesi yaşadım ama bugün iyiyim özellikle hergümü şuan yazıyorum zaten sizlere deneyim olsun diye bide bende tekrar ara verdikten sonra bir kez daha yapmayı düşünüyorum bu diyeti hafta sonu çok zorlanacağımı biliyorum malum evdesin eşim gözümün önünde yiyip içecek muhtemelen ama olsun kararlıyım buarada en önemli şey bol su içerek bu diyeti yapmak

ohh maşallah deniz ne güzel şeyler yemişsin

Squat a bu hafta başladım bugün 3. Kez yapıcam 30 ile başladım ama göründüğü kadar kolay bi hareket değil. Dediğine de bakicam teşekkür ederim
Squat bütün vücudu çalıştıran yararlı bir hareket canım ben en son 24.günde falan 200 lü rakamlarda bıraktım ama tekrardan yapacağım popo için inanılmaz

ya yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama daha birbuçuk kilo gitmiş 4. günüm bugün normalde 2 3 kilo gitmesi gerekmezmiydi
anlıycağın eriyip gitmiyorum yani
herkesin bünyesi farklı canım, bide haftayada devam eder kilo vermen hani 1 haftada değilde 10-12 günde tam sonucu alırsın bence,az sabret

ooo fıstık, inşallah böyle olursun
sen boyunun 1,55 olduğundan eminmisin bence daha uzun duruyosun, bidaha ölçtür
inşallah tatlım olcam :)
kıs yok 1,55 im. kesin net. daha uzun durma sebebim 1. si resmin çekiliş açısı aşağıdan eğimli çekildiği için .
2.si canım zayıfken insan daha dik durduğu için daha boylu gibi gösterir. ben de bunu kendimde çok net tespit ettim. zayıfken çekindiğim fotolarda daha uzunmuşum gibi duruyorum şimdiki fotolarıma göre.
şimdi yürürken falan kambur durduğumu farkediyorum çoğu zaman. çünkü dik olunca omuzlarım açılıyo daha geniş duruyorum gibi geliyor. aslında çok yanlış ama psikolojik işte :)

herkesin bünyesi farklı canım, bide haftayada devam eder kilo vermen hani 1 haftada değilde 10-12 günde tam sonucu alırsın bence,az sabret
ya zaten bu hafatlık birşey değil devam edicem en azında 4 nisana kadar 65 i görmek istiyorum sonra bir ay daha sıkarsam kendimi hedefim olan 60 a ulaşırım gibime geliyor ayda 5 kg de gayet sağlıklı bence

canım cips ve nescafeyi aynı gün alınca tutuyodur muhtemelen. kalorili olsa da hepsini aynı gün yememek lazım. ne öyle hedefime ulaştım diye cipsler nescafeler biz yiyozmu hiç belki de suyu az içiyosundur bundan da olur diye biliyorum. ayrıca sana da hayırlı cumalar amin.

Nescafe sade ama canım her zaman içtiğim nescafe şekersiz günde 1 kupa muhakkak sade içerimCipste maçla beraber güzel gitti ki diyette ben bunların hepsini yedim yani ilk değil vücudun alışık olması gerekirSu en az yine 1,5 bazen 2 lt içiyorum onda da bir değişilik yok niye oldu bilmiyorum sanırım şansız bir hafta tamda diyeti bırakmışkenSağol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…