- 19 Aralık 2013
- 1.516
- 1.880
- 333
- 35
evet bir hafta dayanılacak bir şey sonuçta dedğim gibi sadece dün çok sıkıcı ve zordu en çok muz ve süt sabah öğlen akşam çekilmiyo ve baş dönmesi yaşadım ama bugün iyiyim özellikle hergümü şuan yazıyorum zaten sizlere deneyim olsun diye bide bende tekrar ara verdikten sonra bir kez daha yapmayı düşünüyorum bu diyeti hafta sonu çok zorlanacağımı biliyorum malum evdesin eşim gözümün önünde yiyip içecek muhtemelen ama olsun kararlıyım buarada en önemli şey bol su içerek bu diyeti yapmaksenin verdigin linkten inceledim ben de yapılabilir en azından 1 hafta insan dişini sikabilir gibi duruyor. Ama sen bi bitir bizimle de Paylaş deneyimlerini ben de nisan başı gibi başlamayı düşünüyorum ona.
teşekkürler canım rabbim hepimizin evlatlarına can sağlığı versinoyy minnak kuzular maşallah kızına, rabbim hayırlı ömürler versin
ohh maşallah deniz ne güzel şeyler yemişsinSelam kızlar bu dün ki menüm;
Kahvaltı
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori + 1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori+ 2 x Adet Kuru Kayısı 72,00
Öğlen Yemeği
2 x Adet İçli Köfte 400,00 calori + 1 x Porsiyon Etli Nohut 355,00 calori
Akşam Yemeği 1 x 100 gr ( yarım porsiyon) lokma tatlısı 518,00 calori
Ara Öğün (Gece) 1 x Porsiyon Yoğurt Tam Yağlı 99,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 1616,00 calori almama rağmen bugün eksideyim çünkü uyanır uyanmaz vc de buldum kendimi
bencede yanlıştır oay yemekler berbattı yoksa yemezdm kötü gün yemeğim olur kendisibn hemen kilo veriyrm ya salı basladm 61 pazartesi yine tartılcm bakalm dün 59 cıktm ama yanlştır o kesin
duydum duydum ama kınadım olmaz böyle şey , küscem artık gerçekten
aa evet ölçülerini yazsana bize, gerçi ölçcecek bişeyi kalmadı kinehirnil111 canikoommm sende mezura yok muuuu ? ölçülerini çok merak ediyorum ben senin. bel kalça kol ölçülerin
Squat bütün vücudu çalıştıran yararlı bir hareket canım ben en son 24.günde falan 200 lü rakamlarda bıraktım ama tekrardan yapacağım popo için inanılmazSquat a bu hafta başladım bugün 3. Kez yapıcam 30 ile başladım ama göründüğü kadar kolay bi hareket değil. Dediğine de bakicam teşekkür ederim
gerçekten küser dimiyanlıştır o yanlış göbeğim oldugu gibi duruyo
sen yapmaya zaten ulaşmıssın hedefine yazık yani artık sana nehirnilcimBende mi yapsam ne etsem yemiyorum doğru düzgün vücut kilo alıyor
herkesin bünyesi farklı canım, bide haftayada devam eder kilo vermen hani 1 haftada değilde 10-12 günde tam sonucu alırsın bence,az sabretya yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ama daha birbuçuk kilo gitmiş 4. günüm bugün normalde 2 3 kilo gitmesi gerekmezmiydi
anlıycağın eriyip gitmiyorum yani
azcık daha dursun ya, ben seni yakalıyım sonra beraber kayarız aşağıya, az bekle geliyorum hemen
al benden de o kadarben genelde su içmeyi unutuyorum . hafta başından beri şişemle geziyorum her gün en az 1,5 litre suyumu içiyorum. tuvalete taşınmaktan helak oldum
yok yok gelin olcakmışsın sen ben bırakmam seni orda çeker götürürüm senideannem böyle devam ederse beni geçersin bile
sen yapmaya zaten ulaşmıssın hedefine yazık yani artık sana nehirnilcim
inşallah tatlım olcam :)ooo fıstık,inşallah böyle olursun
sen boyunun 1,55 olduğundan eminmisin bence daha uzun duruyosun, bidaha ölçtür
ya zaten bu hafatlık birşey değil devam edicem en azında 4 nisana kadar 65 i görmek istiyorum sonra bir ay daha sıkarsam kendimi hedefim olan 60 a ulaşırım gibime geliyor ayda 5 kg de gayet sağlıklı benceherkesin bünyesi farklı canım, bide haftayada devam eder kilo vermen hani 1 haftada değilde 10-12 günde tam sonucu alırsın bence,az sabret
canım cips ve nescafeyi aynı gün alınca tutuyodur muhtemelen. kalorili olsa da hepsini aynı gün yememek lazım. ne öyle hedefime ulaştım diye cipsler nescafeler biz yiyozmu hiçSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; 22:20 - 40 gr cips - 214 kalori
Toplam kalori : 858
Bu kadar yemekten neden 100 gr daha aldım anlamadım vücut tutuyor bu hafta ne zararlı yesem pazartesiden beri +500 gr var ya gerçekten diyet psikolojisinden çıkmadım da hep aynı yediklerim diyetteyken de cips çerez yerdim
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim mübarek günün hürmetine ülkemize ferahlık getirsin zalimlerden kurtulalım
@elma_sekerim01bayan_balon @beyaz lotus begum75 @deniz3344 GonulSenligim @mavimli @abc321 @demali fiyonkbayan
ben sadece bir gün önce yaptım 60 tane çektim halen iç bacaklar kendine gelemedi. ama gerçekten çok etkiliSquat bütün vücudu çalıştıran yararlı bir hareket canım ben en son 24.günde falan 200 lü rakamlarda bıraktım ama tekrardan yapacağım popo için inanılmaz
tok karnına belki tartılmışsındır veya su içtikten sonraVücudum bu hafta çok tutuyor ama pazartesiden beri +500 gr almışım yediğim pek bir şey de yok görüyorsunuz
canım cips ve nescafeyi aynı gün alınca tutuyodur muhtemelen. kalorili olsa da hepsini aynı gün yememek lazım. ne öyle hedefime ulaştım diye cipsler nescafeler biz yiyozmu hiçbelki de suyu az içiyosundur bundan da olur diye biliyorum. ayrıca sana da hayırlı cumalar amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?