♥haftalık kilo verme yarışması♥

ben sadece bir gün önce yaptım 60 tane çektim halen iç bacaklar kendine gelemedi. ama gerçekten çok etkili
Ben ilk gün yaptığımda sonraki gün yürürken ağladım hele merdiven inerken bacaklarımı tutuyordum
tok karnına belki tartılmışsındır veya su içtikten sonra

Sabah ve çıplak canım hatta kaç gündür sabahları lavaboya da çıkıyorum sıkıntısız

her zaman aynı olmuyoruz demekki olsun sen yinede canını sıkma nolcakki takipdesin zaten

ama çok fenasın
söz elbisemi 38 beden alcam zayıflayamazsam içine giremem diye hırs yaparm kesin zayıflarm ben
anaaaa bayılırım söz var nişan düğün ne zaman kıs :) benim de ağustosta düğünüm var. nişanda tombik tombik çıktım. düğüne çıtır olcam

aaa önünde söz , nişan, düğün var demek o zaman el birlik zayıflatalım seni tontiş gelin olmaz, kuğu gibi olman lazım
ben de gelin oluyom benle de ilgilen kıskanırım

Kesinlikle spor istiyor bizim vücutlar
Önceki gün gece 55.50 dün 7 den sonra bir şey yemememe rağmen 55.30
aynen kıss biraz biraz başladım ben spora. arttırcam giderek şuan az yapıyorum çünkü.
ben bugün 54,9 u gördüm şükür . gerçi hafta sonu ne kadar dikkat etsem de yicem pazartesi yine 55 i görmem inşallah ya çok sınırdayım.

tatlışım sen zaten bi süre daha yemene dikkat et. daha yeni verdin kiloyu. çabuk geri alırsın yersen. hücrelerin daha geniş. dolmaya müsait. sen pilatese başlayıp sıkılaştırdığın zaman kendini anca o zzaman kilo almazsın kolay.

olsun canım dönemsel olarak vücut su tutuyo regl in yaklaşmıştır belki ben regl olacağımda kafadan 1 kg fazlayım

nehirnil111 perşembe günü kalorim: 770
dünkü menümü yazayım hemencik

sabah: 2 yumurta+7 zeytin +peynir +1 dilim sucuk +çay
öğlen: yeşil çay + mandalina + 1 adet yaprak sarma
ikindi: kahve yanına konulan çakıl çikolatalar var ya damla çikolata boyutunda onlardan 7-8 adet ( pişmaan oldum yedikten sonra )
akşam: kıymalı karnabahar + yoğurt
gece : 1 bardak ayran

dün diğer günlere oranla daha fazla protein aldım. güzel bi gündü.

güncel kilom : 54,9 kg

haftaya bence 53 lüleri göreceksin çikolatada nazar boncuğu olsun

100 gr mı 229 kaloriymiş. 1 porsiyon yiceksen genelde porsiyonlar 200 gr olur. çarpı 2 dersek 229 x 2 . bilemedim bu bir öğün için bi de sadece sanırım.
tavuk gidip pişirecek zamanım yokta öğle arası bilemedim ne yiyeceğimi 100 gr mmı yesem acaba

her zaman aynı olmuyoruz demekki olsun sen yinede canını sıkma nolcakki takipdesin zaten
Evet sıkı takibe geçmeliyim
Evet sanırım sporu bırakmamalıyım kolumla yanlış hareket yaptım 3 gündür ağrıyor yoksa spora devam edeceğim ya
olsun canım dönemsel olarak vücut su tutuyo regl in yaklaşmıştır belki ben regl olacağımda kafadan 1 kg fazlayım
Daha çok var regl ama demek ki vücut bu hafta farklı
dimiii ölçsün . çok yoğun istek var nehirnil111

Evet ölçeceğim eşime aldırmalıyım bir müsait olamadık ya Sporsuz çok fark etmedi ama bence

kıs farketmez olur mu çok farketmiştir. asıl sen kiloluyken alacaktın ölçünü ki bak gör o zaman aradaki farkı. fotoda bile belli nasıl fark var :)
ben de 62 kiloyla başlamıştım zayıflama serüvenine. başladığımda kalçam 103 cmdi. şimcik 95 . sen indin 50 lere kalçan 89 civarıdır diye tahmin ediyorum :)

eğer yağlar da gidecekse tuvalette razıyım valla

spora başlayınca düzene gireceksin :)
Bende ona inanıyorum bakalım önümüzdeki hafta fuardayım ama sonraki hafta korksun benden bu kilolarO değil de fuarda ne bulup yiyeceğim kesin çok zararlı şeyler söyleyecekler yemek olarak çerez kabı da önümde olacakmış

Harikasın

Allahım keşke o rakamalar olsa kalçam benim hep büyüktü ya küçülmüş müdür daha da merak ettim bak şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…