- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben ilk gün yaptığımda sonraki gün yürürken ağladım hele merdiven inerken bacaklarımı tutuyordumben sadece bir gün önce yaptım 60 tane çektim halen iç bacaklar kendine gelemedi. ama gerçekten çok etkili
tok karnına belki tartılmışsındır veya su içtikten sonra
her zaman aynı olmuyoruz demekki olsun sen yinede canını sıkma nolcakki takipdesin zatenNescafe sade ama canım her zaman içtiğim nescafe şekersiz günde 1 kupa muhakkak sade içerimCipste maçla beraber güzel gitti ki diyette ben bunların hepsini yedim yani ilk değil vücudun alışık olması gerekir Su en az yine 1,5 bazen 2 lt içiyorum onda da bir değişilik yok niye oldu bilmiyorum sanırım şansız bir hafta tamda diyeti bırakmışken Sağol canım
anaaaa bayılırım söz varama çok fenasın
söz elbisemi 38 beden alcam zayıflayamazsam içine giremem diye hırs yaparm kesin zayıflarm ben
ben de gelin oluyom benle de ilgilen kıskanırımaaa önünde söz , nişan, düğün var demeko zaman el birlik zayıflatalım seni tontiş gelin olmaz, kuğu gibi olman lazım
aynen kıss biraz biraz başladım ben spora. arttırcam giderek şuan az yapıyorum çünkü.Kesinlikle spor istiyor bizim vücutlar
Önceki gün gece 55.50 dün 7 den sonra bir şey yemememe rağmen 55.30
tatlışım sen zaten bi süre daha yemene dikkat et. daha yeni verdin kiloyu. çabuk geri alırsın yersen. hücrelerin daha geniş. dolmaya müsait. sen pilatese başlayıp sıkılaştırdığın zaman kendini anca o zzaman kilo almazsın kolay.Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; 22:20 - 40 gr cips - 214 kalori
Toplam kalori : 858
Bu kadar yemekten neden 100 gr daha aldım anlamadım vücut tutuyor bu hafta ne zararlı yesem pazartesiden beri +500 gr var ya gerçekten diyet psikolojisinden çıkmadım da hep aynı yediklerim diyetteyken de cips çerez yerdim
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim mübarek günün hürmetine ülkemize ferahlık getirsin zalimlerden kurtulalım
@elma_sekerim01bayan_balon @beyaz lotus @begum75 @deniz3344 GonulSenligim mavimli @abc321 @demali fiyonkbayan
olsun canım dönemsel olarak vücut su tutuyo regl in yaklaşmıştır belki ben regl olacağımda kafadan 1 kg fazlayımBen ilk gün yaptığımda sonraki gün yürürken ağladım hele merdiven inerken bacaklarımı tutuyordum
Sabah ve çıplak canım hatta kaç gündür sabahları lavaboya da çıkıyorum sıkıntısız
dimiii ölçsün . çok yoğun istek varaa evet ölçülerini yazsana bize, gerçi ölçcecek bişeyi kalmadı kikupkuru kurudu kız
eğer yağlar da gidecekse tuvalette razıyım vallaal benden de o kadargünde sadece işyerinde 14 kere gittiğimi biliyorum
spora başlayınca düzene gireceksin :)Vücudum bu hafta çok tutuyor ama pazartesiden beri +500 gr almışım yediğim pek bir şey de yok görüyorsunuz
nerdeydin bakiiim sen dün yoktun.yok yok gelin olcakmışsın sen ben bırakmam seni orda çeker götürürüm senide
100 gr mı 229 kaloriymiş. 1 porsiyon yiceksen genelde porsiyonlar 200 gr olur. çarpı 2 dersek 229 x 2 . bilemedimkızlar bugün et günüm naget yesem çok mu kalorili
haftaya bence 53 lüleri göreceksin çikolatada nazar boncuğu olsunnehirnil111 perşembe günü kalorim: 770
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah: 2 yumurta+7 zeytin +peynir +1 dilim sucuk +çay
öğlen: yeşil çay + mandalina + 1 adet yaprak sarma
ikindi: kahve yanına konulan çakıl çikolatalar var ya damla çikolata boyutunda onlardan 7-8 adet ( pişmaan oldum yedikten sonra )
akşam: kıymalı karnabahar + yoğurt
gece : 1 bardak ayran
dün diğer günlere oranla daha fazla protein aldım. güzel bi gündü.
güncel kilom : 54,9 kg
inşallaaahhh ben de umutluyumhaftaya bence 53 lüleri göreceksin çikolatada nazar boncuğu olsun
tavuk gidip pişirecek zamanım yokta öğle arası bilemedim ne yiyeceğimi 100 gr mmı yesem acaba100 gr mı 229 kaloriymiş. 1 porsiyon yiceksen genelde porsiyonlar 200 gr olur. çarpı 2 dersek 229 x 2 . bilemedimbu bir öğün için bi de sadece sanırım.
hee dışarda yiceksin. sadece öğle öğünün içinse olabilir o zaman. ben tüm gün tüketeceksin sandım :)tavuk gidip pişirecek zamanım yokta öğle arası bilemedim ne yiyeceğimi 100 gr mmı yesem acaba
Evet sıkı takibe geçmeliyimher zaman aynı olmuyoruz demekki olsun sen yinede canını sıkma nolcakki takipdesin zaten
Evet sanırım sporu bırakmamalıyım kolumla yanlış hareket yaptım 3 gündür ağrıyor yoksa spora devam edeceğim yatatlışım sen zaten bi süre daha yemene dikkat et. daha yeni verdin kiloyu. çabuk geri alırsın yersen. hücrelerin daha geniş. dolmaya müsait. sen pilatese başlayıp sıkılaştırdığın zaman kendini anca o zzaman kilo almazsın kolay.
Daha çok var regl ama demek ki vücut bu hafta farklıolsun canım dönemsel olarak vücut su tutuyo regl in yaklaşmıştır belki ben regl olacağımda kafadan 1 kg fazlayım
güzel kalori miktarın kıs aferin :)nehirnil111 salı 1100 ve çarşamba 720 kalori canım. kv ve kp gelince giremedim fırsat olmadı.
kıs farketmez olur mu çok farketmiştir. asıl sen kiloluyken alacaktın ölçünü ki bak gör o zaman aradaki farkı. fotoda bile belli nasıl fark var :)Evet sıkı takibe geçmeliyim
Evet sanırım sporu bırakmamalıyım kolumla yanlış hareket yaptım 3 gündür ağrıyor yoksa spora devam edeceğim ya
Daha çok var regl ama demek ki vücut bu hafta farklı
Evet ölçeceğim eşime aldırmalıyım bir müsait olamadık yaSporsuz çok fark etmedi ama bence
Bende ona inanıyorum bakalım önümüzdeki hafta fuardayım ama sonraki hafta korksun benden bu kilolareğer yağlar da gidecekse tuvalette razıyım valla
spora başlayınca düzene gireceksin :)
nehirnil111 perşembe günü kalorim: 770
dünkü menümü yazayım hemencik
sabah: 2 yumurta+7 zeytin +peynir +1 dilim sucuk +çay
öğlen: yeşil çay + mandalina + 1 adet yaprak sarma
ikindi: kahve yanına konulan çakıl çikolatalar var ya damla çikolata boyutunda onlardan 7-8 adet ( pişmaan oldum yedikten sonra )
akşam: kıymalı karnabahar + yoğurt
gece : 1 bardak ayran
dün diğer günlere oranla daha fazla protein aldım. güzel bi gündü.
güncel kilom : 54,9 kg
Allahım keşke o rakamalar olsa kalçam benim hep büyüktü ya küçülmüş müdür daha da merak ettim bak şimdikıs farketmez olur mu çok farketmiştir. asıl sen kiloluyken alacaktın ölçünü ki bak gör o zaman aradaki farkı. fotoda bile belli nasıl fark var :)
ben de 62 kiloyla başlamıştım zayıflama serüvenine. başladığımda kalçam 103 cmdi. şimcik 95 . sen indin 50 lere kalçan 89 civarıdır diye tahmin ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?