♥haftalık kilo verme yarışması♥

anaaa ne çok gelin varmış burda, biz gocamışız desene
ilgileniriz ne demek, sende öyle aşırı kilo yok aslında azcık dikkat etsen bu iş tamamdır

Yok Begüş ne kurumasıKalorilerini yazsana kız 2 gününde yok
ya nehir, kızacan ama tutamadım kalorimi,dün çok karışık bir gündü, ama akşam biraz balık krakerle, 1 çikolata yedim
sanırım bu kaçamaklar benim kilo vermemi engelliyor
sen ne zaman gidiyosun fuara?kaç gün yoksun bakim

Fazla bir şey yememişsin ama kuzum vücudunu bilemem tabiBen sanırım Çarşambadan bir daha ki pazartesiye kadar yokum 3 gün fuar var 1 günde hazırlık olabilir sadece Pazartesi burada olabilirim diğer günler yokum yani kesin değil

yeme sakın saçma şeyler orda. emeklerine yazık kıs. bak kızarım ona göre

anaaa ne çok gelin varmış burda, biz gocamışız desene
ilgileniriz ne demek, sende öyle aşırı kilo yok aslında azcık dikkat etsen bu iş tamamdır
aşırı bişey yok begüş ama 1 yıldır bu aralarda debeleniyorum atağa geçtim bu ara şıp diye düşcem bak gör

begüüüşşş hani senin kilo hiç kıpraşmıyor ya 2 aydır. hakkaten bu kaçamaklardan olmasın. 1 hafta sıfır kaçamakla beslensen de bi duruma baksak hala sabit mi yoksa gidiyo mu ?

yaaaaaaa biz napcaz sensiz 4 günn geldiğinde kilo almış olursan almıcam topiğe seni

kesin inerimde şu gagamı tutamıyorum yaaa iştahım çok açık, 5,5 kilo verdim ama hala beslenmeyi öğrenemedim

nehirr kız bana, bugün menüde patates yemeği makarna yoğurt vardı, ben yoğurt ve patatesleri bir güzel yedim, tabi doymadım, üstüne yine helva yedim,oo bide yanına çay aldım bi şiştim bi ağırlık bastı ya nehir nolcak benim halim gayet iyi gidiyodum saldım iyice morallerim yerlerde bugün çok spor yapmalıyım

nehirnil111

Sen helvaya dayanamıyorsun o kesinCanım patatesten yoğurttan bir şey olmaz ki bahanelerin arkasına sığınma onlarda bir zarar yok yemek o sonuçta kızarmamış bir şey olmamış yoğurtta her zaman gerekli bir besin afiyet olsun spor yaparsın ne olacak

Sabah; 07:55 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 100 ml ayran - 377 kalori

Bugün protein günü yapacağım kararlıyım

nehir ne oldu biliyomusun???
midem bunca yemeği çekemedi veeeee evet aynen öyle oldu, midem şimdi bomboş ve ben çok daha rahatım, inşallah akşam yemeğine kadar ve yemekten sonrada tabi bişey yememde bugünüde böyle atlatmış olurum

Canım aslında fazla yememiştin miden neden almadı ki acaba bence dokundu sana zehirlendin falan başka bir şeye yoramam yani yediklerinde bir şey yok çünkü normal şeyler Geçmiş olsun canım zaten miden almaz bir süre bir şey hafif atlatacağını düşünüyorum ama halsiz kalacaksın gibi

Aaaa bittimi hsg işi hadi bu ay gelsn inşallah o ilaçtan sonraki iki ay hamilelik riski biraz artıyo bu ayları boş geçirme
evet canım çok şükür hayırlısı ile bitti,zamana bırakcam 2 ay bakalım o zamanda da ne kadar kilo verdim kar dır,olmadı aşılama düşünüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…