- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
nehirnil111 salı 1100 ve çarşamba 720 kalori canım. kv ve kp gelince giremedim fırsat olmadı.
Yok Begüş ne kurumasıaa evet ölçülerini yazsana bize, gerçi ölçcecek bişeyi kalmadı kikupkuru kurudu kız
anaaaa bayılırım söz varnişan düğün ne zaman kıs :) benim de ağustosta düğünüm var. nişanda tombik tombik çıktım. düğüne çıtır olcam
ben de gelin oluyom benle de ilgilen kıskanırım
aynen kıss biraz biraz başladım ben spora. arttırcam giderek şuan az yapıyorum çünkü.
ben bugün 54,9 u gördüm şükür . gerçi hafta sonu ne kadar dikkat etsem de yicem pazartesi yine 55 i görmem inşallah ya çok sınırdayım.
tatlışım sen zaten bi süre daha yemene dikkat et. daha yeni verdin kiloyu. çabuk geri alırsın yersen. hücrelerin daha geniş. dolmaya müsait. sen pilatese başlayıp sıkılaştırdığın zaman kendini anca o zzaman kilo almazsın kolay.
nerdeydin bakiiim sen dün yoktun.
teflonda az yağda yap bişey olmazkızlar bugün et günüm naget yesem çok mu kalorili
ya nehir, kızacan ama tutamadım kalorimi,dün çok karışık bir gündü, ama akşam biraz balık krakerle, 1 çikolata yedimYok Begüş ne kurumasıKalorilerini yazsana kız 2 gününde yok
ya nehir, kızacan ama tutamadım kalorimi,dün çok karışık bir gündü, ama akşam biraz balık krakerle, 1 çikolata yedim
sanırım bu kaçamaklar benim kilo vermemi engelliyor
sen ne zaman gidiyosun fuara?kaç gün yoksun bakim
yeme sakın saçma şeyler orda. emeklerine yazık kıs. bak kızarım ona göreBende ona inanıyorum bakalım önümüzdeki hafta fuardayım ama sonraki hafta korksun benden bu kilolarO değil de fuarda ne bulup yiyeceğim kesin çok zararlı şeyler söyleyecekler yemek olarak çerez kabı da önümde olacakmış
aşırı bişey yok begüş ama 1 yıldır bu aralarda debeleniyorumanaaa ne çok gelin varmış burda, biz gocamışız desene
ilgileniriz ne demek, sende öyle aşırı kilo yok aslında azcık dikkat etsen bu iş tamamdır
begüüüşşş hani senin kilo hiç kıpraşmıyor ya 2 aydır. hakkaten bu kaçamaklardan olmasın. 1 hafta sıfır kaçamakla beslensen de bi duruma baksak hala sabit mi yoksa gidiyo mu ?ya nehir, kızacan ama tutamadım kalorimi,dün çok karışık bir gündü, ama akşam biraz balık krakerle, 1 çikolata yedim
sanırım bu kaçamaklar benim kilo vermemi engelliyor
sen ne zaman gidiyosun fuara?kaç gün yoksun bakim
Fazla bir şey yememişsin ama kuzum vücudunu bilemem tabiBen sanırım Çarşambadan bir daha ki pazartesiye kadar yokum 3 gün fuar var 1 günde hazırlık olabilir sadece Pazartesi burada olabilirim diğer günler yokum yani kesin değil
kesin inerimde şu gagamı tutamıyorum yaaayeme sakın saçma şeyler orda. emeklerine yazık kıs. bak kızarım ona göre
aşırı bişey yok begüş ama 1 yıldır bu aralarda debeleniyorumatağa geçtim bu ara şıp diye düşcem bak gör
begüüüşşş hani senin kilo hiç kıpraşmıyor ya 2 aydır. hakkaten bu kaçamaklardan olmasın. 1 hafta sıfır kaçamakla beslensen de bi duruma baksak hala sabit mi yoksa gidiyo mu ?
yaaaaaaa biz napcaz sensiz 4 günngeldiğinde kilo almış olursan almıcam topiğe seni
yaaaaaaa biz napcaz sensiz 4 günngeldiğinde kilo almış olursan almıcam topiğe seni
aaa önünde söz , nişan, düğün var demeko zaman el birlik zayıflatalım seni tontiş gelin olmaz, kuğu gibi olman lazım
nehirr kız bana, bugün menüde patates yemeği makarna yoğurt vardı, ben yoğurt ve patatesleri bir güzel yedim, tabi doymadım, üstüne yine helva yedim,oo bide yanına çay aldım bi şiştim bi ağırlık bastıya nehir nolcak benim halim gayet iyi gidiyodum saldım iyice morallerim yerlerde bugün çok spor yapmalıyım
nehirnil111
nehir ne oldu biliyomusun???Sen helvaya dayanamıyorsun o kesinCanım patatesten yoğurttan bir şey olmaz ki bahanelerin arkasına sığınma onlarda bir zarar yok yemek o sonuçta kızarmamış bir şey olmamış yoğurtta her zaman gerekli bir besin afiyet olsun spor yaparsın ne olacak
Canım aslında fazla yememiştin miden neden almadı ki acaba bence dokundu sana zehirlendin falan başka bir şeye yoramam yani yediklerinde bir şey yok çünkü normal şeylernehir ne oldu biliyomusun???
midem bunca yemeği çekemedi veeeeeevet aynen öyle oldu, midem şimdi bomboş ve ben çok daha rahatım, inşallah akşam yemeğine kadar ve yemekten sonrada tabi bişey yememde bugünüde böyle atlatmış olurum
Valla durdum seni bekliyorumben bugün 54,9 u gördüm şükür . gerçi hafta sonu ne kadar dikkat etsem de yicem pazartesi yine 55 i görmem inşallah ya çok sınırdayım.
Tamam teşekkür ederim canım. arada değiştiriyorum bir kez çavdar bir kez tam tahıllı gibi meselaçavdar ekmeği uzun süre yendiğinde kansızlık yaparmış, bilgin olsun canım
evet canım çok şükür hayırlısı ile bitti,zamana bırakcam 2 ay bakalım o zamanda da ne kadar kilo verdim kar dır,olmadı aşılama düşünüyoruzAaaa bittimi hsg işi hadi bu ay gelsn inşallah o ilaçtan sonraki iki ay hamilelik riski biraz artıyo bu ayları boş geçirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?