♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kızlar merhaba, birazdan öğlen aram bitmek üzere, sabah yarım simit az peynir ve bitki çayı ile kahvaltı yaptım. Öğlende az çorba, salata ve rosto köfte yedim yemekhanede, (pilav vardı almadım). şimdi yeşil çayımı içiyorum. Halen boğazım acıyor halsizim, evde bi iş yapmaya halim olmadı 2 gecedir. ve aksi gibi daha önceden kabul ettiğim misafirlerim gelecek ctesi, temizlik ve mama yapmam lazım

söz mayısa kısmetse o zamana dal gibi kalırım kalcam yani kalmallıyım

amin canım amin,kendine haksızlık yapma sen çok çok iyi gidiyorsun hatta sona geldin maaşallahın var:)

nehir benim midem rahatsız zaten, 2kere endoskopi oldum,ilaç kullandım, her zaman olmasada ağır şeyler yediğimde ağrı yada bu şekilde oluyor çekemiyor mide

her ne kadar kızartma olsada, az olmuş ,doydun mu sen bunlarla

Sabah ki simit dışında çok iyi canım Geçmiş olsun dikkat et kendine kolaylıklar diliyorum
amin canım amin,kendine haksızlık yapma sen çok çok iyi gidiyorsun hatta sona geldin maaşallahın var:)
Sağol şekerim kendimi durdurmaya çalışıyorum
Afiyet olsun gayet güzel
nehir benim midem rahatsız zaten, 2kere endoskopi oldum,ilaç kullandım, her zaman olmasada ağır şeyler yediğimde ağrı yada bu şekilde oluyor çekemiyor mide

Anladım canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

kesin inerimde şu gagamı tutamıyorum yaaa iştahım çok açık, 5,5 kilo verdim ama hala beslenmeyi öğrenemedim

ama canım benim tut. sonuçları gördükçe iştahın kesilcek zaten. aynada kendine baka baka doyamıcaksın . daha doğrusu görüntünle doyacaksın zaten çok yemek yemek istemeyeceksin
Belki özlersiniz beniİnşallah almayacağım gerçi sürekli ayakta hareket halinde olacağız anca çerez yerim
özlemez olur muyuz şahsen ben çok özlerim :)

Valla durdum seni bekliyorum , bu hafta dikkat etmedim hiç
+ları görüyorum sürekli
aferin bekle kaç kilosun kiiiiii :)

söz mayısa kısmetse o zamana dal gibi kalırım kalcam yani kalmallıyım
oh oh iyi zamanın var hadi bakalım. valla nişanda benim kollar et döner gibiydi he fotolarda nasıl kiloluyum . ama üzülmüyorum güzelim gene de. düğünde bambaşka olacak :)

valla canım geçen hafta 54, 4 ü bile gördüm ama bugün 55küsürleri gördüm,
bu hafta dengesiz gideceğimi biliyordum ama
bayaa yoğun duygusal geçişlerimizin olduğu bir dönemdeyiz
geçen hafta neredeyse hiç yemeden geçti
bu hafta onun acısını çıkaraıyım hem de vücut bi şaşırsın dedim
vücut şaşırdı da ben de şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…