amin canım inşallahhadi bakalım, o zaman hayırlısıyla en kısa zamanda dileklerin olsun canım
anaaaa bayılırım söz varnişan düğün ne zaman kıs :) benim de ağustosta düğünüm var. nişanda tombik tombik çıktım. düğüne çıtır olcam
ben de gelin oluyom benle de ilgilen kıskanırım
aynen kıss biraz biraz başladım ben spora. arttırcam giderek şuan az yapıyorum çünkü.
ben bugün 54,9 u gördüm şükür . gerçi hafta sonu ne kadar dikkat etsem de yicem pazartesi yine 55 i görmem inşallah ya çok sınırdayım.
tatlışım sen zaten bi süre daha yemene dikkat et. daha yeni verdin kiloyu. çabuk geri alırsın yersen. hücrelerin daha geniş. dolmaya müsait. sen pilatese başlayıp sıkılaştırdığın zaman kendini anca o zzaman kilo almazsın kolay.
Sabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; 22:20 - 40 gr cips - 214 kalori
Toplam kalori : 858
Bu kadar yemekten neden 100 gr daha aldım anlamadım vücut tutuyor bu hafta ne zararlı yesem pazartesiden beri +500 gr var ya gerçekten diyet psikolojisinden çıkmadım da hep aynı yediklerim diyetteyken de cips çerez yerdim
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim mübarek günün hürmetine ülkemize ferahlık getirsin zalimlerden kurtulalım
elma_sekerim01 bayan_balon @beyaz lotus begum75 @deniz3344
GonulSenligim @mavimli @abc321 @demali @fiyonkbayan
Canım aslında fazla yememiştin miden neden almadı ki acaba bence dokundu sana zehirlendin falan başka bir şeye yoramam yani yediklerinde bir şey yok çünkü normal şeylerGeçmiş olsun canım zaten miden almaz bir süre bir şey hafif atlatacağını düşünüyorum ama halsiz kalacaksın gibi
her ne kadar kızartma olsada, az olmuş ,doydun mu sen bunlarlaöğle yemeğim:
çok az çorba(çünkü içinde pirinc vardı)
karışık kızartma(patateslerını yemedim)
nane kekik pul biber karıştırılmış bi kase yoğurt(hepsni yedim)
şimdide yeşil çay yapcam kendime
her ne kadar kızartma olsada, az olmuş ,doydun mu sen bunlarla
ekmek mi ama onu yazmamışsın, azıcık derken ne kadar acabafazlasıyla doydum çünkülüm bugün ekmekte yedim azıcık
ekmek mi ama onu yazmamışsın, azıcık derken ne kadar acaba
Sabah ki simit dışında çok iyi canımKızlar merhaba, birazdan öğlen aram bitmek üzere, sabah yarım simit az peynir ve bitki çayı ile kahvaltı yaptım. Öğlende az çorba, salata ve rosto köfte yedim yemekhanede, (pilav vardı almadım). şimdi yeşil çayımı içiyorum. Halen boğazım acıyor halsizim, evde bi iş yapmaya halim olmadı 2 gecedir. ve aksi gibi daha önceden kabul ettiğim misafirlerim gelecek ctesi, temizlik ve mama yapmam lazım
Sağol şekerim kendimi durdurmaya çalışıyorumamin canım amin,kendine haksızlık yapma sen çok çok iyi gidiyorsun hatta sona geldin maaşallahın var:)
Afiyet olsun gayet güzelöğle yemeğim:
çok az çorba(çünkü içinde pirinc vardı)
karışık kızartma(patateslerını yemedim)
nane kekik pul biber karıştırılmış bi kase yoğurt(hepsni yedim)
şimdide yeşil çay yapcam kendime
nehir benim midem rahatsız zaten, 2kere endoskopi oldum,ilaç kullandım, her zaman olmasada ağır şeyler yediğimde ağrı yada bu şekilde oluyor çekemiyor mide
kesin inerimde şu gagamı tutamıyorum yaaaiştahım çok açık, 5,5 kilo verdim ama hala beslenmeyi öğrenemedim
özlemez olur muyuz şahsen ben çok özlerim :)Belki özlersiniz beniİnşallah almayacağım gerçi sürekli ayakta hareket halinde olacağız anca çerez yerim
aferin bekleValla durdum seni bekliyorum, bu hafta dikkat etmedim hiç
+ları görüyorum sürekli
oh oh iyi zamanın var hadi bakalım. valla nişanda benim kollar et döner gibiydi hesöz mayısa kısmetse o zamana dal gibi kalırım kalcam yani kalmallıyım
geçmiş olsun allah şifa versin inş dikkat et kendinenehir benim midem rahatsız zaten, 2kere endoskopi oldum,ilaç kullandım, her zaman olmasada ağır şeyler yediğimde ağrı yada bu şekilde oluyor çekemiyor mide
Bende sizi özleyeceğim canımda sıkılır benim yaözlemez olur muyuz şahsen ben çok özlerim :)
sağol canım,eskiye göre çok daha dikkatli yiyiyorum ama huylu huyundan vazgeçmiyo işte arada kaçıyogeçmiş olsun allah şifa versin inş dikkat et kendine
bizde seni özliycez canımBende sizi özleyeceğim canımda sıkılır benim ya
valla canım geçen hafta 54, 4 ü bile gördüm ama bugün 55küsürleri gördüm,ama canım benim tut. sonuçları gördükçe iştahın kesilcek zaten. aynada kendine baka baka doyamıcaksın . daha doğrusu görüntünle doyacaksın zaten çok yemek yemek istemeyeceksin
özlemez olur muyuz şahsen ben çok özlerim :)
aferin beklekaç kilosun kiiiiii :)
oh oh iyi zamanın var hadi bakalım. valla nişanda benim kollar et döner gibiydi hefotolarda nasıl kiloluyum . ama üzülmüyorum güzelim gene de. düğünde bambaşka olacak :)
Sabah ki simit dışında çok iyi canımGeçmiş olsun dikkat et kendine kolaylıklar diliyorum
canım benim diyet listemde yarım simit peynir zeytin ve yeşillik yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?