- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İstanbulda canım Allahtanbizde seni özliycez canım, istanbuldamı fuar, başka şehre mi gidiyosunuz?
nehirnil111 bugünkü kalorim 900 kkal
sabah: lahana çorbası 2 çay
öğlen : naget+domates+2çay
akşam : lahana çorbası tavuk pirzola+domates+2çay
Akşam bunu facete gördüm aklıma sen geldin hahahaGittiii gitti gitti caanım pizza
Gittiii gitti gitti caanım pizza
neden ben geldim,bahodan esintiler paylaştığım için mi?pizza kalori falan olduğu için mi?Akşam bunu facete gördüm aklıma sen geldin hahaha
Bahodan dolayıneden ben geldim,bahodan esintiler paylaştığım için mi?pizza kalori falan olduğu için mi?baho'yu severim :))
Brokkoli yok orjinal tarifte yazıyım sana;yapıyoruz demi deniz, lahanayı, kerevizi,maydanozu,brokoliyi tedarik etmeye başlıyım ben o zaman ay şimdiden sitreş bastı
Spor yapmadığın için olabilir miSabah; 07:50 - 1 kupa ılık süt + 1 çay kaşığı tarçın + 15 gr yulaf - 170 kalori
Ara; 09:20 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:25 - Yarım kase tarhana çorbası + 1 kase türlü + yarım kase cacık - 324 kalori
Ara; 15:00 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 19:00 - 150 gr yoğurtlu kereviz salatası
Ara; 22:20 - 40 gr cips - 214 kalori
Toplam kalori : 858
Bu kadar yemekten neden 100 gr daha aldım anlamadım vücut tutuyor bu hafta ne zararlı yesem pazartesiden beri +500 gr var ya gerçekten diyet psikolojisinden çıkmadım da hep aynı yediklerim diyetteyken de cips çerez yerdim
Günaydın hayırlı cumalar herkese Rabbim mübarek günün hürmetine ülkemize ferahlık getirsin zalimlerden kurtulalım
@elma_sekerim01 @GOLD_WOMEN @beyaz lotusbegum75 miraycan84 @DisiAnka @mavimli @abc321 @demali @fiyonkbayan
Bazen 3 gün bazen 4 gün yapıp bıraktım ben ama her seferinde göze görünür bir kayıp oluyor mutlaka en azından bol lif alınca kabızlık ortadan kalkıyorbencede yani şöyle diyim kilo verdiğimi hissediyorum şu 3 günde asıl etkisini göreceğime inanaıyorum çünkü acayip lavaboyada çıkma sorunum vardı onuda halletti bu çorba paylaşırım tabi haftaya ben kurtuluyorum aama size allah kolaylık versin artık biraz sıkıcı bir diyet çünkü ama kilolarının gittiğini görünce inatla devam ettirmek istediğin bir diyet
Amin canım Maaşallah benim kızımın sivilceleri ne zaman çıkıcak acabaoğlumun dudağının yanında kocaman sivilce çıktı,ergenlik sivilcesi tabi, sıkmış onu kanatmış ona bakarken bile içim acıdı, rabbim bütün evlatları korusun
Amin canım sağolasınmaşallahömrü uzun ve hayırlı olsun inşallah
İşin ilginç tarafı bu kadar yedikten sonra eksi çıkmam bir gün önce 56 ydım 55.50 çıktımohh maşallah deniz ne güzel şeyler yemişsin
Bırakınca çok güzel genişliyo popo denendisen yapmaya zaten ulaşmıssın hedefine yazık yani artık sana nehirnilcim
Yağsız fırında tavuk yap ye işte hem doyurucu hem tok tutarkızlar bugün et günüm naget yesem çok mu kalorili
evet yaa yoktun dün ne işin vardı bakiiiimdün önemli işlerim vardı, işyerine bile gidemedim
Spor yapmadığın için olabilir mi
Begüş le lahana çorbası diyeti yapcaaaz biz kaçamak yapmıycaaz sözyeme sakın saçma şeyler orda. emeklerine yazık kıs. bak kızarım ona göre
aşırı bişey yok begüş ama 1 yıldır bu aralarda debeleniyorumatağa geçtim bu ara şıp diye düşcem bak gör
begüüüşşş hani senin kilo hiç kıpraşmıyor ya 2 aydır. hakkaten bu kaçamaklardan olmasın. 1 hafta sıfır kaçamakla beslensen de bi duruma baksak hala sabit mi yoksa gidiyo mu ?
yaaaaaaa biz napcaz sensiz 4 günngeldiğinde kilo almış olursan almıcam topiğe seni
Brokkoli yok orjinal tarifte yazıyım sana;
2 büyük soğanı az yağda sotele biraz salça ve baharat ekleyip lahanayı ekle biraz çevirdikten sonra kereviz ve maydanozu ekle sonra da üzerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede pişir çok çabuk pişiyor onun dışında malzemeye gerek yok
Haftaya stok yapıyosun bir şey olmaznehirr kız bana, bugün menüde patates yemeği makarna yoğurt vardı, ben yoğurt ve patatesleri bir güzel yedim, tabi doymadım, üstüne yine helva yedim,oo bide yanına çay aldım bi şiştim bi ağırlık bastıya nehir nolcak benim halim gayet iyi gidiyodum saldım iyice morallerim yerlerde bugün çok spor yapmalıyım
nehirnil111
çok önemli işlerim vardıevet yaa yoktun dün ne işin vardı bakiiiim
evet kaçamak yapmıycaz sözBegüş le lahana çorbası diyeti yapcaaaz biz kaçamak yapmıycaaz söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?