- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
3 haftada 6 kilomu, kızlar ben topiği terketcem,en beceriksiz ben çıktım, gelen el sallayıp geçiyo beni,Merhaba arkadaşlar bende zayiflama niyetlisiyim :) aranıza nasil katilabilirim...3 haftadir rejim yapiyorum ve toplamda 6 kilo verdim ama 15 kilo daha vermem lazim..bu arada emziriyorum ve bebegim 50 günlük.... bu arada ceviz suyu deneyen varmi ben 3 haftadir yapiyorum ve cok faydasini gordum...
Çok komik yaaaaGittiii gitti gitti caanım pizza
bahoo benide çok güldürüyo, beğendiklerimi ve diyetle ilgili olanları paylaşmaya çalışıyorum.Çok komik yaaaa
Ocak gibi yürüyüşü bırakmıştım ondan sonra sürekli arttı kilom tabii yemeğe de dikkat etmeyince 2 ayda 4 kilo aldımRahat 1 aydır doğru düzgün spor yapmıyorum ki vücut herhalde korumaya geçti ama ben onun sıkıntısını çözeceğim
Yazmışım yazmışım hiç tık yok olmadığını fark ettik tabiiçok önemli işlerim vardı, sizden de bişey kaçmıyo haaa radar gibisiniz
3 haftada 6 kilomu, kızlar ben topiği terketcem,en beceriksiz ben çıktım, gelen el sallayıp geçiyo beni,
canım, aktif olarak bulunurum dersen
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan tarihi için küçük hedef kilonu yazıpsbeden i etiketle,
o seni listeye dahil etme konusunda yardımcı olur, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilonu düzenli bildirmen, geri kalanlar ilk sayfada yazıyor, okuyabilirsin.
oo minnak bebiş var demek, hayırlı olsun,ALLAH hayırlı ömür versinCanim sagol hemen yapiyorum simdi.. bide ben 40im cikmadan basladim rejime rahimin toparlanmasi bebegin emmesi derken hizli gitti kilolar ama bundan sonra bu kadar hizli olacagini dusunmuyorum ...hamilelik önceside rejim yapmistim 3ayda 12 kilo verdim..ama simdi motivasyon eksikligim var ...destek ariyorum yani gaza gelmek
boy:156cm
kilo:80
Hedef:65
4 nisan hedef:77
sbeden
Seçenekler arasında o da var istersen onu da yiyebilirsin diyor bi sürü kahvaltı çeşidi yazmış.acıktırmadı ama sabah
Sen rejim yapma sağlıklı ye sütün vitaminli proteinli mineralli olsun ben kızım 2 yaşını bitirdikten sonra başladım diyete 64 kilodan 6 ayda 52 kiloya indimMerhaba arkadaşlar bende zayiflama niyetlisiyim :) aranıza nasil katilabilirim...3 haftadir rejim yapiyorum ve toplamda 6 kilo verdim ama 15 kilo daha vermem lazim..bu arada emziriyorum ve bebegim 50 günlük.... bu arada ceviz suyu deneyen varmi ben 3 haftadir yapiyorum ve cok faydasini gordum...
Bende çok yavaşım yaaa. ben 3 haftada 2800 gr verdim3 haftada 6 kilomu, kızlar ben topiği terketcem,en beceriksiz ben çıktım, gelen el sallayıp geçiyo beni,
canım, aktif olarak bulunurum dersen
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan tarihi için küçük hedef kilonu yazıpsbeden i etiketle,
o seni listeye dahil etme konusunda yardımcı olur, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilonu düzenli bildirmen, geri kalanlar ilk sayfada yazıyor, okuyabilirsin.
Sen rejim yapma sağlıklı ye sütün vitaminli proteinli mineralli olsun ben kızım 2 yaşını bitirdikten sonra başladım diyete 64 kilodan 6 ayda 52 kiloya indim
hoşgeldin aramıza canım, bende yeni sayılırım bu grupta. maşallah iyi kilo vermişssin. ceviz suyunu bende duydum ama dinç tutsun diye duymuştum. halsizliğe falan iyi geliyor diye, ben yapayım onu zatende halsizim..65 kiloya düsmek icin herseyi yapiyorum...aktif olmakta neymisbu arada özel olarak yaptiginiz bisey varmi faydasini gordugunuz...ben her sabah geceden bi bardak suya koydugum cevizin suyunu iciyorum....1 saat sonra bagirsaklarimi acayip calistiri tuvalete cikartiyo..ben cok faydasini gordum...
Aksam 7 den sonra bisey yiyomusun...kesinlikle yememen lazim? Karatayin kitaplari var bende isterseniz neden yememeniz gerektigini uzun uzunda anlatirim...Bende çok yavaşım yaaa. ben 3 haftada 2800 gr verdim
Olsun bebişini düşün kanlı canlı olsun hasta olmasın sonra üzülürsün yememeye başlayınca keşke sütüm olsa da biraz daha o şekilde beslesem dersinK
kiz sen zaten 64 kiloymussun fitmissin yani ...ben 86 kiloyla basladim varil gibi geziyorum valla
hoşgeldin aramıza canım, bende yeni sayılırım bu grupta. maşallah iyi kilo vermişssin. ceviz suyunu bende duydum ama dinç tutsun diye duymuştum. halsizliğe falan iyi geliyor diye, ben yapayım onu zatende halsizim..
Olur mu ben de 80 lerdeydim doğum sonrası işe başladığımda kızım 5 aylıktı 77 kiloydumK
kiz sen zaten 64 kiloymussun fitmissin yani ...ben 86 kiloyla basladim varil gibi geziyorum valla
kız seni döverimBende çok yavaşım yaaa. ben 3 haftada 2800 gr verdim
uzun olmasındaAksam 7 den sonra bisey yiyomusun...kesinlikle yememen lazim? Karatayin kitaplari var bende isterseniz neden yememeniz gerektigini uzun uzunda anlatirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?