♥haftalık kilo verme yarışması♥

Merhaba arkadaşlar bende zayiflama niyetlisiyim :) aranıza nasil katilabilirim...3 haftadir rejim yapiyorum ve toplamda 6 kilo verdim ama 15 kilo daha vermem lazim..bu arada emziriyorum ve bebegim 50 günlük.... bu arada ceviz suyu deneyen varmi ben 3 haftadir yapiyorum ve cok faydasini gordum...

3 haftada 6 kilomu, kızlar ben topiği terketcem,en beceriksiz ben çıktım, gelen el sallayıp geçiyo beni,

canım, aktif olarak bulunurum dersen
boy
kilo
hedef kilo
4 nisan tarihi için küçük hedef kilonu yazıp sbeden i etiketle,
o seni listeye dahil etme konusunda yardımcı olur, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilonu düzenli bildirmen, geri kalanlar ilk sayfada yazıyor, okuyabilirsin.

Canim sagol hemen yapiyorum simdi.. bide ben 40im cikmadan basladim rejime rahimin toparlanmasi bebegin emmesi derken hizli gitti kilolar ama bundan sonra bu kadar hizli olacagini dusunmuyorum ...hamilelik önceside rejim yapmistim 3ayda 12 kilo verdim..ama simdi motivasyon eksikligim var ...destek ariyorum yani gaza gelmek
boy:156cm
kilo:80
Hedef:65
4 nisan hedef:77
sbeden

oo minnak bebiş var demek, hayırlı olsun,ALLAH hayırlı ömür versin
gaza gelmek istersen burada aktif olmalısın, bağlantıyı koparırsan biraz daha zor oluyo

Sen rejim yapma sağlıklı ye sütün vitaminli proteinli mineralli olsun ben kızım 2 yaşını bitirdikten sonra başladım diyete 64 kilodan 6 ayda 52 kiloya indim

65 kiloya düsmek icin herseyi yapiyorum...aktif olmakta neymis bu arada özel olarak yaptiginiz bisey varmi faydasini gordugunuz...ben her sabah geceden bi bardak suya koydugum cevizin suyunu iciyorum....1 saat sonra bagirsaklarimi acayip calistiri tuvalete cikartiyo..ben cok faydasini gordum...

Bende çok yavaşım yaaa. ben 3 haftada 2800 gr verdim

hoşgeldin aramıza canım, bende yeni sayılırım bu grupta. maşallah iyi kilo vermişssin. ceviz suyunu bende duydum ama dinç tutsun diye duymuştum. halsizliğe falan iyi geliyor diye, ben yapayım onu zatende halsizim..

K

kiz sen zaten 64 kiloymussun fitmissin yani ...ben 86 kiloyla basladim varil gibi geziyorum valla
Olsun bebişini düşün kanlı canlı olsun hasta olmasın sonra üzülürsün yememeye başlayınca keşke sütüm olsa da biraz daha o şekilde beslesem dersin

hoşgeldin aramıza canım, bende yeni sayılırım bu grupta. maşallah iyi kilo vermişssin. ceviz suyunu bende duydum ama dinç tutsun diye duymuştum. halsizliğe falan iyi geliyor diye, ben yapayım onu zatende halsizim..

Internetten arastirdim ceviz suyu hem cok saglikli hem gune enerjik basliyor hem kabizliga bire bir hemde ic organlari temizleyip ..vucuda detoks etkisi yapiyo hemen bu geceden koy suya bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…