- 1 Mart 2013
- 271
- 289
- 103
- 36
Test ettim onayladim sütüm gayet guzel cok sukur 3.5 kilo dogan bebegin birinci ayinda 5 kilo 100 gram olmustu...aksam üstleri 1 bardak tarcinli sut iciyorum ve gunde 4 litre su iciyorum bu sayede sutum yetiyo cok sukur...Olsun bebişini düşün kanlı canlı olsun hasta olmasın sonra üzülürsün yememeye başlayınca keşke sütüm olsa da biraz daha o şekilde beslesem dersin
emziriyosunya, denizin dediği gibi çok kasma kendini, tatlıdan,hamurişinden,pilav ve makarnadan uzak kal, meyvayı ölçülü ye abartma,yapabilirsen ufaktan ufaktan evde spora başla,Merhaba arkadaşlar bende zayiflama niyetlisiyim :) aranıza nasil katilabilirim...3 haftadir rejim yapiyorum ve toplamda 6 kilo verdim ama 15 kilo daha vermem lazim..bu arada emziriyorum ve bebegim 50 günlük.... bu arada ceviz suyu deneyen varmi ben 3 haftadir yapiyorum ve cok faydasini gordum...
Yemiyorum hesapta. karatayı biliyorum araştırdım. Ama karatay diyeti yapmıyorum.Aksam 7 den sonra bisey yiyomusun...kesinlikle yememen lazim? Karatayin kitaplari var bende isterseniz neden yememeniz gerektigini uzun uzunda anlatirim...
karatayı bende yapamıyorum, 2 öğün bana olmadı ama yapabilmeyi çok isterdimYemiyorum hesapta. karatayı biliyorum araştırdım. Ama karatay diyeti yapmıyorum.
Ohoooo ben gece kalkıp kalkıp çikolatalar bisküviler yerdim hem emzirmedeAksam 7 den sonra bisey yiyomusun...kesinlikle yememen lazim? Karatayin kitaplari var bende isterseniz neden yememeniz gerektigini uzun uzunda anlatirim...
Ben yürüyüşe aynen devam ediyorum en az yarım saat yürüyorum gün içerisinde sporu da nasipse fuardan sonra sıkıca başlıyorum yediklerime dikkat ediyorum bu kilo çıkamaz en fazla 51 de kalmalıOcak gibi yürüyüşü bırakmıştım ondan sonra sürekli arttı kilom tabii yemeğe de dikkat etmeyince 2 ayda 4 kilo aldım
Seçenekler arasında o da var istersen onu da yiyebilirsin diyor bi sürü kahvaltı çeşidi yazmış.acıktırmadı ama sabah
haakkaten şaşırtmışsın vücuduvalla canım geçen hafta 54, 4 ü bile gördüm ama bugün 55küsürleri gördüm,
bu hafta dengesiz gideceğimi biliyordum ama
bayaa yoğun duygusal geçişlerimizin olduğu bir dönemdeyiz
geçen hafta neredeyse hiç yemeden geçti
bu hafta onun acısını çıkaraıyım hem de vücut bi şaşırsın dedim
vücut şaşırdı da ben de şaşırdım
koptummmGittiii gitti gitti caanım pizza
ahaha ama bak yeni arkadaş ne hızlı vermiş..ona bakınca ve bu grupta hızlı kilo verenler var onlara bakınca bende yavaş kalıyorum.kız seni döverim
ben (hazırlık sürecimi saymıyorum tam 2 ayda o var) 3 ayda 5,5 kilo verdim, yok yok küsüp gitcem hepinize, en yavaş metabolizmalı benim anlaşıldı bu
demek detoks ta yapıyo hıımmInternetten arastirdim ceviz suyu hem cok saglikli hem gune enerjik basliyor hem kabizliga bire bir hemde ic organlari temizleyip ..vucuda detoks etkisi yapiyo hemen bu geceden koy suya bence...
tamam yapacağım canım. teşekkür ederim..Internetten arastirdim ceviz suyu hem cok saglikli hem gune enerjik basliyor hem kabizliga bire bir hemde ic organlari temizleyip ..vucuda detoks etkisi yapiyo hemen bu geceden koy suya bence...
ama o yeni doğum yapmış çok normal, sana ne oluyo hıı ne oluyo de bakim bana, az yavaş gidin , beni diyetten soğuttunuz yeminlenahaha ama bak yeni arkadaş ne hızlı vermiş..ona bakınca ve bu grupta hızlı kilo verenler var onlara bakınca bende yavaş kalıyorum.
Ben 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadankaratayı bende yapamıyorum, 2 öğün bana olmadı ama yapabilmeyi çok isterdim
ben gördümmmKızlar;
14.03.2016: 55.80
15.03.2016: 55.30
16.03.2016: 56.00
17.03.2016: 55.50
18.03.2016: 55.30 yine 2 gün dikkat etsem 54 ü görücem de eşim ve kızımla geceleyince edemiyorum
Hayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;Ben 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadan
Yaniiii biz 8 de mesaiye başlayanlara pek uymuyorBen 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadan
yani bildiğim kadarıyla karatay sabahı güçlü yapın diyor, hani öğlen ve akşam yiyerek nasıl olur bilmem,bide protein ve yağ ağırlıklı yiyiyosun, k.hidrat yok gibi gibi mümkün mertebe azBen 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadan
hafta sonu çiğ badem fındık fıstık falan alcam. kahvaltılarıma badem de eklicem. hem daha tok tutuyo. hem de protein miktarımı arttırmış olurumHayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;
Sabah 10 gibi booool boool bir kahvaltı yapıyorsun
Öğleden sonra hafif atıştırmalıklar badem ceviz ayran
Akşam erken saate de yemeğini yiyosun biraz doktorlara uygun
akşam yemezsen tulilete çıkamazsın (kızım öyle diyor )bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım bari ben de :)
sabah 7 de uyandım :) kendimi erken uyanmaya alıştırma dönemindeyim :)
kahvaltı öncesi: yarım muz + 1 adet yaprak sarma ( sonra 200 adet ip atladım )
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir + 7 adet zeytin + çay
öğlen : 7 adet ızgara köfte ( küçük ) + az soğan + 2 dilim domates
ara: yeşil çay
akşam : ya hiç yemicem ya da az miktarda kıymalı karnabahar yicem
gece: 1 bardak ayran içerim
bu arada köfteler ekmek arası köfteydi. ben yine irademi kullandım ve ekmeğin içini boşaltıp sadece köfteleri yedim ekmeği bıraktım. yalnız köftelerle ekmeği ayırırken elim titredi resmenama kendimle gurur duyuyorum yaaaa
bir de 7 adet köfte çok gözükebilir ama gerçekten küçüktü. kasap köfte boyutunu düşünün onun yarısı gibiydi. yani toplasan 3,5 kasap köfte yemişim gibi düşünülebilir :)
nehirnil111
toplam kalori tutarımı akşam yazarım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?