♥haftalık kilo verme yarışması♥

Olsun bebişini düşün kanlı canlı olsun hasta olmasın sonra üzülürsün yememeye başlayınca keşke sütüm olsa da biraz daha o şekilde beslesem dersin
Test ettim onayladim sütüm gayet guzel cok sukur 3.5 kilo dogan bebegin birinci ayinda 5 kilo 100 gram olmustu...aksam üstleri 1 bardak tarcinli sut iciyorum ve gunde 4 litre su iciyorum bu sayede sutum yetiyo cok sukur...

emziriyosunya, denizin dediği gibi çok kasma kendini, tatlıdan,hamurişinden,pilav ve makarnadan uzak kal, meyvayı ölçülü ye abartma,yapabilirsen ufaktan ufaktan evde spora başla,
-ki zaten anladığım kadarıyla bilgili birisin, tek yapman gereken uygulamak

Ocak gibi yürüyüşü bırakmıştım ondan sonra sürekli arttı kilom tabii yemeğe de dikkat etmeyince 2 ayda 4 kilo aldım
Ben yürüyüşe aynen devam ediyorum en az yarım saat yürüyorum gün içerisinde sporu da nasipse fuardan sonra sıkıca başlıyorum yediklerime dikkat ediyorum bu kilo çıkamaz en fazla 51 de kalmalı
Seçenekler arasında o da var istersen onu da yiyebilirsin diyor bi sürü kahvaltı çeşidi yazmış.acıktırmadı ama sabah

İlginç geldi canım doğru olabilir tabi

haakkaten şaşırtmışsın vücudu bu kadar şaşırtmayaydın iyiydi rakibin(yani ben ) hızla ilerliyor haberin ola :)

Gittiii gitti gitti caanım pizza
koptummm

kız seni döverim
ben (hazırlık sürecimi saymıyorum tam 2 ayda o var) 3 ayda 5,5 kilo verdim, yok yok küsüp gitcem hepinize, en yavaş metabolizmalı benim anlaşıldı bu
ahaha ama bak yeni arkadaş ne hızlı vermiş..ona bakınca ve bu grupta hızlı kilo verenler var onlara bakınca bende yavaş kalıyorum.

Internetten arastirdim ceviz suyu hem cok saglikli hem gune enerjik basliyor hem kabizliga bire bir hemde ic organlari temizleyip ..vucuda detoks etkisi yapiyo hemen bu geceden koy suya bence...
demek detoks ta yapıyo hıımm
nehirnil111 duydunmu ben sana diyodum cevizli su iç kabızlığa iyi geliyo diye bak teyit etmiş olduk
bence vücuda günaydın suyunu artık akşamdan hazırlayalım içinede ceviz atarak tabisi ben bu akşam başlıyorum birde düzenli yaparsak faydası daha çok olur

bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım bari ben de :)

sabah 7 de uyandım :) kendimi erken uyanmaya alıştırma dönemindeyim :)
kahvaltı öncesi: yarım muz + 1 adet yaprak sarma ( sonra 200 adet ip atladım )
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir + 7 adet zeytin + çay
öğlen : 7 adet ızgara köfte ( küçük ) + az soğan + 2 dilim domates
ara: yeşil çay
akşam : ya hiç yemicem ya da az miktarda kıymalı karnabahar yicem

gece: 1 bardak ayran içerim

bu arada köfteler ekmek arası köfteydi. ben yine irademi kullandım ve ekmeğin içini boşaltıp sadece köfteleri yedim ekmeği bıraktım. yalnız köftelerle ekmeği ayırırken elim titredi resmen ama kendimle gurur duyuyorum yaaaa

bir de 7 adet köfte çok gözükebilir ama gerçekten küçüktü. kasap köfte boyutunu düşünün onun yarısı gibiydi. yani toplasan 3,5 kasap köfte yemişim gibi düşünülebilir :)

nehirnil111

toplam kalori tutarımı akşam yazarım .

Ben 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadan
Hayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;
Sabah 10 gibi booool boool bir kahvaltı yapıyorsun
Öğleden sonra hafif atıştırmalıklar badem ceviz ayran
Akşam erken saate de yemeğini yiyosun biraz doktorlara uygun

Ben 2 öğün yapabilirim aslında tam benlik öğle ve akşam yerim o öyle mi yapıyor sabah sırf vücudum hareketlensin diye yiyorum ya hiç acıkmadan
yani bildiğim kadarıyla karatay sabahı güçlü yapın diyor, hani öğlen ve akşam yiyerek nasıl olur bilmem,bide protein ve yağ ağırlıklı yiyiyosun, k.hidrat yok gibi gibi mümkün mertebe az
ama bunlar hep duyumlarım, bide internetten azbuçuk okuduklarım ayrıntısnı leylimley11223344 e sormak lazım, ne dersin arkadaşım bizi aydınlatır mısın?

Hayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;
Sabah 10 gibi booool boool bir kahvaltı yapıyorsun
Öğleden sonra hafif atıştırmalıklar badem ceviz ayran
Akşam erken saate de yemeğini yiyosun biraz doktorlara uygun
hafta sonu çiğ badem fındık fıstık falan alcam. kahvaltılarıma badem de eklicem. hem daha tok tutuyo. hem de protein miktarımı arttırmış olurum

akşam yemezsen tulilete çıkamazsın (kızım öyle diyor )
Karnabahardan bir şey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…