♥haftalık kilo verme yarışması♥

Benim lavabo sıkıntım yok niyeyse 3-4 gündür her gün çıkıyorum kilo olarakta + çıkıyorum buna rağmenOlmadı cevizli su belki farklı olur yine de yapayım
Kızlar;

14.03.2016: 55.80
15.03.2016: 55.30
16.03.2016: 56.00
17.03.2016: 55.50
18.03.2016: 55.30 yine 2 gün dikkat etsem 54 ü görücem de eşim ve kızımla geceleyince edemiyorum
Bence de göreceksin 2 gün daha sabret pazartesi kutlama yaparız

Harika bir menü sporunu da sevdim bende akşama öyle minik köftelerden yapacağım rahat 6-7 tane yiyeceğim dediğini tahmin edebiliyorum yani

sen spor yapıyomusun? öğlen yediklerinle günü bitirmen için spor yapmaman lazım bu yemeğe bide spor yaparsan enerjin kalmaz diye düşünüyorum beni aydınlatır mısın?

Hayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;
Sabah 10 gibi booool boool bir kahvaltı yapıyorsun
Öğleden sonra hafif atıştırmalıklar badem ceviz ayran
Akşam erken saate de yemeğini yiyosun biraz doktorlara uygun

Yaniiii biz 8 de mesaiye başlayanlara pek uymuyor

Bana göre değil o zaman akşam yemek yemeden duramam Sabah koştur koştur yiyorum öyle sağlam kahvaltı için 6 da falan uyanmam gerek öyle de gece yatana kadar acıkırum yeniden

Hafta sonu dikkat edip pazartesi de lahana diyetine başlasam harika olur

Bana göre değil o zaman akşam yemek yemeden duramam Sabah koştur koştur yiyorum öyle sağlam kahvaltı için 6 da falan uyanmam gerek öyle de gece yatana kadar acıkırum yeniden
kız akşam yiyiyosun ama erken saatlerde bitirmiş olman lazım ama tam saatini bilmem, sabahta güpgüçlü yiyiyosun

Yaniiii biz 8 de mesaiye başlayanlara pek uymuyor
aynen canım sabah erken mesaiye başlayanlara pek uymuyo
ama şöyle olabilirmi acaba
sabah yine olabildiğince güçlü yesek,işte yumurta,ceviz,zeytin,vs,,, karatay ne diyosa, bide meyvayıda sabah yiyebiliriz
öğlen salata,çorba,sebze,et menüde ne varsa k.hidrattan uzak
akşamda yine aynı ama geç olmıcak
ara öğün yapmıcaz acıkırsak ceviz,finduk,badem,gün kurusu,süt,yoğurt
yesek olurmuki, biraz çakma oldu ama
ne dersin @lili5461 bi bilgilendirsen bizi

ben öyle yapmadım canım sıfır yağla yaptım lahanayı maydonozu bir tane domatesi 2 soğanı filan koydum düdüklüye üstüne nane ve kırmızı bol biberi döktüm bir tane de tavuk bulyon suyu üstünü geçene kadar koydum ve pişirdim sonra mikserden süzdüm ve gayet içilebilir güzel bir çorba oldu

akşam yemezsen tulilete çıkamazsın (kızım öyle diyor )
Karnabahardan bir şey olmaz
tuliteee ay yerim tatlı dillerini onun . ay dimii kısss azcık yiyeyim ben karnabahar yoğurtla mis gibi

sen spor yapıyomusun? öğlen yediklerinle günü bitirmen için spor yapmaman lazım bu yemeğe bide spor yaparsan enerjin kalmaz diye düşünüyorum beni aydınlatır mısın?
yok kıs spor yapmıyorum yani cardio yapmıyorum. pazartesiden beri her gece bölgesel egzersiz yapıyodum ama cardio sayılabilcek şeyi ilk defa bugün yaptım. o da 200 tanecik ip atlama. dilim dışarı çıktı deniz 3000 falan atlıyodu hesap et yani spor yapmadığım için yediklerim yetiyodu bana. ama artık yavaştan spora da başlıcam. o yüzden protein ağırlıklı beslenmeye geçiş yapmaya çalışıyorum tatlım. akşam yemek yicem sanırım çünkü birazdan yine ip atlıcam bi 200 tane daha atlarım .

Evlenince görürüm seni
Gitmezsin her halde burdan gitsen de geri gelirsin
kıs sormaaaa yaaa çok tırsıyorum. zaten şimdiden spor aletleri hazır kayınvalidem eliptik bisikletini vercek . bende de motorsuz yürüme bandı var zaten . pilates aletleri de var spor odası yapacam bi odayı bu gidişle . nişanlım da diyet yapıyo + spor . birbirimizi takip ediyoz işte

Uymuyor işte canım akşam en erken ben 7 de yiyebilirim o da yemeğim hazırsa yoksa hazırlamam yemem saat 8 falan bu akşam mesela anca 8 buçuk falan olur
canım ya olsun çalışınca öyle oluyo mecbur, 8 de geç değilki 12 den önce yatılmıyo zaten (ben hariç bazen 10 da sızıyorum eee oda size göre yaşlılıkan işte enercim bitiyo) 4 saatte bişey yemezsen leptin salgılanmaya başlıyo işte, sonrada hemen yatarsın oldu bitti işte

Bence çok oldu biz bu kadar yemiyorduk

Güzelmiş birlikte yürüyüş de yaparsınız siz
Evet yaa bazen 3000 sabah 3000 akşam atladığım oluyordu az kaldı başlıycam yine

bence akşamda yiyip sporla destekle ki metabolizman hızlansın, çünkü biliyosun az yedikçe bünyen alt moda geçiyo daha az kalorii yakıyor

huhuuu kayınvaldeye gel eliptik bisikletli kayınvalde ne modern miş o öyle genç sanırım, kilolumu peki nasıl vücudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…