- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benim lavabo sıkıntım yok niyeyse 3-4 gündür her gün çıkıyorum kilo olarakta + çıkıyorum buna rağmendemek detoks ta yapıyo hıımm
nehirnil111 duydunmu ben sana diyodum cevizli su iç kabızlığa iyi geliyo diye bak teyit etmiş olduk
bence vücuda günaydın suyunu artık akşamdan hazırlayalım içinede ceviz atarak tabisiben bu akşam başlıyorum birde düzenli yaparsak faydası daha çok olur
Bence de göreceksin 2 gün daha sabret pazartesi kutlama yaparızKızlar;
14.03.2016: 55.80
15.03.2016: 55.30
16.03.2016: 56.00
17.03.2016: 55.50
18.03.2016: 55.30 yine 2 gün dikkat etsem 54 ü görücem de eşim ve kızımla geceleyince edemiyorum
bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım bari ben de :)
sabah 7 de uyandım :) kendimi erken uyanmaya alıştırma dönemindeyim :)
kahvaltı öncesi: yarım muz + 1 adet yaprak sarma ( sonra 200 adet ip atladım )
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir + 7 adet zeytin + çay
öğlen : 7 adet ızgara köfte ( küçük ) + az soğan + 2 dilim domates
ara: yeşil çay
akşam : ya hiç yemicem ya da az miktarda kıymalı karnabahar yicem
gece: 1 bardak ayran içerim
bu arada köfteler ekmek arası köfteydi. ben yine irademi kullandım ve ekmeğin içini boşaltıp sadece köfteleri yedim ekmeği bıraktım. yalnız köftelerle ekmeği ayırırken elim titredi resmenama kendimle gurur duyuyorum yaaaa
bir de 7 adet köfte çok gözükebilir ama gerçekten küçüktü. kasap köfte boyutunu düşünün onun yarısı gibiydi. yani toplasan 3,5 kasap köfte yemişim gibi düşünülebilir :)
nehirnil111
toplam kalori tutarımı akşam yazarım .
sen spor yapıyomusun? öğlen yediklerinle günü bitirmen için spor yapmaman lazım bu yemeğe bide spor yaparsan enerjin kalmaz diye düşünüyorum beni aydınlatır mısın?bugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım bari ben de :)
sabah 7 de uyandım :) kendimi erken uyanmaya alıştırma dönemindeyim :)
kahvaltı öncesi: yarım muz + 1 adet yaprak sarma ( sonra 200 adet ip atladım )
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir + 7 adet zeytin + çay
öğlen : 7 adet ızgara köfte ( küçük ) + az soğan + 2 dilim domates
ara: yeşil çay
akşam : ya hiç yemicem ya da az miktarda kıymalı karnabahar yicem
gece: 1 bardak ayran içerim
bu arada köfteler ekmek arası köfteydi. ben yine irademi kullandım ve ekmeğin içini boşaltıp sadece köfteleri yedim ekmeği bıraktım. yalnız köftelerle ekmeği ayırırken elim titredi resmenama kendimle gurur duyuyorum yaaaa
bir de 7 adet köfte çok gözükebilir ama gerçekten küçüktü. kasap köfte boyutunu düşünün onun yarısı gibiydi. yani toplasan 3,5 kasap köfte yemişim gibi düşünülebilir :)
nehirnil111
toplam kalori tutarımı akşam yazarım .
Evlenince görürüm seniben gördümmmdur gözüne sokayımmm 54,9
Hayır canım o biraz keyfi beslenme oluyor;
Sabah 10 gibi booool boool bir kahvaltı yapıyorsun
Öğleden sonra hafif atıştırmalıklar badem ceviz ayran
Akşam erken saate de yemeğini yiyosun biraz doktorlara uygun
Yaniiii biz 8 de mesaiye başlayanlara pek uymuyor
yani bildiğim kadarıyla karatay sabahı güçlü yapın diyor, hani öğlen ve akşam yiyerek nasıl olur bilmem,bide protein ve yağ ağırlıklı yiyiyosun, k.hidrat yok gibi gibi mümkün mertebe az
ama bunlar hep duyumlarım, bide internetten azbuçuk okuduklarım ayrıntısnı @lili5461 e sormak lazım, ne dersin arkadaşım bizi aydınlatır mısın?
bizde bu iştah, mide oldukça birgün herkes buraya geri gelecekEvlenince görürüm seni
Gitmezsin her halde burdan gitsen de geri gelirsin
Hafta sonu dikkat edip pazartesi de lahana diyetine başlasam harika olurBenim lavabo sıkıntım yok niyeyse 3-4 gündür her gün çıkıyorum kilo olarakta + çıkıyorum buna rağmenOlmadı cevizli su belki farklı olur yine de yapayım
Bence de göreceksin 2 gün daha sabret pazartesi kutlama yaparız
Harika bir menü sporunu da sevdim bende akşama öyle minik köftelerden yapacağım rahat 6-7 tane yiyeceğim dediğini tahmin edebiliyorum yani
kız akşam yiyiyosun ama erken saatlerde bitirmiş olman lazım ama tam saatini bilmem, sabahta güpgüçlü yiyiyosunBana göre değil o zaman akşam yemek yemeden duramamSabah koştur koştur yiyorum öyle sağlam kahvaltı için 6 da falan uyanmam gerek öyle de gece yatana kadar acıkırum yeniden
Bence de 10 numara olurHafta sonu dikkat edip pazartesi de lahana diyetine başlasam harika olur
Uymuyor işte canım akşam en erken ben 7 de yiyebilirim o da yemeğim hazırsa yoksa hazırlamam yemem saat 8 falan bu akşam mesela anca 8 buçuk falan olurkız akşam yiyiyosun ama erken saatlerde bitirmiş olman lazım ama tam saatini bilmem, sabahta güpgüçlü yiyiyosun
O zaman söyleyelim debizde bu iştah, mide oldukça birgün herkes buraya geri gelecek
aynen canım sabah erken mesaiye başlayanlara pek uymuyoYaniiii biz 8 de mesaiye başlayanlara pek uymuyor
ben öyle yapmadım canım sıfır yağla yaptım lahanayı maydonozu bir tane domatesi 2 soğanı filan koydum düdüklüye üstüne nane ve kırmızı bol biberi döktüm bir tane de tavuk bulyon suyu üstünü geçene kadar koydum ve pişirdim sonra mikserden süzdüm ve gayet içilebilir güzel bir çorba olduBrokkoli yok orjinal tarifte yazıyım sana;
2 büyük soğanı az yağda sotele biraz salça ve baharat ekleyip lahanayı ekle biraz çevirdikten sonra kereviz ve maydanozu ekle sonra da üzerini geçecek kadar su koyup düdüklü tencerede pişir çok çabuk pişiyor onun dışında malzemeye gerek yok
evet kapatmasın ya, zaten bu gidişle 2ileri 1 geri biz burayı kapattırmayız, hedefe ulaşan kaç kişiyizki şurda, hepimizin kafasını birbirine vurmak lazım, aynıyız hepimiz
akşam yemezsen tulilete çıkamazsın (kızım öyle diyor )
Karnabahardan bir şey olmaz
yok kıs spor yapmıyorum yani cardio yapmıyorum. pazartesiden beri her gece bölgesel egzersiz yapıyodum ama cardio sayılabilcek şeyi ilk defa bugün yaptım. o da 200 tanecik ip atlama. dilim dışarı çıktısen spor yapıyomusun? öğlen yediklerinle günü bitirmen için spor yapmaman lazım bu yemeğe bide spor yaparsan enerjin kalmaz diye düşünüyorum beni aydınlatır mısın?
kıs sormaaaa yaaa çok tırsıyorum. zaten şimdiden spor aletleri hazırEvlenince görürüm seni
Gitmezsin her halde burdan gitsen de geri gelirsin
7 de güp güçlü yesen ne olur öğlen 12 ye kadar yine acıkırsınkız akşam yiyiyosun ama erken saatlerde bitirmiş olman lazım ama tam saatini bilmem, sabahta güpgüçlü yiyiyosun
teşekkür ederim canım umarım hafta sonuda güzel devam edebilirimGayet güzel canım
canım ya olsun çalışınca öyle oluyo mecbur, 8 de geç değilki 12 den önce yatılmıyo zaten (ben hariç bazen 10 da sızıyorumUymuyor işte canım akşam en erken ben 7 de yiyebilirim o da yemeğim hazırsa yoksa hazırlamam yemem saat 8 falan bu akşam mesela anca 8 buçuk falan olur
Bence çok oldu biz bu kadar yemiyordukaynen canım sabah erken mesaiye başlayanlara pek uymuyo
ama şöyle olabilirmi acaba
sabah yine olabildiğince güçlü yumurta,ceviz,zeytin,vs,,, karatay ne diyosa, bide meyvayıda sabah yiyebiliriz
öğlen salata,çorba,sebze,et menüde ne varsa k.hidrattan uzak
akşamda yine aynı ama geç olmıcak
ara öğün yapmıcaz acıkırsak ceviz,finduk,badem,gün kurusu,süt,yoğurt
yesek olurmuki, biraz çakma oldu ama
ne dersin @lili5461 bi bilgilendirsen bizi
Güzelmiş birlikte yürüyüş de yaparsınız siztuliteee ay yerim tatlı dillerini onun . ay dimii kısss azcık yiyeyim ben karnabahar yoğurtla mis gibi
yok kıs spor yapmıyorum yani cardio yapmıyorum. pazartesiden beri her gece bölgesel egzersiz yapıyodum ama cardio sayılabilcek şeyi ilk defa bugün yaptım. o da 200 tanecik ip atlama. dilim dışarı çıktıdeniz 3000 falan atlıyodu hesap et yani spor yapmadığım için yediklerim yetiyodu bana. ama artık yavaştan spora da başlıcam. o yüzden protein ağırlıklı beslenmeye geçiş yapmaya çalışıyorum tatlım. akşam yemek yicem sanırım çünkü birazdan yine ip atlıcam bi 200 tane daha atlarım .
kıs sormaaaa yaaa çok tırsıyorum. zaten şimdiden spor aletleri hazırkayınvalidem eliptik bisikletini vercek . bende de motorsuz yürüme bandı var zaten . pilates aletleri de var spor odası yapacam bi odayı bu gidişle . nişanlım da diyet yapıyo + spor . birbirimizi takip ediyoz işte
tuliteee ay yerim tatlı dillerini onun . ay dimii kısss azcık yiyeyim ben karnabahar yoğurtla mis gibi
yok kıs spor yapmıyorum yani cardio yapmıyorum. pazartesiden beri her gece bölgesel egzersiz yapıyodum ama cardio sayılabilcek şeyi ilk defa bugün yaptım. o da 200 tanecik ip atlama. dilim dışarı çıktıdeniz 3000 falan atlıyodu hesap et yani spor yapmadığım için yediklerim yetiyodu bana. ama artık yavaştan spora da başlıcam. o yüzden protein ağırlıklı beslenmeye geçiş yapmaya çalışıyorum tatlım. akşam yemek yicem sanırım çünkü birazdan yine ip atlıcam bi 200 tane daha atlarım .
kıs sormaaaa yaaa çok tırsıyorum. zaten şimdiden spor aletleri hazırkayınvalidem eliptik bisikletini vercek . bende de motorsuz yürüme bandı var zaten . pilates aletleri de var spor odası yapacam bi odayı bu gidişle . nişanlım da diyet yapıyo + spor . birbirimizi takip ediyoz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?