- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
İnşallah canımteşekkür ederim canım umarım hafta sonuda güzel devam edebilirim
canım ya olsun çalışınca öyle oluyo mecbur, 8 de geç değilki 12 den önce yatılmıyo zaten (ben hariç bazen 10 da sızıyorumeee oda size göre yaşlılıkan işte enercim bitiyo) 4 saatte bişey yemezsen leptin salgılanmaya başlıyo işte, sonrada hemen yatarsın oldu bitti işte
hayatta o kadar ip atlayamam annem benbugün şimdiye kadar yediklerimi yazayım bari ben de :)
sabah 7 de uyandım :) kendimi erken uyanmaya alıştırma dönemindeyim :)
kahvaltı öncesi: yarım muz + 1 adet yaprak sarma ( sonra 200 adet ip atladım )
sabah : 2 haşlanmış yumurta + peynir + 7 adet zeytin + çay
öğlen : 7 adet ızgara köfte ( küçük ) + az soğan + 2 dilim domates
ara: yeşil çay
akşam : ya hiç yemicem ya da az miktarda kıymalı karnabahar yicem
gece: 1 bardak ayran içerim
bu arada köfteler ekmek arası köfteydi. ben yine irademi kullandım ve ekmeğin içini boşaltıp sadece köfteleri yedim ekmeği bıraktım. yalnız köftelerle ekmeği ayırırken elim titredi resmenama kendimle gurur duyuyorum yaaaa
bir de 7 adet köfte çok gözükebilir ama gerçekten küçüktü. kasap köfte boyutunu düşünün onun yarısı gibiydi. yani toplasan 3,5 kasap köfte yemişim gibi düşünülebilir :)
nehirnil111
toplam kalori tutarımı akşam yazarım .
ya bu herzaman böyle olcak değil, içlerinden seçip yiycez zaten,mesela et,tavuk olunca çabuk acıkılmıyo o zaman ceviz,bademe gerek yok ama çorba salatada acıkılır o zaman ceviz,badem yenebilir gibiBence çok oldu biz bu kadar yemiyorduk
başla bence de kuzum . sen ip atlayınca hemen düşüşe geçiyosun çünkü .Güzelmiş birlikte yürüyüş de yaparsınız siz
Evet yaa bazen 3000 sabah 3000 akşam atladığım oluyordu az kaldı başlıycam yine
bence akşamda yiyip sporla destekle ki metabolizman hızlansın, çünkü biliyosun az yedikçe bünyen alt moda geçiyo daha az kalorii yakıyor
huhuuu kayınvaldeye gel eliptik bisikletli kayınvaldene modern miş o öyle genç sanırım, kilolumu peki nasıl vücudu
akıllı gelinsin vesselambaşla bence de kuzum . sen ip atlayınca hemen düşüşe geçiyosun çünkü .
evet genç maşallahı varaslında zayıf değil ama boyu olduğu için kilolu da durmuyo. kendi için aldı ama dizinde menisküs çıktığından yapamıyormuş. sana vercem dedi. ben de zıpladım tabi oluuuuurr diye
doktoru pilates lastikleriyle diz egzersizleri yap demiş. ben de duyunca pilates lastiği hedaye ettim kayınanneciğime
Tatlımmm tatlımmm tatlımmhaakkaten şaşırtmışsın vücudubu kadar şaşırtmayaydın iyiydi rakibin(yani ben ) hızla ilerliyor haberin ola :)
koptummm
Tatlımmm tatlımmm tatlımm
sana yol verdim, biraz ilerle de sonrasında seni geçmenin keyfini yaşayayım diye
poofff bayaa gaz vermiştir bu cümleler sana
hayatta o kadar ip atlayamam annem ben
öyleyimdirakıllı gelinsin vesselam
k.valdenede geçmiş olsun,Allah şifa versin
Tatlımmm tatlımmm tatlımm
sana yol verdim, biraz ilerle de sonrasında seni geçmenin keyfini yaşayayım diye
poofff bayaa gaz vermiştir bu cümleler sana
O takas karlıymış pilates lastiğine eliptikbaşla bence de kuzum . sen ip atlayınca hemen düşüşe geçiyosun çünkü .
evet genç maşallahı varaslında zayıf değil ama boyu olduğu için kilolu da durmuyo. kendi için aldı ama dizinde menisküs çıktığından yapamıyormuş. sana vercem dedi. ben de zıpladım tabi oluuuuurr diye
doktoru pilates lastikleriyle diz egzersizleri yap demiş. ben de duyunca pilates lastiği hedaye ettim kayınanneciğime
ben çok memnunum bu karlılıktanO takas karlıymış pilates lastiğine eliptik
Ben başta 50 50 atlıyordum kağıda yazarken dinlenmiş oluyordum yeni bir ajanda edinip gün gün yazıcam kızıma karalatmamam lazım öncekilere hep resimler yaptı saklıyorum ben de benim ip atlamalarım kızımın da ilk resimleri var onlardakıs kesintisiz değil bu 200. 100 atladım arada 30 sn falan dinlendim sonra bi 100 daha atladım. deniz de öyle atlıyodu galiba . ama 3000 ben de atlayamam yaw . 1000 atlamışlığım var ama daha yukarısı ıı ıhh
ne güzelBen başta 50 50 atlıyordum kağıda yazarken dinlenmiş oluyordum yeni bir ajanda edinip gün gün yazıcam kızıma karalatmamam lazım öncekilere hep resimler yaptı saklıyorum ben de benim ip atlamalarım kızımın da ilk resimleri var onlarda
Görelim yaaa 52 leri gördük biz deniz mevsimine de göbek basen kalmasınöyleyimdirteşekkür ederim şekerim amin . cümlemize
koptum kısAllah iyiliğini versin. senle rakip olmak da eğlenceli . gazım fullendi ben bu gazla öbür haftaiçi kesin 53 ü görürüm
hmmmm dedim yoksa begum kesin uğrardı burayadün önemli işlerim vardı, işyerine bile gidemedim
Birakirmiyim hiç sizihmmmm dedim yoksa begum kesin uğrardı buraya
1.5 ~1.7 duz hesap 2 a4 lazım o ne bel oyle yuh
bırakma tabi kız anca beraber kanca beraberBirakirmiyim hiç sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?