Ben kaç kilo olursam basen kalmaz acaba,yada kalmaz i hic gorermiyimGörelim yaaa 52 leri gördük biz deniz mevsimine de göbek basen kalmasın
bana 2 tane A4 getirin Allah'ım ne günlere kaldık tööbe tööbe
hahah ben de yazarken koptum vallaöyleyimdirteşekkür ederim şekerim amin . cümlemize
koptum kısAllah iyiliğini versin. senle rakip olmak da eğlenceli . gazım fullendi ben bu gazla öbür haftaiçi kesin 53 ü görürüm
Aslında tam basenlik bir alet var da alıp da yapmazsam üzülüyorum stepper - lateral stepper yapıp kısa sürede sonucunu alan arkadaşlar varBen kaç kilo olursam basen kalmaz acaba,yada kalmaz i hic gorermiyim
evet oyüzden ara ara yapmayı düşünüyorum bu diyetiBazen 3 gün bazen 4 gün yapıp bıraktım ben ama her seferinde göze görünür bir kayıp oluyor mutlaka en azından bol lif alınca kabızlık ortadan kalkıyor
ayy ben de yazıyorum kıs günlük gibi.kalorimi. kilomu sporumu. bi de kaçamaksız gün az kaçamaklı gün çok kaçamaklı gün diye not düşüyorumBen başta 50 50 atlıyordum kağıda yazarken dinlenmiş oluyordum yeni bir ajanda edinip gün gün yazıcam kızıma karalatmamam lazım öncekilere hep resimler yaptı saklıyorum ben de benim ip atlamalarım kızımın da ilk resimleri var onlarda
görelim canımmm. takıl peşimeGörelim yaaa 52 leri gördük biz deniz mevsimine de göbek basen kalmasın
görürsün kaçamak yapma hele deBen kaç kilo olursam basen kalmaz acaba,yada kalmaz i hic gorermiyim
geçersin kısshahah ben de yazarken koptum valla
diyorum ki bunları yazıyorum ama ya geçemezsem
neyse gönüller bir olsun dimi ama
akşamki menüm oYağsız fırında tavuk yap ye işte hem doyurucu hem tok tutar
Durma durma devam zumba mı hem de 30 dakikabu arada 30 dk zumba yaptım geldimbiri beni tutsun ,ya da vazgeçtim tutmayın beniiiii
Buralarda bir arkadaş denedi ara ara ölçtü de gördükkısmiraycan84 o dediğin alet işe yarıyomuş mu hakkaten gıııı .
Ne güzel ne güzelbu arada 30 dk zumba yaptım geldimbiri beni tutsun ,ya da vazgeçtim tutmayın beniiiii
heee çok eğlenceliydi ben bi süre buna devam edeyim en iyisi özlemişim zumbamı. şıpır şıpır terledim valla.Durma durma devam zumba mı hem de 30 dakika
kıs makarnayı ketçapsız yiyeydin bari :)Kahvaltım
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna 316,00 calori
1 x Çorba kaşığı Ketçap 22,00 calori
Ara Öğün (Öğlen-Akşam)
1 x Porsiyon Filtre Kahvesi (Sütlü Ve Şekerli) 18,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kırmızı Mercimek Çorba 183,00 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 804,00 calori
spor aletleri koleksiyonuma onu da katmak istiyom şuanBuralarda bir arkadaş denedi ara ara ölçtü de gördük
Kaç gündür bitiremedim makarnayı işin ilginç tarafı eşim ve kızım yemiyor ben yiyorumheee çok eğlenceliydi ben bi süre buna devam edeyim en iyisi özlemişim zumbamı. şıpır şıpır terledim valla.
egzersiz hesaplayıcıya göre 30 dk lık zumba ile 202 kalori harcamışım.
kıs makarnayı ketçapsız yiyeydin bari :)
spor aletleri koleksiyonuma onu da katmak istiyom şuan
kıs yemiyolarsa yapma. ya da ilk yapıldığında sıcakken yiyolarsa az yap yarım paket yap makarnayı aynı akşam bitsin en azından :)Kaç gündür bitiremedim makarnayı işin ilginç tarafı eşim ve kızım yemiyor ben yiyorum
Harcatır canım zumba çok enerjik bir şey acayip vücudu hareket ettiriyor ben beceremiyorum o ayrı kıvırtamıyorum yaheee çok eğlenceliydi ben bi süre buna devam edeyim en iyisi özlemişim zumbamı. şıpır şıpır terledim valla.
egzersiz hesaplayıcıya göre 30 dk lık zumba ile 202 kalori harcamışım.
Dünün kalorisi mi bu canım beni eklemiyorsun bu şekilde takibini yapamam kiKahvaltım
2 x Yemek Kaşığı Yulaf Ezmesi 80,00 calori
1 x Su bardağı Süt (Yarım Yağlı) 92,00 calori
2 x Adet Kuru Kayısı (adet) 72,00 calori
Öğlen Yemeği
2 x 100 gr Makarna 316,00 calori
1 x Çorba kaşığı Ketçap 22,00 calori
Ara Öğün (Öğlen-Akşam)
1 x Porsiyon Filtre Kahvesi (Sütlü Ve Şekerli) 18,00 calori
Akşam Yemeği
1 x Porsiyon Kırmızı Mercimek Çorba 183,00 calori
1 x Porsiyon Çoban Salata (Yağsız) 21,00 calori
Toplam Alınan Kalori : 804,00 calori
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?