- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
özledik seni canımm. gel çabucak :)Tlf bozuldu tamirden bugün aldim simdi de sarj aleti bozuk çıktı . Komsudan idareten aldim pazar gününe gelirim. Pc de kurulu değil
güzel kalori miktarın kıs aferin :)
haklısınama foto atacaktın, öyle tarifle olur mu?
iyi akşamlar kızlar bugün biraz tatlı yedim hemen buraya yazayım da kızın dedimhalka tatlı yedim hemide iki tane ama boyutlar küçüktü. eşim sıcak getirmiş tam bir kilo! ailesi bizde ya yoksa kızardım. bak dayanamadım yedim.
anaaamm şerbetli tatlı hemi de :) afiyet olsun canımmm . telafisini isterük :)
Oyyy canım çektiiyi akşamlar kızlar bugün biraz tatlı yedim hemen buraya yazayım da kızın dedimhalka tatlı yedim hemide iki tane ama boyutlar küçüktü. eşim sıcak getirmiş tam bir kilo! ailesi bizde ya yoksa kızardım. bak dayanamadım yedim.
Onuda alırsam evdeki lerle hepsini toplar dışarı atar artik beniAslında tam basenlik bir alet var da alıp da yapmazsam üzülüyorum stepper - lateral stepper yapıp kısa sürede sonucunu alan arkadaşlar var
ona zararlı ya tamamen ondan yemesin dedimDanone ne kız yeme öyle şeyleri çocuğuna da verme
evet yarın dikkat etcemOyyy canım çekti
Küçükmüş zaten bide erken yemissin bunlar hafifletici sebepler ama yarın kacamagin olmasin ona göre
bende de var bu aletten en fazla zaten iki üç dakka yapabiliyorum gerçekten çok zorluyo ama hergün yapınca etkisi oluyoAslında tam basenlik bir alet var da alıp da yapmazsam üzülüyorum stepper - lateral stepper yapıp kısa sürede sonucunu alan arkadaşlar var
günaydın canım, sabah sabah iyi geldi bu bende çok sevindimgünaydın kızlar.. ben demiştim tartı yanlıştır diye. bi tartıldım 60.70g çıktım
yanlış ldugunu bile bile cok sevinmiştim
günaydın canım, sabah sabah iyi geldi bu bende çok sevindim
sen az beni zaten birlikte zayıflıycaz ben bugün tartıldım hala aynıyım yaa deliriciğim, tartımı bozuk neybak bak bakkk
olsun yavas yavas zayıflarız annem yakamı bırakıtgında zayılıcam ben inanıyorum
sen az beni zaten birlikte zayıflıycaz ben bugün tartıldım hala aynıyım yaa deliriciğim, tartımı bozuk ney
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?