- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Gayet güzel canım
Bir önceki gün ki kalorin yok canım bendenehirnil111 1450 kalori bugün tatlıyı kaçırdım malesef.
nehirnil111 ciiimm cuma günü kalorim: 800
30 dk spor . kayıp 202 kalori . bilmiyorum kayıpları kaydediyon mu ama etmesen bile yazdım :)
yeşil çay, şekersiz türk kahvesi,akşamları acıbiberli,zerdeçal ve zencefilli yoğurt kürümü yapıyorum, bunlarlada hızlanmazsa ayıp artıkyavas olsun saglıklı olsun metabolizma hızlandırıcı seylere yönelsen olma mı acaba hani baharat falan
yeşil çay, şekersiz türk kahvesi,akşamları acıbiberli,zerdeçal ve zencefilli yoğurt kürümü yapıyorum, bunlarlada hızlanmazsa ayıp artık
abla diyebilirsin tabi,muhtemelen senden baya bir büyüğüm hatta burdaki en büyük benimoy kıyamam
bişi sorcm yaş kaçtı ona göre abla dicem sanki demem gerekiyo gibi hissettim
ben bunu buldm dün denemye başlıcm yürüyüşede başlıyorm haftaya
abla diyebilirsin tabi,muhtemelen senden baya bir büyüğüm hatta burdaki en büyük benim
hergün spor yapmaya gayret ediyorum,fotosunu çektim spordan sonra ek yapabilirim bunuda
tembel seni kaldır totonu yap sporunutm o zamanbegum75 ablacım
bence sporda önemli sadece yenenler değil yapılan sporlarda burda belirtilse daha hoş olmaz mı ki :) mesela ben cok hantalımdır spor yapmayı hiiiç secmem belki heveslenirim
tembel seni kaldır totonu yap sporunu
burası serbest bir topik dileyen yediğini içtiğini, dileyen sporunu paylaşabilir tabikide, o kişinin keyfine kalmış, sen başla mesela paylaşmaya,belki gaza gelip paylaşanlar olur
evde misafir varken zor oluyo tabi, teyzen gidince başla hemen sporateyzoşum bizde şimdi o evine gitsin ben yürüyüşe başlıcam hergün atarım düzenli
nişanlanınca zayıflarsn diyolar ama doğru mudur acaba
evde misafir varken zor oluyo tabi, teyzen gidince başla hemen sporahatta onuda al birlikte başlayın spora daha güzel
nişanlanınca stresten zayıflarsın belki ama ben genelde streslenince kendimi aburcubur çekmecesinin önünde buluyorum o kişiden kişiye değişebilir
50 kilo olsun, sağlık yürüyüşü olur 2-3 gün yürüdü diye kilo vermez hemen,hem spordan gelince annenin börekleri,mantılarıyla telafi eder bişey olmazzaten 50 kilocuk kadın bide spor yaparsa bilemiyorum
bende stres yapınca sevinince heyecanlanınca yiyorm bi üzüldüğümde mutsuzken yemiyorum. hastayknde cok yiyorm
50 kilo olsun, sağlık yürüyüşü olur 2-3 gün yürüdü diye kilo vermez hemen,hem spordan gelince annenin börekleri,mantılarıyla telafi eder bişey olmaz
hımm o zaman şöyle bir çıkarım olcak kilo almaman için nişanlınla habire tartışmalı üzülmelisin ama bunuda istemeyiz tabiki o yüzden sen yinede yeme gelinliği düşün kuğu gibi olmayı düşün
yulaf konusundazayıflıyoruzgeçen babama yulaf alsana dedim at mı beslemeye karar verdin dedi bana
sabah kahvaltılarını yulafla yapmaya karar verdim
Oglun kac yasinda ki boyu 1.78 vay masallah :)benim oğlumun boyu 1,78 kilo 60zayıfta ne kelime kupkuru
oğlumda öyle acıkmadan yemez
zayıflıyoruzgeçen babama yulaf alsana dedim at mı beslemeye karar verdin dedi bana
sabah kahvaltılarını yulafla yapmaya karar verdim
yulaf konusundanehirnil111 pek istikralı kahvaltı yapar, 15 gram yulaf+süt+tarçınla 170 kalori alırsın nehirden ezberledim artık
bilgisayar geldimi?Oglun kac yasinda ki boyu 1.78 vay masallah :)
Çok işe yarıyor 1,5 yemek kaşığı yetiyor da artıyor bile
Begüş yerim seni güldürdün beni ya hiç gülesim de yok bugün epilasyona gideceğim korka korka Allahım hepimizi korusun
kız ben denedim 15 gram bana çok az geldi rahat bi 25 gram yerim yani
canım benim rabbim hepimizi korusun, zalimlere fırsat vermesin, hayırlısıyla git gel inşallah,
şimdiden sıhhatler olsun daha yeter uzamasınlar artık
1 kupa süte anca geliyor sanki yarısında zaten yulafı yemen gerekiyor
Amin canım inşallahBence de bitsinler artıkta kurtulayım
Ben bazı sabahlar hep öyle işe geldim öğlen 12-1 arası da yemeğimi yedimkupada oluyo bi bardak şekersiz süte bi yemek kaşığı galiba dim. doyabilcez mi onla ya çok az gbi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?