♥haftalık kilo verme yarışması♥

Aleyküm selam canim. Aklimdaydin cok merak ettim seni . ALLAH yardimcin olsun. Insallah bir an once düzen gelirde dönersin okuluna

Amin . Bu hainlerin Allah cezasini versin. Geberip geberip yok olsunlar. Kendi tuzaklarinda kotuluklerinde tek baslarina boğulsunlar

O zaman söyleyelim de sbeden burayı hiç kapatmasın birbirimizi bulalım
Kapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahane Ama zayiflarsam gelirim şıkır şıkır

Bilgisayar varda kurulu degil. Küçük bilgisayar masasi yaptirinca tekrar kurucaz. Masallaho var bu yasta o boy Annesi :) tld tamir ettirdim. Bu sefer sarj adaptörü bozuk cikti. Ara kabloyla tv den sarj ediyorum tlfnu idareten
tüm zorluklara rağmen bunları teker teker aşıp topiğide boş bırakmıyosun hee

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11 gibi : 1 fincan şekersiz açık çay, 8-9 çatal menemen, baş parmak kadar Ezine peynir, 3 tane zeytin.
Öğle yemegi: yok Çünkü kahvaltıyi geç yapınca öğle yemeği yemiyorum zaten acikmadikca yemiyorum.
Saat 3 gibi 2 tane küçük salatalık ve biraz yoğurt
Aksam yemegi saat 6: 5 kaşık kadar bulgur pilavı, dolu bir tabak olmasa da bir tabak kadar tas kebabı, 3 lokma ekmek, 1 bardak ayran , Biraz tursu. Yeme işi bugünlük bitti.
Spor olarak bugün gündüz yarım saat kadar yürüyüş yaptım o kadar. Çok useniyorum leslie yapmicam bugün.
Simdiye kadar 2 litre kadar su içtim.

tatlım peynir yemekten korkma :) kalorisi çok ama protein calsiyum falan faydalı yani

abla diyebilirsin tabi,muhtemelen senden baya bir büyüğüm hatta burdaki en büyük benim
hergün spor yapmaya gayret ediyorum,fotosunu çektim spordan sonra ek yapabilirim bunuda

ben abla demem hee, begüş demekten memnunum ben :) :)

teyzoşum bizde şimdi o evine gitsin ben yürüyüşe başlıcam hergün atarım düzenli
nişanlanınca zayıflarsn diyolar ama doğru mudur acaba

valla 5 aydır nişanlıyım canım nişanlandıktan sonra kilo vermeyi bırak kilo aldım ben bence işi şimdiden sıkı tut :)

yulaf konusunda nehirnil111 pek istikralı kahvaltı yapar, 15 gram yulaf+süt+tarçınla 170 kalori alırsın nehirden ezberledim artık

15 gram nehirin hesaplarını seviyorum yaaaa

Çok işe yarıyor 1,5 yemek kaşığı yetiyor da artıyor bile

Begüş yerim seni güldürdün beni ya hiç gülesim de yok bugün epilasyona gideceğim korka korka Allahım hepimizi korusun

canımmm yaaa bugün istanbulda bomba patladı ya, aklıma sen geldin dışardaydın da bugün. Allahım korusun

Amin . Bu hainlerin Allah cezasini versin. Geberip geberip yok olsunlar. Kendi tuzaklarinda kotuluklerinde tek baslarina boğulsunlar
amin amin amin ..............

Kapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahane Ama zayiflarsam gelirim şıkır şıkır
bursaya geldiğinde ziyaret edebileceğin kapın mevcut ,bendeniz

geldim bebeğim.
hoş geldin tatlımmm ay nasıl alıştıysak birbirimize bi kaç gün yok olunca meraklanıp özlüyoruz :)

Benim en büyük sorunun şuan hareketsizlik maalesef .havalar Bi ısınsa çocuğu atsam arabaya birini de yanıma alsam da şu binanın merdivenlerini bir insem çıksam kilo işim tamam olacak ama işte ...

nehirnil111 @deniz3344 abcde_123 bugünkü kilom : 54,4
cumartesi günü kalori : 870

sabah: peynir + zeytin + domates + salatalık + bir tutam maydanoz + 2 adet küçük küp şeklinde haşlanmış patates + yarım yeşil biber + 1 bardak süt + 2 fincan çay + ince yarım dilim ekmek
öğlen : ızgara köfte (4 adet) + yeşillik salatası + patates kızartması ( ne az ne çok orta miktar diyebilirim ) + ayran + ince yarım dilim ekmek
akşam: yeşil çay

gece : ayran

bugün dışarıda yemek yedim tamamen. anca bu kadar kontrol altında tutabildim. kızarmış patates dışında aslında normal menüm .yediğim ekmek dilimlerinin boyutları da küçüktü zaten. yarım dilim 2 lokmaya denk düştü :)

Merhabalar Kusura bakmayın birkaç gündür yazamıyorum ama çok yoğunum pazartesi günü sınavlarım başlıyor. Bir de bugün ve son günlerde yaşanan olaylar beni fazlasıyla etkiledi herkes gibi sbeden 30 marta kadar her gün sınavım var aktif olamayacağım ne yazık ki. Ama kilo bildirimlerimi yaparım. 30 undan sonra buradayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…