canım sen 15 gramla başla doymazsan artırırsınkupada oluyo bi bardak şekersiz süte bi yemek kaşığı galiba dim. doyabilcez mi onla ya çok az gbi geldi
Ben dayanamıyorum yaa bu defa zavallım anne korkma çok acımadı diyor
Bende evlendikten sonra eve kapanip cook kilo alanlardanimHareketsizlik insulin direnci ve bogaz .devlendktn snra bi anda ece kapannca boyle oldum
Aleyküm selam canim. Aklimdaydin cok merak ettim seni . ALLAH yardimcin olsun. Insallah bir an once düzen gelirde dönersin okulunaSelamun aleykum kizlar
Habersiz ayrilmak zorunda kaldim aranizdan kusuruma bakmayin.
Haberlere bakaniniz varsa sokaga cikma yasagi basladi gecen pazar benim gorev yaptigim yerde bizi de memlekete yolladilar.
Netim yok haberiniz olsun inşaallah kisa zamanda dönerim araniza.
Hakkinizi helal edin hepiniz.
sbeden nehirnil111 begum75 GonulSenligim @deniz3344 @minerva1988 elma_sekerim01 mavimli naz ve adini simdi hatirlayamadigim tüm arkadaşlar.
Dua edin yasak biran önce bitsin de yavrularima kavusayim(
Amin . Bu hainlerin Allah cezasini versin. Geberip geberip yok olsunlar. Kendi tuzaklarinda kotuluklerinde tek baslarina boğulsunlarsorma canım yaaa hayatımızın dengesi şaştı. hafta sonu dışarı çıkıcam. yok o gün çıkma o gün şurda bomba patlıcakmış, buraya gitme riskli,orası kalabalık vs . ne yapacağımızı şaşırdıkAllah ülkecek yardımcımız olsun.
Kapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahane
Hem bi ortam oldu yani kilo versek bile slm di muhabbetti yürür gider grup insallah yıllarca.evet kapatmasın ya, zaten bu gidişle 2ileri 1 geri biz burayı kapattırmayız, hedefe ulaşan kaç kişiyizki şurda, hepimizin kafasını birbirine vurmak lazım, aynıyız hepimiz
Bilgisayar varda kurulu degil. Küçük bilgisayar masasi yaptirinca tekrar kurucaz. Masallaho var bu yasta o boy Annesi :) tld tamir ettirdim. Bu sefer sarj adaptörü bozuk cikti. Ara kabloyla tv den sarj ediyorum tlfnu idaretenbilgisayar geldimi?
canım, oğlum 16 yaşında lise 2 ye gidiyo
tüm zorluklara rağmen bunları teker teker aşıp topiğide boş bırakmıyosun heeBilgisayar varda kurulu degil. Küçük bilgisayar masasi yaptirinca tekrar kurucaz. Masallaho var bu yasta o boy Annesi :) tld tamir ettirdim. Bu sefer sarj adaptörü bozuk cikti. Ara kabloyla tv den sarj ediyorum tlfnu idareten
tüm zorluklara rağmen bunları teker teker aşıp topiğide boş bırakmıyosun hee
tatlım peynir yemekten korkma :) kalorisi çok ama protein calsiyum falan faydalı yaniDÜN Kİ MENÜM
Sabah; 07:55 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 100 ml ayran - 377 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:10 - 6 ad.minik köfte + 70 gr yoğurtlu kereviz salatası + yarım kase cacık - 310 kalori
Toplam kalori : 767
Bugün ki açılışım
Sabah; 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parçadan az beyaz peynir + 2 ad.siyah zeytin - 111 kalori
Ara; 09:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
begum75 @demali elma_sekerim01 @beyaz lotus GonulSenligim @deniz3344 mavimli @abc321 @GOLD_WOMEN @fiyonkbayan
abla diyebilirsin tabi,muhtemelen senden baya bir büyüğüm hatta burdaki en büyük benim
hergün spor yapmaya gayret ediyorum,fotosunu çektim spordan sonra ek yapabilirim bunuda
teyzoşum bizde şimdi o evine gitsin ben yürüyüşe başlıcam hergün atarım düzenli
nişanlanınca zayıflarsn diyolar ama doğru mudur acaba
yulaf konusundanehirnil111 pek istikralı kahvaltı yapar, 15 gram yulaf+süt+tarçınla 170 kalori alırsın nehirden ezberledim artık
Çok işe yarıyor 1,5 yemek kaşığı yetiyor da artıyor bile
Begüş yerim seni güldürdün beni ya hiç gülesim de yok bugün epilasyona gideceğim korka korka Allahım hepimizi korusun
amin amin amin ..............Amin . Bu hainlerin Allah cezasini versin. Geberip geberip yok olsunlar. Kendi tuzaklarinda kotuluklerinde tek baslarina boğulsunlar
bursaya geldiğinde ziyaret edebileceğin kapın mevcut ,bendenizKapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahaneAma zayiflarsam gelirim şıkır şıkır
hoş geldin tatlımmmgeldim bebeğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?