Teşekkür ederim tatlim bursa da dogmusum 3 yasa kadar oradaymisim. Sonra yolum dusmemis :)tatlım peynir yemekten korkma :) kalorisi çok ama protein calsiyum falan faydalı yani
ben abla demem hee, begüş demekten memnunum ben :) :)
valla 5 aydır nişanlıyım canım nişanlandıktan sonra kilo vermeyi bırak kilo aldım benbence işi şimdiden sıkı tut :)
15 gramnehirin hesaplarını seviyorum yaaaa
canımmm yaaa bugün istanbulda bomba patladı ya, aklıma sen geldin dışardaydın da bugün. Allahım korusun
amin amin amin ..............
bursaya geldiğinde ziyaret edebileceğin kapın mevcut ,bendeniz
hoş geldin tatlımmmay nasıl alıştıysak birbirimize bi kaç gün yok olunca meraklanıp özlüyoruz :)
Cocuk varken kimseye ihtiyac yok. Bizim kizimla bu hafta 3 kere yürüdük. Bugun yağmurlu cikamadikBenim en büyük sorunun şuan hareketsizlik maalesef .havalar Bi ısınsa çocuğu atsam arabaya birini de yanıma alsam da şu binanın merdivenlerini bir insem çıksam kilo işim tamam olacak ama işte ...
Tamam canım sen izinlisin. Bildirim yapmasan da olur 4 nisanda yaparsın bildirimi.MerhabalarKusura bakmayın birkaç gündür yazamıyorum ama çok yoğunum pazartesi günü sınavlarım başlıyor. Bir de bugün ve son günlerde yaşanan olaylar beni fazlasıyla etkiledi herkes gibi sbeden 30 marta kadar her gün sınavım var aktif olamayacağım ne yazık ki. Ama kilo bildirimlerimi yaparım. 30 undan sonra buradayım
Birini yanıma alsam derken 3,5 yaşındaki oğlumu kasdettim.gerçekten de iki küçük çocukla bile kimseye ihtiyaç yok elhamdulillah .Cocuk varken kimseye ihtiyac yok. Bizim kizimla bu hafta 3 kere yürüdük. Bugun yağmurlu cikamadik
hakkımızda hayırlısı canım Rabbim yanında olsun senin için de dua edicem.Selamun aleykum kizlar
Habersiz ayrilmak zorunda kaldim aranizdan kusuruma bakmayin.
Haberlere bakaniniz varsa sokaga cikma yasagi basladi gecen pazar benim gorev yaptigim yerde bizi de memlekete yolladilar.
Netim yok haberiniz olsun inşaallah kisa zamanda dönerim araniza.
Hakkinizi helal edin hepiniz.
sbeden @nehirnil111 @begum75 @DisiAnka @deniz3344 @minerva1988 @elma_sekerim01 @mavimli naz ve adini simdi hatirlayamadigim tüm arkadaşlar.
Dua edin yasak biran önce bitsin de yavrularima kavusayim(
yoğurt kürü neymiş kız biliyosan bize de tarif et.sürekli diyet psikolojinde olup kilo verememek, kilonun yerinde sayması sonuç alamaman,bunun uzun bir süre devam etmesi ve aşırı abartı kilonun olmaması bu duruma yol açmış olabilir, ama yaza yaz kaldı az daha sık dişini,dediğin gibi gittiğin yerlerde az ye akşamada çok aşırı acıkmadıkça yeme, bide yoğurt kürü göbek yağlarını eritiyomuş akşamları onu deneyebilirsin
canım işveç diyeti biraz zor değilmi. iki gün katı şeyler yemiyosun yanlış hatırlamıyosam. konunun sahibiSelam kızlarrrr yarın İsveç diyetine başlıyorum ben de bu gruba girebilir miyim su annnn
söz ne zamana canım bu arada ölçülerini de verki bakalım olcekmi elbise olmiycekmiama çok fenasın
söz elbisemi 38 beden alcam zayıflayamazsam içine giremem diye hırs yaparm kesin zayıflarm ben
dikkat et o zaman canım ben evlenmeden önce bi kere denemiştim ama sonrasında mide ağrısı çok fazla oldu. hedef kilonu yazmamışsın kız.Çok zor ama Bi deneyeceğim bakalım Nasıl olacak
sende sorun yoktur kesin tartı bozuksen az beni zaten birlikte zayıflıycaz ben bugün tartıldım hala aynıyım yaa deliriciğim, tartımı bozuk ney
canım işveç diyeti biraz zor değilmi. iki gün katı şeyler yemiyosun yanlış hatırlamıyosam. konunun sahibisbeden etiketleyerek boy kilo, 4 nisan hedefin ve ulaşmak istediğiniz kilo hedefini yaz o seni görünce alır.
dikkat et o zaman canım ben evlenmeden önce bi kere denemiştim ama sonrasında mide ağrısı çok fazla oldu. hedef kilonu yazmamışsın kız.
merhaba canımMerhaba arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum 25 kilo fazlam var ve motive olmaya çok ama çok ihtiyacım var
inanma sakınteyzoşum bizde şimdi o evine gitsin ben yürüyüşe başlıcam hergün atarım düzenli
nişanlanınca zayıflarsn diyolar ama doğru mudur acaba
Çok teşekkür ederim çok hızlı cevap veren bi topikmis :) kilomu epeydir ölçmüyorum yarın güzelce bir tartılayım ve bismillah deyip kabul ederseniz beni baslayim artık yeter ya çok rahatsız oluyorum kilolarimdanmerhaba canımsbeden i etiketle kurallar aşağıda boy kilo 4 nisan hedef kilon ve büyük hedef yazarak. hadi kolay gele
Her pazartesi kilo bildirimi yapılır.
kurallar
• her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
•iki hafta bildirim yapmayan silinir.
● ay birincileri ve hafta birincileri grup grup belirlenir.
bizde böyle her an biri çıkabilir burda karşınaÇok teşekkür ederim çok hızlı cevap veren bi topikmis :) kilomu epeydir ölçmüyorum yarın güzelce bir tartılayım ve bismillah deyip kabul ederseniz beni baslayim artık yeter ya çok rahatsız oluyorum kilolarimdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?