♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teşekkür ederim tatlim bursa da dogmusum 3 yasa kadar oradaymisim. Sonra yolum dusmemis :)
Evett amaa sen bi ara arayi fazla açmıştın az kaldı unutuyordum

Benim en büyük sorunun şuan hareketsizlik maalesef .havalar Bi ısınsa çocuğu atsam arabaya birini de yanıma alsam da şu binanın merdivenlerini bir insem çıksam kilo işim tamam olacak ama işte ...
Cocuk varken kimseye ihtiyac yok. Bizim kizimla bu hafta 3 kere yürüdük. Bugun yağmurlu cikamadik

Tamam canım sen izinlisin. Bildirim yapmasan da olur 4 nisanda yaparsın bildirimi.

hakkımızda hayırlısı canım Rabbim yanında olsun senin için de dua edicem.

yoğurt kürü neymiş kız biliyosan bize de tarif et.

Selam kızlarrrr yarın İsveç diyetine başlıyorum ben de bu gruba girebilir miyim su annnn
canım işveç diyeti biraz zor değilmi. iki gün katı şeyler yemiyosun yanlış hatırlamıyosam. konunun sahibi sbeden etiketleyerek boy kilo, 4 nisan hedefin ve ulaşmak istediğiniz kilo hedefini yaz o seni görünce alır.

Fiyonkbayan umarım mide Ağrı'sı çekmeden hallederim çünkü midem pek iyi durumda değil hedef kilom 53. Su an amacın İsveç'le verip sonra diyetisyenin verdiği diyeti uygulamak. Onu düzenli uyguladığım Zaman haftada 1 kilo verebiliyordum

dikkat et o zaman canım ben evlenmeden önce bi kere denemiştim ama sonrasında mide ağrısı çok fazla oldu. hedef kilonu yazmamışsın kız.

Merhaba arkadaşlar ben de kilo vermek istiyorum 25 kilo fazlam var ve motive olmaya çok ama çok ihtiyacım var
merhaba canım sbeden i etiketle kurallar aşağıda boy kilo 4 nisan hedef kilon ve büyük hedef yazarak. hadi kolay gele
Her pazartesi kilo bildirimi yapılır.

kurallar
her pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapılır. .
iki hafta bildirim yapmayan silinir.
ay birincileri ve hafta birincileri grup grup belirlenir.

Çok teşekkür ederim çok hızlı cevap veren bi topikmis :) kilomu epeydir ölçmüyorum yarın güzelce bir tartılayım ve bismillah deyip kabul ederseniz beni baslayim artık yeter ya çok rahatsız oluyorum kilolarimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…