♥haftalık kilo verme yarışması♥

kızlaaaar hepiniz burdaymışsınız ama haftasonları bilgisayarı açamadığım için göremiom kim ne yapıyo. şimdiden soriyim gören cevaplasın: nasılsınız, iyimisiniz, hoşmuşunuz ay bir gün yoktum ama özledim kız hepinizi. bu arada nehirnil111 cuma 1200 cumartesi 1100 canım Allah benim belamı vercek zaten böyle nasıl zayıflıycam hedefimden gittikçe uzaklaşıyorum. gören üstüne alınıversin mesajımı
sbeden @DisiAnka begum75 mavimli nehirnil111 @curly939393 elma_sekerim01 (geçmiş olsun canım bu arada)

Sağol canım
Kız bela okuma bakim Allah korusun olur arada öyle kaloriler
Spor yapmaktan vazgeçme yeterki canım benim

Hoşgeldin canım . Yarin kilonu boyunu hedefini yaz.
Kurallar pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapmak.
Iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Bildirim yaparken ismimi etiketlenir
Hafta ve ay birincileri seçilir

Sanki kilon az gibi rahat olma. .zaten bizim en büyük sorunumuz bu cirkin yaglarimiza alışmak. Alismasaydik simdi zayiftin. Zaman savaş zamani yaz kapida. Moral bozuklugu istemiyorsun adimlarini siklastir

Hedefe varmadan ayrilmak yok tamam mı
. Oncekinde neden ayrilmistin.
Kurallar pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapmak.
Iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Bildirim yaparken ismimi etiketlenir
Hafta ve ay birincileri seçilir
Tamam fıstığım hedefime 1 kg kala ayrılmıştım dayanamadım 1 kg fazla olsun demiştim ama şimdi hedef daha yüksek :)

Selam bayanlar. Bugün güne kacamakla başladım inşallah böyle kapatmam bugünü. Sabah sabah canım ne zamandır çekiyor diye sigara böreği sardım kizarttim. Küçük ve orta boy 8 tane falan yedim bir fincan şekersiz çay biraz domates salatalık . Geç yaptım kahvaltıyi yine 11 gibiydi.bugun hava güzel biraz yürüyüş açık hava iyi gelecek

haklısın gerçekten nasıl oluyorda üzerimde fazladan 10 kilo ile yaşamaya alışabildim kaç senedir, insan büyük beden ala ala alıştırıyor kendini. gençliğimize yazık vallahi, tombik tombik geziyoruz ortalıkta.

Hele ben düz 80 de çakıldım uzun zaman. Kıyafet almadim mecbur kalmadikca ama yine alisiliyor. Sen bi 65 görsen azmin tavan yapar inisin hizlanir gibi geliyor

Mrb kızlar dün giremedim baya abarttım dün diyet dışına çıktım sınav görevim vardı yoruldum ve çok acıktım extra bişeyler yedim nehirnil111 dünkü kalorim 1200
Bugünde 1 tane krep yedim kahvaltıda meyve sebze pirinç günüm olmasına rağmen ama akşam toparlıycam yeşilfasulye ve pilav yiycrm birkaç kaşık yarın tam belirtirim kalorimi

822 kcal nehirnil111
40 karbonhidrat
65 protein
bugün protein günü yaptım 30 dk da yürüyüş yaptım (spora hsg den sonra ara verdim ciddi ağrılarım oluyor kendimi yorunca korktum en iyisi yürüyüş şimdilik )
yarın - çıkcağımı sanmıyorum perşembe , cuma ve cumartesi inanılmaz yedim ama koruduğumu düşünüyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…