- 3 Kasım 2014
- 708
- 1.528
- 63
- 39
Teşekkür ederim :)sbeden yazıyosun canım
Sağol canımkızlaaaar hepiniz burdaymışsınız ama haftasonları bilgisayarı açamadığım için göremiom kim ne yapıyo. şimdiden soriyim gören cevaplasın: nasılsınız, iyimisiniz, hoşmuşunuz ay bir gün yoktum ama özledim kız hepinizi. bu aradanehirnil111 cuma 1200 cumartesi 1100 canım Allah benim belamı vercek zaten böyle nasıl zayıflıycam hedefimden gittikçe uzaklaşıyorum. gören üstüne alınıversin mesajımı
sbeden @DisiAnka begum75 mavimli nehirnil111 @curly939393 elma_sekerim01 (geçmiş olsun canım bu arada)
Hedefe varmadan ayrilmak yok tamam mısbeden beni de alır mısın :/ 162 boy 56 kilo hedef 51
Hoşgeldin canım . Yarin kilonu boyunu hedefini yaz.Çok teşekkür ederim çok hızlı cevap veren bi topikmis :) kilomu epeydir ölçmüyorum yarın güzelce bir tartılayım ve bismillah deyip kabul ederseniz beni baslayim artık yeter ya çok rahatsız oluyorum kilolarimdan
kızlaaaar hepiniz burdaymışsınız ama haftasonları bilgisayarı açamadığım için göremiom kim ne yapıyo. şimdiden soriyim gören cevaplasın: nasılsınız, iyimisiniz, hoşmuşunuz ay bir gün yoktum ama özledim kız hepinizi. bu aradanehirnil111 cuma 1200 cumartesi 1100 canım Allah benim belamı vercek zaten böyle nasıl zayıflıycam hedefimden gittikçe uzaklaşıyorum. gören üstüne alınıversin mesajımı
sbeden @DisiAnka begum75 mavimli nehirnil111 @curly939393 elma_sekerim01 (geçmiş olsun canım bu arada)
Tamam fıstığım hedefime 1 kg kala ayrılmıştım dayanamadım 1 kg fazla olsun demiştim ama şimdi hedef daha yüksek :)Hedefe varmadan ayrilmak yok tamam mı
. Oncekinde neden ayrilmistin.
Kurallar pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapmak.
Iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Bildirim yaparken ismimi etiketlenir
Hafta ve ay birincileri seçilir
haklısın gerçekten nasıl oluyorda üzerimde fazladan 10 kilo ile yaşamaya alışabildim kaç senedir, insan büyük beden ala ala alıştırıyor kendini. gençliğimize yazık vallahi, tombik tombik geziyoruz ortalıkta.Hoşgeldin canım . Yarin kilonu boyunu hedefini yaz.
Kurallar pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapmak.
Iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Bildirim yaparken ismimi etiketlenir
Hafta ve ay birincileri seçilir
Sanki kilon az gibi rahat olma. .zaten bizim en büyük sorunumuz bu cirkin yaglarimiza alışmak. Alismasaydik simdi zayiftin. Zaman savaş zamani yaz kapida. Moral bozuklugu istemiyorsun adimlarini siklastir
Demek gözünü yukseklere diktin canımTamam fıstığım hedefime 1 kg kala ayrılmıştım dayanamadım 1 kg fazla olsun demiştim ama şimdi hedef daha yüksek :)
Hele ben düz 80 de çakıldım uzun zaman. Kıyafet almadim mecbur kalmadikca ama yine alisiliyor. Sen bi 65 görsen azmin tavan yapar inisin hizlanir gibi geliyorhaklısın gerçekten nasıl oluyorda üzerimde fazladan 10 kilo ile yaşamaya alışabildim kaç senedir, insan büyük beden ala ala alıştırıyor kendini. gençliğimize yazık vallahi, tombik tombik geziyoruz ortalıkta.
Çok teşekür ederim fıstık :)Demek gözünü yukseklere diktin canımbasarilar şimdiden
evet ben de öyle düşünüyorum. yaz gelmeden inseydim iyiydi 65e. sen de iyi verdin ama hakkını yeme şimdiHele ben düz 80 de çakıldım uzun zaman. Kıyafet almadim mecbur kalmadikca ama yine alisiliyor. Sen bi 65 görsen azmin tavan yapar inisin hizlanir gibi geliyor
Değil arkadaşım bildiğim kadarıyla.Kızlar menü yazmak zorunlu değilmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?