- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
vaayyy bi bursa havası var yani sende deTeşekkür ederim tatlim bursa da dogmusum 3 yasa kadar oradaymisim. Sonra yolum dusmemis :)
Evett amaa sen bi ara arayi fazla açmıştın az kaldı unutuyordum
kızlaaaar hepiniz burdaymışsınız ama haftasonları bilgisayarı açamadığım için göremiom kim ne yapıyo. şimdiden soriyim gören cevaplasın: nasılsınız, iyimisiniz, hoşmuşunuz ay bir gün yoktum ama özledim kız hepinizi. bu aradanehirnil111 cuma 1200 cumartesi 1100 canım Allah benim belamı vercek zaten böyle nasıl zayıflıycam hedefimden gittikçe uzaklaşıyorum. gören üstüne alınıversin mesajımı
sbeden GonulSenligim @begum75 mavimli nehirnil111 @curly939393 elma_sekerim01 (geçmiş olsun canım bu arada)
tatlım yazmak mecburi değil. isteyen yazıyo. yazan olursa yorumluyoruz ,kaçamak yaptıysa tatlı tatlı uyarıyoruz. motivasyon arttırıyo. ama yazmak istemezsen sana kalmış. burda mecburi bişey yok. tek mecburi şey pazartesi günleri kilo bildirimi yapmak. onun dışında keyfine bakKızlar menü yazmak zorunlu değilmi
özel bi çorba diyeti falan mı uyguluyorsun canım. menün güzel gibi duruyoKızlaar bugünkü menüm
Sabah: kiraz sapı çayı , şekersiz Türk kahvesi
Öğlen: 2 kase romen çorbası
İkindi 2 bardak süt
Akşam: 1 kase romen çorbası
Gece: kayısı çayı
Gün içinde 1 lt su
Evet kuzum sıvı diyeti daha önce bunla 66 dan 1 ayda 56 ya indim şimdi 56 dan 51 e 2-3 haftada inmek hedefözel bi çorba diyeti falan mı uyguluyorsun canım. menün güzel gibi duruyo
wowww iddialı :) :) menülerini takipteyim yazarsan eğerEvet kuzum sıvı diyeti daha önce bunla 66 dan 1 ayda 56 ya indim şimdi 56 dan 51 e 2-3 haftada inmek hedef
tebriklerKızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
ayy ne güzel bilirim o güzel heyecanları canım Allah tamamına erdirsin içine sindirsin..Kızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
Amaan emzirmeyle gitti cogu bende basari azevet ben de öyle düşünüyorum. yaz gelmeden inseydim iyiydi 65e. sen de iyi verdin ama hakkını yeme şimdi
Kızlaar bugünkü menüm
Sabah: kiraz sapı çayı , şekersiz Türk kahvesi
Öğlen: 2 kase romen çorbası
İkindi 2 bardak süt
Akşam: 1 kase romen çorbası
Gece: kayısı çayı
Gün içinde 1 lt su
Amaan emzirmeyle gitti cogu bende basari az
teşekkür ederim balım :)tebrikler
eveeettt çok güzel heyecanlar. nikah memurunun odasından çıkınca zıplaya zıplaya indik merdivenleri nişanlımlaayy ne güzel bilirim o güzel heyecanları canım Allah tamamına erdirsin içine sindirsin..
Normalde az yemem evet verdim 66 dan 56 ya düştüm 4 ayda geri 3 kilo almıştım mart başında deli spor ve dikkat ederek geri 56 ya düştüm şimdi 51 olmam lazm :)Çorba nasılmış bi bakım google nasıl dayanıyorsun bravo canım valla ya ben irademe bu hafta sadece 2 gün sahip çıktım biri salı günü biride bugün .. 600 gram veririm galiba bu hafta.... oda sahip çıktım dediğim senin kaç katin yiyorum allah bilir.... peki verdiğin kilo geri geldimi hep boyle azmi yiyorsun ... beni geçicen bu gidişle nayirrr nolamazz gecemezsin
Hergün yazarım akşamları:)wowww iddialı :) :) menülerini takipteyim yazarsan eğer
Bende uzak kalamiyorum.bunalim geliyor uzak kalinca :) bursa havasi nasil bisey eskiden esim bursa da doğdum diye pek iyi söylemiyorduvaayyy bi bursa havası var yani sende de
ayy canımm o mecburi ayrılıktı 1 ay kadargerçi ondan evvel de bi az giriyodum yoğunluktan. zaten o dönem kilo aldıydım. burdan uzak kalmak yaramıyo bize :)
kıs Allah iyiliğini versin bela okuma :) kalorilerini en fazla 1000 olacak şekilde ayarla . 1000 i aşma ,altında kal. mümkünse 800-900 aralığında tut .
burada aile gibi oluyoruz dimiii :) özlüyoruz birbirimizi güzel bi topik ortamı :)
tatlım yazmak mecburi değil. isteyen yazıyo. yazan olursa yorumluyoruz ,kaçamak yaptıysa tatlı tatlı uyarıyoruz. motivasyon arttırıyo. ama yazmak istemezsen sana kalmış. burda mecburi bişey yok. tek mecburi şey pazartesi günleri kilo bildirimi yapmak. onun dışında keyfine bak
Gözün aydin bebeğimKızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
Evet canim ondandir belki de . Ben emzirirken günde iki somun ekmek bir kase peynir bir sürü zeytin 3 4 yumurta bir kase tahin pekmez bi kase domates ve daha bi sürü sey yiyordumBenimde emzirmeden ötürü mu gidiyor yoksa valla bu yemeğe zaten kilo alınır ancak diyorum ama emzirmek 2 saat spormus vayy bee
genelde özellikle erkekler bursayı zeki Müren'e göre değerlendirip erkekleri hakkında farklı yorum yaparlar. belki ondan öyle olumsuz demiştir. amaaan illeri 1-2 insana göre de değerlendirmekten hiç hoşlanmam . neyse bursa güzeldir kısBende uzak kalamiyorum.bunalim geliyor uzak kalinca :) bursa havasi nasil bisey eskiden esim bursa da doğdum diye pek iyi söylemiyordu
Kızlar pazartesi gece
Gözün aydin bebeğimhayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?