♥haftalık kilo verme yarışması♥

Teşekkür ederim tatlim bursa da dogmusum 3 yasa kadar oradaymisim. Sonra yolum dusmemis :)
Evett amaa sen bi ara arayi fazla açmıştın az kaldı unutuyordum
vaayyy bi bursa havası var yani sende de
ayy canımm o mecburi ayrılıktı 1 ay kadar gerçi ondan evvel de bi az giriyodum yoğunluktan. zaten o dönem kilo aldıydım. burdan uzak kalmak yaramıyo bize :)

kıs Allah iyiliğini versin bela okuma :) kalorilerini en fazla 1000 olacak şekilde ayarla . 1000 i aşma ,altında kal. mümkünse 800-900 aralığında tut .
burada aile gibi oluyoruz dimiii :) özlüyoruz birbirimizi güzel bi topik ortamı :)

Kızlar menü yazmak zorunlu değilmi
tatlım yazmak mecburi değil. isteyen yazıyo. yazan olursa yorumluyoruz ,kaçamak yaptıysa tatlı tatlı uyarıyoruz. motivasyon arttırıyo. ama yazmak istemezsen sana kalmış. burda mecburi bişey yok. tek mecburi şey pazartesi günleri kilo bildirimi yapmak. onun dışında keyfine bak

nehirnil111 pazar günü kalorim : 779

sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + 4 zeytin + çay (kahvaltıyı geç yaptım öğlenle birleşti )
akşam: yarım porsiyon et sote + yeşillik salatası + az patates kızartması + ayran ( dışarda yedim saat 17.00'de )
ara: yeşil çay + mandalina
gece : ayran

eğer kas ağrılarım zorlamazsa sporumu yapıcam.

özel bi çorba diyeti falan mı uyguluyorsun canım. menün güzel gibi duruyo

Çorba nasılmış bi bakım google nasıl dayanıyorsun bravo canım valla ya ben irademe bu hafta sadece 2 gün sahip çıktım biri salı günü biride bugün .. 600 gram veririm galiba bu hafta.... oda sahip çıktım dediğim senin kaç katin yiyorum allah bilir.... peki verdiğin kilo geri geldimi hep boyle azmi yiyorsun ... beni geçicen bu gidişle nayirrr nolamazz gecemezsin

Normalde az yemem evet verdim 66 dan 56 ya düştüm 4 ayda geri 3 kilo almıştım mart başında deli spor ve dikkat ederek geri 56 ya düştüm şimdi 51 olmam lazm :)

Bende uzak kalamiyorum.bunalim geliyor uzak kalinca :) bursa havasi nasil bisey eskiden esim bursa da doğdum diye pek iyi söylemiyordu

Benimde emzirmeden ötürü mu gidiyor yoksa valla bu yemeğe zaten kilo alınır ancak diyorum ama emzirmek 2 saat spormus vayy bee
Evet canim ondandir belki de . Ben emzirirken günde iki somun ekmek bir kase peynir bir sürü zeytin 3 4 yumurta bir kase tahin pekmez bi kase domates ve daha bi sürü sey yiyordum aksam 4 5 ten sonra yemiyordum zayifliyordum .ayni zamanda hava güzel oldukca ortalama 3 saat yürüyordum küçük bebisimle. Cok sever gezmeyi simdi büyüdü hala seviyor. Ne de olsa yay burcu
Simdi ise ekmek çok az ve bazen yiyorum. 12 den sonra bisey yemiyorum ama yavas gidiyor. 12 den sonra sütlü kahve filan

Bende uzak kalamiyorum.bunalim geliyor uzak kalinca :) bursa havasi nasil bisey eskiden esim bursa da doğdum diye pek iyi söylemiyordu
genelde özellikle erkekler bursayı zeki Müren'e göre değerlendirip erkekleri hakkında farklı yorum yaparlar. belki ondan öyle olumsuz demiştir. amaaan illeri 1-2 insana göre de değerlendirmekten hiç hoşlanmam . neyse bursa güzeldir kıs

Kızlar pazartesi gece

Gözün aydin bebeğim hayırlı olsun

teşekkür ederimmmm tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…