- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Evet canim ondandir belki de . Ben emzirirken günde iki somun ekmek bir kase peynir bir sürü zeytin 3 4 yumurta bir kase tahin pekmez bi kase domates ve daha bi sürü sey yiyordumaksam 4 5 ten sonra yemiyordum zayifliyordum .ayni zamanda hava güzel oldukca ortalama 3 saat yürüyordum küçük bebisimle. Cok sever gezmeyi simdi büyüdü hala seviyor. Ne de olsa yay burcu
Simdi ise ekmek çok az ve bazen yiyorum. 12 den sonra bisey yemiyorum ama yavas gidiyor. 12 den sonra sütlü kahve filan
Aaaa bende niye öyle diyorlar diyordum. Yeni öğrendim canim. Emekte oturmusuZ. Şimdi eskiyle alakasi yoktur ama annem cok güzeldi bursa diyor . Bursayi öğrendim sira kayseri de onuda google dan ogreneyimgenelde özellikle erkekler bursayı zeki Müren'e göre değerlendirip erkekleri hakkında farklı yorum yaparlar. belki ondan öyle olumsuz demiştir. amaaan illeri 1-2 insana göre de değerlendirmekten hiç hoşlanmam . neyse bursa güzeldir kıs
teşekkür ederimmmm tatlımm
Zaten yürüyorum :)O kadar nasıl yürüyordun vayy ve yine yürüsen verirsin bence
ne zamana aldınız canım?Kızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
alışmıyorum canım kesinlikle bu yaza incelmiş olarak girmem lazımHoşgeldin canım . Yarin kilonu boyunu hedefini yaz.
Kurallar pazartesi gece 12 ye kadar bildirim yapmak.
Iki hafta bildirim yapmayan silinir.
Bildirim yaparken ismimi etiketlenir
Hafta ve ay birincileri seçilir
Sanki kilon az gibi rahat olma. .zaten bizim en büyük sorunumuz bu cirkin yaglarimiza alışmak. Alismasaydik simdi zayiftin. Zaman savaş zamani yaz kapida. Moral bozuklugu istemiyorsun adimlarini siklastir
canım @ sbeden i etiketleyeceksin konu sahibi odur. bilgileri o kaydediyor.sbeden umarım yanlış etiket yaomamisimdir henüz acemiyim tam yarın bildiririm tekrardan ancak bu şekilde yapabilirim biliyorum başka turlu bir dur diyemeyecegim
alışmıyorum canım kesinlikle bu yaza incelmiş olarak girmem lazım
Bende katılmak istiyorum hatta sırf bu yüzden buraya üye oldum boy 165 kilom 71 hedef kilo 54
Ne güzel olur yaaa hele de çevremde "ben kilomdan memnunum" diyen 90 lıkları gördükçe sizin yanımda olmanızı istiyorum gerçektenKapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahaneAma zayiflarsam gelirim şıkır şıkır
Kızlar günaydın bu hafta yine artıdayım
400 gr kadar
Yatılı misafirim vardı üç gün bir gece de oturmaya gelenler olduiştahım zaten çok açık.2 aylık bebişimle katı rejim de yapamam .napıcam ben yaa?
Sanki kilo verme değil alma sayfasona üye oldum
Evde de olunxa bütün gün can skıntısından yiyorum sürekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?