♥haftalık kilo verme yarışması♥

O kadar nasıl yürüyordun vayy ve yine yürüsen verirsin bence

Bugün akşam yemeğinde misafirlikteydik o yüzden geç yedik hiç böyle hayal etmemiştim tam pazartesi öncesi . Neyse ki akşam çok abartmadim yemeği.

Aaaa bende niye öyle diyorlar diyordum. Yeni öğrendim canim. Emekte oturmusuZ. Şimdi eskiyle alakasi yoktur ama annem cok güzeldi bursa diyor . Bursayi öğrendim sira kayseri de onuda google dan ogreneyim

alışmıyorum canım kesinlikle bu yaza incelmiş olarak girmem lazım

sbeden umarım yanlış etiket yaomamisimdir henüz acemiyim tam yarın bildiririm tekrardan ancak bu şekilde yapabilirim biliyorum başka turlu bir dur diyemeyecegim
canım @ sbeden i etiketleyeceksin konu sahibi odur. bilgileri o kaydediyor.
yarın güzelce doğru olarak
boy:
kilo:
hedef kilo:
4 nisan hedefi :
şeklinde bilgilerini sbeden i etiketleyerek paylaş. yarın zaten kilo bildirim günümüz bizim. her pazartesi bildirim yapıyoruz. 2 hafta üst üste mazeret göstermeden bildirim yapmayanlar tablodan siliniyor. kurallarımız bu şekilde :)

Kızlar günaydın bu hafta yine artıdayım
400 gr kadar
Yatılı misafirim vardı üç gün bir gece de oturmaya gelenler oldu iştahım zaten çok açık.2 aylık bebişimle katı rejim de yapamam .napıcam ben yaa?
Sanki kilo verme değil alma sayfasona üye oldum
Evde de olunxa bütün gün can skıntısından yiyorum sürekli

Kapatmam inşallah. Böyle giderse bir gun hepinizin kahvesini içmeye gelecem kapi kapi gezip kilonuzu veriyor musunuz diye denetlicem. Denetleme bahane kahve şahane Ama zayiflarsam gelirim şıkır şıkır
Ne güzel olur yaaa hele de çevremde "ben kilomdan memnunum" diyen 90 lıkları gördükçe sizin yanımda olmanızı istiyorum gerçekten

Canım benimde öyle sakin bırakma ama spor yapmaya çalışsan güzel olur aslinda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…