- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.347
- 198
Ne güzel olur yaaa hele de çevremde "ben kilomdan memnunum" diyen 90 lıkları gördükçe sizin yanımda olmanızı istiyorum gerçekten
Amaaan her gün ne yapıcam ne yapıcam derdinden aklıma bir şey gelmediğinde ya da üşendiğimde yapıyorum birer tabak bile yemiyorlar bazen ben de seviyorum napıyımkıs yemiyolarsa yapma. ya da ilk yapıldığında sıcakken yiyolarsa az yap yarım paket yap makarnayı aynı akşam bitsin en azından :)
Demek ki neymiiş ben kalori hesabı yapamıyormuşum hafta sonu doğru düzgün bir şey yememekle birlikte ne yediğimi ben de bilmiyorum en iyisi ben böyle yazıyım da yarışmaktan vazgeçeyimDünün kalorisi mi bu canım beni eklemiyorsun bu şekilde takibini yapamam ki
SöylemiyceeemKız kaç kilo oldun
genelde özellikle erkekler bursayı zeki Müren'e göre değerlendirip erkekleri hakkında farklı yorum yaparlar. belki ondan öyle olumsuz demiştir. amaaan illeri 1-2 insana göre de değerlendirmekten hiç hoşlanmam . neyse bursa güzeldir kıs
teşekkür ederimmmm tatlımm
Ben de geçen lokma yemiştim 150 gram kadar akşam 5.30 gibi akşam yemeği yemedim tabii ki deiyi akşamlar kızlar bugün biraz tatlı yedim hemen buraya yazayım da kızın dedimhalka tatlı yedim hemide iki tane ama boyutlar küçüktü. eşim sıcak getirmiş tam bir kilo! ailesi bizde ya yoksa kızardım. bak dayanamadım yedim.
Ben dün attım hem de 3 tane kendim almıyorum parka gidince babası almış onu yiyeceğine bi tane elma yesin diyorumona zararlı ya tamamen ondan yemesin dedim
inanma sakınbana da dedilerdi gram gitmedi valla hatta daha çok arttı.
Benim tartı yerinden oynattığım zaman aşağı yukarı ilk tartılmam da yanlış gösteriyor sonra düzeliyor amagünaydın kızlar.. ben demiştim tartı yanlıştır diye. bi tartıldım 60.70g çıktım
yanlış ldugunu bile bile cok sevinmiştim
Yarın ben de deniyceem bakalım 1 tane haşlanmış yumurtayla öğleye kadar dayanabiliyo muyumDÜN Kİ MENÜM
Sabah; 07:55 - 1 ad.haşlanmış yumurta - 78 kalori
Ara; 09:10 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase domates çorbası + yarım porsiyon tavuk döner + 100 ml ayran - 377 kalori
Ara; 15:20 - 1 kupa sade şekersiz nescafe - 2 kalori
Akşam; 20:10 - 6 ad.minik köfte + 70 gr yoğurtlu kereviz salatası + yarım kase cacık - 310 kalori
Toplam kalori : 767
Bugün ki açılışım
Sabah; 1 ad.haşlanmış yumurta + yarım parçadan az beyaz peynir + 2 ad.siyah zeytin - 111 kalori
Ara; 09:45 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
@begum75 @demali @elma_sekerim01halacocuksun @DisiAnka miraycan84 mavimli @abc321 bayan_balon @fiyonkbayan
Zayıflamak istiyosan leslie yap zumba yap daha da olmadı ip atla bunlarla oyalanmaoy kıyamam
bişi sorcm yaş kaçtı ona göre abla dicem sanki demem gerekiyo gibi hissettim
ben bunu buldm dün denemye başlıcm yürüyüşede başlıyorm haftaya
Hiçte bile en büyük benim 1977 model olaraktanabla diyebilirsin tabi,muhtemelen senden baya bir büyüğüm hatta burdaki en büyük benim
hergün spor yapmaya gayret ediyorum,fotosunu çektim spordan sonra ek yapabilirim bunuda
İyi yapıyorsun canım dediğin gibi bünyeyi şaşırtmak gerekiyor arada zaten sen işini biliyorsun çokta güzel gidiyorsun1350 kcal
nehirnil111 bu hafta gram oynamaz ama almam da kilo koruma haftam olsun bu hafta ,aldığım kaloriler koruma kalorisi çünkü canım,biraz bünyeyi şaşırtmak lazım arada
nehirnil111 canım çarşamba perşembeyi beraber yazmıştım galiba. ben gene yazayım perşembeyi 720 kalori.
Teşekkürler canım bir tek pazar gün ki kalorin kaldıcumartesi ise 1100 kalori oldunehirnil111
Pazar gün ki kahvaltı da o peynir açığını kapattım canımtatlım peynir yemekten korkma :) kalorisi çok ama protein calsiyum falan faydalı yani
15 gramnehirin hesaplarını seviyorum yaaaa
canımmm yaaa bugün istanbulda bomba patladı ya, aklıma sen geldin dışardaydın da bugün. Allahım korusun
Vallahi dışarıda yemene rağmen nasıl harika çok sevdimnehirnil111 miraycan84 @abcde_123 bugünkü kilom : 54,4
cumartesi günü kalori : 870
sabah: peynir + zeytin + domates + salatalık + bir tutam maydanoz + 2 adet küçük küp şeklinde haşlanmış patates + yarım yeşil biber + 1 bardak süt + 2 fincan çay + ince yarım dilim ekmek
öğlen : ızgara köfte (4 adet) + yeşillik salatası + patates kızartması ( ne az ne çok orta miktar diyebilirim ) + ayran + ince yarım dilim ekmek
akşam: yeşil çay
gece : ayran
bugün dışarıda yemek yedim tamamen. anca bu kadar kontrol altında tutabildim. kızarmış patates dışında aslında normal menüm .yediğim ekmek dilimlerinin boyutları da küçüktü zaten. yarım dilim 2 lokmaya denk düştü :)
Canım Cuma gün ki kalorin yok bendekızlaaaar hepiniz burdaymışsınız ama haftasonları bilgisayarı açamadığım için göremiom kim ne yapıyo. şimdiden soriyim gören cevaplasın: nasılsınız, iyimisiniz, hoşmuşunuz ay bir gün yoktum ama özledim kız hepinizi. bu aradanehirnil111 cuma 1200 cumartesi 1100 canım Allah benim belamı vercek zaten böyle nasıl zayıflıycam hedefimden gittikçe uzaklaşıyorum. gören üstüne alınıversin mesajımı
sbeden @DisiAnka @begum75 mavimli nehirnil111 @curly939393 @elma_sekerim01 (geçmiş olsun canım bu arada)
Afiyet olsun canım krebin çok zararı yok sanki içinde çok yağ yok çünkü bende dün 2 tane yedim kahvaltı da kahvaltıyla beraber bir deMrb kızlar dün giremedim baya abarttım dün diyet dışına çıktım sınav görevim vardı yoruldum ve çok acıktım extra bişeyler yedimnehirnil111 dünkü kalorim 1200
Bugünde 1 tane krep yedim kahvaltıda meyve sebze pirinç günüm olmasına rağmen ama akşam toparlıycam yeşilfasulye ve pilav yiycrm birkaç kaşık yarın tam belirtirim kalorimi
Yürüyüşte çok güzel bir spor canım bence de korundun protein günü de yapmışsın daha ne olsun822 kcalnehirnil111
40 karbonhidrat
65 protein
bugün protein günü yaptım 30 dk da yürüyüş yaptım (spora hsg den sonra ara verdim ciddi ağrılarım oluyor kendimi yorunca korktum en iyisi yürüyüş şimdilik )
yarın - çıkcağımı sanmıyorum perşembe , cuma ve cumartesi inanılmaz yedim ama koruduğumu düşünüyorum..
nehirnil111 pazar günü kalorim : 779
sabah: 2 haşlanmış yumurta + peynir + 4 zeytin + çay (kahvaltıyı geç yaptım öğlenle birleşti )
akşam: yarım porsiyon et sote + yeşillik salatası + az patates kızartması + ayran ( dışarda yedim saat 17.00'de )
ara: yeşil çay + mandalina
gece : ayran
eğer kas ağrılarım zorlamazsa sporumu yapıcam.
Demek ki neymiiş ben kalori hesabı yapamıyormuşum hafta sonu doğru düzgün bir şey yememekle birlikte ne yediğimi ben de bilmiyorum en iyisi ben böyle yazıyım da yarışmaktan vazgeçeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?