♥haftalık kilo verme yarışması♥

kıs yemiyolarsa yapma. ya da ilk yapıldığında sıcakken yiyolarsa az yap yarım paket yap makarnayı aynı akşam bitsin en azından :)
Amaaan her gün ne yapıcam ne yapıcam derdinden aklıma bir şey gelmediğinde ya da üşendiğimde yapıyorum birer tabak bile yemiyorlar bazen ben de seviyorum napıyım

ay bursa tabikide güzeellll
bende bursalıyım ama bursa inegöllüyüm yinede seviyorum bursayı:)

Ben de geçen lokma yemiştim 150 gram kadar akşam 5.30 gibi akşam yemeği yemedim tabii ki de

Yarın ben de deniyceem bakalım 1 tane haşlanmış yumurtayla öğleye kadar dayanabiliyo muyum

1350 kcal
nehirnil111 bu hafta gram oynamaz ama almam da kilo koruma haftam olsun bu hafta ,aldığım kaloriler koruma kalorisi çünkü canım,biraz bünyeyi şaşırtmak lazım arada
İyi yapıyorsun canım dediğin gibi bünyeyi şaşırtmak gerekiyor arada zaten sen işini biliyorsun çokta güzel gidiyorsun
nehirnil111 canım çarşamba perşembeyi beraber yazmıştım galiba. ben gene yazayım perşembeyi 720 kalori.

cumartesi ise 1100 kalori oldu nehirnil111
Teşekkürler canım bir tek pazar gün ki kalorin kaldı
Pazar gün ki kahvaltı da o peynir açığını kapattım canım

Kız niye dalga geçiniyoz gramımla1,5 ymk kaşığı yazcam bundan sonra

Sağol canım düşüncen için 11 de Taksimde patlama olunca ben randevumu erteledim 2 hafta sonraya mecburen çünkü o psikolojiyle Mecidiköye gidemezdim maalesef çok yakınlar bir sürü yalan haber de çıktı zaten orayla ilgili ne yapalım fuara böyle tüylü tüylü gideceğim yüzüm bir de kapalı yerim olsa yanmam

Vallahi dışarıda yemene rağmen nasıl harika çok sevdim
Canım Cuma gün ki kalorin yok bende Çok yüksek değil kalorilerin ama yediklerini bilmiyorum tabi yine de dengelemeye çalış
Afiyet olsun canım krebin çok zararı yok sanki içinde çok yağ yok çünkü bende dün 2 tane yedim kahvaltı da kahvaltıyla beraber bir de
Yürüyüşte çok güzel bir spor canım bence de korundun protein günü de yapmışsın daha ne olsun

Çok iyi menü harika bir kalori kaptın bu işi bugün eminim güzel sonuçlarla geleceksin

Demek ki neymiiş ben kalori hesabı yapamıyormuşum hafta sonu doğru düzgün bir şey yememekle birlikte ne yediğimi ben de bilmiyorum en iyisi ben böyle yazıyım da yarışmaktan vazgeçeyim

Vazmı geçtin şimdi Deniz niye bu pes etme bahane bulma kendine kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…