Sabah 6.30 bulaşık makinasını boşalttım kirlileri yerleştirdim tartıldım 56.20tm o zaman @begum75 ablacım
bence sporda önemli sadece yenenler değil yapılan sporlarda burda belirtilse daha hoş olmaz mı ki :) mesela ben cok hantalımdır spor yapmayı hiiiç secmem belki heveslenirim
ben de ben deHiçte bile en büyük benim 1977 model olaraktan
Geçen hafta 5 gün boyunca yaptım pratik oluyor hele de iş yerindezayıflıyoruzgeçen babama yulaf alsana dedim at mı beslemeye karar verdin dedi bana
sabah kahvaltılarını yulafla yapmaya karar verdim
Zayıflamak istiyosan leslie yap zumba yap daha da olmadı ip atla bunlarla oyalanma
Haziranben de ben dehemen arkandayım aramızda birkaç ay vardır en fazla.
Ben 2 yemek kaşığı koyuyorum 2 tane de kayısı 1 bardak süt yiyorum yani fazla gelmiyorkız ben denedim 15 gram bana çok az geldi rahat bi 25 gram yerim yani
canım benim rabbim hepimizi korusun, zalimlere fırsat vermesin, hayırlısıyla git gel inşallah,
şimdiden sıhhatler olsun daha yeter uzamasınlar artık
Sabah 6.30 bulaşık makinasını boşalttım kirlileri yerleştirdim tartıldım 56.20
Hemen giyindiiiim kendimi dışarı attım 7.16 ymış şimdi telefonda bakıyorum 6662 adım yürümüşüm işyerine geldiğimde saat 8.15 miş yani sabah sabah 1 saat yürüdüm senin için yeterli mi ki
Not ettim canım sağol moral bozmak yok güzel güzel
Mide bir süre sanırım dayanıyor açlık pek hissetmiyorum özellikle sütlü sabahlar da çok tokum ben ama diyetten önce hiç sabahları kahvaltı yapmazdım öğlen yemek yerdim düşün o yüzden de böyle olabilirYarın ben de deniyceem bakalım 1 tane haşlanmış yumurtayla öğleye kadar dayanabiliyo muyum
nehirnil111 1050 kalori pazar günü canım.
hoş geldin tatlımmmay nasıl alıştıysak birbirimize bi kaç gün yok olunca meraklanıp özlüyoruz :)
oh afiyet olsun hafta sonu ikimizde bayram yapmışız bende krep ve sütlaç yedimGünaydın hayırlı haftalar herkeseCumartesi gün ki Mecidiköy randevuma gitmedim erteledim çok yakında patlama olunca psikolojim hiç iyi olmadı çünkü neyse böyle idare etmeye çalışacağım canımızdan önemli değil
Hafta sonu çok ilginç bir şey denedim siz denemeyin tabiCumartesi pazar her gün rahat 1 kase sütlaç yedim 1 kase çekirdek yedim arada cips çerez falan abartmadan tabi bunları akşama doğru yedim 5-6 gibi sonrasında da hiç yemek yemedim sabahları da yani öğlen diyeyim çok sağlam bir kahvaltı yaptım 2 krepli kahvaltılıklı falan bu sabah tartıldım 50.3 kilom sabit kalmış hafta içi fazlalaşmıştı ama normale döndü çok şaşırdım
sbeden sabitim 50.3
Zor olur ama en hafif hareket bile hareketsizlikten iyidir cumartesi ben de kızımla yürüdüm yavaş da olsaBirini yanıma alsam derken 3,5 yaşındaki oğlumu kasdettim.gerçekten de iki küçük çocukla bile kimseye ihtiyaç yok elhamdulillah .
Bimin sütlacına fena takıldık eşimle Allahtan az kalorisi abartı değil en azından çok etkilemiyor gibi ya da daha az çıkacaktım bu yediklerimden sabit kaldım bilmiyorumoh afiyet olsun hafta sonu ikimizde bayram yapmışız bende krep ve sütlaç yedim
5 gün hakkıyla yapabildim lahana diyetini sonra cozuttum açıkçası olsun 2 kg ye yakın verdim 3 haftada 4 kg vermenin mutluluğunu yaşıyorum buda yeter bana ama durmak yok devam etcem 60 ı görene kadarNot ettim canım sağol moral bozmak yok güzel güzel
bünyeyi şaşırtmak lazım bence bu şekilde metobolizmayı uyarıyoruz bende bimin sütlaçını yedimBimin sütlacına fena takıldık eşimle Allahtan az kalorisi abartı değil en azından çok etkilemiyor gibi ya da daha az çıkacaktım bu yediklerimden sabit kaldım bilmiyorum
5 gün hakkıyla yapabildim lahana diyetini sonra cozuttum açıkçası olsun 2 kg ye yakın verdim 3 haftada 4 kg vermenin mutluluğunu yaşıyorum buda yeter bana ama durmak yok devam etcem 60 ı görene kadar
bünyeyi şaşırtmak lazım bence bu şekilde metobolizmayı uyarıyoruz bende bimin sütlaçını yedim
afiyet olsunTabi ki çok güzel canım sonuçların devam arada şaşırtmak gerek sende hafta sonu şaşırtmışsın işteNasıl güzel değil mi sütlacı resmen hergün yiyesim var ama durdurduk hafta sonu yiyeceğiz sadece
6 ay varmışHaziran
Arada kendimize ödül vermeliyiz canım tabi ki sıkı bir şekilde devamafiyet olsunevet güzel eşim almış bende dayanamadım yedim gitti valla meyve sebze yemekten daral geldi artık ama bu hafta içi yine sıkı bir şekilde devam etcem inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?