♥haftalık kilo verme yarışması♥

Yarın ben de deniyceem bakalım 1 tane haşlanmış yumurtayla öğleye kadar dayanabiliyo muyum
deniz deniz denizzzz
bende tutuşmuştım lahana çorbası yaptın diye, ben yapamadım, cumartesi iş çıkışı misafirlerle diğer akrabaya gittik çookk geç döndük, pazar günüde kaffaltı hazırla,3 kap yemek yap, ev süpür, ütü yap,2 makinada çamaşır yıka as (işe gitsem daha az yorulurdum )inan çarşıya çıkacak vaktim kalmadı.
yarın buranın pazarı artık akşam iş çıkışı gider alırım, çarşambaya nasipse yapacam artık

Benim tartı yerinden oynattığım zaman aşağı yukarı ilk tartılmam da yanlış gösteriyor sonra düzeliyor ama

benim tartıdada var bi haller çok tartılıyom diye bana kızıyo galiba
sabah ilk 62,4 geldim, inanamadım biraz oyalandım sonra 62,6 geldim heehhh dedim yavaştan çıkıyoz yukarı hadi hayırlısı dedim sonra 3.de 62,8 geldim
ama ben hiçbiribi kabul etmiyorum 62,7 da kaldım saydım

sbeden cim güncel kilom:62,7

sbeden cim 29 şubattan beri yerimde sayıyorum ,beni at burdan artık, tükenmişlik sendromu oldum artık,psikolocim bozuldu,teeee en baştaki günlerime döndüm,yetti gariii

Canım pes etme ama bence vücudunu şaşırt aynı kaloriyi alma

Canım pes etme ama bence vücudunu şaşırt aynı kaloriyi alma
nehir inan çok istiyorum ama olmuyo, gün içinde oturarak iş yapmıyorum ayaktayım sürekli bedenen çalışıyorum az kaloride de hemen enerjim düşüyo, bide akşamları kardio çalışıyorum,günün yorgunluğu bide kardio düşük kaloride kalırsam biterim

Kalorini fazla da al diyorum bir gün zararlı şeyler ye sonra normale dön vücudunu şaşırt daha az alman halsizlik yapar zaten kuzum

Ben de farklı bir açıdan değerlendiriyim o zaman Konya dan batısını alıyım ve diyim ki medeniyet görmüş insanlar var mı Eskişehir Bursa İzmir gibi yaşanacak yerler Mersin i de eklemek isterdim ama Suriyelilerden sonra ekleyemiycem maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…