deniz deniz denizzzzYarın ben de deniyceem bakalım 1 tane haşlanmış yumurtayla öğleye kadar dayanabiliyo muyum
tamam aplam en büyük sensin başka büyük yokHiçte bile en büyük benim 1977 model olaraktan
Kızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
Benim tartı yerinden oynattığım zaman aşağı yukarı ilk tartılmam da yanlış gösteriyor sonra düzeliyor ama
değil canım,istediğin diyeti sporu yapabiliyosun, istersen bizimle paylaşabiliyosun tamamen senin isteğine kalmış, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirmen.Kızlar menü yazmak zorunlu değilmi
Kızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
hazirana kadar 62 leri görsem zil takıp oynıycamArada kendimize ödül vermeliyiz canım tabi ki sıkı bir şekilde devam
benim tartıdada var bi haller çok tartılıyom diye bana kızıyo galiba
sabah ilk 62,4 geldim, inanamadım biraz oyalandım sonra 62,6 geldim heehhh dedim yavaştan çıkıyoz yukarı hadi hayırlısı dedim sonra 3.de 62,8 geldim
ama ben hiçbiribi kabul etmiyorum 62,7 da kaldım saydım
sbeden cim güncel kilom:62,7
sbeden cim 29 şubattan beri yerimde sayıyorum ,beni at burdan artık, tükenmişlik sendromu oldum artık,psikolocim bozuldu,teeee en baştaki günlerime döndüm,yetti gariii
Göreceksin eminimhazirana kadar 62 leri görsem zil takıp oynıycam
Ne güzel ne güzelKızlaaaarrr bugün çok mutluyuuummm. çok şükür bugün nikah tarihimizi aldıııkkkk
nehir inan çok istiyorum ama olmuyo, gün içinde oturarak iş yapmıyorum ayaktayım sürekli bedenen çalışıyorum az kaloride de hemen enerjim düşüyo, bide akşamları kardio çalışıyorum,günün yorgunluğu bide kardio düşük kaloride kalırsam biterimCanım pes etme ama bence vücudunu şaşırt aynı kaloriyi alma
Kendi doğduğu yerin nesi varmış acabaBende uzak kalamiyorum.bunalim geliyor uzak kalinca :) bursa havasi nasil bisey eskiden esim bursa da doğdum diye pek iyi söylemiyordu
nehir inan çok istiyorum ama olmuyo, gün içinde oturarak iş yapmıyorum ayaktayım sürekli bedenen çalışıyorum az kaloride de hemen enerjim düşüyo, bide akşamları kardio çalışıyorum,günün yorgunluğu bide kardio düşük kaloride kalırsam biterim
Ben de farklı bir açıdan değerlendiriyim o zaman Konya dan batısını alıyım ve diyim ki medeniyet görmüş insanlar var mı Eskişehir Bursa İzmir gibi yaşanacak yerler Mersin i de eklemek isterdim ama Suriyelilerden sonra ekleyemiycem maalesefgenelde özellikle erkekler bursayı zeki Müren'e göre değerlendirip erkekleri hakkında farklı yorum yaparlar. belki ondan öyle olumsuz demiştir. amaaan illeri 1-2 insana göre de değerlendirmekten hiç hoşlanmam . neyse bursa güzeldir kıs
teşekkür ederimmmm tatlımm
dün bayabi şaşırmıştır zaten bol bol kalori aldım, bugün normale döncem artık vicdanım kötü oldu zatenKalorini fazla da al diyorum bir gün zararlı şeyler ye sonra normale dön vücudunu şaşırt daha az alman halsizlik yapar zaten kuzum
Aferiin aferiiin aferin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?