- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Sana da aferin bana yetişmek üzeresinsbeden 54 2 gün hayvan gibi yedim :)
Boşver canım moralini bozma vücudunun buna ihtiyacı vardı iyi olmuştur sen bu hafta hiç kalorilerini bildirmedin bu haftayı pas mı geçelimdün bayabi şaşırmıştır zaten bol bol kalori aldım, bugün normale döncem artık vicdanım kötü oldu zaten
pas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyoBoşver canım moralini bozma vücudunun buna ihtiyacı vardı iyi olmuştur sen bu hafta hiç kalorilerini bildirmedin bu haftayı pas mı geçelim
Y Yagmur3507
Y YaGMuR_ZAYIFLIYOR
D damlasr
D demali
@harmonia33
N naz5403
inciiitanesi
T tatlitambak
fiyonkbayan
@lili5461
Miyav_su
Hepinizi çok güzel etiketledim
sbeden ben diyorum ki bu arkadaşlarımıza 1 hafta verelim ve artı çıkmamalarını isteyelim ne dersin
Geçmiş olsun canım sen toparlan yeniden verirsin kalorilerinipas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo
kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin
senin bu hafta sonlarına bi çare bulman lazım başka yoluuuu yooookkkkk nokta :)sbeden
14.03.2016: 55.80
21.03.2016: 56.20
Yürüyüş yapmazsam benim halim kötü hafta sonlarıma spor eklemem lazııııım
ay hemşerim varmış :)ay bursa tabikide güzeellll
bende bursalıyım ama bursa inegöllüyüm yinede seviyorum bursayı:)
yaaaa dalga geçmiyoruz kiii :) bayılıyorum yazdığın zamanPazar gün ki kahvaltı da o peynir açığını kapattım canım
Kız niye dalga geçiniyoz gramımla1,5 ymk kaşığı yazcam bundan sonra
Sağol canım düşüncen için 11 de Taksimde patlama olunca ben randevumu erteledim 2 hafta sonraya mecburen çünkü o psikolojiyle Mecidiköye gidemezdim maalesef çok yakınlar bir sürü yalan haber de çıktı zaten orayla ilgili ne yapalım fuara böyle tüylü tüylü gideceğim yüzüm bir de kapalı yerim olsa yanmam
yaaaaaaa dimi dimi bence çok iyi idare ettim ama cumartesi 54,4 ü görmüşken bugün 54,8 çıktım. sadece patates kızartması mı yaptı böyle bilemedim ki :)Vallahi dışarıda yemene rağmen nasıl harika çok sevdim
ayyy teşekkür ederimmmm şekerimmm 1 haftada 1 kilo verdimÇok iyi menü harika bir kalori kaptın bu işi bugün eminim güzel sonuçlarla geleceksin
kıs maşallah onca yemeye ne güzel çıkmışsın sen yaaa. ben kıytırık patates kızartmasıyla 400 gr fazla çıktım. senin gibi yesem nolurdu acabaGünaydın hayırlı haftalar herkeseCumartesi gün ki Mecidiköy randevuma gitmedim erteledim çok yakında patlama olunca psikolojim hiç iyi olmadı çünkü neyse böyle idare etmeye çalışacağım canımızdan önemli değil
Hafta sonu çok ilginç bir şey denedim siz denemeyin tabiCumartesi pazar her gün rahat 1 kase sütlaç yedim 1 kase çekirdek yedim arada cips çerez falan abartmadan tabi bunları akşama doğru yedim 5-6 gibi sonrasında da hiç yemek yemedim sabahları da yani öğlen diyeyim çok sağlam bir kahvaltı yaptım 2 krepli kahvaltılıklı falan bu sabah tartıldım 50.3 kilom sabit kalmış hafta içi fazlalaşmıştı ama normale döndü çok şaşırdım
sbeden sabitim 50.3
ayyy ben bırakmam burayı yıldızlar listesine gircem. sonra da öğüt vercemevet yaaa bir ara sen de yoktun gelmiceksin zannettim
yaaaa bayramlaaaar bayramlaaarrr afiyet olsun . hadi nehir şımardı hakkı. idealine ulaştı. sen sen noluyon acabaoh afiyet olsun hafta sonu ikimizde bayram yapmışız bende krep ve sütlaç yedim
teşekkür ederim canımmmHayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
kıs begüşş haraketli de bi yaşam tarzın var aslında işin falan gereği. ya sen neden veremiyon ben de anlamadım bu işten bişey.bence de nehirin dediği gibi bi gün şöyle 3000 kalori falan mı alsanbenim tartıdada var bi haller çok tartılıyom diye bana kızıyo galiba
sabah ilk 62,4 geldim, inanamadım biraz oyalandım sonra 62,6 geldim heehhh dedim yavaştan çıkıyoz yukarı hadi hayırlısı dedim sonra 3.de 62,8 geldim
ama ben hiçbiribi kabul etmiyorum 62,7 da kaldım saydım
sbeden cim güncel kilom:62,7
sbeden cim 29 şubattan beri yerimde sayıyorum ,beni at burdan artık, tükenmişlik sendromu oldum artık,psikolocim bozuldu,teeee en baştaki günlerime döndüm,yetti gariii
hayırlı uğurlu olsunbakalım,Allah tamamına erdirsin inşallah
ne zaman peki tarih?
Ne güzel ne güzel
2500-3000 kalorinehir inan çok istiyorum ama olmuyo, gün içinde oturarak iş yapmıyorum ayaktayım sürekli bedenen çalışıyorum az kaloride de hemen enerjim düşüyo, bide akşamları kardio çalışıyorum,günün yorgunluğu bide kardio düşük kaloride kalırsam biterim
valla kuzum artık hiç bir şehirde o şehrin yerlisi kalmadı ki durum değerlendirmesi yapayım. mesela bursada bursalı bulmak çok zor. bana nerelisin diye sorduklarında bursa diyorum. tamam aslen nerelisin diyolar . diyorum ki bursaaBen de farklı bir açıdan değerlendiriyim o zaman Konya dan batısını alıyım ve diyim ki medeniyet görmüş insanlar var mı Eskişehir Bursa İzmir gibi yaşanacak yerler Mersin i de eklemek isterdim ama Suriyelilerden sonra ekleyemiycem maalesef
Sana da aferin bana yetişmek üzeresin
yaaaa dalga geçmiyoruz kiii :) bayılıyorum yazdığın zamangram yazmaktan vazgeçmeeee
iyi yapmışsın canım erteletmekle. boşver tüylü gez biraz bişi olmaz
kıs maşallah onca yemeye ne güzel çıkmışsın sen yaaa. ben kıytırık patates kızartmasıyla 400 gr fazla çıktım. senin gibi yesem nolurdu acaba
yaaaa bayramlaaaar bayramlaaarrr afiyet olsun . hadi nehir şımardı hakkı. idealine ulaştı. sen sen noluyon acaba
görmicem bi daha. neyse bu hafta güzel kilo verdiğin için affettim
teşekkür ederim canımmm
Geçmiş olsun canım sen toparlan yeniden verirsin kalorileriniHayırdır canım bir sorun mu var
senin bu hafta sonlarına bi çare bulman lazım başka yoluuuu yooookkkkk nokta :)
ay hemşerim varmış :)
yaaaa dalga geçmiyoruz kiii :) bayılıyorum yazdığın zamangram yazmaktan vazgeçmeeee
iyi yapmışsın canım erteletmekle. boşver tüylü gez biraz bişi olmaz
yaaaaaaa dimi dimi bence çok iyi idare ettim ama cumartesi 54,4 ü görmüşken bugün 54,8 çıktım. sadece patates kızartması mı yaptı böyle bilemedim ki :)
ayyy teşekkür ederimmmm şekerimmm 1 haftada 1 kilo verdim
kıs maşallah onca yemeye ne güzel çıkmışsın sen yaaa. ben kıytırık patates kızartmasıyla 400 gr fazla çıktım. senin gibi yesem nolurdu acaba
ayyy ben bırakmam burayı yıldızlar listesine gircem. sonra da öğüt vercem
yaaaa bayramlaaaar bayramlaaarrr afiyet olsun . hadi nehir şımardı hakkı. idealine ulaştı. sen sen noluyon acaba
görmicem bi daha. neyse bu hafta güzel kilo verdiğin için affettim
teşekkür ederim canımmm
kıs begüşş haraketli de bi yaşam tarzın var aslında işin falan gereği. ya sen neden veremiyon ben de anlamadım bu işten bişey.bence de nehirin dediği gibi bi gün şöyle 3000 kalori falan mı alsanvücut bi noluyo dese
26 Ağustos canımm
2500-3000 kalori1 güncük
valla kuzum artık hiç bir şehirde o şehrin yerlisi kalmadı ki durum değerlendirmesi yapayım. mesela bursada bursalı bulmak çok zor. bana nerelisin diye sorduklarında bursa diyorum. tamam aslen nerelisin diyolar . diyorum ki bursaaaaaa diye şaşırıyorlar. o derece diyeyim sana . artık her yer türkiye dicektim ki vazgeçtim suriye desem yanlış olmaz
çok çaba sarfediyo maşallah
Gramla devam bu sabahta öyle olduYüzüm olmasaydı iyiydi işte şirketin fuarı var
Bende şaşırdım erken yediğim için onları yediğimden yemek yemediğim içinde olabilir ya da daha az çıkacaktım o kadar şeyden anca sabiti tutturdum
Şımardım mı kız ondan mı bu yiyişler
geçmiş olsun tatlım inşallah bi çözümünü bulursunmigren sorunu canım ya, öncedenregl biterken günde 1 saat olur geçerdi, sonra 3 saate çıktı,sonra bir gün, sonra 3gün, şimdi regl in hem başında 2-3 gün hemde sonunda 2-3 gün beni mafediyo, sersem gibi yim
ondan sordum sağlıkçı varmı?ne yapayım diye
bence de şaşırmıştır oyyy çok da güzel şeyler yemişsin heee :)dün rahat 2000 kalori olmuştur
sabah söylemesi ayıp pişi yaptım yedim ne zamandır canım çekiyoduyanına patates kızartması, akşamda makarna yedim, çayın yanında birazda gofret bisküvi dün bence yeterince şaşırmıştır
bütün alıntıları bi mesaja toplayınca kalabalık oluyo ben de farkettim onuGonulSenligim senin mesajlarda kendi mesajımı bulana kadar cnm çıkıyo ama ben inegöllüyüm bilirsin ki inegöllüler bursalıyım demez
Anladım canım migren çok zor çok anlayabiliyorum çünkü kansızlıkta insanda baş ağrısı yapar ilk günler bende de yapıyormigren sorunu canım ya, öncedenregl biterken günde 1 saat olur geçerdi, sonra 3 saate çıktı,sonra bir gün, sonra 3gün, şimdi regl in hem başında 2-3 gün hemde sonunda 2-3 gün beni mafediyo, sersem gibi yim
ondan sordum sağlıkçı varmı?ne yapayım diye
olabilir erken yediğin için ve akşamları yemek yemediğin için dengelenmiş büyük ihtimal. ya da vücut şaşırdı
nolmuşsa olmuş güzel olmuş ama50,3 ahhh ahhh maşallah
he kıs şımardın azcık sankiama hakettin çok abartmadan şımarabilirsin
Geçen hafta 55.80sbeden nehirnil111 miraycan84
geçen hafta: 55,8
bu hafta:54,8
fark: -1 kg
aslında cumartesi 54,4 ü görmüştüm ama bugün böyle çıktı çok da anlamadım sebebini yememe dikkat etmiştim çünkü. yalnız hafta sonu su içemedim belki ondandır. neyse spora ve dikkatli yemeye devam
aynen sıvı baya önemli yaaa. kıs bana bak karbonhidratı azalt biraz protein ye bari :) bak geçiyorum seni ona göre hadi bakem :)Geçen hafta 55.80
bu hafta 56.20
Bugün aç gezsem yaruın 54.80 i görürmüyüm ki
Şaka maka sıvı beslenmemiz lazııım çorba çay su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?