♥haftalık kilo verme yarışması♥

Boşver canım moralini bozma vücudunun buna ihtiyacı vardı iyi olmuştur sen bu hafta hiç kalorilerini bildirmedin bu haftayı pas mı geçelim
pas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo

kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin

Geçmiş olsun canım sen toparlan yeniden verirsin kalorileriniHayırdır canım bir sorun mu var

sbeden

14.03.2016: 55.80
21.03.2016: 56.20
Yürüyüş yapmazsam benim halim kötü hafta sonlarıma spor eklemem lazııııım
senin bu hafta sonlarına bi çare bulman lazım başka yoluuuu yooookkkkk nokta :)

ay bursa tabikide güzeellll
bende bursalıyım ama bursa inegöllüyüm yinede seviyorum bursayı:)
ay hemşerim varmış :)

yaaaa dalga geçmiyoruz kiii :) bayılıyorum yazdığın zaman gram yazmaktan vazgeçmeeee
iyi yapmışsın canım erteletmekle. boşver tüylü gez biraz bişi olmaz

Vallahi dışarıda yemene rağmen nasıl harika çok sevdim
yaaaaaaa dimi dimi bence çok iyi idare ettim ama cumartesi 54,4 ü görmüşken bugün 54,8 çıktım. sadece patates kızartması mı yaptı böyle bilemedim ki :)

Çok iyi menü harika bir kalori kaptın bu işi bugün eminim güzel sonuçlarla geleceksin
ayyy teşekkür ederimmmm şekerimmm 1 haftada 1 kilo verdim

kıs maşallah onca yemeye ne güzel çıkmışsın sen yaaa. ben kıytırık patates kızartmasıyla 400 gr fazla çıktım. senin gibi yesem nolurdu acaba

evet yaaa bir ara sen de yoktun gelmiceksin zannettim
ayyy ben bırakmam burayı yıldızlar listesine gircem. sonra da öğüt vercem

oh afiyet olsun hafta sonu ikimizde bayram yapmışız bende krep ve sütlaç yedim
yaaaa bayramlaaaar bayramlaaarrr afiyet olsun . hadi nehir şımardı hakkı. idealine ulaştı. sen sen noluyon acaba
görmicem bi daha. neyse bu hafta güzel kilo verdiğin için affettim

Hayırlı olsun canım çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin
teşekkür ederim canımmm

kıs begüşş haraketli de bi yaşam tarzın var aslında işin falan gereği. ya sen neden veremiyon ben de anlamadım bu işten bişey.bence de nehirin dediği gibi bi gün şöyle 3000 kalori falan mı alsan vücut bi noluyo dese

hayırlı uğurlu olsun bakalım,Allah tamamına erdirsin inşallah

ne zaman peki tarih?

26 Ağustos canımm

Ne güzel ne güzel

2500-3000 kalori 1 güncük

valla kuzum artık hiç bir şehirde o şehrin yerlisi kalmadı ki durum değerlendirmesi yapayım. mesela bursada bursalı bulmak çok zor. bana nerelisin diye sorduklarında bursa diyorum. tamam aslen nerelisin diyolar . diyorum ki bursaa aaaa diye şaşırıyorlar. o derece diyeyim sana . artık her yer türkiye dicektim ki vazgeçtim suriye desem yanlış olmaz

Sana da aferin bana yetişmek üzeresin
çok çaba sarfediyo maşallah

Gramla devam bu sabahta öyle olduYüzüm olmasaydı iyiydi işte şirketin fuarı var

Bende şaşırdım erken yediğim için onları yediğimden yemek yemediğim içinde olabilir ya da daha az çıkacaktım o kadar şeyden anca sabiti tutturdum

Şımardım mı kız ondan mı bu yiyişler

sbeden nehirnil111 miraycan84

geçen hafta: 55,8
bu hafta:54,8
fark: -1 kg

aslında cumartesi 54,4 ü görmüştüm ama bugün böyle çıktı çok da anlamadım sebebini yememe dikkat etmiştim çünkü. yalnız hafta sonu su içemedim belki ondandır. neyse spora ve dikkatli yemeye devam

Geçmiş olsun canım sen toparlan yeniden verirsin kalorileriniHayırdır canım bir sorun mu var

migren sorunu canım ya, öncedenregl biterken günde 1 saat olur geçerdi, sonra 3 saate çıktı,sonra bir gün, sonra 3gün, şimdi regl in hem başında 2-3 gün hemde sonunda 2-3 gün beni mafediyo, sersem gibi yim
ondan sordum sağlıkçı varmı?ne yapayım diye

dün rahat 2000 kalori olmuştur
sabah söylemesi ayıp pişi yaptım yedim ne zamandır canım çekiyodu yanına patates kızartması, akşamda makarna yedim, çayın yanında birazda gofret bisküvi dün bence yeterince şaşırmıştır

olabilir erken yediğin için ve akşamları yemek yemediğin için dengelenmiş büyük ihtimal. ya da vücut şaşırdı
nolmuşsa olmuş güzel olmuş ama 50,3 ahhh ahhh maşallah
he kıs şımardın azcık sanki ama hakettin çok abartmadan şımarabilirsin

geçmiş olsun tatlım inşallah bi çözümünü bulursun

bence de şaşırmıştır oyyy çok da güzel şeyler yemişsin heee :)

GonulSenligim senin mesajlarda kendi mesajımı bulana kadar cnm çıkıyo ama ben inegöllüyüm bilirsin ki inegöllüler bursalıyım demez
bütün alıntıları bi mesaja toplayınca kalabalık oluyo ben de farkettim onu
bilirim bilirim :) olsun gene de hemşerimsin kaçamazsın hemşeri olmaktan

Günaydın hanımlar. sbeden bugünkü kilom 69. Cuma günü 68.6 cikmistim ama onun yanıltıcı olacağını biliyordum. Yine de bir haftada 800 gr vermisim. Bence fena değil. 14 Mart 69.8 - 21 Mart 69-...- 4 nisan 67.5 inşallah

Anladım canım migren çok zor çok anlayabiliyorum çünkü kansızlıkta insanda baş ağrısı yapar ilk günler bende de yapıyor

Olabilir canım dün tabi 2-3 saat ev temizliği rahat yaptım onunda etkisi varRabbim size de nasip etsin en yakın zamandaAz şımarayım o vakit

Geçen hafta 55.80
bu hafta 56.20
Bugün aç gezsem yaruın 54.80 i görürmüyüm ki
Şaka maka sıvı beslenmemiz lazııım çorba çay su

Geçen hafta 55.80
bu hafta 56.20
Bugün aç gezsem yaruın 54.80 i görürmüyüm ki
Şaka maka sıvı beslenmemiz lazııım çorba çay su
aynen sıvı baya önemli yaaa. kıs bana bak karbonhidratı azalt biraz protein ye bari :) bak geçiyorum seni ona göre hadi bakem :)
abcde_123 naptı acaba ? onun kilosunu da çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…