♥haftalık kilo verme yarışması♥

Ben spor yarışmasında iddialıydım kalori bana uymadı pek ben yiyim yakıyım modundayım

o aradan sonra kolay toparlıcaksan sorun yok. ama o bayramlara alışıp bi dadanırsan vay haline yani çok güzel vicdan yaptırırım
çok kötüsünnn tamam kız valla yapıcam diyetimi 60 olmayana kadar vazgeçmiycem ama haftasonları azcık kaçırabilirim

Geçmiş olsun arkadaşım. Migren sıkıntı çeken bilir. Benim de önceleri sadece bi kaç saatlik ataklar olurdu ve geçerdi regl e yakın. Biraz uyumak ya da karanlıkta kalmak iyi gelirdi. Artık 1 senedir bulantilar eşlik ediyor ataklarıma günlük hayatı durdurarak kadar oluyor çoğu zaman. Ve malesef net bi sebebi ve çaresi yok sadece tetikleyen şeylere dikkat edeceksin. O bile bazen engelleyemiyor. Sana tavsiyem kendini takip et mesela şarküteri ürünleri migreni çok tetikler bi bak bakalim sende de oluyor mu? Islenmis et grubu kafein bunlar hep dışarıdan tetikleyen şeyler .

Ben spor yarışmasında iddialıydım kalori bana uymadı pek ben yiyim yakıyım modundayım
şuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımca alışmış . ip atla gene

çok kötüsünnn tamam kız valla yapıcam diyetimi 60 olmayana kadar vazgeçmiycem ama haftasonları azcık kaçırabilirim
aferin he hizaya gel tamam hafta sonu accuk genişletiyorum yeme miktarını :)

Hadi bakalım canım nasıl istersen

@beyaz lotus kalori takibini tekrardan bıraktın mı Salıdan itibaren kalorilerini bildirmedin canım ?
D demali kalori takibini bıraktın mı bilgi vermedin ?
abc321 canım perşembeden itibaren kalorilerin yok beklemedeyim

şuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımca alışmış . ip atla gene

aferin he hizaya gel tamam hafta sonu accuk genişletiyorum yeme miktarını :)
napayım herif atarlanıyo bi kahvaltı bile yapmıyon benle yemek yiyemiyoz doğru düzgün diye bende azcık onla beraber yemiş olmak için yiyom

biri burda sıvı diyeti yapıyordu sanki
sanki ben de hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlamadım. sanırım artık yazmıyor yapan kişii. esra yapıyodu sanki.
aayy bana çok uygun değil sadece sıvı diyeti yaaa. gerçi onlar detoks gibi 2 günlük falan yapılıyo ama . bilemedim

hemseriimmm ben severim hemserilerimi sanki gurbetteymişimde rastlamışım gibi hissediyorm böyle denk gelince zayıflayalm sonra bi ödül verelim kendimize tophanede bursa manzarasına karşı

Çok komiksin
Dedim ki bunun başına bir şey mi geldi niye yazmadı bu saate kadar
Benim az lahanam vardı geçen aydan kalma maydanoz soğan kereviz koymasam da olurdu üşendim yaa dediğin gibi zaten 3 çeşit yemek yapmaktan kendi menümüze sıra gelmiyor ki
Çarşamba sabah başlıyalım diyosun yani olur hem taze lahana ve kereviz de alırım

napayım herif atarlanıyo bi kahvaltı bile yapmıyon benle yemek yiyemiyoz doğru düzgün diye bende azcık onla beraber yemiş olmak için yiyom
ben zayıflayınca fıstıklı baklava yicen, de sen de
eşlik et ama amacını ve varmak istediğin hedefi asla unutmaaa

la ne güzel motive ediyom ben böyle yaaaa bak şimdi takdir ettim kendimi

evet uzun süre kullandm ama cok şükür artık içmiyorum
sevgilim sağolsn bıraktırdı gerci kandırdı beraber bırakcaz dedi o bırakmadı ama olsn ben bıraktm sonucta
isabet olmuş canım. inşallah o da bırakır en kısa sürede.

biraz araştirdımda bir ayda 20 kg vermişler yapanlar ama bende yapamam sanırım midem bulanır öyle hep sıvı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…