- 5 Haziran 2008
- 6.597
- 12.634
- 773
o aradan sonra kolay toparlıcaksan sorun yok. ama o bayramlara alışıp bi dadanırsan vay haline yani
Ben spor yarışmasında iddialıydım kalori bana uymadı pek ben yiyim yakıyım modundayımİyi yapıyorsun canım dediğin gibi bünyeyi şaşırtmak gerekiyor arada zaten sen işini biliyorsun çokta güzel gidiyorsun
Teşekkürler canım bir tek pazar gün ki kalorin kaldı
Pazar gün ki kahvaltı da o peynir açığını kapattım canım
Kız niye dalga geçiniyoz gramımla1,5 ymk kaşığı yazcam bundan sonra
Sağol canım düşüncen için 11 de Taksimde patlama olunca ben randevumu erteledim 2 hafta sonraya mecburen çünkü o psikolojiyle Mecidiköye gidemezdim maalesef çok yakınlar bir sürü yalan haber de çıktı zaten orayla ilgili ne yapalım fuara böyle tüylü tüylü gideceğim yüzüm bir de kapalı yerim olsa yanmam
Vallahi dışarıda yemene rağmen nasıl harika çok sevdim
Canım Cuma gün ki kalorin yok bendeÇok yüksek değil kalorilerin ama yediklerini bilmiyorum tabi yine de dengelemeye çalış
Afiyet olsun canım krebin çok zararı yok sanki içinde çok yağ yok çünkü bende dün 2 tane yedim kahvaltı da kahvaltıyla beraber bir de
Yürüyüşte çok güzel bir spor canım bence de korundun protein günü de yapmışsın daha ne olsun
Çok iyi menü harika bir kalori kaptın bu işi bugün eminim güzel sonuçlarla geleceksin
Vazmı geçtin şimdi Deniz niye bu pes etme bahane bulma kendine kız
çok kötüsünnno aradan sonra kolay toparlıcaksan sorun yok. ama o bayramlara alışıp bi dadanırsan vay haline yaniçok güzel vicdan yaptırırım
Sigara mıııdün yürüyüşe başladım
zumba çok yoruyo yaa bi ara denemdm gerci o zman sigara kullanıyodm nefes alamadm valla tıkandm kaldım
biri burda sıvı diyeti yapıyordu sankiaynen sıvı baya önemli yaaa. kıs bana bak karbonhidratı azalt biraz protein ye bari :) bak geçiyorum seni ona göre hadi bakem :)
@abcde_123 naptı acaba ? onun kilosunu da çok merak ediyorum
Geçmiş olsun arkadaşım. Migren sıkıntı çeken bilir. Benim de önceleri sadece bi kaç saatlik ataklar olurdu ve geçerdi regl e yakın. Biraz uyumak ya da karanlıkta kalmak iyi gelirdi. Artık 1 senedir bulantilar eşlik ediyor ataklarıma günlük hayatı durdurarak kadar oluyor çoğu zaman. Ve malesef net bi sebebi ve çaresi yok sadece tetikleyen şeylere dikkat edeceksin. O bile bazen engelleyemiyor. Sana tavsiyem kendini takip et mesela şarküteri ürünleri migreni çok tetikler bi bak bakalim sende de oluyor mu? Islenmis et grubu kafein bunlar hep dışarıdan tetikleyen şeyler .migren sorunu canım ya, öncedenregl biterken günde 1 saat olur geçerdi, sonra 3 saate çıktı,sonra bir gün, sonra 3gün, şimdi regl in hem başında 2-3 gün hemde sonunda 2-3 gün beni mafediyo, sersem gibi yim
ondan sordum sağlıkçı varmı?ne yapayım diye
Benim de işyerim evime 7 dakika ama ben uzatıyorum iyi oluyorsenin dısarı cıktıgın saatte ben uyanırmve sabah yürüme imkanım yok hemen sokagn basından servis geciyo keşke sbah yürüyüşü yapabilsem
şuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımcaBen spor yarışmasında iddialıydım kalori bana uymadı pek ben yiyim yakıyım modundayım
aferin he hizaya gelçok kötüsünnntamam kız valla yapıcam diyetimi 60 olmayana kadar vazgeçmiycem ama haftasonları azcık kaçırabilirim
Ben spor yarışmasında iddialıydım kalori bana uymadı pek ben yiyim yakıyım modundayım
napayım herif atarlanıyo bi kahvaltı bile yapmıyon benle yemek yiyemiyoz doğru düzgün diye bende azcık onla beraber yemiş olmak için yiyomşuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımcaalışmış . ip atla gene
aferin he hizaya geltamam hafta sonu accuk genişletiyorum yeme miktarını :)
sanki ben de hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlamadım. sanırım artık yazmıyor yapan kişii. esra yapıyodu sanki.biri burda sıvı diyeti yapıyordu sanki
geçmiş olsun tatlım inşallah bi çözümünü bulursun
bence de şaşırmıştır oyyy çok da güzel şeyler yemişsin heee :)
bütün alıntıları bi mesaja toplayınca kalabalık oluyo ben de farkettim onu
bilirim bilirim :) olsun gene de hemşerimsinkaçamazsın hemşeri olmaktan
Çok komiksindeniz deniz denizzzz
bende tutuşmuştım lahana çorbası yaptın diye, ben yapamadım, cumartesi iş çıkışı misafirlerle diğer akrabaya gittik çookk geç döndük, pazar günüde kaffaltı hazırla,3 kap yemek yap, ev süpür, ütü yap,2 makinada çamaşır yıka as (işe gitsem daha az yorulurdum)inan çarşıya çıkacak vaktim kalmadı.
yarın buranın pazarı artık akşam iş çıkışı gider alırım, çarşambaya nasipse yapacam artık
Sigara mııı
ben zayıflayınca fıstıklı baklava yicen, de sen denapayım herif atarlanıyo bi kahvaltı bile yapmıyon benle yemek yiyemiyoz doğru düzgün diye bende azcık onla beraber yemiş olmak için yiyom
Benim de işyerim evime 7 dakika ama ben uzatıyorum iyi oluyor
isabet olmuş canım. inşallah o da bırakır en kısa sürede.evet uzun süre kullandm ama cok şükür artık içmiyorum
sevgilim sağolsn bıraktırdı gerci kandırdı beraber bırakcaz dedi o bırakmadı ama olsn ben bıraktm sonucta
biraz araştirdımda bir ayda 20 kg vermişler yapanlar ama bende yapamam sanırım midem bulanır öyle hep sıvısanki ben de hatırlıyorum ama kimdi onu hatırlamadım. sanırım artık yazmıyor yapan kişii. esra yapıyodu sanki.
aayy bana çok uygun değil sadece sıvı diyeti yaaa. gerçi onlar detoks gibi 2 günlük falan yapılıyo ama . bilemedim
Yaşça büyüüüük fizikçe küçük 1.53-56 kilotamam aplam en büyük sensin başka büyük yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?