♥haftalık kilo verme yarışması♥

Lahanaya başlayınca düşücek o merak etme

değil canım,istediğin diyeti sporu yapabiliyosun, istersen bizimle paylaşabiliyosun tamamen senin isteğine kalmış, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirmen.
Gerçekten de burda uzun süre kalmamın sebebi bu rahatlık ben gelemiyorum öyle şunu hesapla bunu yaz
Kiloyu bildirmek kolay bağışıklık kazandım her sabah aç karnına tartılmazsam psikolojim bozuluyor kendimi suçlu hisseddiyorum

Kendi kendimizin sağlıkçısı olalım uykusuzsun hafta sonu çok çalıştın yoruldun bugün biraz dinlenmeye çalış

Abartmışsın gerçekten şaka maka bol su iç bugün ki rahatsızlığın dün ki yediklerinden olmasın

ben zayıflayınca fıstıklı baklava yicen, de sen de
eşlik et ama amacını ve varmak istediğin hedefi asla unutmaaa

la ne güzel motive ediyom ben böyle yaaaa bak şimdi takdir ettim kendimi
kızsabah sabah fıstıklı baklava filan deme zaafım var

canım aynen mide bulantısı bendede oluyo hatta istifar ettiğim de oldu, benim genelde reglin verdiği hormonal düzensizlikten ağrıyor, bide tespitlerimden aç kalmak iyi gelmiyo o zaman ağrım dahada şiddetleniyor, şarküteri çokta yediğim birşey değil zaten, gelende int. araştırdım yenmesi gerekenleri yemeye çalışıyorum, özellikle ceviz,fındık,nane (çayını, kendisini) bide masaj yapıyorum ama ağrının şiddeti ve geliş yeri her zaman aynı olmadığından bazen etkili oluyo bazen olmuyor

aynen sıvı baya önemli yaaa. kıs bana bak karbonhidratı azalt biraz protein ye bari :) bak geçiyorum seni ona göre hadi bakem :)
@abcde_123 naptı acaba ? onun kilosunu da çok merak ediyorum
Öyle yaa abarttığımın farkındayım köfte pilav salata yaptım akşam eşimle kızım köfte salata yediler pilav kaldı utandım ben de yemedim

geldi geldi başıma migrenim geldi
tamam çarşamba yapalım o zaman anlaştık

Katılıyorum dünki beslenmesinden kaynaklanmış olabilir

Kendi kendimizin sağlıkçısı olalım uykusuzsun hafta sonu çok çalıştın yoruldun bugün biraz dinlenmeye çalış

Abartmışsın gerçekten şaka maka bol su iç bugün ki rahatsızlığın dün ki yediklerinden olmasın

deniz yediklerimde tetiklemiş olabilir onda haklısın ama her regl öncesi ve sonrası vuruyo bu ağrı, bugün işyeri hekimi gelcek bi onada danışayım bakalım ne diyecek

Evet yaa bu ne hep aynı hep aynı . Bir öğünü sütlü kahveyle gecistirmeyi dene istersen

çok geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…