- 31 Temmuz 2012
- 7.051
- 11.685
- 248
Lahanaya başlayınca düşücek o merak etmebenim tartıdada var bi haller çok tartılıyom diye bana kızıyo galiba
sabah ilk 62,4 geldim, inanamadım biraz oyalandım sonra 62,6 geldim heehhh dedim yavaştan çıkıyoz yukarı hadi hayırlısı dedim sonra 3.de 62,8 geldim
ama ben hiçbiribi kabul etmiyorum 62,7 da kaldım saydım
sbeden cim güncel kilom:62,7
sbeden cim 29 şubattan beri yerimde sayıyorum ,beni at burdan artık, tükenmişlik sendromu oldum artık,psikolocim bozuldu,teeee en baştaki günlerime döndüm,yetti gariii
Gerçekten de burda uzun süre kalmamın sebebi bu rahatlık ben gelemiyorum öyle şunu hesapla bunu yazdeğil canım,istediğin diyeti sporu yapabiliyosun, istersen bizimle paylaşabiliyosun tamamen senin isteğine kalmış, en önemli kural her pazartesi gece 12 ye kadar kilo bildirmen.
isabet olmuş canım. inşallah o da bırakır en kısa sürede.
Kendi kendimizin sağlıkçısı olalım uykusuzsun hafta sonu çok çalıştın yoruldun bugün biraz dinlenmeye çalışpas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo
kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin
Abartmışsın gerçekten şaka maka bol su iç bugün ki rahatsızlığın dün ki yediklerinden olmasındün rahat 2000 kalori olmuştur
sabah söylemesi ayıp pişi yaptım yedim ne zamandır canım çekiyoduyanına patates kızartması, akşamda makarna yedim, çayın yanında birazda gofret bisküvi dün bence yeterince şaşırmıştır
İşte bu devamsbeden nehirnil111 miraycan84
geçen hafta: 55,8
bu hafta:54,8
fark: -1 kg
aslında cumartesi 54,4 ü görmüştüm ama bugün böyle çıktı çok da anlamadım sebebini yememe dikkat etmiştim çünkü. yalnız hafta sonu su içemedim belki ondandır. neyse spora ve dikkatli yemeye devam
kızsabah sabah fıstıklı baklava filan deme zaafım varben zayıflayınca fıstıklı baklava yicen, de sen de
eşlik et ama amacını ve varmak istediğin hedefi asla unutmaaa
la ne güzel motive ediyom ben böyle yaaaa bak şimdi takdir ettim kendimi
Geçmiş olsun arkadaşım. Migren sıkıntı çeken bilir. Benim de önceleri sadece bi kaç saatlik ataklar olurdu ve geçerdi regl e yakın. Biraz uyumak ya da karanlıkta kalmak iyi gelirdi. Artık 1 senedir bulantilar eşlik ediyor ataklarıma günlük hayatı durdurarak kadar oluyor çoğu zaman. Ve malesef net bi sebebi ve çaresi yok sadece tetikleyen şeylere dikkat edeceksin. O bile bazen engelleyemiyor. Sana tavsiyem kendini takip et mesela şarküteri ürünleri migreni çok tetikler bi bak bakalim sende de oluyor mu? Islenmis et grubu kafein bunlar hep dışarıdan tetikleyen şeyler .
Öyle yaa abarttığımın farkındayım köfte pilav salata yaptım akşam eşimle kızım köfte salata yediler pilav kaldı utandım ben de yemedimaynen sıvı baya önemli yaaa. kıs bana bak karbonhidratı azalt biraz protein ye bari :) bak geçiyorum seni ona göre hadi bakem :)
@abcde_123 naptı acaba ? onun kilosunu da çok merak ediyorum
Çok komiksin
Dedim ki bunun başına bir şey mi geldi niye yazmadı bu saate kadar
Benim az lahanam vardı geçen aydan kalma maydanoz soğan kereviz koymasam da olurdu üşendim yaa dediğin gibi zaten 3 çeşit yemek yapmaktan kendi menümüze sıra gelmiyor ki
Çarşamba sabah başlıyalım diyosun yani olur hem taze lahana ve kereviz de alırım
Katılıyorum dünki beslenmesinden kaynaklanmış olabilirGeçmiş olsun arkadaşım. Migren sıkıntı çeken bilir. Benim de önceleri sadece bi kaç saatlik ataklar olurdu ve geçerdi regl e yakın. Biraz uyumak ya da karanlıkta kalmak iyi gelirdi. Artık 1 senedir bulantilar eşlik ediyor ataklarıma günlük hayatı durdurarak kadar oluyor çoğu zaman. Ve malesef net bi sebebi ve çaresi yok sadece tetikleyen şeylere dikkat edeceksin. O bile bazen engelleyemiyor. Sana tavsiyem kendini takip et mesela şarküteri ürünleri migreni çok tetikler bi bak bakalim sende de oluyor mu? Islenmis et grubu kafein bunlar hep dışarıdan tetikleyen şeyler .
Kendi kendimizin sağlıkçısı olalım uykusuzsun hafta sonu çok çalıştın yoruldun bugün biraz dinlenmeye çalış
Abartmışsın gerçekten şaka maka bol su iç bugün ki rahatsızlığın dün ki yediklerinden olmasın
Evet yaa bu nebenim tartıdada var bi haller çok tartılıyom diye bana kızıyo galiba
sabah ilk 62,4 geldim, inanamadım biraz oyalandım sonra 62,6 geldim heehhh dedim yavaştan çıkıyoz yukarı hadi hayırlısı dedim sonra 3.de 62,8 geldim
ama ben hiçbiribi kabul etmiyorum 62,7 da kaldım saydım
sbeden cim güncel kilom:62,7
sbeden cim 29 şubattan beri yerimde sayıyorum ,beni at burdan artık, tükenmişlik sendromu oldum artık,psikolocim bozuldu,teeee en baştaki günlerime döndüm,yetti gariii
çok geçmiş olsun canımpas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo
kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin
Geçen hafta 62.7 idim. pek bir değişiklik yoksbeden 62.3 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?