Sakayla takılıyordu. Kendi yasadigi yerin ozelligi kadinlarin bolca hali silkelemesi. Icimden hakaret ediyorum onlara. Usteki gerizekalı bugün balkonun camlarini kiracakti az kaldi aksani bozulur zamanla. Dev gibi haliyi ikiye katlayip öküz gibi alt kismi cama carptiriyo. Iyi bi fırça kayacam bi daha yapsin.her hafta her hafta silkeliyor bu büyük halilari yeni gördüm . Salak kadın bide dayanamiyor yazin geceye dogru yapıyor. Yakalayip utandiriyorum rezil oluyor uzun zaman yapamiyor. Boyle aq su düşük kul hakki bilmeyen ise yaramazlarsi Allah uzak etsin costum sabah sabah. halisi kadar kici temiz değildirKendi doğduğu yerin nesi varmış acaba
Kesinlikle isteyelim@Yagmur3507
@YaGMuR_ZAYIFLIYOR
@damlasr
@demali
@harmonia33
@naz5403
@inciiitanesi
@tatlitambak
@fiyonkbayan
@lili5461
@miyav_su
Hepinizi çok güzel etiketledim
sbeden ben diyorum ki bu arkadaşlarımıza 1 hafta verelim ve artı çıkmamalarını isteyelim ne dersin
Ooo kötü olmuş canim. Ama salma kendini haftaya bugun avantajini göreceksinslmsbeden dün regli oldum sabah nasıl sinirlendim bilemezsin 63ü gördüm bugün tekrar şişlik 64.6 çıktım ama haftaya daha iyi inşallah
Super gidiyorsun
Evet yaa bu nehep aynı hep aynı . Bir öğünü sütlü kahveyle gecistirmeyi dene istersen
Hadi bakalım canım nasıl istersen
halacocuksun kalori takibini tekrardan bıraktın mı Salıdan itibaren kalorilerini bildirmedin canım ?
@demali kalori takibini bıraktın mı bilgi vermedin ?
@abc321 canım perşembeden itibaren kalorilerin yok beklemedeyim
Canım estağfirullah özür dilenecek bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsanÇok özür dilerim ya ben yapamiyorum artik yapmaya baslarsam eğer toplu halde pazarları aticam sana kuzum
Güzel canım gidişatın o ekmek olmayaymış iyiymiş ama olmuş artık akşama dengelersinKahvaltı 24,28 38,20 14,78 422
Ceviz
20 g
13,04 2,74 3,05 131
Zeytin
2 orta boy
0,90 0,43 0,07 9
Beyaz Ekmek
2 dilim
1,64 25,30 3,82 133
Bal
1/2 yemek kaşığı
8,65 0,03 32
Haşlanmış Yumurta
50 g
5,30 0,56 6,29 78
Pınar Krem Peynir
20 g
3,40 0,52 1,52 39
Öğle Yemeği 14,58 23,64 8,52 251
Kuru Fasulye
150 g
6,07 17,42 5,12 139
Cacık
100 g
8,51 6,22 3,40 112
sabah:422 kalori, k.hidrat:38,20
öğlen:251 kalori, k.hidrat:23,64
nehirnil111 cim şimdilik iyi gidiyor,umarım akşamıda kaçamaksız kapatırım
sabah normalde hep 1 dilim yerdim, işte krem peynirden yerken bir anda 2 dilim oluvermiş bide ben sabahları ekmekleri krep tavasında ısıtıyorum çıtır çıtır yediriyo vallaCanım estağfirullah özür dilenecek bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsan
Güzel canım gidişatın o ekmek olmayaymış iyiymiş ama olmuş artık akşama dengelersin
Erken saatte yemen gayet güzel kuzum bende cumartesi öğlen 2 dilim beyaz ekmek yedim o kadar aradan sonra dün sabahta öğlen kahvaltı yaptık 2 tane krep yedimsabah normalde hep 1 dilim yerdim, işte krem peynirden yerken bir anda 2 dilim oluvermiş bide ben sabahları ekmekleri krep tavasında ısıtıyorum çıtır çıtır yediriyo vallaama öğlen yemedim akşamları zaten yemem o yüzden sorun olmaz.
Bu haberi okuyunca aklıma sen geldin can canpas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo
kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin
pas geçelim nehircim, dünkü yorgunluğumun üstüne birde regl im yaklaştı dolayısıyla migren aurasındayım başım sersem gibi, böyle ışık hüzmesinin içinden geçip çıkıyo gibi tuhaf hislerdeyim hatta bazen hani tam uyumak üzereyken uyanırsında tuhaf bir hisse kapılırsın sersem sersem öyle hisler gelip gidiyo
kızlar ya aranızda sağlıkçı olan varmı?
özelden bir haber etseniz bana, bi yardımcı olsanız napayım ne edeyim bana bir akıl verin
Evimi istediğim gibi ısıtamadım hala terle soğu duş al hasta olmaktan korkuyorum açıkçası nasılsa tekrar giydik montları biraz daha sallayalımşuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımcaalışmış . ip atla gene
aferin he hizaya geltamam hafta sonu accuk genişletiyorum yeme miktarını :)
Sevindim benim babam çok içerdi annem hiç içmedi biz 3 kardeş annemi örnek aldık babam da bıraktı çok şükürevet uzun süre kullandm ama cok şükür artık içmiyorum
sevgilim sağolsn bıraktırdı gerci kandırdı beraber bırakcaz dedi o bırakmadı ama olsn ben bıraktm sonucta
Bu haberi okuyunca aklıma sen geldin can can
Baş Ağrısı Baharı Sevmez
Baş ağrıları ve migren bahar aylarında artar. Mevsim geçişleri bir çok hastalığın artmasına neden olur. Özellikle küme baş ağrısı bahar aylarında dönemsel ataklarını gerçekleştirir. Migren ise hava durumundan etkilenen bir hastalıktır. Lodos, basınçlı rüzgarlı havalar migren ağrısını tetikleyebilir. Rüzgar ve hava değişimleri kolayca hava akımlarında kalmamıza neden olarak gerilim baş ağrısını artırır.
canım benim çok sağol, neden işe yaramayasın yarardın elbet, şöyleee bir masaj nede iyi gelirdi :))Ben sağlıkciyim da ise yarayacagimi sanmiyorum canım ya yaninda olsaydım seni dinlendirir çorba yapardım sonra ayva ve elma kabuğundan çekirdekleriyle birlikte cay yapardım bide belki şifa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?