♥haftalık kilo verme yarışması♥

Kendi doğduğu yerin nesi varmış acaba
Sakayla takılıyordu. Kendi yasadigi yerin ozelligi kadinlarin bolca hali silkelemesi. Icimden hakaret ediyorum onlara. Usteki gerizekalı bugün balkonun camlarini kiracakti az kaldi aksani bozulur zamanla. Dev gibi haliyi ikiye katlayip öküz gibi alt kismi cama carptiriyo. Iyi bi fırça kayacam bi daha yapsin.her hafta her hafta silkeliyor bu büyük halilari yeni gördüm . Salak kadın bide dayanamiyor yazin geceye dogru yapıyor. Yakalayip utandiriyorum rezil oluyor uzun zaman yapamiyor. Boyle aq su düşük kul hakki bilmeyen ise yaramazlarsi Allah uzak etsin costum sabah sabah. halisi kadar kici temiz değildir

Öğlen yemekhanede çorba mantarlı tavuk sote cacık makarna varmış. makarnayı yemeycem diğerlerinden az yiycem. bu arada işten güçten ara öğünü unutmuşum iyi mi (((

Evet yaa bu ne hep aynı hep aynı . Bir öğünü sütlü kahveyle gecistirmeyi dene istersen

öğlenden geçti artık kuru fasulye ve cacığı indiregandi yaptım mideme
aslında sütlü kahve güzel fikir lakin fekat, migren aurasında olduğum dönemde asla aç kalamıyorum, açlık ağrıyı şiddetlendiriyo, ben yinede deneyeyim ağrım artarsa azcık yemek yerim artık

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.tavuk gögüs ızgara + yarım porsiyondan daha az bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 413 kalori

Çok özür dilerim ya ben yapamiyorum artik yapmaya baslarsam eğer toplu halde pazarları aticam sana kuzum

Kahvaltı 24,28 38,20 14,78 422

Ceviz
20 g
13,04 2,74 3,05 131

Zeytin
2 orta boy
0,90 0,43 0,07 9

Beyaz Ekmek
2 dilim
1,64 25,30 3,82 133

Bal
1/2 yemek kaşığı
8,65 0,03 32

Haşlanmış Yumurta
50 g
5,30 0,56 6,29 78

Pınar Krem Peynir
20 g
3,40 0,52 1,52 39

Öğle Yemeği 14,58 23,64 8,52 251

Kuru Fasulye
150 g
6,07 17,42 5,12 139

Cacık
100 g
8,51 6,22 3,40 112

sabah:422 kalori, k.hidrat:38,20
öğlen:251 kalori, k.hidrat:23,64

nehirnil111 cim şimdilik iyi gidiyor,umarım akşamıda kaçamaksız kapatırım

Çok özür dilerim ya ben yapamiyorum artik yapmaya baslarsam eğer toplu halde pazarları aticam sana kuzum
Canım estağfirullah özür dilenecek bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsan

Güzel canım gidişatın o ekmek olmayaymış iyiymiş ama olmuş artık akşama dengelersin

Canım estağfirullah özür dilenecek bir şey yok kendini nasıl iyi hissediyorsan

Güzel canım gidişatın o ekmek olmayaymış iyiymiş ama olmuş artık akşama dengelersin
sabah normalde hep 1 dilim yerdim, işte krem peynirden yerken bir anda 2 dilim oluvermiş bide ben sabahları ekmekleri krep tavasında ısıtıyorum çıtır çıtır yediriyo valla ama öğlen yemedim akşamları zaten yemem o yüzden sorun olmaz.

Erken saatte yemen gayet güzel kuzum bende cumartesi öğlen 2 dilim beyaz ekmek yedim o kadar aradan sonra dün sabahta öğlen kahvaltı yaptık 2 tane krep yedim Aştım kendimiSana bir şey söyleyeyim mi krep yediğimde zararını hiç hissetmiyorum ya olmadığı için sanırım sadece tok tutuyor

Bu haberi okuyunca aklıma sen geldin can can

Baş Ağrısı Baharı Sevmez

Baş ağrıları ve migren bahar aylarında artar. Mevsim geçişleri bir çok hastalığın artmasına neden olur. Özellikle küme baş ağrısı bahar aylarında dönemsel ataklarını gerçekleştirir. Migren ise hava durumundan etkilenen bir hastalıktır. Lodos, basınçlı rüzgarlı havalar migren ağrısını tetikleyebilir. Rüzgar ve hava değişimleri kolayca hava akımlarında kalmamıza neden olarak gerilim baş ağrısını artırır.

Ben sağlıkciyim da ise yarayacagimi sanmiyorum canım ya yaninda olsaydım seni dinlendirir çorba yapardım sonra ayva ve elma kabuğundan çekirdekleriyle birlikte cay yapardım bide belki şifa olur

şuan spor da yapmıyon ama kuzum hatırlatayım. sabah yürümelerini vücudun pek sallamıyo zannımca alışmış . ip atla gene

aferin he hizaya gel tamam hafta sonu accuk genişletiyorum yeme miktarını :)
Evimi istediğim gibi ısıtamadım hala terle soğu duş al hasta olmaktan korkuyorum açıkçası nasılsa tekrar giydik montları biraz daha sallayalım

evet uzun süre kullandm ama cok şükür artık içmiyorum
sevgilim sağolsn bıraktırdı gerci kandırdı beraber bırakcaz dedi o bırakmadı ama olsn ben bıraktm sonucta
Sevindim benim babam çok içerdi annem hiç içmedi biz 3 kardeş annemi örnek aldık babam da bıraktı çok şükür
Şimdi eşim içiyor ama kadınlar için sıkıntı tabi hele de gebelik durumunda

Bende spor yapamicam bir sure evde tadilat oldu bugün hallderim gibi ama bebekte hasta bende hastayım ama esim tepemde bu yüzden halletmem gerek çok titiz ya hayır ben yapmazsam o yapar bu yüzden yapmam gerek ...

Birdeeeeee

Havamı atayim hihhh. Ohhh oleeyyyy yehhuu sanırım gurup 50 nin en zayıf üyesi olmuşum sinsice minervayi geçmeye calisiyordum ve geçtim evet iste bu hedefim grup 40 a geçmek

ayy canım çok sağol, 6 yıldır bu ağrıyla mücadele ediyorum, artık az çok biliyorum kendimi, ama gerçekten tamamen hormanal yani regl esnasında horonlardaki dalgalanmalar, birde açlığa gelemiyorum,lodos falan etkilemez beni,
ama mevsimsel geçişlerde artış olabilir onu hiç düşünüpte takip etmedim açıkcası kendimi.

öğlen işyeri hekimi geldi,ona anlattım herşeyi bana bir ilaç yazdı hergün düzenli kahvaltıdan sonra alıcam, kimisinde 1 ayda kimisinde 2 ayda etkisini götermeye başlar dedi, ağrının aura lı olması iyiymiş (yani ağrı gelmeden kendini bazı belirtilerle göstermesi)en fazla 6 ay kullanıp sonuç alırız dedi, inşallah dedim artık çarem olsun,

bugün sabah dayanamayıp yarım ağrı kesici aldım normalde sayılıdır hayatımda kullandığım ağrı kesici sayısı, hele migrende hiç almadım ağrı eşiğimi yüksetmesin diye,ama bugün gerçekten çok farklıydı sanki beynim biyere gidip geliyoda bir anda nerdeyim noluyorum ben oluyo sanki bilincimi kaybediyo gibiydim, baygınlık yaşıyo gibi oldum,ama şimdi iyiyim çok çok şükür

Ben sağlıkciyim da ise yarayacagimi sanmiyorum canım ya yaninda olsaydım seni dinlendirir çorba yapardım sonra ayva ve elma kabuğundan çekirdekleriyle birlikte cay yapardım bide belki şifa olur
canım benim çok sağol, neden işe yaramayasın yarardın elbet, şöyleee bir masaj nede iyi gelirdi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…