♥haftalık kilo verme yarışması♥

Camları kırsa daha iyi hem kirlettiğini anlar hem de bir daha silkelemez

Ayy canım Allah yardimcin olsun. Kurufsulye cacik güzel olmus. Süt ve 3 u bir arada karistirip iciyorum sıcak sicak. Sekerki olduğu icin kan sekerim düşük kalmıyor ve sut doyurucu etkiye sahip . Gunde iki bardak iciyorum. Aclik olmuyor alisinca. Kahvaltida bi gun kurufasulye yogurt yiyorum. Bi gun bol yesil mercimekli bulgur pilavi yiyorum. Balık yiyorum. Yani sabah yiyecegimi saglikli ve protein agirlikli yedikten sonra oglen sonu ve ikindi sonunda sütlü kahve aksam da ya bir kase corba ya da bir kase yoğurt tamamdır

canım benim çok sağol, neden işe yaramayasın yarardın elbet, şöyleee bir masaj nede iyi gelirdi :))
Ohhh yapardım tabi kuzum küçüklükten beri masaj yaparım ben zaten bütün aile fertlerini masaj yaparak uyuttugumu bilirim

sbeden ne yazıkki 70,2 ile geldiim
diyetisyene gidiyorum sporda yapıyorum ama veremiyorum
iki haftadır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve kendimi yemeye verdiim
utanıyoruum ama ne yazıkki böylee

sbeden ne yazıkki 70,2 ile geldiim
diyetisyene gidiyorum sporda yapıyorum ama veremiyorum
iki haftadır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve kendimi yemeye verdiim
utanıyoruum ama ne yazıkki böylee
kız üzülme bende nerdeyse 1 aydır gram veremedim bazen oluyo öyle , sıkıntılarınıda atlatırsında yaza fıstık gibi olursun inşallah kafana bişey takma, herşey olacağına varıyo hiçbirşey bizim sağlığımızdan,canımızdan önemli değil...

öncelikle geçmiş olsun canım, acil şlifalar dilerim ayrıca evdeyken tadilat çok zor bilirim Allah kolaylık versin

a aaaa şunu bak şunu, nasıl gizli,nasıl sinsi hırs yapmış bu kız,ya hayatta hiçbişeyde böyle hırslı olamadım olsaydım çok daha başarılı biri olurdum o yüzden herşeyde aza kanaat getirdim, kiloda bile, leyn 1 aydı yerimde sayıyorum yinede hırs yok olsun veririm diyorum ama seni görünce şaşırdım, senin gibi hırslı insanlar etrafımda çok ama hiç bana bulaştıramadılar

sabah uyanınca iki bardak ılık su içtim
kahvaltıda bir haşlanmış yumurta ve tarçınlı süt içtim
arada 7 adet badem ve bir bardak yeşil çay içtim
öğlen bir kase kremalı mantar çorbası bir kaşık acılı ezme iki kaşık cacık yedim
yemekten 1 saat sonra doğuş kayısılı form çayı içtim
arada yarım portakal yemeyi düşünüyorum
akşamda 3 yemek kaşığı etli nohut yemeği bir bardak ayran içicem
diyetisyenim bir kür önerdi bu akşam onu yapıcam
yoğurt + tarçın + zencefil + zerdeçal
bu hafta çok sıkı yapıcam diyetimi
kızlar sizde beni destekleyin neoluur artık kg vermek istiyorumm

inşallah canıımm yaa
şöyle özel bir alet olsada ağzıma birşey atcakken kafama vursa yeme yeme diyee

bence menü çok güzel yanlız çorbada krema olmasaymış daha da iyi olurmuş ama işyeri yemeklerinde yapacak birşey yok tabi
yoğurt karışımını bende düzenli yapıyorum artık, seninkine ek azda acı biber atıyorum, bunu bırakma devam et, çok faydalı diyolar

bakalım bu hafta denicem günde yarım kg verdiriyormuuş güya öyle diyor diyetisyen
çorba kremalı olduğu için suyunu fazla içmedim tadımlık aldım mantarlarını yedim en çok

bakalım bu hafta denicem günde yarım kg verdiriyormuuş güya öyle diyor diyetisyen
çorba kremalı olduğu için suyunu fazla içmedim tadımlık aldım mantarlarını yedim en çok
yoğurt kürümü yarım kilo verdiriyomuş yok o kadarda değil ben 1 haftadır yapıyorum daha bende farkedilir bir etki olmadı, illaki etkisi vardır ama o kadar da mucize bekleme derim

nehirnil111 cim şuan biberiyeli yeşil çayımı içiyorum, öğlen yemeği şimdilik iyi tuttu beni açıkmazsam ara öğünümü yemiycem acıkırsam 1 portakalım var onu yerim
Afiyet olsun canım acıkmadığın sürece yeme tabi ne güzel bende tokum tavuk tok tuttu akşama eve gidersek yeşil mercimek yemeği yapacağım yayla çorbasıyla yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…