- 17 Ekim 2013
- 618
- 1.217
- 313
- 35
yeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun canımAfiyet olsun canım acıkmadığın sürece yeme tabi ne güzel bende tokum tavuk tok tuttu akşama eve gidersek yeşil mercimek yemeği yapacağım yayla çorbasıyla yerim
bence de . sigaraya verilen paraya yazık yaw. resmen parayı alıp çakmakla yakmaya eş değer bir eylem bence.bırakmazsan yaz sonu bende başlıyorm dedim bırakır artık kesn. evlencez biz ona vercee parayı kumbarasına atsın
yaaaa teşekkür ederim :)İşte bu devam
iyi bari çok şükürÖyle yaa abarttığımın farkındayım köfte pilav salata yaptım akşam eşimle kızım köfte salata yediler pilav kaldı utandım ben de yemedim
evet ya havalar böyleyken spor sonrası duş alamamak iyi olmuyo. ben evli olmadığımdan duş almadan da idare ediyorum. ama evli olsam ben de spordan sonra duş almadan duramam. saçlarım da uzun şuan. her spordan sonra duşa girersem yanarımEvimi istediğim gibi ısıtamadım hala terle soğu duş al hasta olmaktan korkuyorum açıkçası nasılsa tekrar giydik montları biraz daha sallayalım
Bende ilk defa yapacağım evlendiğimden beri sanırım şehriyeli yaparım öyle bir tarif aldım bakalım nettenyeşil mercimek yemeğini nasıl yapıyorsun canım
erişteli yapıyorlar o şekildemi
afiyet olsun canım o zaman şimdideenBende ilk defa yapacağım evlendiğimden beri sanırım şehriyeli yaparım öyle bir tarif aldım bakalım nettenEşim istemiyorum diyordu önceden askerde çok yemiş şimdi arada yaparsan yerim dedi bende fırsattan istifade hemen bu akşam yapacağım
Canım benim büyük bi destek olmuş teşekkür ederim...@Yagmur3507
@YaGMuR_ZAYIFLIYOR
@damlasr
@demali
@harmonia33
N naz5403
@inciiitanesi
@tatlitambak
@fiyonkbayan
@lili5461
@miyav_su
Hepinizi çok güzel etiketledim
sbeden ben diyorum ki bu arkadaşlarımıza 1 hafta verelim ve artı çıkmamalarını isteyelim ne dersin
aa tamam süper onla kilo veren çokmuş, ohooo beslenmenide düzenlersen bide spor bu iş tamamdıryapıyorum canım bfit e gidiyorum günlük yarım saat
normalde çok güzel kg verebilen biriyiim ama dediğim gibi çok sıkıntılı zamanlar geçirdiim hep yemeye verdim kendimiaa tamam süper onla kilo veren çokmuş, ohooo beslenmenide düzenlersen bide spor bu iş tamamdır
sen burda ol elimden geleni yaparım canım ne demek, bu arada fotodaki sen ve oğlun sanırım,Allah bağışlasın,sende çok tatlışsınnormalde çok güzel kg verebilen biriyiim ama dediğim gibi çok sıkıntılı zamanlar geçirdiim hep yemeye verdim kendimi
ama bu günden itibareen ciddiyetle kg vermeye devam ediceeem
vee lütfeeen banaa desteek ool
Afiyet olsun canım çok severim nohutu özellikle pilavla ama eşim hiç sevmez bende bazen iş yerinde çıktıkça yiyorumafiyet olsun canım o zaman şimdideen
bende nohut yemeği yapıcaam yanında da sadece bir ayraan
sağol canıımAfiyet olsun canım çok severim nohutu özellikle pilavla ama eşim hiç sevmez bende bazen iş yerinde çıktıkça yiyorum
burdayıım canıımsen burda ol elimden geleni yaparım canım ne demek, bu arada fotodaki sen ve oğlun sanırım,Allah bağışlasın,sende çok tatlışsın
Ne güzel canım afiyet olsunsağol canıım
benimde tam tersii eşimin en sevdiği yemek o yüzdeen bugün menüye dahil ettim
teşekkür ederim canımNe güzel canım afiyet olsunÇok tatlısın oğlunda sende bu arada maşallah size
Yok canım ben henüz 9 aylık evliyimteşekkür ederim canım
senin varmı bebeğin
artık zayıfladın yaparsın işte bi taneYok canım ben henüz 9 aylık evliyim
İnşallah Rabbim hayırlı zamanda nasip etsin canımartık zayıfladın yaparsın işte bi tane
ay ne kadar güzeel yaYok canım ben henüz 9 aylık evliyim
90 doğumluyum canım sanırım 26 yaşından günlerimi alıyorum tam 25 oluyorum değil mi yaşımı küçülteyim dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?