Yemeye verme kendini verdikce daha kötü hissedersin. Bu ara da cok şükür profil resmini degistirmissinsbeden ne yazıkki 70,2 ile geldiim
diyetisyene gidiyorum sporda yapıyorum ama veremiyorum
iki haftadır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve kendimi yemeye verdiim
utanıyoruum ama ne yazıkki böylee
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinay ne kadar güzeel ya
ben tam evlilik yıldönümünde hamile olduğumu öğrendim yemek kutlamasında
İnşallah seninde Allah gönlüne göre versiin ama bence evliliğin tadınıı çıkar doya doyaa
Yas küçük oluncasen çok ucuza çalışmışsın
90 doğumluyum canım sanırım 26 yaşından günlerimi alıyorum tam 25 oluyorum değil mi yaşımı küçülteyim durSen kaçlısın
malesef öyle oldu çook kg aldıım kendimi böylee görmek istemiyorummmYemeye verme kendini verdikce daha kötü hissedersin. Bu ara da cok şükür profil resmini degistirmissinmasonlari hatırlatıyordu tek gözlü elma canavar gibi
bence de begüş oyalıyo biziaa gerçekten bu kız bizi uyutuyo galiba hala ölçülerini göndermedi
küçül de cebime gir :) iyi doğurman için zamanın var .
ben 87 liyim. evlenince hemen çocuk istemiyorum. eşime doyayım bi demi
ama yaş da geçiyo bi yandan . bakalım hayırlısı
spor yapmış olursun git al çatlıcam yaaaa aaaa. hem bak pilatese başlamadan al ölçülerini sonra pilates yapınca nasıl incelme olduğunu görürsün hemİnsan en azından bir şeyleri yaşamak istiyor bebekten sonra biraz daha kısıtlı oluyor çünküDoy sende tabe
Kız hafta sonu kafamı dışarı çıkarmadım korkudan randevumu erteledim aklıma mezura mı geldiBugün bakayım çok ters yerde o birmilyoncu ya
Haklısın bence merak ediyorum canım bu akşam gidebilirsem alayım spora zaten 1 haftaya anca başlarım bu hafta yoğunumspor yapmış olursun git al çatlıcam yaaaa aaaa. hem bak pilatese başlamadan al ölçülerini sonra pilates yapınca nasıl incelme olduğunu görürsün hem
Elma daha çok tok tutmuş olabilir kuzum
tamam hadi bakalımHaklısın bence merak ediyorum canım bu akşam gidebilirsem alayım spora zaten 1 haftaya anca başlarım bu hafta yoğunum
Bende bütün çikolataları çerezleri ağzıma basmak istiyorumBazeennn,her zaman değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?