♥haftalık kilo verme yarışması♥

sbeden ne yazıkki 70,2 ile geldiim
diyetisyene gidiyorum sporda yapıyorum ama veremiyorum
iki haftadır çok sıkıntılı zamanlar geçirdim ve kendimi yemeye verdiim
utanıyoruum ama ne yazıkki böylee
Yemeye verme kendini verdikce daha kötü hissedersin. Bu ara da cok şükür profil resmini degistirmissin masonlari hatırlatıyordu tek gözlü elma canavar gibi

ay ne kadar güzeel ya
ben tam evlilik yıldönümünde hamile olduğumu öğrendim yemek kutlamasında
İnşallah seninde Allah gönlüne göre versiin ama bence evliliğin tadınıı çıkar doya doyaa
Amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versinYıl dönümünde çok güzel bir hediye gerçekten

90 doğumluyum canım sanırım 26 yaşından günlerimi alıyorum tam 25 oluyorum değil mi yaşımı küçülteyim dur Sen kaçlısın
küçül de cebime gir :) iyi doğurman için zamanın var .
ben 87 liyim. evlenince hemen çocuk istemiyorum. eşime doyayım bi demi
ama yaş da geçiyo bi yandan . bakalım hayırlısı

küçül de cebime gir :) iyi doğurman için zamanın var .
ben 87 liyim. evlenince hemen çocuk istemiyorum. eşime doyayım bi demi
ama yaş da geçiyo bi yandan . bakalım hayırlısı

nehirnil111 bu arada hala mezura alamadın
valla ben alıp kargoyla yollayacam heee

İnsan en azından bir şeyleri yaşamak istiyor bebekten sonra biraz daha kısıtlı oluyor çünkü Doy sende tabe

Kız hafta sonu kafamı dışarı çıkarmadım korkudan randevumu erteledim aklıma mezura mı geldiBugün bakayım çok ters yerde o birmilyoncu ya

spor yapmış olursun git al çatlıcam yaaaa aaaa. hem bak pilatese başlamadan al ölçülerini sonra pilates yapınca nasıl incelme olduğunu görürsün hem

basen eritme hareketi. hareket 10 kereden 3 set yapılmalı. 3 x 10 bu aynı zamanda karın kasını da çalıştırır

Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar

bu hareket sadece basen inceltmekle kalmaz yan karın kaslarını da çalıştırır.

Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…