- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ben genelde spor sırasında içiyorum rahat 1 litre bitebiliyor leslie yaparken öyle yapıyordumSpor bittikten sonra 2 büyük bardak su için ki yaktığınız yağları terleme veya idrar yoluyla hemen vücuttan atın
ben de içiyorum aslında spor esnasında içmemek lazımmış. dalağı şişiriyormuş ama ben dayanamıyorum dilim damağıma yapışıyo içiyorum zumba yaparken :)Ben genelde spor sırasında içiyorum rahat 1 litre bitebiliyor leslie yaparken öyle yapıyordum
İçmeden duramam vallahi spor yapamam halim kalmıyor dediğin gibiben de içiyorum aslında spor esnasında içmemek lazımmış. dalağı şişiriyormuş ama ben dayanamıyorum dilim damağıma yapışıyo içiyorum zumba yaparken :)
ahaha hafta sonu feci yedik :)Sana da aferin bana yetişmek üzeresin
Yine günü erken kapatmışsın şekerim sporun harika 1 saat bravo
sağol canım benim sen ne yaptın takip edemedimYine günü erken kapatmışsın şekerim sporun harika 1 saat bravo
Ben sabah tartıldığımda 50.3 yine tartı gösterdi canım hafta içi 400-500 gram fazlaydım ama hafta sonu toparladım sanırım aslında bayağı da yedim sabahları sağlam kahvaltı yaptım krepli falan sonra akşama doğru 5-6 gibi sütlaç, cips, çekirdek yedim ama akşam yemeği yemedim ve dün 2-3 saat rahat ev temizliği yaptım erken yediğim için ve ayrıca başka bir öğün yemek yemediğim için sanırım vücut şaşırdısağol canım benim sen ne yaptın takip edemedim
MAŞALLAHH TEBRİKLER VALLABen sabah tartıldığımda 50.3 yine tartı gösterdi canım hafta içi 400-500 gram fazlaydım ama hafta sonu toparladım sanırım aslında bayağı da yedim sabahları sağlam kahvaltı yaptım krepli falan sonra akşama doğru 5-6 gibi sütlaç, cips, çekirdek yedim ama akşam yemeği yemedim ve dün 2-3 saat rahat ev temizliği yaptım erken yediğim için ve ayrıca başka bir öğün yemek yemediğim için sanırım vücut şaşırdı
KIZLAR KİLO BİLDİRİMi YAPARKEN ÖNCEKİ HAFTAYA AİT KİLONUZU DA YAZIN BUNDAN SONRA . HEM GÖRMÜŞ OLURUZ EKSI MI ARTI MI
92 kiloyum bu sabah tartıldım ama fırsat bulamadım yazmaya@Yagmur3507
@YaGMuR_ZAYIFLIYOR
@damlasr
@demali
@harmonia33
@naz5403
@inciiitanesi
@tatlitambak
@fiyonkbayan
@lili5461
@miyav_su
Hepinizi çok güzel etiketledim
sbeden ben diyorum ki bu arkadaşlarımıza 1 hafta verelim ve artı çıkmamalarını isteyelim ne dersin
ne güzel ya imrendim vallanehirnil111 pazartesi günü kalorim : 834
30 dk zumba sporumu da yaptım. günü güzel bitirdim mutluyum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?