♥haftalık kilo verme yarışması♥

Canım geçen sene diyetisyene gitmiştim
Onun listesine göre yaptım
İtiraf ediyorum bi dilim mozaik pasta bile yedim ama diğwr şeylere dikkat edince fazla kalori almamışım :)
herşeyden ye azar azar sen mutlaka bebişin var Allah bağışlasın. mozaik pastayı da bana gönder ben yiyeyim

herşeyden ye azar azar sen mutlaka bebişin var Allah bağışlasın. mozaik pastayı da bana gönder ben yiyeyim
Sağol canım :)
Dikkat edicem artık ypksa bu kilolar artarak iyice yapışacak üstüme
Pastayı annem sağolsun buzluğa atmıştı yapıp burdayken izmirdeysen pAylsşabilirim :)

ben de yok mu sanıyorsun. ama niyet yok. kuru dut, kuru kayısı, hurma bilem var. ama yok illaki pis bir glikoz olacak yani
kuzum ama iradeni kullanman lazım zayıflamak için. ben de neler yemek istiyorum bbir bilsen açım valla

Ben de geçwn sene rejimdeyken kuru incir ceviZ ya da elma tarçın ikilisiyle bayaa bastırıyodum tatlu isteğimi :)
aynen idare edip anı kurtarıyor en azından. kafa mantıklı düşünmeye başlayınca iyiki başka şeylere saldırmadım diyorum.

Bugünü 1062 kalori 3 mil leslieyle tamamlıyorum.iyi mi sizce?iki haftafır artıdaydım.haftaya eksi görmeyi umut ediyorum
Not:2 aylık bebeğim var :)
Kiz benimde haftaya iki aylik olacak bebegim bende zayiflamaya calisiyorum :) emzirmek cok aciktiriyo sen ne durumdasin Allah yardimcimiz olsun....kolay gele baciiiiimm...

Canım geçen sene diyetisyene gitmiştim
Onun listesine göre yaptım
İtiraf ediyorum bi dilim mozaik pasta bile yedim ama diğwr şeylere dikkat edince fazla kalori almamışım :)
Yalnız emziren annelerin 2000 kaloriden aşağıya düşmemesi gerektiğini söylüyor diyetisyenler .az yemek= kalitesi düşük süt çünkü

Kiz benimde haftaya iki aylik olacak bebegim bende zayiflamaya calisiyorum :) emzirmek cok aciktiriyo sen ne durumdasin Allah yardimcimiz olsun....kolay gele baciiiiimm...
Canım baktım da sen de ocak annelerine yazıyornuşsun.nickin tanıdık gelmedi ama.değiştirdin mi?ben de çok acıkıyorum valla :)zatwn normalde de çok iştahlıyım.evde de olunca bütün gün zıvanadan çıktım iyice

S
Super :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…