az bile kalori alıyorsun sonuçta emziriyorsun.Bugünü 1062 kalori 3 mil leslieyle tamamlıyorum.iyi mi sizce?iki haftafır artıdaydım.haftaya eksi görmeyi umut ediyorum
Not:2 aylık bebeğim var :)
Canım geçen sene diyetisyene gitmiştimaz bile kalori alıyorsun sonuçta emziriyorsun.
tatlı isteğimi kuru kayısı ile toparlıyorum canım. gerçi şuan iyiyim de regl dönemim gelince kendimi inşallah tutabilirm :)ne güzel ya imrendim vallabenim halim fena. tatlısız gün geçmiyor.
herşeyden ye azar azar sen mutlaka bebişin var Allah bağışlasın. mozaik pastayı da bana gönder ben yiyeyimCanım geçen sene diyetisyene gitmiştim
Onun listesine göre yaptım
İtiraf ediyorum bi dilim mozaik pasta bile yedim ama diğwr şeylere dikkat edince fazla kalori almamışım :)
ben de yok mu sanıyorsun. ama niyet yok. kuru dut, kuru kayısı, hurma bilem var. ama yok illaki pis bir glikoz olacak yanitatlı isteğimi kuru kayısı ile toparlıyorum canım. gerçi şuan iyiyim de regl dönemim gelince kendimi inşallah tutabilirm :)
Sağol canım :)herşeyden ye azar azar sen mutlaka bebişin var Allah bağışlasın. mozaik pastayı da bana gönder ben yiyeyim
Ben de geçwn sene rejimdeyken kuru incir ceviZ ya da elma tarçın ikilisiyle bayaa bastırıyodum tatlu isteğimi :)tatlı isteğimi kuru kayısı ile toparlıyorum canım. gerçi şuan iyiyim de regl dönemim gelince kendimi inşallah tutabilirm :)
kuzum ama iradeni kullanman lazım zayıflamak için. ben de neler yemek istiyorum bbir bilsen açım vallaben de yok mu sanıyorsun. ama niyet yok. kuru dut, kuru kayısı, hurma bilem var. ama yok illaki pis bir glikoz olacak yani
aynen idare edip anı kurtarıyor en azından. kafa mantıklı düşünmeye başlayınca iyiki başka şeylere saldırmadım diyorum.Ben de geçwn sene rejimdeyken kuru incir ceviZ ya da elma tarçın ikilisiyle bayaa bastırıyodum tatlu isteğimi :)
@Yagmur3507
@YaGMuR_ZAYIFLIYOR
@damlasr
@demali
@harmonia33
@naz5403
@inciiitanesi
@tatlitambak
@fiyonkbayan
leylimley11223344
@miyav_su
Hepinizi çok güzel etiketledim
sbeden ben diyorum ki bu arkadaşlarımıza 1 hafta verelim ve artı çıkmamalarını isteyelim ne dersin
Kiz benimde haftaya iki aylik olacak bebegim bende zayiflamaya calisiyorum :) emzirmek cok aciktiriyo sen ne durumdasin Allah yardimcimiz olsun....kolay gele baciiiiimm...Bugünü 1062 kalori 3 mil leslieyle tamamlıyorum.iyi mi sizce?iki haftafır artıdaydım.haftaya eksi görmeyi umut ediyorum
Not:2 aylık bebeğim var :)
Yalnız emziren annelerin 2000 kaloriden aşağıya düşmemesi gerektiğini söylüyor diyetisyenler .az yemek= kalitesi düşük süt çünküCanım geçen sene diyetisyene gitmiştim
Onun listesine göre yaptım
İtiraf ediyorum bi dilim mozaik pasta bile yedim ama diğwr şeylere dikkat edince fazla kalori almamışım :)
Canım baktım da sen de ocak annelerine yazıyornuşsun.nickin tanıdık gelmedi ama.değiştirdin mi?ben de çok acıkıyorum valla :)zatwn normalde de çok iştahlıyım.evde de olunca bütün gün zıvanadan çıktım iyiceKiz benimde haftaya iki aylik olacak bebegim bende zayiflamaya calisiyorum :) emzirmek cok aciktiriyo sen ne durumdasin Allah yardimcimiz olsun....kolay gele baciiiiimm...
Canım benim bünye garip vallaYalnız emziren annelerin 2000 kaloriden aşağıya düşmemesi gerektiğini söylüyor diyetisyenler .az yemek= kalitesi düşük süt çünkü
Canım benim bünye garip valla
Geçen haftalar 2000 civarı alıyodum iki haftadır artıdayım valla.
Bak örnek liste
Super :)
basen eritme hareketi. hareket 10 kereden 3 set yapılmalı. 3 x 10 bu aynı zamanda karın kasını da çalıştırır
Bu basen eritme hareketi iç bacakların da incelmesini sağlar
bu hareket sadece basen inceltmekle kalmaz yan karın kaslarını da çalıştırır.
Bacakları yukarı kaldırma hareketinde hem karın hem kalça hem bacak kasları çalışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?