♥haftalık kilo verme yarışması♥

aaa bilmem ona dikkat etmedim, ama ben zebra gibi soydum, yarısı vardı yarısı yoktu :)) sen sorunca dikkat ettim hiç dikkatimi çekmemiş fiyonkbayan

Salatalık (Soyulmuş)
20 g
0,03 0,43 0,12 2

Salatalık (Kabuklu)
20 g
0,02 0,73 0,13 3

biri 2,diğeri 3 kaloriymiş biri 0,43 k.hidrat,diğeri 0,73 k.hidrat lıymış demekki farkediyomuş :))

MAŞALLAHH TEBRİKLER VALLA
Daha da az çıkabilirdim belki ya da vücudum şaşırdı
Hemen hemen aynı kaloride gidiyorsun hep canım vücudun alışmasın dikkatli ol
nehirnil111 pazartesi günü kalorim : 834
30 dk zumba sporumu da yaptım. günü güzel bitirdim mutluyum :)
Kalorin sporun harika bir geldin pir geldin canım ya
kız sabahları senin gibi kahvaltı yapayım dedim bir saat sonra midem isyan etti.

Miden alışmamış tabi canım beni çok tok tutuyor mesela öğlene kadar acıkmıyorum ama dediğim gibi ben diyet öncesi hiç kahvaltı yapmadan öğle saatini beklerdim çok arzulamıyordum da yani

Canım kalorin olsa da çok zararlı bir şey yememişsin bence vücut şaşırtma olarak kullanalım bugün normal yediğim gibi yersen etkilenecektir

Canım kalorin olsa da çok zararlı bir şey yememişsin bence vücut şaşırtma olarak kullanalım bugün normal yediğim gibi yersen etkilenecektir
tamam canım öyle olsun bakalım, ben sana yediğimi hep böyle yazayım bari biraz fazla yer kaplıyo ama tek tek uğraşıp düzeltmesi zaman alıyo üşendim şimdi :))

sen yarın mı gidiyosun?

Miden alışmamış tabi canım beni çok tok tutuyor mesela öğlene kadar acıkmıyorum ama dediğim gibi ben diyet öncesi hiç kahvaltı yapmadan öğle saatini beklerdim çok arzulamıyordum da yani
evet canım böööyle bi midem kazındı pazar pazartesi kalori şeysini vermedim onları veriyim pazar 900 pazartesi 600 hafta içi evde kimse kalmayınca yemeği de ölçülü yiyo insan

Sabah; 07:55 - 1 kupa ılık süt + 15 gr yulaf + 1 çay kaşığı tarçın - 170 kalori
Ara; 08:50 - 1 kupa yeşil çay (demleme)
Öğle; 12:20 - Yarım kase ezogelin çorbası + 1 ad.tavuk gögüs ızgara + yarım porsiyondan daha az bulgur pilavı + 50 gr yoğurt - 413 kalori
Ara; 15:40 - 1 kupa sade şekersiz nescafe + 4 ad.çubuk kraker - 18 kalori
Akşam; 20:10 - Yarım kase yayla çorbası + 1 kepçe yeşil mercimek yemeği + yarım kase cacık - 380 kalori

Toplam kalori: 981

elma_sekerim01 begum75 mavimli @DisiAnka D demali abc321 bayan_balon fiyonkbayan

acaba dedim salatalığın kabuğuna kadar dikkat etmek lazımmı yoksa ben de yapıcaktım kız

tamam canım öyle olsun bakalım, ben sana yediğimi hep böyle yazayım bari biraz fazla yer kaplıyo ama tek tek uğraşıp düzeltmesi zaman alıyo üşendim şimdi :))

sen yarın mı gidiyosun?

Yaz canım ne olacak sonuçta anlaşılıyor ne yediğin önemli olan bu Evet Begüş yarından itibaren nasipse yokum pazartesi görüşeceğiz inşallah

acıkmadım canım akşama doğru bişey yemedim zaten daha çok kahvaltıya yüklendim yumurta peynir hepsi bir arada gitti.

acaba dedim salatalığın kabuğuna kadar dikkat etmek lazımmı yoksa ben de yapıcaktım kız
ayy yok anacım belki dikkat eden vardır da o ben değilim ben salatalık yazdım direk çıkanı seçtim kabuğunu falan gözüm görmemiş bile,yanlız kalori 2-3 arasındaydı ya benimki 2,5 oldu, çünkü zebra gibi soymuştum

maşallah canım çok istikrarlısın
ben dünkü menümü söyliim
sabah; 1 k.k süzme peynir +2 adet zeytin+ 1 çay
ara; çok az sarı leblebi
öğlen 1 porsiyon makarna+ yarım kase yoğurt
ara;1 çay
akşam; 2 yemek kaşığı pirinç pilavı+ 1 porsiyon patates oturtturma+ yarım kase yoğurt
ara;1 çay
kalori;1075 kcal filan ediyo

Teşekkürler canım sanırım tatlı krizleri çerez krizleri dışında diğer yemekleri yiyip yememek çok farketmiyor benim için artık arındım gibi bir şey Kalori oranın güzel fazla değil ama içinde yediklerin diyette olmaması gerekenlerden mesela öğlen ki makarnayı hadi canın çekti yedin akşam hem patatesi hem pirinci bir arada almaman gerekirdi bunların makarna da dahil hepsi karbonhidratSabah menün zayıf ona ağırlık verebilirsin mesela

evet dünkü menümü bende hiç beğenmedim ama öğlen gittim eve eşim makarna yapmış bana yemezsem yaptığımı yemedi olacaktı
akşamda düzgün bir yemek yap canım bunu istiyo dedi mecburen kalkıp yaptım bir hafta birşey yemeyince bende sanırım karrbonhidrat istedi vücudum acayip yemek istedim yedim ama bugün itibariyle bitti artık artık ne derse desin toparlıycam perşembe ve cuma ayran diyeti yapmak istiyorum 2 günlük bir diyetmiş ama lahanadan sonra olurmu bi fikrim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…